Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát, mondasz valamit. <#eplus2> Hál' Istennek, engem nem fenyeget a "buzis" jelleg bélyege, mert olyan randa vagyok, hogy ha lemegyek a bányába, feltör a szén. 😊
Meg amúgy sem szeretem ezeket a divatosdi dolgokat - a buzik pedig épp azt szeretik, hogy divatozhatnak.

Catti: képet! <#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CattiBrie
egyébként minden "divat" cucctól hányingerem van

vannak ezek az újfajta cipõk... hát olyan gusztustalanok, hogy ha csak ilyen lenne (merthogy csak ilyen van), akkor sem venném fel (és nem is veszem meg)

[/spam]&#8482;

Muki100
lehet aki rózsaszín cuccokban mászkál ingyen telefont kap a t-mobiletól.
Legutóbbi emlékeim szerint viszont a t mobilenál a férfiak szürkében vannak csak a nõk vannak abban az undorító rózsaszínben, szóval ez mégse stimmel. Ne feledd, magyarországon 4 millió buzi van és budapest liberális város -.-

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Shiwo
mert te tökös csaj vagy <#papakacsint>

amúgy én láttalak már élõbe..helyes leányzó vagy és nõies 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
namútkó bementem egy bótba, hogy jól veszek cipõt.. végül az egész plázát végigjártam (hozzá kell tenni, hogy utálok vásárolni), de egy darab normális lábbelit nem találtam a lent említett célra - feladtam

így most van egy darab pacskerem, amit viszont bkv-ra nem veszek fel.. marad a farmer + spor'cipõ

[/spam]&#8482;

Azt még nem árulták el, de ha mond valamit neked ezt a dolgot is a Náray magyarázta el(azt hiszem így írják helyesen)..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

tigeroo
be akarnak állni a sorba...a jó fejek sorába..
ha egy fehér pólóba menne nemlenne mirõl beszélni...rózsaszínben meg a haverjai dícsérik, nyalizhat, mehet csajozni puccos helyekre
CattiBrie
vannak pasik, akik nem melegek ám SOKKKAL nõiesebbek, mint én (bár nálam nem nehéz)

[/spam]&#8482;

tigeroo
én fekete tornacipõben járkálok és vettem hozzá sárga cipõfûzõt!😊 nagyon kényelmes...eredetileg csont fehér cipõt akartam (700Ft, végülis) de nagyon koszolódott volna
Botond
Végülis jó a papucs. Így elsõ ránézésre meg tudja szûrni az ember az igénytelen pláza ribiket,akik max 1 patront érnek meg és a tartós kapcsolatra érdemeseket. Mondjuk mióta megnõsültem nem aggaszt ez a kérdéskör,csak a fiataloknak próbálom átadni a tapasztalataim. :-)
Shiwo
hát a belsõ lelkivilága valahol a rózsaszín felhõk közt járhat a látens homokosok közt...

OrioN the S
lol D: és jövõre mi lesz?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CattiBrie
illetve a topik címéhez kapcsolódóan: van egy csomó férfi az utcán(akárhol), akik rózsaszínû pólóban mászkálnak, és tudom, hogy nem buzik, de mégsem, egyszerûen képtelen vagyok felfogni, hogy az ilyen embernek milyen lehet a belsõ lelki világa

[/spam]&#8482;

gabber_saviola
neked amúgy sem állna jól a sármos kinézetedhez a rózsaszín :ASDasdadasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Shiwo
amúgy a szandál is van olyan szellõs, mint a papucs, nem ? bár nekem az se teccik..inkább izzadjon a lábam és gyakran mosom..

régen érveltem, kerestem a megoldást, próbáltam megértõ lenni, ma már csak beteszem a winampba a Titkolt Ellenállást és:

"színes ruhában vonagló gusztustalan férgek, Budapest belvárosában elöntött a méreg, felvonulnak , parádéznak büszkék magukra, de a szivárvány színû zászló vérrel lesz borítva....
NEM FOGADOM EL A MÁSSÁGOT, NEM AKAROK BETEGES ORSZÁGOT"

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

OrioN the S
😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Valamelyik mûsorban hallottam, hogy a divatszíneket egy szûk kis társulat határozza meg, ráadásul két évre elõre. Ha belegondolok, hogy annak a maroknyi embernek esetleg a fele homofóbi..

