2404
  • Sland
    Én a lányokat szeretem :D
  • CattiBrie
    szóval te a férfias férfiakat szereted? :D
  • Botond #294
    Félreérted. Én is ilyen módszerekkel operálok. Aztán persze reménykedek,hogy a normális viselkedés ragadós példa lesz,és szép lassan rendbejön minden. Többet az egyén szintjén nem tudunk csinálni.
  • QuippeR
    sokak szerint aki rózsaszínt hord az buzi -> ha az ember el akarja kerülni, hogy buzinak nézzék nem hord rózsaszínt -> ha ezek után mégis rózsaszínt visel, akkor vagy buzi, vagy nem akarja elkerülni, hogy annak nézzék.
  • zaki

:D
  • franc0
    gondoltam hogy valami hasonlót reagálsz.
    én egy önző ember vagyok. ezvan.
  • Botond #290
    Új,trendy előítéletek beszerzése az avittasak helyett.
  • franc0
    a rózsaszín pólós seggbekukizók ^^

egyébként az a homófób hozzállás illetve sztereotípia, miszerint a melegek hordanak rózsaszínt.
    nade mindegy, eleinte a bikinit is ellenezték :)
  • Sland
    A kis édezs. :@

• Botond #287
    Olyan világban élünk amilyenné tesszük.
  • franc0
    de te már csak trendee-ségből vagy trendy :C
    mind közül az a legrosszabb :c
  • Cat #285
    tehát akkor szögezzük le:

1. Az hogy valaki rózsaszin polót hord, még nem meleg.
    2. A melegek nem hordanak rózsaszín polót.

Akkor mi is a topic témája?
  • franc0
    sokmindenben igazad van.
    azok a dolgok amik zavarnak próbálom elkerülni, vagy figyelmen kívül hagyni őket.
    ha pattogok se lesz másképp.
    olyan emberekkel és környzettel veszem magam körül ami nekem kellemes és kész.
  • Sland
    Utálom a buzikat, és a rózsaszín pólós srácokat, és a rózsaszín pólóban mászkáló buzikat!
  • IMYke2.0.0.0
    Lefordultam a forgószékről... :)))))))
  • Botond #281
    Dehogyis. Tökre megértő toleráns libcsi vagyok. Mer az cuki meg trendy.
  • franc0
    homofóóóóóób!!%:DD
  • IMYke2.0.0.0
    Utolsó mondatod nem mindig merül fel bennem tudatosan, de néha merem hinni, hogy azért még van remény - nem fogunk a gótok sorsára jutni, de amit művelünk [így, kollektíve, magyarok] a korántsem egységes, de 1000 éves és sajátunknak nevezhető kulturánkkkal, nyelvünkkel az több, mint rémisztő.
    S ide - és a témához - erősen tartozik ez a túlzott liberalizmus is. Nem, nem vagyok konzervatív, de az embertelen szélsőségeket sem szeretem!
    A puzik legyenek puzik, de a 4 fal között, és az utcán se kelljen heterókat dugni, nyáladzni látnom!
    A kivillanó zsír-, és pattanásos dekoltázsoktól már amúgy is hánynom kell, nem kellene tetézni.

• Botond #278
    Szal viszonzatlan maradt a szerelem, és vérző szívvel elbúcsúztál inkább,ne kelljen mindennap csorgatni a nyálad. Értem. :-D
  • franc0
    hülyevagy? :D
    menekültem. felmondtam :d
  • Botond #276
    Ráhajtottál a cukisrácra?:-D
  • franc0
    buzitéma örökzöld, sok a homofób :d

juteszembe, T-Online-nál volt egy munkatársam akire ha ránéztem, biztos voltam benne hogy meleg.
    minap láttam egy képet egy melegfelvonulásról, ott tombolt a közepén :)
    ilyen is van.
    dehogy rózsaszínt nem láttam rajta egyszer se az hótziher :)
  • franc0
    nézd, minden ember meg van vezetve valamilyen téren.
    van aki tisztában van vele, van aki nem.
    aki majmol, azon röhögünk, ugyanúgy mint eddig.
    manapság pedig tökélyre viszik a manipulációt. nézz bele egy IM magazinba vagy csak a fórumba olvass bele.

de azért a döntő többségnek benő a feje lágya.
  • OrioN the S
    3. a topik
  • IMYke2.0.0.0
    Nem akartam senkinek a lelkébe taposni - nekem is van "Matáv"-os haverom - , csak sajnos [mondjuk, épeszű ember nem tud elmenni ezek mellett] meg van a véleményem erről a kialakult angolszász és nyugati kultúrát rosszul majmoló kisgenerációról, illetve az őket követőkről.
  • Botond #271
    Mondjuk azért engem már az is zavar amikor a villamoson smárolnak és még csak nem is egyneműek. Ki kiváncsi erre? Én nem szoktam az asszonyt nyilvánosan nyalni falni,dugni otthon azt ennyi. :-D
  • franc0
    hm. imike írását olvasva úgylátom a rózsaszín csíkos ingemmel és a T-Online-os múltammal jobb ha nem próbálok okoskodni
  • CattiBrie
    az ilyen cuki becézgetésektől konkrétan falra mászom - leginkább egy hím nemű szájából

nem azé, én is tök aranyos vagyok és tudok édi-bédi is lenni, de azért az más :)
  • franc0
    sajnálom.

a minap egy kávézóban ülve elsétált mellettem egy várandós anyuka.
    én nem vettem észre, de párom felhívta a figyelmem hogy dohányzott. piros Lucky-t ráadásul. ha meglátom tuti elbeszélgetek vele.
  • Botond #267
    Láncdohányos vagyok. Vannak jogaim,és élek velük. A kötelezettségeket és a jogokkal járó felelősségeket a butáknak találták ki akik nem ismerik a jogaikat és könnyű megvezetni őket!
  • IMYke2.0.0.0
    Aki nem nemi identitásából adódóan rántja magára a rózsaszín pólót, inget, pólónak álcázott "bádipólót", az egyszerűen idióta: barom módjára követi a T-MarháraJóNekedHaAMiRoamingDíjainkkalTelefonálsz trendet, és a "bocsika", "köszike", "szivike", "cya", "Cool" kisgeneráció áldozata: azt hiszi, hogy így vadászhat a sok hermafrodíta kinézetű luvnya között.

• CattiBrie
    hümm

elgondolkodom ezen..
  • franc0
    te nem cigizel asszem :)
  • Botond #263
    Azért gondold át. Szép sárga fogakat lehet a dohányzásra fogni meg a szájszagot is,sose jönnek rá,hogy 10éve nem mosol fogat. (most nem állítom azt,hogy sárgák a fogaid,mert nem ismerlek,csak további előnyöket próbálok vázolni,mert nem érzem,hoyg meggyőztelek a dohányzás és egyéb trendy dolgok előnyeiről.)
  • Botond #262
    Egyik rész tredységből veszi fel a másik rész,meg akinek magától ingerenciája van rá,na azok homokosok. Szóval nem tévedünk olyan nagyot.
  • IMYke2.0.0.0
    A szörnyű az, hogy tényleg így van.

• OrioN the S
    az a baj ,hogy ha nem dohányzok az is káros a sáját és mások egészségére :| (olyankor feszült, ideges)
  • Iori
    nem minden trendy, és hidd el hogy vannak olyanok akik nem a trendiségért veszik fel...abban egyetértek hogy rengetegen csak a trendet követik (és most nem csak az öltözködésről van szó hanem a többiről is)
  • CattiBrie
    nálam a szmokingilás kizáró ok - má' a kapcsolathoz
  • CattiBrie
    há nem is tudom..