2404
-
egyre megy -
na ez a lényeg ::D -
nekem is ez jutott eszembe.. -
Mert a rózsaszín a homokosok reklámszíne. Kultúrálisan ez az elfogadott értékítélet. -
hát igen.. globális felmelegedés.. :) -
lehet pozitív kapcsolatban van a szomszéddal és a gyerek is rsz pólót akar... :) -
"szexuális zavartságot keletkezhet bennük, mert hogy a gyerek nem tudja eldönteni hogy akkor most egy lányt vagy egy fiút kéne szeretni nagy korban"
ezzel sem értek egyet, de gondolom ezeket olyan embertől hallottad aki ebből írt szakdolgozatot, szal kussolok. -
nem rozsaszin
fehér
rozsaszin kohányok? LOLLLLL azok feketék vazze :DDDDD
eton dszont meg nemszeressem... -
detto mint a póló -
:D -
tök jó lehet neked.. főleg, ha minden nap látod
-
Konkrét ajánlatokat mostmár telszámmal tényleg. :-D -
kihitte volna :D -
mért mutatna rossz példát a szomszéd kölykének azzal hogy rsz fölsőt hord?
nem rég beszéltünk órán a buzikról és hogy azok rossz hatással lehetnek a gyerekekre, szexuális zavartságot keletkezhet bennük, mert hogy a gyerek nem tudja eldönteni hogy akkor most egy lányt vagy egy fiút kéne szeretni nagy korban. Én ezt megértem és alá is írom. De a gyereknek mit árt ha azt látja h a szomszéd bácsi rsz polóban nyírja a füvet? (a TVben sokkal durvább dolgok vannak...de ez már más kérdés) -
mindenki a pólót emlegeti :c
az inggel mivan? -
hát..sztem a Rómaiak se hitték, hogy valaha tabu lesz a kivillanó boka..és mégis az lett 1 időre.. -
Aspyrin #200 18+ ?
-
tegeci :D najóó Guer rózsaszín ladával csapatja és rózsaszín kohányok ülnek a tetőn.. és Guer homlokára az van írva ,hogy -I love Elton John ... helóó Guer :D -
én büdös vagyok mint az állat -
:DDD -
nemhiszem hogy ez pusztán genetika, olyan behatások érték életében ami miatt így döntött. szerintem. de ez a téma messze visz. -
én egyszerre csak egy kukit szeretek.. viszont van két mellem is :D -
Aspyrin #194 Szerintem az kizárt. -
bár oriont ismerve inkább csak fél perc :D
-
a világ folyamatosan változik, és néha ez van előtérben, néha az
biztos visszajön majd az a szokás, hogy jujj milyen dolog már, hogy egy nőnek kint van a bokája.. :) -
:) -
Nekem - egyetem miatt - több ilyen ismerősöm is van. Az egyik olyan néni [minden túlzás nélkül], hogy bárhol, bármikor, bárki elélvezne a látványától [annak ellenére, hogy lentebb közölt ismertetőjelek egyikét sem viseli magán, azaz nem plázamaca]. Az ő példája miatt gyűlölöm, ha egy nő leszbikus :)
-
egy félorára szvsz ugyanaz lenne az érdeklődési körük... :DDDD
(sry ha beletapostam vki lelkébe csak vicc....) -
nekem meg ez
"Csinos az a papucs, de az utcán mész vele.
Idegesít és kész!" -
Á,különböző érdeklődési kör,hamvába holt a kapcsolat. -
:ASDasdasdasda -
:P -
nekem meg van kukim és a puncikat szeretem :) tel: ? :DDD :P -
Görögöknél. És a rossz dolgok sem mind új keletűek ez tény. A jó és rossz dolgok egyidősek az emberiséggel. De akkor is törekedni kell a normális felé. Szerintem. -
-
és szereted hátulról ?
-
:DDD kb
csak imynek nemjön be azé mondtam incs azzal semmi baj (amugy ez a csaj sem csont leszbi csak azt gondolja hogy neki az a jo...) -
ok akkor őt hipnotizáljuk -.- -
én meg a melegeket, mert én a kukit szeretem :) -
no, azért a melegség ponthogy NEM újkeletű dolog!!!
azért tudjuk, hogy mi volt jóanno pl a rómaiaknál....