9761
-
#518 na majd akkor lesz igazán jó,ha annyi pénzem lesz,hogy ilyesmikkel szórakozhassak. -
#517 A szánalom tetőfoka -
#516 LOL 957 fps még éppen-éppen hogy nem akadozgat. -
#515 Láttátok-e már? -
VTomi75 #514 Jövő nyárra szerintem megtörténik a váltás. Addigra itt lesznek az új Core2-k is, aminek a legalsó lépcsőfoka a mostani X6800-as lesz átkeresztelve. A 4magosoknak szerintem még nincs itt az ideje. Biztos vagyok benne, hogy addigra kijönnek a 65nanós GPU-k is, mert az nyilvánvaló, hogy ezzel a gyártástechnológiával a 8800GTX-nél feljebb lépni nem lehet. Egy 250-300 wattot fogyasztó, 90-100 fokon üzemelő szörnyet már nem lehetne eladni. -
#513 Igy van bár Lfogadnám ezt a karit még ha akkroa hagja lenne mint egy repülönek akkor is:D -
strebacom #512 Igazad van ez tényleg csak a kezdet!!! -
ZÓÓÓcsi #511 Egyetértek, de mikor fog ez megtörténni? -
VTomi75 #510 Elírtam, nyilván nem 65 méteres :) Mielőtt valaki beleköt, akinek nem tetszik, hogy szidom a kártyáját ;) -
VTomi75 #509 Ehh, ezek a kártyák nem jók. Átmeneti állapot. Nézzétek csak: az Intel végre megcsinálta a normális processzort, a Core 2 Duót. Már a 2.4 GHz-es változata az összes P4-et, Pentium D-t meg szinte az összes AMD-t alázza, mindezt valami 65 wattos maximális disszipáció mellett. Ez bő kétharmada az én processzoroménak (89W). Ezt frankón le lehet hűteni egy méretes, heatpipe-os rézbordával, rajta egy 8-900-as fordulaton pörgő ívelt (hajócsavarszerű) lapátos ventivel, gyakorlatilag zajtalanul. Aztán az ember beletesz egy ilyen zabagép videokártyát és hallgathatja a zúgást. Persze imádom ezeket a kártyákat mert tényleg lélegzetelállító a teljesítményük, de mégis azt mondom: nem jók. Átmeneti állapotot tükröznek. Majd amikor a GTS-t megcsinálják 65m-es (!!!) gyártástechnológiával, az addigra még kiötlött firmware és driver optimalizációkkal együtt, és tesznek rá egy tényleg ütős, heatpipe-os rézhűtőt (magyarul nem a normális hűtőn spórolnak, mint manapság), AKKOR lesz ez tuti cucc. -
ZÓÓÓcsi #508 Aha! Én azért megvárom az R600-at és utánna vásárolok! -
strebacom #507 GTS:110-120e között.
GTX:150-160e között.
-
ZÓÓÓcsi #506 És mennyibe kerül? -
strebacom #505 Ja és a többi szépség:
-
strebacom #504 Nem rossz ez a kártya:GTS
No nem vagyok milliomos, de van egy nagyon jó barátom akinek számtech. üzlete van és ö az...sokat segit sokat ad csak próbára,tesztre, amúgy fasza gyerek, segit meg türelmes, végtelenül türelmes....ez a szerencsém, mert én nem vagyok az!!!
Nagyon jó karesz!!! -
#503 thx!
ez tényleg jó lenne!
kíváncsi leszek megmarad e pletyka szinten -
#502 a lényeg diohéjban kb annyi hogy a köv generácios ati-k(r700? nem vágom annyira) és "minden bizonnyal" a G90 is már ugy fog kinézni, hogy nem egy nagy proci lesz rajta hanem sok pici. illetve a nyákon több kis foglalat a chipeknek, és attol fog függni a kártya ára és teljesitménye hogy hány ilyen kis cumo lesz benne. ez a gyártást egyszerübbé és olcsobbá tenné mert egyfajta alap kellene, és utána csak a beépitett chipek mennyiségén mulik hogy low-medium-high end kari lesz-e belöle.
ez a kedvenc félmondatom a cikkben : "It takes a good bit of software magic to make this work..." lol, ez aranyos :)
szvsz ez a fajta moduláris elrendezés valoban marha nagy durranás lenne, gondold el, ahelyett hogy most bemész a boltba és vennél egy 8800 GTX-et soksok pénzért, bemész, veszel egy low end-et belöle (mittomén legyen egy 7600GS-nek megfelelö teljesitményű) a köv havi fizu után visszamész a boltba, veszel (hasra mondom) 10k-ért mégegy chipet bele, akkor lesz már mondjuk 7900 GT szint, aztán igy szépen tovább. és ha jol emléxem 4 helyet irtak hogy van/lesz/lenne rajta. kiváncsián várom :) -
#501 képek a G80-ról, a békás techdemó képei ütősek. -
Inquisitor #500 A megadott link egy ATI R700 pletyka, nem? -
#499 alig jött ki a G80-már a G90-ről és vetélytársáról találgatnak
KLIKK
Valaki aki jó Angolból lefordítaná a lényeget?
