9761
10645648441175096535.jpg
  • zoolee
    bázz=bazd+ .:)
  • Jaffa 2843
    ha bövebben kifejtenéd ezt az értelmes "Bázz!"-t :D
  • zoolee
    Bázz!
    Ezeken felül...
  • Jaffa 2843
    ahogy én kiszürtem ebböl az infot az az, hogy az ujitas csupan szoftveres lesz.. a hardver megfelel a DX10.1-nek, szoval teljesen értelmetlen a verzioszam "növelése", föleg ijen jelentéktelen fejlesztés miatt.. sztem ez a felhajtás a DX10.1 körül teljesen értelmetlen
  • tmisi
    Ja. És kb. annyi is lesz a különbség köztük.
  • Jaffa 2843
    az ATI ezesetben elönyben van --- ez akart lenni a mondtat csak valami progi felugrott és nemirta ki
  • berczely
    És ettől úgyan úgy adnak ki 10.1-es VGA-kat is?
  • berczely
    Szóval ez olyan lesz mint a dx 9.0b és utána jött a 9.0c ?
  • Jaffa 2843
    még több teljesitmény tehetnek bele.. esetleg uj architekturat és 65nm-es gyártási technologiát... az ezesetben elönyben van..

és tehetnek bele occsóságot is
  • berczely
    Nah nekem ez jó hír!Ajj teljesen megkönnyebültem!
  • zoolee
    Ez osszhÍr, akkor viszont valami nagyon újat kell beletenni a gef 9 be, a pcie2.0 kompatibilitáson kÍvűl.
  • zoolee
    3347# szerint vegyed...
    Alapból 30-35 % teljesÍtmény növekedés, és ha még meg is ráncibólod 1 kicsit azokat az órajeleket, akkor.:)Akkor sztem +50% is lehet.:(
  • strebacom
    Update, tudtam hogy igy lesz nem akar itt senki háborút:

"Végre fellélegezhetnek a DirectX 10-et támogató videokártyák tulajdonosai, a DirectX 10.1 kompatibilis lesz a jelenlegi hardverekkel. Mindezt a Microsoft DirectX fejlesztő részlegének egyik fejese, Sam Glassenberg árulta el a Next-Gen weboldalnak egy telefonos interjúban. A DirectX 10.1 alapvetően egy frissítése a DX10-nek, ami kiterjeszti a hardverek lehetőségeit..."

Forrás:Next.Gen...
  • w77d
    hmmm... sztetek azért megvegyem a második 8800gtx-emet? pénteken mennék elvileg érte, hogy sli-ben nyomassam!
  • janos666 #3345
    Én se értem mit kell sírni. Azon se akadt ki az ember mikor még SM2.0-át is javarészt csak FarCry-ban meg techdemókban látott az ember, de jött a SM3.0 Viszont láthattuk hogy amelyik játékban van SM3.0 renderpatch abban van 2.0b is, amit tud a kártya azt használják az újabb játékok, amit meg nem tud azon nem segíthetnek új szoftverek.
    Nem azért fog az ember VGA-t cserélni hogy SM4.1 is legyen hozzá, hanem mert egyszerűen gyorsabb kártya kell, merthát majd megduplázzák generációnként a sebességet, egy mai csúcskártyát 2 év múlva megéri olcsón lecserélni egy akkori középkategóriára simán a sebbesség és nem csak a tudás miatt.

Azon inkább ki kell akadni hogy kinyírták a directsoundot. Rendbe hogy lesz helyette ez a szar Xaudio2, bár nem tudom hogy ez most full szoftveres megoldás lesz vagy jönnek majd ki hangkártyák amik ezt is tudják hardveresen gyorsítani, nade addig most van 1 év üresjárat mikor mindenféle alchemyvel meg OpenAL patchekkel kell kinlódni ami nem is mindíg működik. (nekem valamiért nem látja a hardvert a GRAW2 Vista alatt pedig a creative szerint kéne)