Shiwo
még jó hogy eléggé fehér vok..le is szoktam égni rákvörösre o.O

CattiBrie
há kb.. én azt nem értem meg, hogy aki ma felvesz egy papucsot (nyílt cipõt) majd felszáll egy buszre, metróra.. annak milyen "színû" lesz a lába, mire leszáll?

én egyszerûen igénytelenségnek tartom a pacskert a metrón

egyébként én nem találok olyan zárt cipõt, amit esetleg zokni nélkül nyáron fel tudnék venni úgy, hogy az ne legyen se rózsaszín, sem ilyen "aladdin" típusú, hanem megyen sporto és mégis illjen a tophoz és csinibb nyári nadrághoz

[/spam]&#8482;

Shiwo
ha Lambóm lenne se vennék fel hozzá rózsaszín inget...ferrari meg nem kell 😊

OrioN the S
Divat ember szoli jeggyel....

gabber_saviola
így igaz, az vagyok 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tigeroo
én valamelyik nap voltam a debreceni egyetemben (ismerõst ballagtattunk) és minden második hapekon rózsaszín ing volt...ezt szerintem az olaszoktól vehettékk át (ferrari/lamborgini melett jól mutat a hátranyalt haj + rózsaszín ing)
de elég undorító egy dolog... jól meglátszik a divat mai hatása az embereken...:l
pár év múlva a "macsós" izzadt, retkes, olajfoltos munkásing lesz a divat vagy mi?
gabber_saviola
makkmarci -.-

OrioN the S
2. vh-ba mé nem vettek fel iet ezek a ketsegek ... namé?!...<#gonosz2>

Shiwo
"Divatember üres fejjel, teli zsebbel,
õ az ,aki semmit nem hisz, semmit nem mer.
Divatember üres szívvel, sok-sok pénzzel,
elvek nélkül arcodnak, csak szánalmas vagy."

OrioN the S
jah... majd a buziknak nem kell jegyet venni a bászra 😄 meg 10% kedvezmény a teckóba 😄

OrioN the S
jah... ***anyájukat... má a csajok smárolnak me fótóznak dolog is naon trendi lett... kurva jó 12 éves csajok nyalják egymást -.o és az összes rózsaszínpólós vagy kohány vagy agyon van szolizva...

Shiwo
úgy láccik divat lesz bzinak lenni <#wow3>

IMYke2.0.0.0
Érdekes mód a világoskék és annak enyhébb árnyalatai - a bogarak azt ugye zöldnek látják - sem vonzzák a hõt és a rovarokat...
A fehér, átlátszó anyagú, de vastag farzsebû nadrágban - alatt tuti tangát hord! - , és feszes pólóban mászkáló pasiktól hányni tudnék. S a csajokon is unalmasak már ezek.

2006-os divat maca, amitõl hányok:
- szõke meril, lehetõleg szinte már fehérre
- döglégy-szem napszemüveg - lehetõleg fosbarna, vagy fekete, de még lehet krómcsillogású is, az is trendi,
- kitépett szemöldök, rettentõ undorító rajzol szemöldök,
- vastag szempilla,
- 6-8 mm vastag make up, randa színválasztás,
- kivillanó, szolibarna bõrû dekoltázs, push-up melltartó, ami lehetõleg a választott felsõ alól kilátsszon és véletlenül se legyen szolid,
- piercing minden szokványos helyen,
- kinyitható mobiltelefon
- fehér, szinte csak punciig érõ nadrág, vagy szoknyának nevezett anyagdarab, lehetõleg átlátszó legyen, de a zsebek hátul "jótékonyan" kilátszanak, és megmutassák, hogy közöttük egy - általában - fekete tangabugyi vág a csaj seggébe,
- papucs-cipõ.

