Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azthiszik ök a kib trendik mert a spanjaiknak is olyan van
bár itt persze még mindig igaz az tuti van olyan arc aki roszaszin polot hord de ettõl függetlenül jo arc...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Legutóbb nézegettem -asszem hot-dog- felhozatalát lánykálból és döbbenten vettem észre, hogy 40%-uk fiút vagy lányt keres xxx kapcsolat céljából, ha ehhez hozzájön még a 15% HC leszbi akkor lassan mi marad nekünk konzervatívabb férfiaknak?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
igazából nincs vele semmi baj (aztleszámítva hogy jobban szereti a puncit...😊))
[/spam]™
amúgy felõlem lehet vki buzi, csak két dolgot ne csináljon: ne verje nagy dobra és ne próbáljon kikezdeni velem..
Riszpekt!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azóta se vágtam le a szõrzetet. 😊
Leszbikusság:
- 10 évvel ezelõtt egy étteremben dolgoztam, vendégek jönnek: család. Apa, anya, két egykorú - egy mutatós és és egy sokkal kevésbé - lány.
Asztalhoz kimegyek, rendelést felveszem, s mit látok? Visszafogott beszélgetés közben a két lány - orrom és a felnõttek elõtt - smárol egyet! Logikusan: a két lány nem testvérpár volt.
S látva ezt, jöttem rá, hogy egyáltalán nem tetszik, ha leszbikus egy nõ...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egyébként ebben szerintem semmi xtra nincsen, vannak azért ennél "extrémebb" is...
és plz ne ítéljünk el valakit azzal h hogyan öltözködik, egy ember sokkal több annál...
ps: szerintem azért szép ez a világ mert mindenki más és mindenkiben van valami különleges, asszem eléggé unalmas lenne ha kimennél az utcára és "ugyanolyan" emberkéket látnál magad körül
I love this game!
Idiótán néz ki a fél város, minden második arc kiteszi a redvás, mocskos, ápolatlan lábát, had mustráljuk a bkv-n, miközben én ovis korom óta nem hordok utcán zárt cipõn kívül mást, és láss csodát még ebben a melegben sem rohad be a lában a nyári cipõmbe még zoknival sem.
Viszont nem mocskos, nem pudvás a lábam nap végére és nem tapossák véresre a lábujjaimat a cipõkkel.
A férfi hordjon zárt cipõt, ne papucsot vagy szandált és ne sírjon, hogy beizzad a lába, mert lehet olyan cipõt hordani amiben nincs ilyen probléma.
Rózsaszín póló meg nem buzis. METROSZEXUÁLIS! :-DDDD
(olyat se hordanék)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
na, majd ezt én bevezetem😄DD
költöztettük asszony szüleit az új házba, de elõtte kimentünk pár sráccal fotózni egy mezõre gyurgyalagokat...
A szép zöld pólómon hazafelé kiütött a só, amitõl igazán macsónak éreztem magam, szerencsére a stift még küzdött teljes erõbõl, így kanszagom nem volt, de a lecsúszott outdoor gatyámból kilátszott a neméppen ünnepi boxerem - nos így beflangáltam kisvárosunk fõterére, õszülõ fejemen egy terepmintás horgászsapkával, az arcomon borostával és rosszul szerkesztett körszakállal...
hát ott engem senki nem nézett b*zinak, de akartak aprót nyomni a turisták a kezembe, pedig volt nálam pénz - ugyanis kimért, zsákos kutyatápért mentem, ami visszafelé még dobott a látványon, így féloldalasan vállra vetve...😊
http://gaborszantai.co.uk/
Amúgy meg ne a zacsimmal csinálják már nu <#beka2>#beka2>
*Posse*T.W.D*
egyébként mindenki azt csinál szex címszó alatt amit akar 😊
én ebben konzerv vagyok ^^
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
[/spam]™
nem téged találtalak meg, csak a képbõl ez jutott eszembe
jajjmáneizéjjé már
nem feltételen arra válasz...
[/spam]™
Gusztustalanok... fújjj-fújjj <#banplz>#banplz>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?