9761
10645648441175096535.jpg
  • LegionarR
    Nah sikerült, a kártya már bennt fekszik a gépemben, és nagyon jól teljesít, totál elégedett vagyok :D
    Most nem írok olyanokat hogy ebben a játékban mennyivel jobban megy, meg egyebek, csak annyit írok hogy a mért FPS-ek alapján úgy 4x gyorsabb mint az előző kártyám (és még nincs is húzva [nem is fogom sztem] ).
    Szóval nagyon jó kari, másnak is ajánlom!

Jah és azt nem is mondtátok hogy a Chieftec tápok milyen halkak a Codegenekhez képest :)
  • w77d
    javítom: vetted a kártyát
  • zoolee
    hát, sajna voltmodolni alig, 0,05 tel, mert a túlfesz védelem beugat..-.-
    de gtx nél az olvadás a határ..XD
  • w77d
    nem tudom, hogy ez hogy jöhetett ki az emberünknek, hogy drágább az inno :)
    akárhol megnézed legalább 4-5 ezerrel drágább az ASUS :)
    konkrétan mennyiért vettem a káryát??
  • Hedgehunter #3755
    Mennyivel lehet a GTS-t huzni a PH-en nem ment valami jol....
  • zoolee
    Joval többet hallani a germány cégről..hehe...
    Sztem kicsit jobb is...tuningjuk se semmi:)
  • Hedgehunter #3753
    Ahol en neztem 40/50 euro a kulonbseg, szoval annyi nem szamit..:) Miert Gainward?
  • zoolee
    Ginvard és ha nem számít a lé akkor GTS...
  • Hedgehunter #3751
    8600 GT vagy GTS Club3D vagy Gainward...? 1950pro vettem volna de meggondoltam magam....
  • LegionarR
    Nos sztem ebben az esetben az INNO volt a drágább, mert csak úgy volt hajlandó az ASUSSAL azonos árban átpasszolni nekem, hogy lefaragta a 3 év garanciát 2 évre :) Szóval az árát lefaragta nekem, persze kíváncsi vagyok mennyiből...
    Nekem ez nem rossz kompromisszum (2 éven belül biztosan lesz új kártyám).
    Na mind1, sztem ezt az üzletet :)

Számít az a 320 mega különbség az árban, meg a felbontásokban... Egyébként, amint mondtam, az ASUS, és az INNO is amiről dumálok, 320 megások voltak, szóval olyan hatalmas nem lehetett az árkülönbség, csak pár ezres... Viszont én csontra kimerültem, szóval nem fért volna bele pár ezressel drágább cucc...
    Egyébként meg én így is maximálisan elégedett leszek, mert megszoktam egész eddigi életemben, hogy a grafikai beállításoknál mindíg kompromissszumokat kellett kössek, hogy játszhatóak maradjanak a játékok...
    Szinte mindíg tudtam játszani a legújabb játékokkal, de szinte mindíg csak döcögősen...

Szóval talán ezzel a kártyával jobban ki leszek békülve mint az eddigiekkel (de nekem továbbra sem nagyok az igényeim a graf-opcióknál)...
  • w77d
    azért számít az a 320 mega különbség! akkor már értem miért volt majdnem egy áron az inno és az ASUS :)
    azonos kártyákból az ASUS mindíg jelentősen drágább, mivel jobb minőség
  • LegionarR
    Nos konkrétan nem tudom, de egyébként az is 320 megás volt, tehát nem 640-es... De olyan nagy különbség egyébként sem lehet a 2 között (ASUS ÉS INNO között) de ha már itt tartunk, a tesztek alapján a 640 megás és a 320 megás közt sem láttam jelentős FPS különbséget[na persze az a pluszmemória nagyon jól jöhet bizonyos esetekben]...
  • w77d
    szerintem az ASUS minőségibb mint az inno3D
  • kirol
    Szerintem penge, legalábbis a 640MB-os.
  • w77d
    az ASUS-ról miért beszélt le??
  • LegionarR
    Nos úgysem én rakom be a gépbe majd, hanem a boltvezetők (tőlük vettem régebben magát a gépet is, és ők rakták össze)...
    Agp-s karik tömegét szereltem már be, de egy PCI-Expresses karit sem (na meg tápot sem), szóval még idegenkedek attól hogy én szereljem be (bár gondolom az AGP és PCI-Express bepakolás terén marhára nem különbözik egymástól)...
  • zoolee
    Jó az az inno, de ahogy Falconer említette vigyázni kell nagyon, mert valahogy az inni szeret vékonyabb-puhább nyákot használni, én majdnem eltörtem a gef 7600 gs em.:S
    Szal jól be kell csavarozni..
    Tuningban pedíg sokkal jobb mint az asus.
    És sztem 1 450 es táp is bőven elég..vagy 1 400 as FSP.
  • LegionarR
    Igaz, hogy erre most konkértan el is ment az egész e-havi fizum, de sztem ezért megérte dolgozni :D
    És gondolnom kell a késöbbi fejlesztésre is, nem szeretnék hosszú ideig új tápot venni, ha egy mégjobb videókártyát veszek (márpedig jövő év elején veszek egy jobbat)...
  • Falconer
    Az 500as táp pl totál felesleges. De te tudod.
    Az inno meg jo, mert referenciakartya, csak olyan pletykak vannak, hogy vigyazni kell berakasnal mert elég lazán van osszeforrasztva stb.
  • poulan
    Hali!!! Lenne egy problémám!!!!
    Vettem egy gainward 8600 Gt Golden Sample karit!! Ezzel nem is lenne gond ,csak a driverével..!!! A hozzá adott driverból csak azt teszi fel ami éppn kell./felbontás..,monitor ..stb/ de a hozzá járó progit ami jelzi a hőmérsékletét + és amivel lehetne húzni/tudtommal/ azt már nemteszi fel!!! Haverom karija 8500 Gt dettó ez a gyártó és neki azokat is felrakja a saját drivere!! Elkértem tőle de az sem tett fel semmit nekem csak a szokásos dolgokat!!! SP 2 -es javítócsomag van a gépemen!!! Letöltöttem az Nvidia oldaláról a hozzá tartozó seria drivert ami szerintebb újabb mint ami nekem van de az sem rakja fel azokat!!!

