2404
  • OrioN the S
    akko má sztreccsnaci,rozsaszín ing rá szörme...szintén rsz és a papucsot meg a füledre ... tutibuli
  • Botond #416
    Mindennap ingben és nyakkendőben járok. Van hozzá príma jó öltönyöm is pár. Ahhoz meg cipőm. Otthon meg van papucsom. De hogy nincs az az isten,hogy én ing nyakkendőben meg papucsban kimenjek az utcára,nemhogy ismerősök közé,az biztos.
  • Flórika
    Figyelj, unokatesóm egyszer meg olyat látott, hogy skinhead bomber dzsekiben, farmerban, és a lábán... szandál!!! xDDD Azért az sem lehetett piskóta. xD
  • IMYke2.0.0.0
    Régóta. Hidd el.
    Rap-erek majmolása - szánalom.
  • Gladiator
    kurva jól nézett ki, de ha neked nem jön be, ez van. végülis mióta gáz ing meg nyakkendő együtt?
  • Loál János #412
    Ingre rá a póló?
  • OrioN the S
    az sztem nem buzi... de ha má rsz a pólója akkor naon :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az egyetemeken / főiskolákon is röhögnek ám az olyanokon, akik ízléstelenül öltözködnek...
  • Gerygrey
    Jó, akkor kérlek őszintén válaszolj, hogy szerinted a #340 és #383 számú képeken szereplők, szerinted ízlésesen öltözködő, normális életvitelt folytató heteroszexuális férfiak?
  • OrioN the S
    jo de pl odakerülsz v.hogy 2 oan buher közé mint lent a képen ..és akkor tuti nem magyarázod ki ,hogy te ne mvagy buher D: monnyuk gondolom ezt pont leszarod...
  • SötétBarom
    Remélem gyantáztatod a segged..

• Botond #406
    Ing,nyakkendő,papucs. Gratulálok!
  • Gladiator
    na, ez meg a másik. már az is buzi, aki borotválja a hónalját. hát ja. végülis gusztusos, mikor nyáron csimbókokban lóg az izzadságtól.
  • Jagi
    Mijezasájgájz?
    LOL szánalmas kis divatmajmok :(

pf...
  • Gladiator
    nem, régen én is tucat adidas pólóba, meg fubugatyába nyomtam. azóta megjött az ízlésem. felveszek inget rá póló, rá nyakkendőt és elmegyek úgy suliba. nem tartom buzisnak az oldaltáskát sem, sőt papucsban járok. nem vagoyk beteg, hogy 50 fokban deszkáscipőbe nyomuljak mer az kemény....
    ált tipikusan a tucatruhás emberek szoktak kiröhögni, hogy nézd már megint milyen ruha van rajta! aki kicsit is igényesebben öltözködik, annak tetszik.
  • Flórika
    Ni, befigyelt egy metroszexuális... Remélem, a szemöldöködet is szedeted!!!4

/me énekel: "szanaszét szolizott szingliii" xDDD
  • Fido4life
    Pancserok...
  • Davidus
    :D
  • Botond #399
    Persze,te már 10évvel ezelőtt is rózsaszínben nyomultál cukipofa,mert te már akkor azt találtad ízlésesnek.
  • OrioN the S
  • Gladiator
    Nekem van több rózsaszín pólóm, ingem, nyakkendőm, és nem trendységből hordom, buzi sem vagyok. Te gondolom az a srác lehetsz, aki tucat adidas pólóban, wink cipőben, meg fubu gatyában jársz. Ez van. Ha nincs ízlésetek, ne azokat buzizzátok akiknek van, pancserok...
  • OrioN the S
    kettő
  • Herr Lehrer
    hányinger
  • franc0
    OMG, mily sötétség uralkodik itt...

-fav
  • OrioN the S
    lokál homomobil
  • Botond #392
    A "túlzott" szót hadd ne magyarázzam már el.
  • Flórika
    Itt már rég nem elsősorban a rózsaszín cuccokon rugózunk, hanem tul.képp' a kajlákon. xD
  • SötétBarom

Ebben azér egy páran elfeszítenénk, ugye hetero barátaim?
  • Fido4life
  • OrioN the S
    :) jobboldalon a fej me ottvan a kipufogó ^^
  • Herr Lehrer
    Az alkoholistáknak és a láncdohányosoknak lehet hogy tényleg kilyukad a gyomra+kiveszik a tüdejét 45 évesen,de nem hiszem hogy azért,mert néha legurítok egy sört.vagy ha szar napom an elszívok egy cigit,attól így járnék.12 évesen seggrészegre inni magad,na az mondjuk tényleg káccos,de ezt ki lehet nőni,a buziságot azt nem.
  • OrioN the S
  • Botond #385
    Aztán,ha kellően piás az ember motorra pattan és alsótest jobbra,felsőtest balra. :-o
  • Fido4life
    Pár éve a Hawaii ing is ilyen flémet kapott nem ?
  • Gerygrey
    Csak később vettem észre a címet a kép alján, ennyit arról hogy buzik nem hordanak rózsaszínt.

• OrioN the S
    :)
  • Botond #381
    Itatni is trendy.
  • Gerygrey
  • OrioN the S
    jah ... és tök vicces amikor pl láccik ,hogy alig rúgott be ,de meglát v.kit akinek vagánykodni akar és má rögtön cikkcakkba megy meg úgy tesz mintha belenne baszva közbe nem -.- ezeket imádom D: aztán esetleg szósz neki ,hogy igyá akkor meg nyivákoló hangon :jaaj de bevagyok baszva menniy bacardit ittunk D: kössz nem :\
  • Gerygrey