Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
de ez nem olyan rikitó rózsaszín, sztem ez nem csajos/b*zis szín

Ez BUDAPEST!!

Herr Lehrer
Golyót nekik

Your suffers will be legendary even in hell!

franc0
valahogy sejtettem hogy berakod
dehogy még tagadod is magad... 😄D

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
- tudod mit jelent az 'alternatíva' szó ??

- nem az és kész.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Botond
Pedig olyan cukifiú lennél benne. ^.^
Botond
Fehér az túl steril,kórház fíling és nem mellesleg fõ a változatosság. A szép színe van szubjektív akár ki is hagyható. Szal rózsaszín polót mindenkinek. Papuccsal ideális viselet.
gabber_saviola
nekem van egy ilyen mezem, mert Sempre nálam a Palermo, de nem vagyok buzi 😊
igaz nem hordom az utcán -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Gerygrey
,és alternatívát kínál a fehér mellett
Miért, mi a baj a fehérrel?

Szép színe van
Ez erõsen relatív, a rózsaszín kimondottam csajos/buzis szín.
ngcsnet
osztályfõnököm mindig rikítõ zöldben vagy rózsaszín pólóban jár.
szerencsére nyári szünetben nem kell látnom-.-
egyébként a hangján is hallatszik hogy b*zi

OrioN the S
jaaj a rózsaszín pópók D: pfújj -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Botond
Szép színe van,és a világos színek jobban visszaverik a meleget nyáron,és alternatívát kínál a fehér mellett,de nem vonza a bogarakat,mint a sárga,szóval pont ideális nyári viselet.
Gerygrey
Na, akkor tessék, szabad a pálya, kíváncsian várok 1 azaz egy darab érvet a rózsaszín póló mellett.
Botond
Igénytelenség magasfoka az utcai papucs hordás. Kb a színházi dzsoginghordással egyenértékû szerintem.
Petka
Szánalmasak...<#szomoru1>

Botond
Rózsaszín polóhoz/inghez is tudunk teoriát gyártani. Akkor nincs itt semmi gond.
Botond
Szandi meg papucs marhára nem ugyanaz.
õ dolguk.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

"Évek óta trendy papucsban mászkálni az utcán."

Ezzel sztm semmi baj nincs, én is szandálban mászkálok ebben a hõségben, fene se akar zoknit húzni.

cSuwwi
mibaj a papuccsal? 35 fokban hadd ne rohadjon már bele a lábam a cipõbe...
inkább papucs (persze valami normális), mint szandál. én meg azokat utálom :|

shit happens

Gerygrey
Ebben a hõségben én is papucsban mászkálok az utcán. Nem azért mert divat vagy nem, hanem mert rohadt meleg van és cipõben úgy befülledne és megbüdösödne a lábam hogy a tömött metró kiürülne ha felszállok.
Gerygrey
Oké, akkor veszek egy szalmakalapot, összekenem lószarral, és elmegyek a haverodhoz. Õ majd látja rajtam, és divat lesz belõle? Vannak dolgok amiket normális ember divatból sem csinál.
Botond
Most mit vagy meglepõdve? Évek óta trendy papucsban mászkálni az utcán. Mikor kissrác voltam akkor ez csak egy bizonyos etnikumnak volt a divat,de elterjedt. Suhogóban színházba menni is menõ volt egy ideig. Mobiltelefonálni moziban vagy színházi elõadás alatt. Lazítjuk a tradicionális értékrendet,mert az jó. Aztán amikor annyira belazulunk,hogy a 13éves lányunknak 30éves szeretõje van akkor meg már hiába sipákolunk,hogy sok lesz a lazaságból,nem is beszélve,ha a 13éves fiúknak van 30éves "pasija"... Divat az igénytelenség, a hagyományos értékek/értékrend tagadása.
Viktorr
Nekem azt mondta egyik haverom,hogy azért hord rózsaszint mert másokon is azt látja....
hát mondom te egy fasz vagy

Tinman
Szólja ha falhoz állítottad õket... segítek meghúzni a ravaszt.
<#violent><#gunyos1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

én se vennék fel soha rózsaszint.

Persze azért azt is emeljük ki hogy a buzik nem járnak rózsaszínben 😊

Gerygrey
Egyre több csávót látok mostanság az utcán, meg a melóhelyen is, ilyen rózsaszín pólóban flangálni. Szerintem hányinger, mi történik a világgal, manapság már divat *uzisan öltözködni?