Mi lehet a probléma!!!!!??????

Kérlek aki tud az minél hamarabb segítsen!!!!!
    Előre is köszi minden Nvidia használónak!!!
  • czky
    Jó az Inno!
  • LegionarR
    Na megint én vagyok, ha nem untatok még meg :P
    Úgy alakult, hogy nem 8600GTS-em lesz, hanem mégis 8800GTS (aminek persze én lehetetlenül örülök)... És mivel erre a tápra nem bíznám rá, jön az új kártya mellé egy 500W-os Chieftec is :) Csontra ki is merültem, de nem baj, boldog vagyok (leszek, ha holnap ilyenkor már használhatom az új cuccokkal a gépem).
    Na de nem dicsekedni jöttem, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy az Inno 3D-s 8800GTS-hez mit szóltok? Mert az lesz a kicsike (egy ASUS-ról beszélt le a boltos, pedig nem drágábban adja az INNO-t nekem)...
  • zoolee
    Ez sztem full game hibe..Várjátok meg a patch et.
  • janos666 #3736
    Hát nemtudom, de sokszor van hogy egy orthos két perc után bepirul és mégis használható a gép játékra, vagy 3DMark06 is lefut, csak nagynéha beüt egy kékhalál ha valami tekeri a procit.
    Mondtam hogy egyszerre futtattam az orthost és az ATI-toolt, szóval egyszerre volt maxra terhelve a CPU, RAM és VGA, ami egy valós játék alatt sose fordul elő. Ha ezt bírja 1 óráig a játék se akasztja meg pár perc alatt. De más játék alatt se csinálja. LostPlanet DX10-et is végigtoltam így full grafikán, egyszer se ált le, régebbi procizabáló CS:S alatt sincs gond 2 órán keresztül, GRAW2 se fagy, csak ez, de valószinűleg valami más szoftverrel/driverrel kavarodik össze nálam ami miatt produkálja ezt. (amiben talán a crack is közrejátszik) Hallani fórumokon hogy van akinek vista alatt folyton fagynak a játékok egy nvdia dll filera panaszkodva. A gyerek lecserélte az alaplapot, RAM-ot, procit ugyanolyanara mint egy haverjának van ugyanolyan VGA mellé (de neki nincs ilyen gondja) és fagy, átvitte a kártyát és ott hibátlan, driver ugyanaz. Vannak ilyenek...
  • NeoMaN
    Orthos 4 óraután dob hibát haveromnál. 24 órás hiubátlan tesztnél sem mondhatodazt, hogy batonstabiola géped. Lehet, hogy egy másik program használ olyan algot amibe belebukik a cpu.
    Ésigen, egy játék jobban lerohasztja a gépet, mivel ott a VGA is csúcson jár.
  • janos666 #3734
    Tegnap mikor ugyanazon a pályán fagyott megpróbáltam visszavenni. De szerinted jobban terheli a gépet egy játék mint ahogy kiteszteltem a tuningot? Otthagytam 1 órára úgy hogy futott az ORTHOS blend és mellette az ATI-tool artifact scannje. Aztán hogy mengnézzem mire volt jó a tuning lenyomkodtam pár 3DMark-ot is. Ha ezeket túléli nem akasztja meg egy játék akár párperc futás után. (mert volt hogy mentettem, lefagyott, áramtalanítottam a gépet, eltelt egy kis idő, bekapcsoltam, betöltöttem a mentést és pár perc múlva megint fagyott, azalatt be se melegszik a gép)
  • NeoMaN
    Amúőgy ha valami fagy, akkor első dolog a tuningból visszavenni.
  • NeoMaN
    Jó azért azt ne jelentsd ki, hogy csupa bug.
    Megjelenés napja óta játszom, egyszer sem fagyott, nem esik szét a kép, stbstb.
    C2D 2140 1600Mhz@3200Mhz, 8600GT 560/700@645/900 a konfig.
  • janos666 #3731
