Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guer
nehinném
azthiszik ök a kib trendik mert a spanjaiknak is olyan van
bár itt persze még mindig igaz az tuti van olyan arc aki roszaszin polot hord de ettõl függetlenül jo arc...

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tinman
Pont errõl van szó... kimegyünk az utcára és ilyen férfinak mondott anime fiúkat látunk. A lányok meg divatból smárolnak.
Legutóbb nézegettem -asszem hot-dog- felhozatalát lánykálból és döbbenten vettem észre, hogy 40%-uk fiút vagy lányt keres xxx kapcsolat céljából, ha ehhez hozzájön még a 15% HC leszbi akkor lassan mi marad nekünk konzervatívabb férfiaknak?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

OrioN the S
jah :d végülis egy az érdek 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CattiBrie
nem, Iori nem

[/spam]™

Shiwo
sztem a férfiak többsége megérti a leszbikus nõket.. a puncit szeretik õk is 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Botond
Nem lenne ezzel semmi gond,ha mindenki a maga kis világában élne. De hát sajnos ez a világ olyan,hogy itt minden mindennel összefügg. És ha vki nem viselkedik normálisan az a mások normális életére is kihatással van. Pont elég rossz példát mutatni a szomszéd kölkének,hogy abból is rossz ember legyen és a folyamat tovább gyûrûzzön.
OrioN the S
belül tuti égõnek érzik magukat :|csak trendik akarnak lenni ami szvsz itt nálunk nem jön össze ,mert mindenki kiröhögi õket..

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Guer
van leszbikus csaj ismerõsöm és kib*ott jol néz ki...
igazából nincs vele semmi baj (aztleszámítva hogy jobban szereti a puncit...😊))

OrioN the S
jah

CattiBrie
én csak azt mondtam, hogy nem értem meg azokat a pasikat, akik rózsaszínt hordanak és mellesleg pasik 😊

[/spam]™

Shiwo
mi is irhatnánk ilyen hangzatos dolgokat a demokrácia nevében, de a véleményünk akkor is az, hogy a rózsaszín buzis szin..
amúgy felõlem lehet vki buzi, csak két dolgot ne csináljon: ne verje nagy dobra és ne próbáljon kikezdeni velem..

Tinman
Ez qrva nagy volt... a könnyem potyog a röhögéstõl!
Riszpekt!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CattiBrie
lol

[/spam]™

OrioN the S
ok.. de ez az a topik ahol nem szeretik a rózsaszín cuccokat 😛

IMYke2.0.0.0
Nem csipesz vót - az tette volna csak be a kiskaput! - , hanem rendes, duplapengés borotva. A hangsúly azonban a körítésen, a bekenésen, és a finom szõreltávolítás utáni "kipróbáláson" volt.
Azóta se vágtam le a szõrzetet. 😊

Leszbikusság:
- 10 évvel ezelõtt egy étteremben dolgoztam, vendégek jönnek: család. Apa, anya, két egykorú - egy mutatós és és egy sokkal kevésbé - lány.
Asztalhoz kimegyek, rendelést felveszem, s mit látok? Visszafogott beszélgetés közben a két lány - orrom és a felnõttek elõtt - smárol egyet! Logikusan: a két lány nem testvérpár volt.
S látva ezt, jöttem rá, hogy egyáltalán nem tetszik, ha leszbikus egy nõ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

OrioN the S
😄 turistalátványosság 😊

Iori
nem értem hogy miért baj az hogy ha valakin rózsaszín fölsõ van, mindenki azt vesz fel amit akar és ami tetszik neki ill. kényelmes...nem másoknak kell öltözködni hanem saját magának
egyébként ebben szerintem semmi xtra nincsen, vannak azért ennél "extrémebb" is...

és plz ne ítéljünk el valakit azzal h hogyan öltözködik, egy ember sokkal több annál...

ps: szerintem azért szép ez a világ mert mindenki más és mindenkiben van valami különleges, asszem eléggé unalmas lenne ha kimennél az utcára és "ugyanolyan" emberkéket látnál magad körül

I love this game!

Blasta
Erre a papucs/szandál témára reagálva:

Idiótán néz ki a fél város, minden második arc kiteszi a redvás, mocskos, ápolatlan lábát, had mustráljuk a bkv-n, miközben én ovis korom óta nem hordok utcán zárt cipõn kívül mást, és láss csodát még ebben a melegben sem rohad be a lában a nyári cipõmbe még zoknival sem.
Viszont nem mocskos, nem pudvás a lábam nap végére és nem tapossák véresre a lábujjaimat a cipõkkel.