THX -
#498 Gothic 3 hoz nem memória kell hanem optimalizáció amit a fejlesztők elfelejtettek. Bár ini buherálással egész jól megy. -
Gascan #497 jah, azt mindjárt gondoltam, pl. Gothic 3, azt is kéne de arra egyenlőre már nem telik attól tartok -
#496 Simán, de az új játékok a max minőségben megeszik az 1 GB memóriát, és ettől lehet majd némi lassulást tapasztalni. -
Gascan #495 azt tudom, hogy nagyon nem volna képes a jelenlegi konfigom kihajtani egy ilyet ASUS 8800GTS-t, de azért dx10ben el tudnék játszani vele fullon sztem 1280*1024en mindent, legalábbis egydarabig... aztán akkor majd ujitanák alaplap, proci meg ram téren -
#494 Nyugi, a géped ezzel a procival és társaival is megtáltosodna, legalábbis játékok alatt.
Anno én is így voltam, egy 1800+ AMD mellé raktam be a 6800GT-t (akkor még csúcs volt) és rettentő gyorsulásnak örülhettem. (igaz, egy FX5200 helyére ment, lol :D ) -
Gascan #493 meg tudná nekem mondani valaki, hogy lenne -e annak valami hátulütője ha az én gépembe vennék egy ASUS 8800GTS-t + egy megbizható Thermaltake 600W tápot... Azért kérdezem mert teljesen új konfigra, úgymint alaplap+proci+ram -ra nem telik, mert akkor jobb graf karit nemtudok venni, most meg akkor letudnám a grafikus kárit egy időre és később erősitenék hozzá a többivel... -
#492 No problemo :)
DB -
#491 OMG :)
Érdekes megfigyelni, hogy 3dmark06-ban 23k, 05ben "csak" 30k... Többet várna az ember, általában közel dupla annyi szokott lenni 05-ben, ennél meg nincs olyan nagy százalékos különbség. -
#490 brasco-val, sry. -
#489 jah, közben megegyeztünk darko-val.
aláírásom okító jellegű!! -
#488 Magyarországon eddig 2 kiskernél volt javításos ügyem, az egyik gariban gyorsan kicserélte (fél éves alaplap), a másik pedig egy már nem garis tápot kicserélt kedvezményes anyagárban. Csak tudni kell, hogy hol vásárolj.
DB -
#487 Amiket belinkeltem, azok az oldalak természetesen kiszállítják futárral (DHL, TNT stb.). Általában a postaköltséget is feltüntetik (a pixmania biztosan)
PiX-ről már rendeltem pár dolgot, ők magyarul is leírják a garancia menetét, bár nekem eddig semmi se romlott el :)
Ha meg márkás cuccod szaródik el, akkor sok esetben a helyi (otthoni) márkaszervíz is tud segíteni. Nekem az otthon vett Creative hangfalszettem elszaródott távirányítóját az itteni márkaképviselet szó nélkül kicserélte, term. ingyen.
(off: minimize, ha esetleg segítettél is volna bárkinek itt, akkor talán lenne is súlya az érvelésednek.. sajnálom, ha nem érted, mi volt a baj :( )
DB -
#486 pfúú,amennyi gány kisker van az országban...majdnem ugyan az... -
#485 a garancia lenne szar szvsz -
#484 az oblivion biztos akad :D -
#483 Na ez lehet láma kérdés, de nem értem hogy addig rendben van, hogy rendelek egy külföldi oldalról de hogy a bánatba hozzák el nekem és mennyiért, az nem drága? Valaki világosítson már fel légyszi! -
#482 very nice.... G80 Powa... -
#481 Uhh! Nem semmi 3démárk! -
strebacom #480 Frankó, majd egyszer veszek......az biztos.... -
#479 már miért vitáznék ezen??!
nem az volt a kérdés, hogy hogy tudtam rendelni kártyát, hanem az, hogy
"innen tudtál rendelni?"
remélem nem kell túlmagyaráznom, ha valaki szerint EZ műmájerkedés, nincs tisztában a szó jelentésével.
ezek alapján nem érzem. (valami mást igen, de nem nyitok vitát.("Amúgy én se Magyarországon élek jelenleg...")