9761
10645648441175096535.jpg
  • LoCk
    Holnap lefenykepezem,most alvás..
  • chalezlopez
    Köszi a választ, átálítottam a frekit 60hz-re, és lejjebb vettem a tuningot + leraktam tálcára a telepítőt, és elmormoltam 1-2 indián varázsigét, és lám: sikerült e telepítés...persze előtte visszatettem az 1-el korábbi drivert...
    Sajna a Colin Dirt csak az xp-men van fent, úgyhogy nem tudok ebben segíteni...
  • w77d
    ám most hogy felraktad ezt a drivert lenne egy kérdésem! Nem játszol esetleg colin mcrae dirt-el?? ha igen megnéznéd, hogy az új driver után neked is eltűnt-e a visszapillantó tükör a játékból??
  • w77d
    a hirtelen elsötétülés amiatt lehetett, mert a vista épp leállította a régi drivert és az újat akarta beállítani. ez nálam is elsötétedéssel szokott járni, majd kb 2-3 perc múlva újra szokott indulni a gép! Sztem tökéletesen fönt van az új driver, nem kell aggódnod!
  • chalezlopez
    Hali.

Feltettem Vista alá a legújab forceware drivert, a 163.44-et. Előtte feltettem a 940105 hotfixet. Amikor ment a forceware telepítése, egyszercsak elsötétedett a képernyő, és semmit nem tudtam csinálni. A gép félpercenként sípolt egyet. Mikor reseteltem (csak az segített) előjött a : hibás leállítás blabla, mégis a normál indítást választottam, és betöltődött a Vista, és amikor megnésztem az nVIDIA rendszerinfót, akkor 163.44 aktuális drivert írt ki, pedig szerintem a telepítés nem sikerülhetett 100%-osan, mégis a Bioshock demó pl tökéletesen futott...valakinek valami 5lete, hogy most mi van???
    Eddig teljesen hibátlan volt a Vistám, most ez nem értem mi lehetett...
  • Evogordon
    Még egy x1950pro-val se akad meg fukl grafón a bioshock :D
  • KILLER2
    Valaki nem tudna segíteni abban, hogy Vista alatt hogy tudnék ennek a drágaságnak a bemenetéről akármit is rögzzíteni?
  • Jaffa 2843
    ezt mivel csináltad?
  • zoolee
    Képet kapunk, hogy néz ki a házba??
  • LoCk
    Ámen!
  • w77d
    hát hiába, az ultra az bizony ultra! Bár nincs igazán fellelhető különbség a játékokban a gtx és az ultra között! Az nvidia tényleg nagyot alkotott ezekkel a kártyákkal :)
  • LoCk
    Vááá!
    Na én kiakadtam.
    Maximalisan meg vagyok eddig elégedve a kártyával.
    Hihetetlenül gyors.
    Megnéztem a Bioshockot..egy rezzenése sem volt és ezt olyan sebességgel művelte max. grafikán, hogy megdöbbentő volt.
    Megyek megnézem a Lost Planetet is.
    Beszarás milyen jó kártya.
  • Evogordon
    Szerintem még nincsenek olyanok mert még pcie 2.0 kártyák sincsenek.
  • Livius
    Tudtok már olyan alaplapokról amik PCI-express 2.0-sak?
  • LoCk

Dúrva,hogy ezt real time nyomja.
  • w77d
    ezek szerint a köv gen csúcskártya még nincs kilátásban??
  • grebber
    Nvidia vérfrissítés

Szépen lassan csorog ki az információ a kártyagyártóktól - íme egy újabb kis csomagnyi friss értesülés.

