2404
-
és nem bök amikor nől vissza ? -
kissé elkanyarodtatok a rózsaszíntől :)
ez a szőr téma igényesség és értékrend kérdése. na ez utóbbi mindenkinél más.
én pl borotvát csak az arcomon. viszont ha a nő képes ápolni magát mindenütt miattam, akkor én is...
Catti hótcsupasz haverjáról: szélsőségek mindig vannak. -
én igazából a dezodorokat, illat fisz-fasz pacsulikat sem szeretem (ide tartozik a kölni is), sem ismerem - monnyuk azért nyáron ez télleg kicsit más
meg azért hozzá kell tenni, hogy mivel midnen ember más, ezért mások az izzadási "szokásai" is :) -
nah és a mértani középpontomon is vágom :) -
jah azt azé kell... -
"hónaljkutyám" nekem sincs, mert nyáron baromira zavar és leficcent :) -
persze, hogy megerősörjön az is... -
Nagyon helyes!
Kopaszkodó - természetes kopaszodás, vagy kényelmi megfontolások előnyt élveznek - és mindenho lborotválkozó pasik számomra nem is férfiak...
A melegre [nyári hőmérsékletre] és befülledésre, szagokra hivatkozás pedig már unalmas - csodálatos dolgokra képes a napi rendszerességgel használt víz + szappan duó!
-
volt egy srác, akiről ismerősök azt mondták, hogy úgy indul el otthonról minden reggel, hogy tetőtől talpig borotválkozik (kivéve haj, szemöldök, szempilla)...
há' bleeee
pedig ez már több, mint 5 éve volt -
lol, asszem nekem csak bőrrel együtt jönne le. bár nem örülök neki, elég idegesítő tud lenni ám a szőr, valahol megértem, aki meg akar szabadulni tőle. vagy inkább csak megérteném, mert általában azok szőrtelenítenek teljesen, akiknek amúgy is csak három szál lenne. -
hát ha belegondolok, hogy az izzadásgátló dezodortól (vagy mi az a golyós kütyü) mennyire ragad a hónaljszőröm, megértem miért vágja le..de hogy lábat minek borotválni..bár az is igaz, hogy embere + a helye válogatja..akinek világos a test-szőrzete azon nem olyan feltünő..de most képzelj el egy tök fekete szőrös hátú férfi úszót, boxolót, szumóst, stb-t :D -
:) -
Az kéne csak - rögtön seppuku-t követnék el :))))) -
fúúúúúúúúúúúúúúúj!
én azt szeretem ha arcon kívül sehol nem borotválkozik a pasi - kivéve ha körszakáll vagy ilyesmi -
Kihagytátok a felsorolásból a full szőrtelen "férfitípust".
Vélemények? Telejsen normális dolog egy férfinál, ha nincs hónaljkutya vagy sem?
Sok férfi már a lábát is szőrteleníti!
Én látom csak úgy, hogy az a lényeg, hogy fiúk elmenjenek valami manga fiú irányba? -
ezkiez? -
ő Imyke vagy mi ? :D -
BigPunisher #79 NIGIRI NEKED A DIVAT MONDJA MEG HOGY KI VAGY -
Aspyrin #78 -
-
Hát, mondasz valamit.
Hál' Istennek, engem nem fenyeget a "buzis" jelleg bélyege, mert olyan randa vagyok, hogy ha lemegyek a bányába, feltör a szén. :)
Meg amúgy sem szeretem ezeket a divatosdi dolgokat - a buzik pedig épp azt szeretik, hogy divatozhatnak.
Catti: képet!
-
egyébként minden "divat" cucctól hányingerem van
vannak ezek az újfajta cipők... hát olyan gusztustalanok, hogy ha csak ilyen lenne (merthogy csak ilyen van), akkor sem venném fel (és nem is veszem meg) -
lehet aki rózsaszín cuccokban mászkál ingyen telefont kap a t-mobiletól.
