GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Toshiba L300-2C5
Én is ebböl állitottam be, csak el lehetne menteni valahogy, azt még nem tudom hogy hogy??
Nekem alapon 56C ebben a melegben, egy Aerocool Mastige házban 4*12cm ventivel, de a game alatt volt 80C is, na ekkor jön a riva ugy van beállitva, hogy ha eléri a 75C-t csak akkor szóljon bele a dolgokba és szépen visszahüti 70C-ra a gyári alap 60%-os venti fordulat, a riva cak 10%-ot emel ekkor és ennyi elég is...
Csak egyet nem tudok hátha valaki ismeri, hogyan kell elmenteni a riva beállitásokat valamilyen fáljba, hogy ne kelljen tökölni a beállitásokkal pl. win telepités után, csak bemásolom az elmentett fájlt és kész, ez kellene nekem !!<#worship>#worship><#confused>#confused>
Szedd le a leg frissebb drivert..Ha így se akkor gáz van....
Amikor a biosbál BOOT ol, akkor minden normális???
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Pl: ha nem félted a házad vegyél min egy 12cm ventit vágd ki a helyét az oldal lapon úgy,hogy a karid és a pocid közé fújon (érje a karid tetejét a légmozgás) + 1 vagy 2 db 12 venti legyen ami kifelé fúj!!! (fontos egyébként ,hogy a házad oldala legyen fenn ha van megfelelõ hütésed!!!
Sok okos emberke azt hiszi ha le veszi az oldal lapot jobb lesz a karinak de ez baromság mert az állott levegõ miatt nem ér vele semmit!!!!! söttttt!!! (Nekem ebben a kánikulában terhelve a max hõ 67 fok!! ezzel a megoldással!!!! Ez egy nem ide való téma ,de hogy csináljátok itt sg-n a fejlécet???? nem tudtok valami oldalt ahol le irják????
te huzod a karid??? mert ha nem akkor ne állllitgasd a rivá-ban a ventitttttttt hagyd alapon !!!!! szerintem
Azt nézzétek már meg légyszi, hogy amikor bekapcsoljátok a gépet akkor nektek gombnyomásnál már pörög e a venti, vagy csak kb. 2 mp múlva pörög fel, amikor pittyen egyet a gép. Mert nekem így csinál.
Amúgy nem mindig ülök a gép mellett természetesen amikor megy és ha ez elõfordulna megint, elég gáz lenne. Max utólag derülne ki, mivel hõmérsékleteket, fordulatszámot mindenre naplózok Everest-el.
Ilyenkor behalna és akkor mi lenne a garival? Mit mondanék, ráadásul nem bolti, hanem z0ty-tól vettem PH-n amit mondtatok.
szép csendben meghalt semmi füst 😊
jókérdés mi lehet a baja...figyeld pár napig és ha fellép megint a hiba akkor vidd vissza
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
pont ezt akartam kérdezni ,hogy a riva vagy ,ás pogival hozzá nyultál a ventihez????? mert nekem a riva csinált hasonló gondokatttt!!!!
az hogy meg el éget volna azt nem hiszem mert egy ujabb alaplap és a kártya is tudja ha gáz van ki kapcsol!!!! figyeld a hõmérsékletet everest-ben???
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Elromlott, vagy mi?
Mert most megy rendesen. Csak ugye nehogymár mindig ezt kelljen figyelnem.
Én valami szoftverbibire gondoltam.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Mi a franc kapcsolhatta ki a ventijét?
Amikor bekapcsolom a gépet se pörög fel, csak a pittyenés után.
Régen mintha bekapcsoláskor full pörgött volna, majd a pittyenés után állt kicsi fordulatra.
Valakinek van ötlete a történtekkel kapcsolatban?
Ha nem veszem észre, hogy milyen meleg simág szétég a VGA, vagy kikapcsolt volna?
(en meg egy olyan jatekot nem lattam amibe SM3 kellett volna kotelezoen)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Lásd SM2/3 mizéria lehet neked erös VGA-d ha nem tudja az SM3-at nem indul el egy csomo játék miatta.
Esetleg eröreláthatolag mikor jelennek meg az ATI középkategoriás kártyái?Ami lejjebb nyomhatja az árakat igy elérheto árra csökkentve egy 8800GTS 320MB-ost.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ugy 40-50K-s árviszonban melyik az a kártya ami a legjobb teljesitményu?
És mi a külömbség a 8600GT és GTS között mert a táblázatokban alig van eltérés a 2 tipus között.
egy x2 4000+-os renszerhez kéne 1gb 800MHz-es rammal.Ami az 1680x1050-es felbontástol nem dob egy hátast a legujabb játékoktol ,tehát a min25 fps-t produkálja vele,de nem muszály full élsimitásba.Ja és megéri ebbol a 2 tipusbol az 512MB-os változatot megvenni vagy jobb a 256-os?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ゾルターン
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Valamelyik GF8-hoz adnak..... Az enyémhez nem adtak (Gainward 8800 640M😎
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Toshiba L300-2C5
És ha arra várnák hogy a jõvõben kjön majd az ati fejlettebsége már késõ mert akkor már bõven lesz új nvidia.
Next PC upgrade: 2022
szégyen h az X1950XTX Cf megveri a HD2900Xt-t 😄
Hd 2900 Cf még az Ultrát se éri utol
Vegas-nál nemtom mért nincs CF
STALKER: no comment
természetesen ha csúcskártyát veszel akkor illik mindent pupra beállítani,nemde?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Ez a teszt megincsak faxság mert ha meg nézed jóbban igen csak érdekes,hogy a 8800GTX ugyan ugy muzsikál mint az SLI-s 8800GTX!!!
még 1% eltérés sincs!!!! Faxság!!!!!!!
Tudod elég sok tesztoldal szerkesztõ-i van akik csak ilyen megoldással jutnak látogatokhoz !!!!!!!!
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
De megnezhetnetek mit muzsikalnak ezek a kartyak duplan SLi & Crossfire.

ゾルターン
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Na mind1, akkor dupla szégyen az ATI nak...
Van kivétel is...
ゾルターン