2404
-
G_ArchAngel #577 azért tenisz közben jól néz ki:D -
Egyetértek! ^^ -
G_ArchAngel #575 hogy eltudd képzelni: Tokio Hotel :DDD -
-Julcsika hazakísérhetlek?
-Meg hát. -
Mi az a metroszexuális? -
Nekem is. ;DDD
/Igen, most meg én vagyok lemaradva. xD -
G_ArchAngel #571 Tévedsz, SF-ben is lehet normális dolgokat vásárolni - csak van aki a konszolidáltabb színösszeállítást kedveli...
nem azért öltözök barna/zöld/szürkébe, mert állandóan a fák között járok, hanem mert 30 évesen nem akarok úgy kinézni, mint egy német fiúbanda metroszexuális tagja... -
általában a cuccok színösszeállítása a sötét, nyárra inkább az "ócsóbót" jön be :) -
hátigen.. egyelőre nőkön láttam csak :D -
akkor hagyjuk. teljesen más az ízlésünk. én sem vásárolok overlanben, az nekem túl szürke és unalams, te se vásároljál springfieldben, mer az meg túl erkölcstelen... -
G_ArchAngel #567 mármint a nyári cuccok?
nehezebb dió az igaz, de lehet találni jó cuccokat, igaz időt/pénzt nemkímélve érdemes a sógorokhoz átautókázni, mert ott kicsit nagyobb a választék...(olcsóbban) -
Pasikon jó?:-D -
hát az
ennél már csak a szoknya + scprcipő a gázabb
egyre többet látni, sztem kiba undi
persze ezt most nőkön, nem pasikon :):) -
rajtuk nem XD -
de azok már nem jönnek be :/ -
G_ArchAngel #562 ebben a formában az... -
Átértékelődik minden... 
(lelőni ezt is) -
fúúúha! öltöny, meg sportcipő! kurva gáááááááz.....
-
ok. nem érted. hagyjuk. nem én modntam, hogy ez vagy, hanem azt mondtam, hogy a többiek kábé ezt gondolhatják ezek után... -
G_ArchAngel #558 nyárra is van jó cucc akár Overland, akár Tengerszem, akár Mountex, végszükség esetén Hervis...
(ha meg férfias elegancia kell, akkor ott a Camel Active) -
:DDD na ez már tényleg szánalmas volt:D pá -
de én azt mondtam, hogy kíváncsi vagyok, nem azt, hogy kéjelegni megyek
(dehogyezmáraharmadik-"fogalkozásomra"utaló-kommentvolt) -
Csak szükség lesz arra a telefonszámra akkor. :-D -
komolyan? ne! azé nem is mondtam leszbit, mert ha buzikhoz még valószínű, hogy nem a csajokat szereted, inkább ribanc vagy, mert oda mész kéjelegni. amúgy ezt nem én mondtam, csak jeleztem, hogy valószínű a sok unalmas ezt fogja mondani. -
örülök.. elmondhatod magadról hogy egyszer egy nő fejébe láttál .P -
A Westend az trendie? -
ezisigaz..
mountex rulez.. csak nem nyárra :D -
"hát nem cukesz ez a pici kisz Maximusz!" -
Gyermekkorom szuperhőse én felekasztom magam
-
Erről egy vicc jutott eszembe. :-D -
G_ArchAngel #547 csak nem mindegy melyik üzletbe mész be...:) -
meg hát .D -
nem. én elmentem a westendbe vásárolni. megláttam a kirakatban, bementem, és megvettem. -
És megérkezett. -
színek, formák, stb...
hajóskapitányunk öltözéke mai szemmel ízléses? -
a ribanc és a leszbi két különböző dolog -
Skótok szoknyában az más kultúr kör,mint a kontinentális kultúra például. -
Én sem csak március 15-én veszek fel inget (sőt, ha nincs ami indokolja, aznap nem is veszek fel inget), és papucsot se csak a strandon. Itt a kettő kombinációjával van a baj -
G_ArchAngel #539 teszek neked egy szívességet - üljél végig velem egy napot a nádas közepén lessátorban januárban, majd megnézzük hogy a többi természetfotós, vadász, erdész, lékhorgász melyikünket nézi hülyének, mikor beteszünk Téged a mentőbe...
(sok idióta, még szőrmés sapkát is felvesz a szőrmés kesztyű és bakancs mellé - a barmok...) -
Vagy talán nem volt aki neked elmondja mit illik mit nem,és csak a fogyasztói társadalom agybomlasztó tömegmédiáiból szerzed be a téves információid.