Legutóbbi emlékeim szerint viszont a t mobilenál a férfiak szürkében vannak csak a nők vannak abban az undorító rózsaszínben, szóval ez mégse stimmel. Ne feledd, magyarországon 4 millió buzi van és budapest liberális város -.- -
mert te tökös csaj vagy 
[apró]amúgy én láttalak már élőbe..helyes leányzó vagy és nőies :) [/apró] -
namútkó bementem egy bótba, hogy jól veszek cipőt.. végül az egész plázát végigjártam (hozzá kell tenni, hogy utálok vásárolni), de egy darab normális lábbelit nem találtam a lent említett célra - feladtam
így most van egy darab pacskerem, amit viszont bkv-ra nem veszek fel.. marad a farmer + spor'cipő -
Aspyrin #71 Azt még nem árulták el, de ha mond valamit neked ezt a dolgot is a Náray magyarázta el(azt hiszem így írják helyesen).. -
be akarnak állni a sorba...a jó fejek sorába..
ha egy fehér pólóba menne nemlenne miről beszélni...rózsaszínben meg a haverjai dícsérik, nyalizhat, mehet csajozni puccos helyekre -
vannak pasik, akik nem melegek ám SOKKKAL nőiesebbek, mint én (bár nálam nem nehéz) -
én fekete tornacipőben járkálok és vettem hozzá sárga cipőfűzőt!:) nagyon kényelmes...eredetileg csont fehér cipőt akartam (700Ft, végülis) de nagyon koszolódott volna -
Végülis jó a papucs. Így első ránézésre meg tudja szűrni az ember az igénytelen pláza ribiket,akik max 1 patront érnek meg és a tartós kapcsolatra érdemeseket. Mondjuk mióta megnősültem nem aggaszt ez a kérdéskör,csak a fiataloknak próbálom átadni a tapasztalataim. :-) -
hát a belső lelkivilága valahol a rózsaszín felhők közt járhat a látens homokosok közt... -
lol D: és jövőre mi lesz? -
illetve a topik címéhez kapcsolódóan: van egy csomó férfi az utcán(akárhol), akik rózsaszínű pólóban mászkálnak, és tudom, hogy nem buzik, de mégsem, egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy az ilyen embernek milyen lehet a belső lelki világa -
neked amúgy sem állna jól a sármos kinézetedhez a rózsaszín :ASDasdadasdasd -
amúgy a szandál is van olyan szellős, mint a papucs, nem ? bár nekem az se teccik..inkább izzadjon a lábam és gyakran mosom.. -
BigPunisher #61 régen érveltem, kerestem a megoldást, próbáltam megértő lenni, ma már csak beteszem a winampba a Titkolt Ellenállást és:
"színes ruhában vonagló gusztustalan férgek, Budapest belvárosában elöntött a méreg, felvonulnak , parádéznak büszkék magukra, de a szivárvány színű zászló vérrel lesz borítva....
NEM FOGADOM EL A MÁSSÁGOT, NEM AKAROK BETEGES ORSZÁGOT" -
:) -
Aspyrin #59 Valamelyik műsorban hallottam, hogy a divatszíneket egy szűk kis társulat határozza meg, ráadásul két évre előre. Ha belegondolok, hogy annak a maroknyi embernek esetleg a fele homofóbi.. -
még jó hogy eléggé fehér vok..le is szoktam égni rákvörösre o.O
-
há kb.. én azt nem értem meg, hogy aki ma felvesz egy papucsot (nyílt cipőt) majd felszáll egy buszre, metróra.. annak milyen "színű" lesz a lába, mire leszáll?
én egyszerűen igénytelenségnek tartom a pacskert a metrón
egyébként én nem találok olyan zárt cipőt, amit esetleg zokni nélkül nyáron fel tudnék venni úgy, hogy az ne legyen se rózsaszín, sem ilyen "aladdin" típusú, hanem megyen sporto és mégis illjen a tophoz és csinibb nyári nadrághoz