Flame of Aiur, 2007. augusztus 30., 21:46

Az annyit emlegetett G92 chip egy középkategóriás, a 8800GTS-eket leváltó megoldás lesz. Ez előreláthatólag November 12-én válik elérhetővé - persze itthon valamivel biztosan később. Egy másik, a G98 kódnevű pedig a belépőszintű GeForce 8-asokat váltja le. Ennek megjelenésével kapcsolatban időpont még nem ismert. A szokás szerint a TSMC-ben születő 65 nm-es GPU-k tulajdonképpen csak feljavított változatai a mostani GeForce 8-as sorozat GPU kínálatának, így túl sok újdonságra nem kell számítani. A G92 PCIe 2.0 csatolófelületen kommunikáló, HDMI és Display Port képes lesz, továbbá támogatja majd a PureVideo Gen 3 technológiát. Az Nvidia egyelőre nem kommentálta az információkat - de ez nagyon helyes, hegesszék csak az új cuccot.

info: Hardwired

Már várom ezeket a pci expressz 2-es vgakat kiváncsi vagyok hogy futnak majd pci expresz 1-es lapba lesz-e valami hátránya ha abban fut!
  • zoolee
    [URL=http://prohardver.hu/hirek/2007-08-30/msi_videokartya_ketfele_orajelprofillal.html]Csekk disz![/URL]

• LoCk
    Nincs harag.
    Én kerek elnezest, ha felreértettem!
  • zoolee
    SRY, vicc nek szántam..
    Bocs.
  • LoCk
    Na lepek egy kicsit DX10-et tesztelni, csak elotte feltolom a Vista Ultimate-t.Egy kis Lost Planet, egy kis Bioshock Demo..
  • LoCk
    Nem haragszom, csak nem szeretem a trágárkodást.
  • LoCk
    Igen egy Utrat vettem.
    Bár egy kicsit dragaban, mint tervezve volt, de kibírom.
    A kártyát most teszteltem le 3DMark06-ban 1280x1024-ben.Igen jól szerepelt, bár amikor a progi készült ez a kártya, még jóformán nem is létezett.Gondolom, jobb is lehetne, ha a kartyat jobban ismerné.
    10608 Pontot kapott.
  • LoCk
    Csicskája?
    Azért ha megkérném, egy kicsit moderálva.
    Nem hinném, hogy én is minősítettelek volna téged, így látatlanba.
    Bár a megnyílvánulásod, nem igazán javít a megítéléseden...
    Megkérnélek, fogalmazz máskor másképpen!
    Csak ugy beszélj velem, meg rólam, ahogy engem latsz beszélni rólad, vagy másokról.
  • zoolee
    8800 Ultrát vett a csicskája..-.-
    3652#:grat! mejd pikcsárt is dobjál fel..:)
  • Evogordon
    Milyen kártyát vettél?
  • NeoMaN
    vagy a nagy bumm és füstfelhő
    :)))))))))))
  • LoCk
    Áááá! Megjött a kártyám!
    Durva! Lassan beállítok mindent és jöhet a nagy tesztelés áradat.
    MuHahaha!
  • Gabesz amd64
    szerintem nem fog menni...

gyártó lényegtelen...Bios is lényegtelen már
  • tmisi
    Azonos típusnak, de mivel néhány gyártó szereti áttervezni a kártyáit (ergo nem referenciák), ezért szerintem jobb ha tökugyanaz a kártya. Bár SLI-ben nem vagyok (még) otthon. :) Majd a profibbak megmondják.
  • lolcsiter
    Hali! Van egy érdekes kérdésem: lehet sli-be kötni 320-as és 640 megás 88 gts-t? sli-nél csak a típusnak kell azonosnak lennie, vagy a gyártónak is?
  • zoolee
    Szépkonfig.
    Grat.
  • Punker
    P5k
    E6750
    2*1024 Gail 800-as
  • zoolee
    Ja vágom, konfig dióhályba?:D
  • Punker
    pénteken rakom össze a gépet, mivel holnap tudok sata winchestert venni és arra húzom majd az új rensdszert
  • zoolee
    Pikcsárt milyen winyóról van szó PLS.
  • zoolee
    És , teljesÍt ahogy kell?
  • zoolee
    Te neszójjá béé'''!!!!
  • Punker
    amit írtam, a winyó holnap jön.
  • Gabesz amd64

végülis,most milyen lett?