2404
-
akko má sztreccsnaci,rozsaszín ing rá szörme...szintén rsz és a papucsot meg a füledre ... tutibuli
-
Mindennap ingben és nyakkendőben járok. Van hozzá príma jó öltönyöm is pár. Ahhoz meg cipőm. Otthon meg van papucsom. De hogy nincs az az isten,hogy én ing nyakkendőben meg papucsban kimenjek az utcára,nemhogy ismerősök közé,az biztos. -
Figyelj, unokatesóm egyszer meg olyat látott, hogy skinhead bomber dzsekiben, farmerban, és a lábán... szandál!!! xDDD Azért az sem lehetett piskóta. xD -
Régóta. Hidd el.
Rap-erek majmolása - szánalom. -
kurva jól nézett ki, de ha neked nem jön be, ez van. végülis mióta gáz ing meg nyakkendő együtt? -
Ingre rá a póló?
-
az sztem nem buzi... de ha má rsz a pólója akkor naon :) -
Az egyetemeken / főiskolákon is röhögnek ám az olyanokon, akik ízléstelenül öltözködnek...
-
Jó, akkor kérlek őszintén válaszolj, hogy szerinted a #340 és #383 számú képeken szereplők, szerinted ízlésesen öltözködő, normális életvitelt folytató heteroszexuális férfiak? -
jo de pl odakerülsz v.hogy 2 oan buher közé mint lent a képen ..és akkor tuti nem magyarázod ki ,hogy te ne mvagy buher D: monnyuk gondolom ezt pont leszarod... -
Remélem gyantáztatod a segged..

-
Ing,nyakkendő,papucs. Gratulálok! -
na, ez meg a másik. már az is buzi, aki borotválja a hónalját. hát ja. végülis gusztusos, mikor nyáron csimbókokban lóg az izzadságtól. -
Mijezasájgájz?
LOL szánalmas kis divatmajmok :(
pf... -
nem, régen én is tucat adidas pólóba, meg fubugatyába nyomtam. azóta megjött az ízlésem. felveszek inget rá póló, rá nyakkendőt és elmegyek úgy suliba. nem tartom buzisnak az oldaltáskát sem, sőt papucsban járok. nem vagoyk beteg, hogy 50 fokban deszkáscipőbe nyomuljak mer az kemény....
ált tipikusan a tucatruhás emberek szoktak kiröhögni, hogy nézd már megint milyen ruha van rajta! aki kicsit is igényesebben öltözködik, annak tetszik. -
Ni, befigyelt egy metroszexuális...
Remélem, a szemöldöködet is szedeted!!!4 
/me énekel: "szanaszét szolizott szingliii" xDDD -
Pancserok... -
:D -
Persze,te már 10évvel ezelőtt is rózsaszínben nyomultál cukipofa,mert te már akkor azt találtad ízlésesnek. -
-
Nekem van több rózsaszín pólóm, ingem, nyakkendőm, és nem trendységből hordom, buzi sem vagyok. Te gondolom az a srác lehetsz, aki tucat adidas pólóban, wink cipőben, meg fubu gatyában jársz. Ez van. Ha nincs ízlésetek, ne azokat buzizzátok akiknek van, pancserok... -
kettő -
hányinger -
OMG, mily sötétség uralkodik itt... 
-fav -
lokál homomobil -
A "túlzott" szót hadd ne magyarázzam már el. -
Itt már rég nem elsősorban a rózsaszín cuccokon rugózunk, hanem tul.képp' a kajlákon. xD -
Ebben azér egy páran elfeszítenénk, ugye hetero barátaim?
-
-
:) jobboldalon a fej me ottvan a kipufogó ^^ -
Az alkoholistáknak és a láncdohányosoknak lehet hogy tényleg kilyukad a gyomra+kiveszik a tüdejét 45 évesen,de nem hiszem hogy azért,mert néha legurítok egy sört.vagy ha szar napom an elszívok egy cigit,attól így járnék.12 évesen seggrészegre inni magad,na az mondjuk tényleg káccos,de ezt ki lehet nőni,a buziságot azt nem. -

-
Aztán,ha kellően piás az ember motorra pattan és alsótest jobbra,felsőtest balra. :-o -
Pár éve a Hawaii ing is ilyen flémet kapott nem ? -
Csak később vettem észre a címet a kép alján, ennyit arról hogy buzik nem hordanak rózsaszínt.
-
:) -
Itatni is trendy. -
-
jah ... és tök vicces amikor pl láccik ,hogy alig rúgott be ,de meglát v.kit akinek vagánykodni akar és má rögtön cikkcakkba megy meg úgy tesz mintha belenne baszva közbe nem -.- ezeket imádom D: aztán esetleg szósz neki ,hogy igyá akkor meg nyivákoló hangon :jaaj de bevagyok baszva menniy bacardit ittunk D: kössz nem :\ -