Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez BUDAPEST!!
valahogy sejtettem hogy berakod
dehogy még tagadod is magad... 😄D
dehogy még tagadod is magad... 😄D
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
- tudod mit jelent az 'alternatíva' szó ??
- nem az és kész.
- nem az és kész.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Fehér az túl steril,kórház fíling és nem mellesleg fõ a változatosság. A szép színe van szubjektív akár ki is hagyható. Szal rózsaszín polót mindenkinek. Papuccsal ideális viselet.
nekem van egy ilyen mezem, mert Sempre nálam a Palermo, de nem vagyok buzi 😊
igaz nem hordom az utcán -.-

igaz nem hordom az utcán -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
,és alternatívát kínál a fehér mellett
Miért, mi a baj a fehérrel?
Szép színe van
Ez erõsen relatív, a rózsaszín kimondottam csajos/buzis szín.
Miért, mi a baj a fehérrel?
Szép színe van
Ez erõsen relatív, a rózsaszín kimondottam csajos/buzis szín.
osztályfõnököm mindig rikítõ zöldben vagy rózsaszín pólóban jár.
szerencsére nyári szünetben nem kell látnom-.-
egyébként a hangján is hallatszik hogy b*zi
szerencsére nyári szünetben nem kell látnom-.-
egyébként a hangján is hallatszik hogy b*zi
jaaj a rózsaszín pópók D: pfújj -.-
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szép színe van,és a világos színek jobban visszaverik a meleget nyáron,és alternatívát kínál a fehér mellett,de nem vonza a bogarakat,mint a sárga,szóval pont ideális nyári viselet.
Na, akkor tessék, szabad a pálya, kíváncsian várok 1 azaz egy darab érvet a rózsaszín póló mellett.
Igénytelenség magasfoka az utcai papucs hordás. Kb a színházi dzsoginghordással egyenértékû szerintem.
õ dolguk.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
"Évek óta trendy papucsban mászkálni az utcán."
Ezzel sztm semmi baj nincs, én is szandálban mászkálok ebben a hõségben, fene se akar zoknit húzni.
Ezzel sztm semmi baj nincs, én is szandálban mászkálok ebben a hõségben, fene se akar zoknit húzni.
mibaj a papuccsal? 35 fokban hadd ne rohadjon már bele a lábam a cipõbe...
inkább papucs (persze valami normális), mint szandál. én meg azokat utálom :|
inkább papucs (persze valami normális), mint szandál. én meg azokat utálom :|
shit happens
Ebben a hõségben én is papucsban mászkálok az utcán. Nem azért mert divat vagy nem, hanem mert rohadt meleg van és cipõben úgy befülledne és megbüdösödne a lábam hogy a tömött metró kiürülne ha felszállok.
Oké, akkor veszek egy szalmakalapot, összekenem lószarral, és elmegyek a haverodhoz. Õ majd látja rajtam, és divat lesz belõle? Vannak dolgok amiket normális ember divatból sem csinál.
Most mit vagy meglepõdve? Évek óta trendy papucsban mászkálni az utcán. Mikor kissrác voltam akkor ez csak egy bizonyos etnikumnak volt a divat,de elterjedt. Suhogóban színházba menni is menõ volt egy ideig. Mobiltelefonálni moziban vagy színházi elõadás alatt. Lazítjuk a tradicionális értékrendet,mert az jó. Aztán amikor annyira belazulunk,hogy a 13éves lányunknak 30éves szeretõje van akkor meg már hiába sipákolunk,hogy sok lesz a lazaságból,nem is beszélve,ha a 13éves fiúknak van 30éves "pasija"... Divat az igénytelenség, a hagyományos értékek/értékrend tagadása.
Nekem azt mondta egyik haverom,hogy azért hord rózsaszint mert másokon is azt látja....
hát mondom te egy fasz vagy
hát mondom te egy fasz vagy
Szólja ha falhoz állítottad õket... segítek meghúzni a ravaszt.
<#violent>#violent><#gunyos1>#gunyos1>
<#violent>#violent><#gunyos1>#gunyos1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
én se vennék fel soha rózsaszint.
Persze azért azt is emeljük ki hogy a buzik nem járnak rózsaszínben 😊
Persze azért azt is emeljük ki hogy a buzik nem járnak rózsaszínben 😊