A férfi hordjon zárt cipõt, ne papucsot vagy szandált és ne sírjon, hogy beizzad a lába, mert lehet olyan cipõt hordani amiben nincs ilyen probléma.

Rózsaszín póló meg nem buzis. METROSZEXUÁLIS! :-DDDD
(olyat se hordanék)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Shiwo
<#nyes><#taps><#worship>

Shiwo

"pár év múlva a "macsós" izzadt, retkes, olajfoltos munkásing lesz a divat vagy mi?"

na, majd ezt én bevezetem😄DD

költöztettük asszony szüleit az új házba, de elõtte kimentünk pár sráccal fotózni egy mezõre gyurgyalagokat...
A szép zöld pólómon hazafelé kiütött a só, amitõl igazán macsónak éreztem magam, szerencsére a stift még küzdött teljes erõbõl, így kanszagom nem volt, de a lecsúszott outdoor gatyámból kilátszott a neméppen ünnepi boxerem - nos így beflangáltam kisvárosunk fõterére, õszülõ fejemen egy terepmintás horgászsapkával, az arcomon borostával és rosszul szerkesztett körszakállal...

hát ott engem senki nem nézett b*zinak, de akartak aprót nyomni a turisták a kezembe, pedig volt nálam pénz - ugyanis kimért, zsákos kutyatápért mentem, ami visszafelé még dobott a látványon, így féloldalasan vállra vetve...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Tinman
Öööö... nem <#law>

franc0
😄DDD<#eljen><#eljen>

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

OrioN the S
nem.. mozst akar tárcát venni 😊

OrioN the S
kamu... tuti rózsaszín kocsi,szoba,mobil stb... nempaj...

CattiBrie
a szõrtelenítést?

[/spam]&#8482;

Tinman

Amúgy meg ne a zacsimmal csinálják már nu <#beka2>

Botond
Rendes országokban így van,sõt még több nõ is jár mindenkinek. Praktikus. Osztódik a mosogatás,fõzés takarítás,mindig van kire hagyni a gyereket. Szal tiszta jó,nem úgy mint a papucs a villamoson. :-D
Guer
😄DD
na igen meg magambol kiindulva gondolom nem szereti õ sem ha teli lessz szõrrel a szája....

Kaszi46
szerintem itt 1esek annyira korlátoltak hogy még a punciban sem szeretik a rózsaszínt. mielõtt megtámadnátok, nem hordok én sem ilyen cuccokat, és nem is szeretm ezt a színt.

*Posse*T.W.D*

franc0
nemizélek iz

egyébként mindenki azt csinál szex címszó alatt amit akar 😊
én ebben konzerv vagyok ^^

CattiBrie
aham.. nem olvastam végig az elõttem megfogalmazódott kommenteket

[/spam]&#8482;

Shiwo
próbálkozz biszexeknél 😊

OrioN the S
jah meg fazsnak hiányzik ,hogy csiklandozza a gáré orrát 😄 oszt még végén letüsszenti... 😊

Guer
😄DD<#hehe>

CattiBrie
jaigen, mert nekem lehet egy pasim, és mellé lehet egy nõm is... és utána a pasi had higyje, hogy övé a két nõ... 😛

[/spam]&#8482;

franc0
biztos mer szõrös a zacsid 😄D

OrioN the S
kötelet nekie

CattiBrie
naaa

nem téged találtalak meg, csak a képbõl ez jutott eszembe

jajjmáneizéjjé már
nem feltételen arra válasz...

[/spam]&#8482;

Tinman
Én hõbörgök... egy leszbi pár sem akarta eddig velem csinálni.
Gusztustalanok... fújjj-fújjj <#banplz>

Guer
ja azt nem árt...
már csak bnöre valo tekintettel 😊)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Botond
Mert az tradicionális érték. Elsõ lépés a rendes többnejûség visszaállítása felé.
gabber_saviola
jó azt tudom, de nem panaszkodtak még 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDD nem is szabad csak ne fajuljon el 😄

franc0
mondjuk pont engem találsz meg ezzel, akinek meglepõ véleménye van a dologrõl 😊

Shiwo
a kenésnél még megértem, de ami utána jön...júúj

CattiBrie
egyébként meg a leszbikusság is divat, és mégsem hõbörögtök ellene 😊

[/spam]&#8482;

A fõhomi divatkreátor. Õ magyarázta el a színek miértjét.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?