9761
10645648441175096535.jpg
  • Punker
    basszus mellé raktam a pisztolyt és kisebb :)
  • Gabesz amd64
    a képeimen nem tünt olyan nagynak,mi?
  • LoCk
  • Punker
    8800GTS most jött meg, basszus pakson nincs ekkor ahűtő
  • LoCk
    Olcsóbb lett volna , csak az Euro mozgása bekavart..
  • LoCk
    ASUS és nagykerbe.
    "Megúsztam" 118,000.-HUF-ból
  • Gabesz amd64
    asus

és bótba
  • zoolee
    Holvetted?márka?
  • LoCk
    Holnap reggel én is belépek a klubba.
    Jön az ASUS GF8800 Ulra 768MB Dragaszagom..
  • Dzsur82
    Megy rendesen mindegyik említett játék,gond max akkor lehet ha multiba akarod nyomni de az is a vista miatt nem a kártya miatt!!
  • w77d
    nah gyerekek felraktam a 163.44-es beta drivert! aminek egyből megörültem, hogy a 3dmarkt egyből 400 pont-al többet adott! a bioshock is egy picit jobb lett tőle. DE! Bioshockozás után bementem a Colin Mcrae Dirt-be játszani és szomorúan vettem észre, hogy olyan badarságok történnek, mint pl a visszapillantó közepe eltűnt, hiába van bekapcsolva az optionsban, csak a keret látszik, a közepán meg simán átlátok!
    A dirt-nél vettem még észre azt is, hogy a kontraszt mintha megváltozott volna, helyenként idegesítően sötét a kép!
    Ezek nem tudom, hogy a driver miatt vannak-e, mindenesetre gondoltam visszarakom a whql drivert. ezután a dirt-be belépve megintcsak ott vannak ezek az idegesítő dolgok!
    szerintetek ilyenkor mi van????
  • gabyka13
    Lehet,hogy hülyeség te találtam 1 pár olyan hozzá szólást meg képet,ami miatt inkább megkérdezem.
    http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t29242.html
  • NeoMaN
    Mérne menne, micsoda hülye kérdés az, hogy 8800-on nem megy a cod meg ilyenek, meg nem vista kompatibilis meg ilyen marhaságok már...
  • DummyBoy
    Nekem is eVGA 8800 GTS-em van, nekem is olyan 7x fok alapon a nyári melegben ... szvsz ne aggódj emiatt ...
  • skygt90
    HI! nekem olyan teszt kéne ahol 8800 GTSeket tesztelnek hogy meik jobb...ha van ilyen akor valki belinkelhetné! kösszi
  • gabyka13
    Na erre már én is figyelek.Jó hogy jöttél Barny:)Erre keresem már mióta a választ.De eddig még senki nem válaszolt nekem 100%osan,hogy igen gabi b+ megy az a k*rva cod1,cod_uo meg cod2 normálisan ezzel a kártyával.Van b+ ezer fps-em!! De senki.Emberek nagy része el se olvassa a kérdésem,tisztelet a kivételnek.Úgyhogy remélem te vagy az én emberem Barny
  • Inquisitor
    Mondjuk nekem eszembe se jutna, de Zolee hozzászólását olvasva ... ugye friss NVidia driver van rajta? Nem ilyen "Vista felismerte", vagy régi "lemezen hozzáadták" verzió?
  • zoolee
    Tegye fel az open gl t..-.-
  • Barny
    helotok.van az egyik haveromnak olyan problemaja,hogy most vett 8800gts 320-at.a call of duty meg nem indul el.valami opengl hibat ir.help
  • zoolee
    -.-...
    gyÍkot!Felét a samsung gyártja, elvégre a többséghez ő szállÍtja a ramot.hehe..
  • janos666 #3619
    Nyári melegben 80 fölé is mennek ezek a kártyák, nem lesz tőle bajuk.
  • gabyka13
    Nem tom',de én is valami olyasmire gondoltam,hogy driver hiba vagy nincs kikapcsolva az illetőnek a vsync,de mielőtt vennék egyet azért 100%-osan meg akarok győződni róla,hogy fut vele.Mert ha cod2-ben több 100fps-van akkor azért illene cod1-ben is minimum:) annyinak lennie. Mondjuk azt nem tudom,hogy támogatja-e a 2magos procit.
  • re1212
    sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy eVGA 8800 GTS SC videókáryát és alapból 71 fokon van ez nem sok egy kicsit eddig 7600 Gt-m volt ot maxon volt 50 fok körül.
    Köszönöm mindenkinek előre a választ!
  • Inquisitor
    "olvasgattam valami olyasmit,hogy nem fut rendesen,azaz iylen 50-60fps-el fut."
    60Hz képfrissítés (TFT) + Vsync? :)
  • gabyka13
    Jah engem nem kimondottan vista alatt érdekelne.Csak külföldi fórumon olvasgattam valami olyasmit,hogy nem fut rendesen,azaz iylen 50-60fps-el fut.De már írtam egy csomó fórumra,de nem találtam olyan embert aki tudna válaszolni,hogy 8800-al fut-e és ha igen mennyi fps-el.Akinek ilyen kártyája van,az már nem játszik ilyen játékokkal? :(
  • Inquisitor
    Passz. A CoD1 azt hiszem OpenGL-es, az OpenGL meg biztosan lassabb jelenleg Vista alatt, de csúcs kártyával csak nem gond, ha csak nem 1920-ban akarod nyomni élsimítva.
  • gabyka13
    Rendben,akkor a vista kérdés megválaszolva.Köszönöm.De mi a helyzet a játékkal?Arról tud valaki?
  • Inquisitor
    Hülyeség. Driveres problémák elképzelhetőek, vagy az, hogy valami nem fut Vista alatt, de jórészt nem sok köze van a kompatibilitáshoz az egésznek. Ha valaki Vistára vetemedik, akkor vagy olyan alkatrészekből rakjon össze gépet amikhez van normális Vista driver, vagy hagyja a fenébe ... Nem tdok semmi olyan problémáról ami a Vista alatt jelentkezne és csak GF8-ra jellemző inkompatibilitás lenne. Az SLI nem ment egy ideig, de ez részben driver okán, részben a Vistában nem rég kiküszöbölt hiba miatt volt így.
  • gabyka13
    Sziasztok.Érdeklődnék,hogy ki mennyire van megelégedve a 8800-as karival.Olyasmit olvastam hogy pl a vistával valamint pár játékkal nem kompatibilis.Az édekelne,hogy fut-e vele a call of duty 1 és uo,mert állítólag nevetségeses kicsi fps-t ad. Előre is köszi.
  • Evogordon
    Dx10-es kártyák tesztje dx10-es játékokban. Egyédűl a lost planetben taljesít jobban az nvidia de azt tudjuk hogy az nvidia pénzelte a capcom-ot.

