Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg amúgy sem szeretem ezeket a divatosdi dolgokat - a buzik pedig épp azt szeretik, hogy divatozhatnak.
Catti: képet! <#vigyor>#vigyor>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
vannak ezek az újfajta cipõk... hát olyan gusztustalanok, hogy ha csak ilyen lenne (merthogy csak ilyen van), akkor sem venném fel (és nem is veszem meg)
[/spam]™
Legutóbbi emlékeim szerint viszont a t mobilenál a férfiak szürkében vannak csak a nõk vannak abban az undorító rózsaszínben, szóval ez mégse stimmel. Ne feledd, magyarországon 4 millió buzi van és budapest liberális város -.-
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
így most van egy darab pacskerem, amit viszont bkv-ra nem veszek fel.. marad a farmer + spor'cipõ
[/spam]™
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ha egy fehér pólóba menne nemlenne mirõl beszélni...rózsaszínben meg a haverjai dícsérik, nyalizhat, mehet csajozni puccos helyekre
[/spam]™
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
[/spam]™
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"színes ruhában vonagló gusztustalan férgek, Budapest belvárosában elöntött a méreg, felvonulnak , parádéznak büszkék magukra, de a szivárvány színû zászló vérrel lesz borítva....
NEM FOGADOM EL A MÁSSÁGOT, NEM AKAROK BETEGES ORSZÁGOT"
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
én egyszerûen igénytelenségnek tartom a pacskert a metrón
egyébként én nem találok olyan zárt cipõt, amit esetleg zokni nélkül nyáron fel tudnék venni úgy, hogy az ne legyen se rózsaszín, sem ilyen "aladdin" típusú, hanem megyen sporto és mégis illjen a tophoz és csinibb nyári nadrághoz
[/spam]™
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de elég undorító egy dolog... jól meglátszik a divat mai hatása az embereken...:l
pár év múlva a "macsós" izzadt, retkes, olajfoltos munkásing lesz a divat vagy mi?
õ az ,aki semmit nem hisz, semmit nem mer.
Divatember üres szívvel, sok-sok pénzzel,
elvek nélkül arcodnak, csak szánalmas vagy."
A fehér, átlátszó anyagú, de vastag farzsebû nadrágban - alatt tuti tangát hord! - , és feszes pólóban mászkáló pasiktól hányni tudnék. S a csajokon is unalmasak már ezek.
2006-os divat maca, amitõl hányok:
- szõke meril, lehetõleg szinte már fehérre
- döglégy-szem napszemüveg - lehetõleg fosbarna, vagy fekete, de még lehet krómcsillogású is, az is trendi,
- kitépett szemöldök, rettentõ undorító rajzol szemöldök,
- vastag szempilla,
- 6-8 mm vastag make up, randa színválasztás,
- kivillanó, szolibarna bõrû dekoltázs, push-up
- piercing minden szokványos helyen,
- kinyitható mobiltelefon
- fehér, szinte csak punciig érõ nadrág, vagy szoknyának nevezett anyagdarab, lehetõleg átlátszó legyen, de a zsebek hátul "jótékonyan" kilátszanak, és megmutassák, hogy közöttük egy - általában - fekete tangabugyi vág a csaj seggébe,
- papucs-cipõ.
2006-os divat buzi, amitõl hányok:
- 0,1 mm-es, növésre hagyott haj, de általában fényes kopasz buksi,
- szemüveg dettó, mint a plázamacáknál
- még makeup-ot is el tudok képzelni egy-egy pasira pillantva
- férfiaknál is látni már kitépett szemöldököt
- itt is kivillanó "dekoltázs", a direkt így szabott, funkcionalitását tekintve a pólótól messze álló anyagnak köszönhetõen
- feszes póló - lehetõleg csak vállcsúcsig érõ újjal, dekoltázzsal, és valami márkajellel a mellbimbó helyén,
- piercing valahol, láthatóan
- buzisabb pasiknak fülbevaló
- vastag, krómosan csillogó óra
- mobiltelefon és slusszkulcs-csomó - minél több haszontalan kulccsal - és lehetõleg egy trendi autómárka jellel
- derékfarmer náluk is trendi
- "pipás" sportcipõ, naná...
S mind a két nemhez:
- színösszeállítás, színharmónia: nincs
- saját testi hibáival nincs tisztában
- kinyitható mobiltelefon használata, és 4-800 méteren keresztül mintha a másik felet hallgatná elmélyülés
- trendi 128MB MP3 lejátszó vagy mobiltelefon gombjainak babrálása.
NA ETTÕL HÁNYOK MANAPSÁG.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ilyen fajsúlyú mondatért láttam már büntipontot.
jó, én tudom hogy jóba vagytok és baráti zrika. csak mondom.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Sõt, az egész látható színtartományt õ találta fel - kivéve a rózsaszínt.
A rózsaszínt Tom Cruise találta fel.
oldschool.trance.techno.rave
én csak feketét veszek fel, mert az megy a sminkemhez. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
második embertõl olvasom itt a fórumon, nemtom honnan veszitek ezt a...
Másik haveromat azért csapta meg egy szkinyó egy helyen mert rózsaszínben volt....muhahahahahahaha....meg is érdemli!!!!
Most tényleg komolyan, ez a szín szerintem egy tragikus választás, fõleg egy fiú részérõl, meg kéne már mondani a divat követõinek egyszer, hogy pont azáltal lesznek kommerszek, hogy követik a divatot!!!
ja... Rózsaszín Párduc rlz
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#nezze>#nezze>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"