Nameg ami nekem nem tetszett hogy miért mondták régebben azt hogy a DX10 egységes lesz és nem nyomnak ki minden VGA generációval egy alig valamit újító shadermodellt hogy nehezítsék a játékfejlesztők dolgát.
  • berczely
    Gépet meghagyom ezt ami van mellé veszek ps3-at vagy xbox360-t azt azon játszok ezen meg a többi....
  • burg3r
    ja én is most vettem a gépem 1 hónapja kb játszottam lost planettel meg nyomom a vistat dx10 semmi nem látszódik most "ennyi miatt" (dx10.1) vegyek új kártyát nagy büdös ló...szt hát benyal..t az egész számítástechnika épp hogy lesz az embernek 17évesen némi pénze amiből azt veheti amit szeretne máris átvan baszva és nem is ér semmit a számára sokat jelentő.vszínű asszem legközelebb én is konzolt veszek.végre normális a gépem remekül megy minden amit szeretek tdu stb mris baszhatom mert ami majd teccceni fog már most tom hogy nem fog elmenni.Thank you very much everybody ez nem nektek szól!!!!!! :(:(:(
  • berczely
    Nah én biztos hogyha megint gépet kéne cserélni mert má nem fut rajta semmi tuti konzolra váltok!Elérte célját a k*rva MS!Gratulálok neki hogy már a pc-t nem lehet megfizetni!
  • Gabesz amd64
    van benne egy-két okosság azé

:D
  • zoolee
    Látod?
    Sosevegyél mindenből 1. szériást.:)
  • berczely
    Kitépem az összes halyam ez már nem állapot!Egy darab játékkal nem játszottam még ami DX 10-es lenne de ezek gecc már csinálják a DX10.1-et!Nem akarok káromkodni...***************************
  • Inquisitor
    Ennyi hülye hozzászólást ami a linken van! :D
    Érdekes módon senki sem írta, hogy az emberek többségének Vista sincs a gépén és nem is szándékozik felteni egy darabig, ergo őket a Dx10.0 és 10.1 egyformán nem érinti. Én meg csodálkoznék ha a 10.1-re fejlesztene valaki 2008 közepe elött. A sima Dx10.0 fejlesztések mikndegyike lassan egy éve csúszik így is :)
  • zoolee
    Király.:)

Nem csak jöhet, henem ge.i gyorsan jöjjön is..

Áz nemkö, az sz@r!
  • Gabesz amd64
    na ez remek :DDD

jöhet a G90 :-)

jah és eladó egy MSI 8800GTS 640Mb Oc :D
  • zoolee
    Használd az ad awere -t az a leg jobb ingyenes sztem.
    Am nincs mit.
  • zoolee
    Nem az árral, hanem a 3 tagú előtaggal van baj.^^
    1 6 előtagú, és 3 utótagúval nem lenne ez.:)XD
  • MaSzKa
    nekem tőkéletes ATI x1950Pro Power:-)
    9550-essel is tőkéletes volt pedig az 13eFt volt akkoriba

100eft-os kártyával meg rossz?
  • red bull
    kösz a tanácsot már le is szedtem egy spyware irtót remélem beválik és köszi a segítségedet
  • zoolee
    Szpájverek gyárilag nem a gép tartozékai, tessen irtani őket.!!
  • red bull
    semmihez nem nyúltam. annnyi hogy észrevettem hogy a C meghajtómban van egy rcregrun nevű alkalmazás fájl ami eddig nem volt ott és nem is én tettem oda.
  • Jaffa 2843
    mi is a jelenleg létező legujabb patch? 1.4? :S
  • Gabesz amd64
    nekem a Far cry szaraxik....egyszerüen játszok 5-10 percet és lefagy :(
  • zoolee
    Szedd le, tedd fel, sztem elállÍtottál valmait.
  • zoolee
    SRY, kicsit félreérthető volt, én félre is értettem.:)
  • red bull
    ugyanaz a driver van fennt :O
  • janos666 #3324
    Nem volt gyorsabb az 5800, értelem szerint azért cseréltem 6600-ra mert az volt gyorsabb. (jameg persze HDR mánia...) Asszem alap órajelen úgy 10-20%-al több 3DMark pontot adott a 6600-as, játékokban kissebb volt a különbésg, de HDR-ezhettem FarCry-al és a CS:S se lassult be ha dx9-be tettem.
  • janos666 #3323
    Legújabb patch, és vagy gef8-as kártya, vagy pedig megkeresed azt ahol nem bugom. Nekem úgy rémlik hogy vagy 4x-es vagy 2x AA-t elvitt HDR-el a 6600GT is.
  • Jaffa 2843
    hi all!

valaki meg tudja mondani hogy lehet Far Cry alatt egyszerre engedélyezni a FSAA+HDR-t? mer ha be ven nyomva mintkettö akkor hót bug lesz az egész graf :/
  • w77d
    ha nem gépet veszek, akkor a kocsit tuningolom fel egy picit :P
  • zoolee
    Nforce 780 at akarok!!!!XD