link
  • janos666 #3609
    Hohohó, én Gainwardot vettem, aztán mikor garis cserén volt az istennek nem tudtak 2 hét alatt ugyanolyan cserekártyát szerezni és ímmelámmal hoztam el az MSI-t. Amúgy elvileg mindet az ASUS gyártja.
  • zozox333
    A videokártya telepítéskor volt 1 kis zavar. Okozhat az problémát? Komplett újratelepítés megoldás lehet?
  • kirol
    Nekem tökéletesen megvannak együtt.
  • zozox333
    Hali!
    Van egy 8800GTS em. Előtte egy 7900GS volt.
    Mivel az új kártya tégla vastagságú, a tv kártyát (Leadtek Winfast TV2000XP) egy hellyel arrébb kellett tennem.
    Miután lezajlott az egész kártyacsere, nem tudtam indítani a tv-t.
    Leszedtem a telepítőjét, újraindítottam a gépet, betettem újra a telepítő CD-t elkezdtem a TV kartya telepítését, erre azt irta ki, hogy GFX outdriver not supported oszt kész leállt.
    Lehet, h. 8800 nem fér meg a TV kártyával?
    Légyszi segítsetek! Köszi!
  • zoolee
    Elmész má teis a búsba..!!!
    Mások itt veszik a drága asust erre te 1 msi ből kihozol galaxy teljesÍtményt..!!!kappe!!x]
  • Gabesz amd64
    mert a leggagyibb márka...éppen h összerakják,pikk-pakk
  • Brand
    Igen 64bites vistat hsználok :)
  • Livius
    Colorsit 400W-al biztos megy. De nem ismerem a táp minőségét. Mér kell 4GB RAM? Csak Vista 64bit-el tudod mind a 4GB-t használni.
  • a shot
    terhelés alatt hány fokig mehet el a 8800gts? ami még biztonságos és nem káros. sac per kb értéket pliz
  • Brand
    Köszi!

Még annyit, hogy a rendszernek (AMD 5200+ 4gb ram ,8600ge (650/2000)videokártya, 2db 250gb vinyó,milyen tápot kellene vennem?

Jelenleg egy colorsit házban van a rendszer egy ugyancsak colorsit (400w) táppal, valóban ennyi lehet a teljesítménye, vagy illene cserélni?

Köszi:)