2404
-
Igen. -
Ez most valami nevetés, vagy egy meleg dorombolás volt felém? .D -
Na, most adok fel egy lottót. -
G_ArchAngel #614 netes szótárban néztem meg, mert én meg mindig keverem... -
Tudom, hogy te sem, csak veled ellentétben én lusta voltam guglin translatort keresgélni. ;) -
Kösz a korrekciót, nem tudok olaszul egy szót sem. -
G_ArchAngel #611 - Antonio, fa caldo (Anitoni, meleg van)
- Antonio, fa fredo (Antonio, hideg van) -
lawl -
Antonio, pacato (vagymi...)? Neked ilyen melegben sem lassul az agyad ilyen témákban úgy látom. Vagy csítelsz és valami gyorsítót szedsz. -
React #608 én meg mostanában sok neves napot választok :)) -
ige [végigolvasta :c] -
G_ArchAngel #606 most egy reklám jutott eszembe, amiben egy melegtől szenvedő olasz nő icetea-t iszik...
:) -
minden napnak van neve.. :P -
Csak neves napokon iszom alkoholt, akkor is gyűszűnyit. De itt izzad mellettem egy fél literes pohárban jó hideg ájsztea. -
G_ArchAngel #603 gondolom most jólesne vmi finom, hideg kukorica/búza sör...:) -
Átolvastam a topikot előtte. -
lól -
az "más" :DDD -
Én is attól tartok. xDDD -
"nem sokat voltunk lent, mert szegénykémnek rókáznia kellett (és nem a piától, mert Ő vezetett - egyszerűbben jobban utálja azt a közeget nálam is...)"
Látod, ezt nagyon meg tudom érteni! o.o Én is valahogy így vagyok vele, sokkal durvábban megvisel, még a puszta látványuk is, mint pl. férjemet. xD -
React #597 Sztem Geryt már túlságosan is felvilágosítottuk :) -
React #596 na jó az a gugli :)) én is ott találtam :) -
Jaja, közben találtam is erről egy cikket, itt. -
G_ArchAngel #594 mi tartott ennyi ideig?:) -
Anyád hol van? -
React #592 vááááhááá :D -
G_ArchAngel #591 én mikor felköltöztem Budapestre, akkor poénból elvittek a Capellába...
Egy dolgot leszögezek: a műsor nagyon jó volt, de a barátnőm nagyon rosszul bírta - nem sokat voltunk lent, mert szegénykémnek rókáznia kellett (és nem a piától, mert Ő vezetett - egyszerűbben jobban utálja azt a közeget nálam is...)
a portás gyerek rendes volt: "látom Ti nem idevalók vagytok, egyedül ne menjetek mosdóba és nem lesz baj"
ezekután inkább visszatartottam...:) -
React #590 húúú belinkeljek 1 képet róluk?
-
Boti javaslatára meglátogattam a topikot. Aszonta jót tesz a jellemfejlődésemnek. :D
Nekem milliónyi rózsaszín cuccom van a miniruhától a retikülön át a cipőig, sőt még plüssmaci is. :P Nekem tetszenek, lexarom, akinek meg nem. :)
De férfin én sem szeretem. A piros, lila, rózsaszín holmikat többnyire a melegek hordták eddig, ezért azt is annak nézik, aki csak úgy ilyet felvesz.
uff -
Tokio Hotel
-
Ne akard megtudni miaz, én megtudtam. Múlt héten valaki belinkelte valami másik topigba, 5 másodpercet tudtam nézni, de ütött. -
React #586 "nőies külcsínyt aggat magára, de attól még hetero" ...
Elvileg ez a metrosexuális.. pl: beckham :) -
Kanál #585 noveremek csak oda jarnak :c -
Tokio Hotel --> http://tokiohotel.extra.hu/
De ha beírod a nevüket gugliba, lesz egy csomó találat. :) -
G_ArchAngel #583 Gladiátor válaszolt: kívül meleg, belül hideg (de erősen langyosodásra hajlamos) -
React #582 :)))) -
Ó, mi ezt qrva sokszor játszottuk el bulik után. xDDD Mindkét fél részéről nagy volt a röhögés persze. :DDD -
Nemtudom elképzelni... Tokio hotel? Az miaz?
Megpróbáltam kiguglizni, egy nokia telefontesztet találtam, mókás egy állatfaj lehet:
"A metroszexuálisokat nem igazán érdeklik az olyan felesleges részletek, mint a memória mérete, vagy az adatátviteli megoldások, szinte teljesen érdektelen a kezelhetőség, fontos azonban a telefon megjelenése, és a szükségleteiket kielégítő szolgáltatások tobzódása.
(...)
Persze találhatunk egy csomó kiegészítőt is. Ezekre egy átlagos ember azt mondaná: felesleges, miközben értetlenül fintorogva, orrát befogva, két ujjával összecsippentve eltartaná a meg nem értett telefont. A metroszexuálisok azonban bizonyára értékelni fogják a ruhaméret-átváltót, melynek segítségével megtudhatjuk, hogy ha 42-es a lábunk, akkor japánban a 26 és feles, míg Mexikóban a hetes a megfelelő méret. A felsorolás végén pedig az is kiderül, hogy a negyvenkettes cipő 26 centis, azaz tíz és egy negyed hüvelyk hosszú lábat takar. Jó, nem?" -
ok, de én 18 vagyok... -
aki buzisan viselkedik (rózsaszín cucc, tapadós naci, szedi a szemöldökét, borotválja a farkát) de közben a csajokat szereti

Az miaz?