GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Khmm... mert?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
bal katt az egérrel a képre ,,hely cimét ctrl c +++ sg-n kép beszúrása menü +ctrl v és ennyi!!!!
na de tényleg mind 1 hadjuk!!!
ahány ház annyi sokás!!!! <#worship>#worship><#crazya>#crazya>
És, azt mindenki tudja, hogy az ATI sokkal jobb, ha aa-af be van kapcsolva...
itt megtalalod
2148x1536x32 AA4x ; AF16x
ゾルターン

Az mien sz@r tesztek azok???!!!
Hát izé... 1.
Hát izé... 2.
Hát izé... 3.
Ezek nérvadóak....
Ne olyan oldalt és tesztet mutass, ahol ATI fan ok tesztelnek, és mindenhol ráadnak 5-10 fps t....
És az, hogy crysis ben jobb az XT, a nem minden...
És hol a többi x tudja mennyi játék???
1945, na igen, hát, asszem ez mindent megmagyaráz...

És, amúgy is, nyár végefelé(ha minden igaz)jönnek a 9 es gef ek...
Szóval nem kell erõsködni..

Mar ha erted ..... es itt nem is a GTX-rol hanem az ULTRA-rol esik emlites.
ゾルターン
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
És ez akkor sem teljesítmény, minimum 30 % kal kéne gyorsabbnek lenni....
És a f.szér ugat be olyanba amirõl f.szt se tud???
Azt mi is tudtok, hogy xt a GTS az XTX meg a GTX ellenfele lesz, és ez, hogy jön ide???!!!
Inkább haggyátok abba , mert égetitek magatokat...
Volt több mint fél évük, és erre kiadnak egy f.st ami a leg több helyen is csak max 10 fps el veri a GTX et..."
ha gts ellenfelének szánták és veri a nagytesót amit az idézetben állítasz akkor te nem tudod miket írsz <#nezze>#nezze>
Az meg a másik, hogy PH n annyiért is lehet...
1928#:Én momentán egy xfx fõl beszéltem, nem MSI rõl...
ゾルターン
Itt a másik észosztó, de az még rosszabb, (a SÁRGA MATRICÁS CODEGEN az tök jó táp )LOOL..
Am, ez , hogy is jön ide??ATI ról szó se volt...
P.S: Többit töröltem, mert te érthetõbben leírtad, aki ezután s eérti meg ...
Nez utanna mielott fikazol ...
Ezt neked matekos ..... spytime9 Szerint a minoseget meg kell fizetni , tehat nekem ne olcso bovlival gyere hanem a minoseggel .... vagy a 8800-nal mar azis mindegy milyen gyarto .... egyre erdekesebb.
ゾルターン
Magyarázhatunk itt nap-estig...<#shakehead>#shakehead>
Na mind1, vegye amit akar, azt majd rájön, hogy talán kellett volna hallgatni arra a pár hülyére a gef 8 topikban, akik nap-estig mondták, hogy sz@rt se fog érni...
Fogalmatok sincs hogy az a kartya amit hasznaltok hanyszor volt javitason , vagy bukott funkcionalis teszteken.
De tenyleg ... mindenki fenyezze a sajat kartyajat , ez normalis .
ゾルターン
"70.000- mar inkabb vennek 2x8600GT ers hajtanam SLI-ben olcsobban kijon
es biztos vagyok benne hogy ez a kartya parban nem okoz csalodast."
Tudtommal 2 x 37 k az 72 k, ez nem tom hol 40 el olcsóbb mint a 8800 GTS(ahogy én számoltam, ez is csak 8 k, mivel a GTS ~ 80),legalább mielõtt eszetosztassz, számolj, vagy ha nem tudsz, akkor tanulj meg...
Szóval, ujjra elmagyarázom, 2db 8600 GT sose lesz erõsebb egy 320 megás GTS nél sem....Igaz, ramban 160 mega plust ban lesz, de majdnem harmad olyan lassú a ram interfész...meg a tex. cimkézõbõl lesz 12 vel több, de az nem jelent akkora gyosulást..És még 100 MHZ vel lassabb is a memória mint a GTS en.
Aztán, a shader egységek:A hõn áhított 8600 GT -n van 32 darab skalár stream processzor , sli ben ugye 64, de a GTS ben 96 van, ami ~10 %
sebesség külömbség...
Aztán, ott vannak a fontos úgynevezet ROP egységek, amibõl a 8600 GT nek 2 blokk van, sli ben 4, a GTS nek meg alapból 5, ez nagyon fontos.
KONKLÚZIÓ:NEM ÉRI MEG...
De még egyszer nem magyarázom el, hanem érted meg akkor sajnálom...
"Gigabyte DS4,core 2 duo 6400,2gb 800mhz ddr2 ram,EVGA 8800GTS!"
Meg 1-2 honap es a sok online apro telis tele lesz nagyon olcso alig hasznaltes termeszetesen megkimelt 8800GTS-el. Majd tudtok venni megegyet hogy SLI-ben tartsatok a lepest .
De mindegy .... termeszetesen mindenki abban hisz amiben akar , majd az ido igazolja. En inkabb sporolos vagyok mint teljesitmeny orult.
ゾルターン
Pl:- 40.000-el olcsobb
Es ha megengeded akkor idezlek : -"Szal nem éri meg, 2 hangosabb is, és többet is fogyaszt"
ゾルターン
Volt több mint fél évük, és erre kiadnak egy f.st ami a leg több helyen is csak max 10 fps el veri a GTX et...
Ha nem tetszik , beszeld meg a moderatorral hatha kapsz meg egy piros pontot.
ゾルターン
Am miközöd???!!!!
Inkább húzd meg magad, mert a fölös észosztásoddal nagyon beégeted magad...
ÉS szarságokat linkelsz össze vissza..
És már már nem csak én mondom, hogy hülyeséget beszélsz...
ゾルターン
ゾルターン
És, még árban is szarabbul jössz ki, mivel a GTS az már van ~80 k ért
A 2 8600 GTs meg még 40 környékén van, és ezért fele olyan teljesítményt kapsz, sõõt, harmad annyit......
Szal nem ért meg, 2 hangosabb is, és többet is fogyaszt..
és mellesleg minden gyártó kicsit tupirozzzzzzzzzza a termékét meg ha az nem is 100%-ba igaz!!!!
ゾルターン