2404
-
tom :D -
fúmindjánekedesnekhogyribancvagy -
európaiak
mi a más?
elmúlt idők
ahogy a mai is az lesz -
kissé hibásan írok, de remélem érthető -
monnyuk én egyszer szívesen elmennék melegbárba
[mégnemvoltéskíváncsi] -
Más kultúrkör. -
az a jó, h Rómában egy darab meleg nem volt... :DDD -
na hát igen. itt kezdődik. le vagytok maradva 100 évet. az inget már nem csak a márcisu 15-ei ünnepségen vesszük fel, papucsot se strandon hordunk. és azért, mert ti nem mertek ilyet felvenni, inkább lebuzizzátok, mert féltek, hogy felvennétek ilyet a többi begyepesedett lebuzznak titeket. -
azé' raktam be képeket...
Ezek most buzik, vagy hagyományos értékék? :) -
lál -
Ezt most dobtam össze Photoshoppal, megpróbáltam elképzelni Gladiátor barátunk öltözködését, íme:
-
kibaszottul nem a rózsaszínen van a hangsúly már ebben a topikban. mindenről a mi buzis. rózsaszín cuccok, oldaltsáka, papucs, meg a szőrmés kabát is.
kurvára nem buziztam le a vikingeket, valszeg ők még nem találták fel a pamutot, ezért kénytelenek voltak iylenbe öltözni. meg valszeg akkor még a szineket is leszarták, már ha nagyon volt a barnán kívűl más árnyalatú ruhájuk. -
-
jah lehet rövidujjú is
-
hát
nekem nem jön be, de ettől nem kevesebb a másik, csak -1 pont :P -
az ing nem feltétlen ünnepi -
EaT #521 akkor is gáz itthon. nálunk. -
igen, a festett a legnagyobb haverom.
fel is akasztottam -
majd gyünnek a virág ágyúikkal is :D -
mert leírtam, hogy az általatok buzisnak tartott cuccok közül én hordok jópárat? nem mondtam, hogy a husánkám mellé is papucsot veszek fel... -
G_ArchAngel #517 de nem rózsaszín ember!
a vikingeket meg a keltákat nehogy már lelangyosozd, mert tökig szőrbe öltöztek...:)
a "meleg" kétértelmű szó: más az a "meleg" amit egy öltözékre mondanak és más, amit egy rózsaszínbe öltözött "mittudoménmicsodára" -
:\ ezek a haverjaid? D: -
igen -.- -
-
De ráutaló magatartást folytattál! -
ja, igen. elbasztam. szal az emlékgyűrű nem ékszer, hanem emlék. bocs -
:D ez kurva jó :D -
Nemis, csak 99 :)
Gladiátor: "egy emlékgyűrű nem ékszer. az egy ékszer" - ezt a mondatot kifejtenéd bővebben? -
nem mondtam, hogy ahoz azt vettem fel... -
És még rózsaszín papucsot se vesz hozzá!!!44 -
:DDD -
fú, akkor most örüljek? igazándiból leszarom... -
G_ArchAngel #505 ja, és van egy golden retrieverem, ami szintén szőrős, a füle pedig belül rózsaszín - akkor már én is trendy vagyok?:) -
inghez papucsról volt szó -
mért, te skandináv, alaszkai, kamcsatkai prémvadász, tudós, halász, munkás, vagy nepáli serpa vagy? nem. te ebben jársz utcán. -
Jesus Christ! Ezek mindent bevetnek!
-
De te egyik se vagy. :-D -
:D -
Jó,ezt az egyet elfogadjuk. -
G_ArchAngel #498 de és az összes skandináv, alaszkai, kamcsatkai prémvadász, felfedező, tudós, halász, munkás és nepáli serpa, hegymászó nevében elnézésedet kérem, hogy egy k*rva outdoor télikabátnak szőrős a belseje - ráadásul fosbarna:)