9761
-
Inquisitor #478 Ha jobb lesz, akkor nem elsz olcsóbb, ha egálban lesz, akkor sem. Sőt, kinézem belőleük, hogy ha "csak" 10%-al lasabb, akkor is többért fogják adni. :) -
#477 össze ne vesszetek!! :-D
thx mindkettőtöknek tehát onnan nem de máshonnan lehet ez a lényeg mivel minimize nem válaszolt! ;)
-
#476 Nekem a mostani 8000-es szériából egy olyan kellene ami X1900XT teljesítményt hoz 70 ezres áron! -
#475 GTX 400 GBP alatt...
DB -
#474 "persze.
miért?"
Ez a műmájerkedés, nem az, hogy milyen állampolgár vagy/hol élsz...
Ugye érzed? :)
Amúgy én se Magyarországon élek jelenleg, de úgy tudom, az általam belinkelt helyekről otthonra is lehet rendelni direktben (Pny-ről nem).
DB -
#473 erős vigyor az arcomon, mivel (meglepő, de kanadai édesapa miatt...) kettős állampolgár vagyok. nem volt kérdés ez, úgy emléxem.
hogy Mo-n élek, ez a saját "pechem", csak szüleim munkája miatt van így.
-
#472 Nem kell bedőlni a műmájerkedésnek... csak USA vagy kanadai lakos regisztrálhat (ergo rendelhet) innen...
www.pixmania.com-on még nincs, de ha lesz tuti olcsóbb lesz mint 190 bruttó...
Van még ilyen is: www.dabs.com és www.komplett.co.uk
DB -
#471 A Radeon R600 as mikor jön?
Elvileg annak olcsóbban kéne majd nyitni mint a mostani Geforcenak nem ,mivel gf hamarabb jött ?
Vagy rosszul gondolom? -
#470 segítessz hogyan lehetne? az angol tudásom enyhén szólva..lol.
ha segítenél sztem itt több ember is követné a példádat.
thx
-
#469 persze.
miért?
-
#468 innen tudtál rendelni? -
#467 Hát, meglepődtem amikor az ebolt.hu-n néztem a 8800gtx-et 190000-ért itt meg cirka 40-45ezerrel olcsóbb. Ez nagyon klassz. -
strebacom #466 És nem csak jók, hanem korrektek is én tölük szoktam vásárolni, és a gariba is korrektek, nem ugy mint mások........... -
#465 Azta naez tényleg egy jo oldal, köszi a linket, esetleg aki tud hasonló "olcsó" oldalakat az légyszi linkeljen ! -
strebacom #464 "mikorra várható hogy lemegy legalább kb.150-160-ra?"
Mostanra!!!
Csak szét kell nézni!!De a külföld az jobb az biztos!!! -
#463 Karácsony után szokott komolyabb árzuhanás lenni. -
#462 Szerinteterk ha most nálunk a legtöbb helyen olyan 180-190körül van a gtx akkor mikorra várható hogy lemegy legalább kb.150-160-ra? Ilyenkor nincs év végén, karácsonykor árzuhanás? -
#461 berendeltem az imént 1ilyen szépséget.
na nem vagyok milliomos, dehogy, viszont 2éve gyűjtöm rá....
csekk a kinti(pénztári!!!)árakat....Mo-messze van...:/
http://www2.pny.com/8800-GTX-768MB-PCIe-P1961C269.aspx
-
#460 Hát ja :) Bár úgy tudom h 3 megy 8800GTX-ből SLI-ben, 4 már nem :) -
Rolesz #459 Quad-SLIbe kéne ereszeni 4db 8800GTXet mindegyikre vízhűtést és megtuningolni mindegyiket!na akkor menyit érne el?:D Nem tom menyit nem is anyira érdekel mivel egy 2kW-os táp kéne hozzá:D -
#458 Ezzel is megvan akkor a 10k feletti pontszám :) -
#457 Közben látom a képfeltöltéses link már nem jó, itt saját oldalunkra feltettem.
