2404
-
Folymatosan 100üzi lemaradásban vagy. :-D -
ó, te vagy az én emberem -
egy emlékgyűrű nem ékszer. az egy ékszer. ha sarkanytyús csizma lenne akkor is felvenném. -
Rosszul látod. Minden jóból kizárod magad. -
deédesek.. -
kifogytam a vipből, nem tok már feltenni -
Sokmindent nemcsinálok mert buzis. Nem hordok rózsaszín cuccokat, nem viselek ékszert, nem járok melegbárokba és nem vonulok fel a büszkeségnapon. Mégsem érzem szürkének emiatt az életemet... -
lol
-
Pedig én megtaláltam, bár itt elfelejtette fölé venni a pólót:
Amúgy meg MIKIEGERES NYAKKENDŐT A NÉPNEK!!! -
mért? ha már itt tartunk, ha jól láttam neked meg szőrmés a a kabátod gallérja. az nem gáz? -
Sg galéria. -
G_ArchAngel #486 Csak erős idegzetűeknek - trendy fiúk rózsaszínben (18+) -
Radijátor ruhatárából :o
-
Az. Szürkeség. Semmi rózsaszín. :-D -
ok, akkor myvipről nem lehet beszúrni képet:D -
na lehet fikázni. egy másik kedvenc "összeállításom". igen, igen. így suliba is jártam. a számat ne nézzétek, éppen énekeltem:D
-
de ne is hasonlítsuk -
G_ArchAngel #480 erre jó a VIP:) -
:) gyorsabb voltá (talán) -
ezek* (?) -
G_ArchAngel #477 hát Radiátorkám, mi meg szerintem ezek után nem vagyunk kíváncsiak egy képre sem rólad... 

-
bezzeg a lányokat lehet, mi? :P -
kurva szürke egy életed lehet. nem csinálsz meg semmit, mert buzis. rajtad kívűl 31 ember hordja ugyanazt a gyűrűt, de te nem leszel buzi, te nem... -
:) -
fúúúúú nem vatytok trendik 
-
Nem gáz,csak buzis,szal trendy. -
Nyaklánc csak akkor,ha gondosan a ruházat alá van rejtve,max a strandon látni meg. -
uramisten! én gyűrűt is hordok! sőt! az egész osztály. gyűrű a 4 év emlékére. ez is gáz? -
Ehhez vegyük még hozzá brúsz villiszt ahogy rózsaszín trikóban mászik a szellőzőben, és persze nem gyújt rá mer az nem trendy.
-
kiváncsi lennék egy képre rólad... -
bizony férfiékszer az óra
max egy nyaklánc ha jól áll
gyűrű meg max jeggyűrű, többi gáz -
rossz má neked... -
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
arc! -
a zsírkereskedő #463 bevállalós... respect
-
Nem a kép rofl,hanem te. Ingre nyakkendő arra póló és egy menő papucs. Cirkuszi bohóc hozzád képest jól öltözött diplomata. :-DDDDDDD Ha rózsaszínbe nyomod ha nem. -
nanemár -
G_ArchAngel #460 Belegondolok, hogy azok a férfias jelenségek, amelyek gyermek/fiatal/felnőtt korunkban megjelentek előttünk a mozivásznon így öltöznének, akkor már saját nyakamat harapdálnám:
Aragorn belovagol Völgyzugolyba hófehér, hosszúsörényű, rózsaszínpántlikás lovon, halványkék felleghajtóban, melírozott hajjal, bolyhos rózsaszín papucsban...
Clint Eastwood belovagol a naplementébe a film végén rózsaszín flitteres kalapban, feszülős ujjatlan Hello-Kitty pólóban, rózsaszín-fehér Puma cipóben, fehér 3/4-es nadrágban, feketére szolizva...
James Bond kér a pultnál egy Bacardi-Breezert, majd előveszi rózsaszín széthajtható mobilját halványkék övtáskájából és elkezd csacsogni Moneypennyvel...
Szép világ lenne...:/ -
Jajjj, ne folytasd kérlek... merénylet!!! Látom magam előtt, kész vagyok.
-
"Szar lenne úgy haverkodni egy sráccal hogy azt érzem hogy rám akar mászni "
ezt miért gondolja midnen pasi?
attól mert én leszbi vagyok (persze nem de nem baj ha nem mosom le magamról) szal ha leszbi vagyok ettől még nem tetszik nekem midnen nő...