2006-os divat buzi, amitõl hányok:
- 0,1 mm-es, növésre hagyott haj, de általában fényes kopasz buksi,
- szemüveg dettó, mint a plázamacáknál
- még makeup-ot is el tudok képzelni egy-egy pasira pillantva
- férfiaknál is látni már kitépett szemöldököt
- itt is kivillanó "dekoltázs", a direkt így szabott, funkcionalitását tekintve a pólótól messze álló anyagnak köszönhetõen
- feszes póló - lehetõleg csak vállcsúcsig érõ újjal, dekoltázzsal, és valami márkajellel a mellbimbó helyén,
- piercing valahol, láthatóan
- buzisabb pasiknak fülbevaló
- vastag, krómosan csillogó óra
- mobiltelefon és slusszkulcs-csomó - minél több haszontalan kulccsal - és lehetõleg egy trendi autómárka jellel a kézben ,
- derékfarmer náluk is trendi
- "pipás" sportcipõ, naná...

S mind a két nemhez:
- színösszeállítás, színharmónia: nincs
- saját testi hibáival nincs tisztában
- kinyitható mobiltelefon használata, és 4-800 méteren keresztül mintha a másik felet hallgatná elmélyülés ,
- trendi 128MB MP3 lejátszó vagy mobiltelefon gombjainak babrálása.

NA ETTÕL HÁNYOK MANAPSÁG.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A gáz az, hogy lassan már eljutunk oda, hogy a homokosok lesznek elõnyben a heterokkal szemben. A lányoknál persze csak röhögünk(is), hogy ha egymást szájában kutakodnak de már a simogatós fiúk is megjelentek a partyfotókon..<#duma>

franc0
gondoltam várok 4 percet, hátha a te regedre is vonatkozik

ilyen fajsúlyú mondatért láttam már büntipontot.
jó, én tudom hogy jóba vagytok és baráti zrika. csak mondom.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

OrioN the S
Chuck Norris találta fel a fekete színt.
Sõt, az egész látható színtartományt õ találta fel - kivéve a rózsaszínt.
A rózsaszínt Tom Cruise találta fel.

G1nic
XD lol <#mf1><#mf2> én se vennék fel sohaaa<#nevetes1><#gun><#gunyos1>

oldschool.trance.techno.rave

G1nic

G1nic

QuippeR
jaja, rózsaszín pólósók buzik...

én csak feketét veszek fel, mert az megy a sminkemhez. <#idiota><#idiota>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

<#wow2><#nyes>

franc0
"meg kéne már mondani a divat követõinek egyszer, hogy pont azáltal lesznek kommerszek, hogy követik a divatot!!!"

második embertõl olvasom itt a fórumon, nemtom honnan veszitek ezt a...

örülök hogy nem csak engem foglalkoztat a kérdés! Hányok a kibaszott rózsaszín cuccoktól, akár fiún vannak, akár lányon. Ennél gusztustalanabb undorítóbb, trendibb, elfajzottabb ocsmány szín nincs ezen a világon! ismerek olyan emebert, aki utálta ezt a színt meg pofázott, hogy milyen undorító, aztán ott feszít a dizsiben ilyen förmedvényben! Ingeknél, nyakkendõknél is egyre nagyobb divat!!

Másik haveromat azért csapta meg egy szkinyó egy helyen mert rózsaszínben volt....muhahahahahahaha....meg is érdemli!!!!

Most tényleg komolyan, ez a szín szerintem egy tragikus választás, fõleg egy fiú részérõl, meg kéne már mondani a divat követõinek egyszer, hogy pont azáltal lesznek kommerszek, hogy követik a divatot!!!

ja... Rózsaszín Párduc rlz

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

franc0
rózsaszín 5UCK MY D1CK póló <#eljen><#eljen><#hehe>

SötétBarom
Sztem a 5UCK MY D1CK póló sokkal jobb mint a rózsaszíííín!

<#banplz><#idiota><#nezze>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Punker
kalapúrnak is vettél egyet? ilyet csak egy digó imádó csõbuzi vesz föl, be kéne tiltani.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

OrioN the S
nekem a makkom rózsaszín..

gabber_saviola
:ASDasdasd

gabber_saviola
ez ilyen rózsaszín ám 😛

Botond
Csak ha van hozzá vmi cuki kis papucsod is,az olyan édi. ^.^
gabber_saviola
bejönnék neked mi? 😛

gabber_saviola
:ASDasdasdasdasd