Saját teszt: Alaporajeles 8800GTS intel core 2 E6300 1.86Ghz @ 2240Mhz
8800GTS teszt frissitve:
8800GTS GPU 620 Memóriák 1760 on Intel Core 2 6600 2400Mhz @ 3246Mhz
-
#456 Igen benne van a dobozban a full game... -
Livius #455 AZ ASUS a GTX hez és a GTS hez add Ghost Recon 3-at? -
Rolesz #454 Ember!#452őt nem olvastad?:D -
#453 Azta! Te nem szaroztál sokat, gyorsan megszerezted a kis 8800GTS-t (akkor má ménem GTX-et?:D) GTX 10k-t csinál 06ban, nem "csak" 8k-t . És a GTX még ennél is nagyobb lenne, igaz? És ha ez majdnem neki ér az optikai meghajtódnak, képzeld el azt! :) -
#452 Szia, már nincs fent a Flight szimulátor ez a kép tegnap éjszaka készült, a kártya nem az én tulajdonom,csak szerencsémre megkaptam egy ekszkluzív tesztre tegnap 22 órakor és hajnali 3 ig tesztelgettem. Ma reggel visszakerült a tulajdonoshoz. Nem tisztem más tollával ékeskedni, csak a gyors tapasztalatokat osztottam meg. Nemsokára elkészülök a cikk irásával és felrakom ide: www.digitalisvilag.hu Akit érdekel olvassa el. -
virs lee #451 mert valaki mondta, hogy a magok számának van határa, viszont a fejlődő gyártástechnológia miatt, az órajel emelésnek nincs.
LOL! Pont most bukott meg ez az "elmélet". -
Rolesz #450 Látom Fent Van a Flight Simulator X küldhetnél pár képet hogy néz ki nálad kösz! -
#449 ASUS EN8800GTS 640MB RAM általan készített képek...
asus8800gtsasus 8800GTS 2asus 8800GTS 3asus 8800GTS 4asus 8800GTS 5 -
#448 8178 pont 1280x1024 E6300 core 2 @ 2240 ASUS EN8800GTS 640MB Ram DFI INFINITY 975X 2x1GB 667 KINGMAX MARS II @ 801Mhz...
Hát igen ütős kis szerkezet ez
Nvidia 9702 driver, de szerintem ezen még csiszolhatna az nv, mert szerintem bugos.. normal control panel nem jött be és a hőmérsékleti adatoknál elszált a panel, hibával, szóval van mit még gyógyitani a driveren!
A kártyának seemi hangja! bootolsákor sem pörög fel, nincs süvítés, nincs porszivóhang, szép **CSENDBEN** megy!! 2D és 3D módban egyaránt ugyan az a hűtő hangja!
ime a kis teszt...
Sorry a nagy képért.. -
the Godfather #447 mai naptok akár a boltban is megvehetök a 8800 széria..kb ugy 600-800 CAD az ára -
#446 Persze a leggyengébb csak 1000 dollár lesz,hiszen az AMD érzékeny arra,hogy minden gamer meg tudja venni -
#445 meg még idén jön a 4x4-es AMD.... -
#444 Ja, de már van 4 magos iNTEL cpu.... -
Livius #443 Csak az a gáz hogy az kölcséges lesz.
Aztán sírsz hogy drága a proci. -
Dodo55 #442 Nemrég megjelent egy hír, hogy az Intel még az évben megkezdi a 45nm-es gyártástechnológiára átállást.
Minél kisebb a gyártástechnológia, annál kevesebb a fogyasztás, és a hőtermelés, tehát annál magasabb órajelen lehet hajtani a procit.
A magok számának növelése viszont elég nagy fizikai méretnövekedéssel járnak, és a gyártástechnológia kissebbedése nem elég gyors ahhoz, hogy a magok száma nagy fizikai méretnövekedés nélkül növekedhessen.
Viszont elég gyors ahhoz, hogy az órajelet nagy hőtermelés, és fogyasztás növekedés nélkül lehessen növelni. -
Livius #441 Egy jó gép most ami a belépőszint az 150.000 Ft.
Abba belefér egy Intel P4 9xx sorozat ból egy CPU az már dupla magos.
Erre az alplapra már csak VGAkkal tucc majd bővíteni mert a 915Intel chipset már nagyon régi. Nekem is az van már régóta és még 1 évet adok neki vagy max 1.5-t. A Vista után kiderül mennyit fog számítani a dupla mag vagy a Ghz. -
Livius #440 Ez igaz. -
#439 Sztem pont fordítva van!
:)
Könnyebb a több mag, mint a Mhz számottevő emelése. Nézd meg mióta "vagyunk" 3Ghz környéjkén....