    Szerintem ja, mert eddig 2 napja tolom. Első nap csak egyszer fagyott le tőle fullba a gép, de azon a pályán ahol most vagyok álltalában ugyanannak a helynek a környékén (oda-vissza kell járkálni a mapon össze vissza így többször megfordul arra az ember) lefagyott már 3x is. Elegem is lett belőle mert mindíg lusta voltam menteni a 2. fagyás után is aztán 4.-jére már nem kezdtem előről.
    Bár nekem ez a játék az új Doom 3, a grafikája szép, de inkább csak az árnyékolás miatt, sok textúra van sörtétbe rejtve és sok modell van elnagyolva (csak nem feltűnő mert passzol a játék mesebeli látványvilágába), ha már elkezdtem a történet vége is érdekelne, de annyira nem hogy nyakra főre hánnyak 1xxx hasonló zombit amik mindíg kiszámítható időben (pl. egy feladat végrehajtása vagy egy ajtó kinyitása után) kerülnek elő a semmiből.
  • zoolee
    Naja, de vannak a butított verziók amikre 2ádobálnak 1 giga 2,4 Ns es ram okat, azt átb@sszák vele a népet, akit tudnak..-.-
  • w77d
    és ilyen bug miatt képes lenne úgy szétesni a kép, hogy a játékból nehezen kivergődve a desktop is szét van esve?
  • janos666 #3728
    Az hogy tiszta bug a Bioshock. Pár azonnal szembetűnő hibát már leírtam #3723-ban, most beugrott hozzá az is hogy sok eleve a földön heverő hulla is remeg, sok általad megölt embernek meg a karja vergődik ide-oda mintha integetne.
  • w77d
    hát komolyan nem értem! az összes gpu igényes játékot kipróbáltam, toltam nekik mint az őrült, de semmi nem történt! nem értem akkor a tegnapi képszétesés mi volt
  • Inquisitor
    XFX anno 7950GT-ből is csinált, de speciel én nem tennék csúcs kártyát passzív hűtéssel a gépembe. :D
  • w77d
    akkor tényleg nem értem miért történt! ma egész nap nyúzom majd, hátha kiderül valami, bár tegnap 4 óra kőkemény izzasztás után nem hibázott
  • w77d
    8800GTX passzív hűtéssel?? :D
    naná hogy aktív, és most néztem meg egy szem por sincs a ventin
  • janos666 #3723
    79 még nem gáz. Nyáron vannak akiknek 85-re is felkúszik. Mikor tesztelgettem mennyi feszt lehetne tolni neki nyáron melegben ATI-toolsos tesztablakkal produkált 82 fokot is mikor sokáig kínoztam és nem volt baja. (játékok alatt 70 alatt marad)

Amúgy Bioshock alatt egyszer engem is kivágott, lefagyott mindenestől az egész Vista.
    De nem is csoda, televan bugokkal. Mikor visszatöltök egy mentést a csúszka 5-ösön marad de 3-asra áll vissza az egérérzékenység. A feliratok hamarabb tűnnek el mint a beszéd végetér. Ha Adigy4-el rátolom az EAX-ot nem indul el a játék. Stb, stb.
  • LegionarR
    Milyen hűtésű a kártyád? Aktív vagy passzív? Ha aktív, akkor talán csak le kell kicsit porolni a kártya ventillátorát. Ha passzív, nos talán a passzív hűtést is zavarhatja a porosodás :D Bár valószínűleg ezzen nem mondok semmi újat...

zoolee: Az a vicc hogy MSI, és Gaindward márkával látok 2 512-s kártyát, és mind2 DDR3-as :D
  • zoolee
    Jah, értem, oké..SRY, aszittem, hogy ez ien gainvard és galaxy 512/1 giga módszer..XD
  • w77d
    ma kb 2 órája Bioshockozás közben egyszer csak szétesett a kép, de úgy, hogy még a játékból kilépve az asztal is teljesen kikészült! újraindítottam a gépet, és eddig teszteltem Bioshockal meg 3dmarkt-al, de nem történt meg újból! a gpu hőmérséklete terhelés alatt 79 fok volt!
    ilyenkor mi van? remélem nem fogja megadni magát a kártyám!