Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Zacsi gyantázás legjobb.
hátbaxek, ti bolondok vatytok 😄DDDDDD

most olvastam el a kommenteket... már sírok! 😄

minjá veszek egy rózsaszín pólót 😄DDADASD.dfasf. (sztem itt nekem állna a legszarbbul)

ször? öhm... honajtacskó nálam sem ugat 😄DDD
arcszerzet: öhmm vágva van, szép kis keménygyerekesre 😛PDDD

Shiwo
gyantával se lehet semmi egynéhány helyen 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

franc0
a visszajelzés a lényeg, nem az amit gondolsz 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola
jah :ASDasdasdasdsad

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

CattiBrie
csipesszel?

[/spam]™

franc0

CattiBrie
de nem csak neked kell 😊

[/spam]™

IMYke2.0.0.0
Egyszer - exemmel - nagy szõrzettelenítést rendeztünk, egymásnak. Na, az volt ám az élvezet! 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shiwo
mert én speciel csak az arcomon szoktam szõrt vágni, és sehol nem hosszabb a természetesnél (kivéve a hajam..)

CattiBrie
pffff 😄

[/spam]™

gabber_saviola
elégedett vagyok a mérettel 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

franc0
mindegy haggyuk

gabber_saviola
nekem sincs szagom ha izzadok

CattiBrie
lol

[/spam]&#8482;

franc0
milyen elégedetten feszíthetsz utána a tükör elõtt 😄_D😄😄_😄

Shiwo
most vagy te értettél valamit félre vagy én

IMYke2.0.0.0
De csak vizuálisan - nem nõ az már nagyobbra, nagy bánatodra 😊)))

Shiwo
hát én néha ahhoz is lusta vok, hogy a héten egyszer megborotválkozzak 😄

CattiBrie
"kissé elkanyarodtatok a rózsaszíntõl 😊"

hja, lassan ideje topikcímet változtatni 😄

[/spam]&#8482;

Tinman
Végül is szex kérdéskörben elfogadok egy bizonyos mértékû fûnyírást, de lábszõrt nyírni... gyerekek. Mi lesz még itt?
Svsz a következõ lépcsõfok a fiúknál a köldökbe egy kis piercing... mer' hát jó az vaze <#falbav>

Ja-ja a víz csodákra képes... egyébként aki már tényleg annyira szõrös, mint egy medve az ok. De ezek a mûmájer dizsis gyerekek akik nyaranta úgy hullanak, mint a bogarak... ezektõl már nagyon sok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

franc0
hát, ha én nem vágtam volna le mondjuk 18 éves koromig bazihosszú lenne ám 😄

IMYke2.0.0.0
Én szerencsés vagyok: amennyiben megizzadok, annak nincsen szaga, így magamtól sem ájulok el, mások sem hõbörögnek - ettõl függetlenül, a napi és munka utáni, majd lfekvéskori fürdések mindig aktuálisak, és pacsulit elvbõl nem teszek a bõrömre. Szappan mindenek felett.
Illatszer az minimális férfi parfüm az ingre, jó 50 cm-rõl, munkába induláskor.

Catti: képet! 😊))))))))

gabber_saviola
nagyobb a szerszám így :ASDasdasdasd

gabber_saviola
mindig vágom (hetenként) és kb fél centi a szõr mérete 😊

franc0
na én meg azt utálom ha úszom a velencei tóban és mellettem a nõnek erõs illata van. pfejj

Shiwo
18-25 között nem lehetnek hülye kérdéseim ?

franc0
18-25 között

na neszórakozzálmár

franc0
de minek 😄DDd

Shiwo
és nem bök amikor nõl vissza ?

franc0
kissé elkanyarodtatok a rózsaszíntõl 😊

ez a szõr téma igényesség és értékrend kérdése. na ez utóbbi mindenkinél más.
én pl borotvát csak az arcomon. viszont ha a nõ képes ápolni magát mindenütt miattam, akkor én is...

Catti hótcsupasz haverjáról: szélsõségek mindig vannak.

CattiBrie
én igazából a dezodorokat, illat fisz-fasz pacsulikat sem szeretem (ide tartozik a kölni is), sem ismerem - monnyuk azért nyáron ez télleg kicsit más

meg azért hozzá kell tenni, hogy mivel midnen ember más, ezért mások az izzadási "szokásai" is 😊

[/spam]&#8482;

gabber_saviola
nah és a mértani középpontomon is vágom 😊

OrioN the S
jah azt azé kell...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

gabber_saviola
"hónaljkutyám" nekem sincs, mert nyáron baromira zavar és leficcent 😊

CattiBrie
persze, hogy megerõsörjön az is...

[/spam]&#8482;

IMYke2.0.0.0
Nagyon helyes!
Kopaszkodó - természetes kopaszodás, vagy kényelmi megfontolások elõnyt élveznek - és mindenho lborotválkozó pasik számomra nem is férfiak...
A melegre és befülledésre, szagokra hivatkozás pedig már unalmas - csodálatos dolgokra képes a napi rendszerességgel használt víz + szappan duó!

CattiBrie
volt egy srác, akirõl ismerõsök azt mondták, hogy úgy indul el otthonról minden reggel, hogy tetõtõl talpig borotválkozik (kivéve haj, szemöldök, szempilla)...

há' bleeee

pedig ez már több, mint 5 éve volt

[/spam]&#8482;

QuippeR
lol, asszem nekem csak bõrrel együtt jönne le. bár nem örülök neki, elég idegesítõ tud lenni ám a szõr, valahol megértem, aki meg akar szabadulni tõle. vagy inkább csak megérteném, mert általában azok szõrtelenítenek teljesen, akiknek amúgy is csak három szál lenne.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Shiwo
hát ha belegondolok, hogy az izzadásgátló dezodortól (vagy mi az a golyós kütyü) mennyire ragad a hónaljszõröm, megértem miért vágja le..de hogy lábat minek borotválni..bár az is igaz, hogy embere + a helye válogatja..akinek világos a test-szõrzete azon nem olyan feltünõ..de most képzelj el egy tök fekete szõrös hátú férfi úszót, boxolót, szumóst, stb-t 😄

OrioN the S
😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

IMYke2.0.0.0
Az kéne csak - rögtön seppuku-t követnék el 😊))))

CattiBrie
fúúúúúúúúúúúúúúúj!

én azt szeretem ha arcon kívül sehol nem borotválkozik a pasi - kivéve ha körszakáll vagy ilyesmi

[/spam]&#8482;

Tinman
Kihagytátok a felsorolásból a full szõrtelen "férfitípust".

Vélemények? Telejsen normális dolog egy férfinál, ha nincs hónaljkutya vagy sem?
Sok férfi már a lábát is szõrteleníti!

Én látom csak úgy, hogy az a lényeg, hogy fiúk elmenjenek valami manga fiú irányba?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

OrioN the S
ezkiez?

Shiwo
õ Imyke vagy mi ? 😄

NIGIRI NEKED A DIVAT MONDJA MEG HOGY KI VAGY

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

CattiBrie
<#puszi>

[/spam]&#8482;