Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
mingyá kezdõdik a gow2 hájp😊
na jó még mondjuk nyár közepéig nem😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

DJ Skyline
10 új üzenet éjfél óta? wow, hamar lecsengett a gta láz

Lehet valakikhez multiba csatlakozni?

Kérem jelezzen!

Ksözi
Nekem is cs 50% 29-óta

Sabcsee
lol kép

kaka

ThugEdge
mé má végig tolta vki? annak mennyi ideje van? adjon má belõle nekem is😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Alwares
Én se nyomtam még végig.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Miért baj a spoilerezés?
Jó az ha van,bosszantóbb amikor elolvas az ember vmit amit nemakart...Jobb ez így,és nem tart kb 20 mp-nél tovább az irogatás
a normálnál

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Istencsászár
Nemnyomta végig.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

KG21
Meddig kell még a spoilerezés? Sztem akit nagyon érdekelt és puffogna miatta, már rég végignyomta.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Kandurex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
headshoot helyett Niko gyakorlatilag szarrá lövi, nem egy golyót, hanem legalább 20 enged bele a desertel,..én nem gecóztam végig hallgattam, érlegeltem és ez a döntés született

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hali hatha nem volt meg itt😄 egy kis erdekesseg:
epuletek reallife es a jatekban

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Köszönöm a választ.

Minstrel
lemaradva távolról. nem szabad, hogy észrevegyen, majd meg fog állni.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Minstrel
ja meg elõzõ részekben is lehetett kapni a lakás elé cumókat, vagy az lehet cheat volt, nemtudom most <#nemtudom>

Sziasztok.Megszeretném kérdezni hogy tudja-e valaki, a Escuela of the Streets küldetésnél az elején mitkell csinálni.Úgyértem hogy követni kell a dealert, de csöndben távolról, vagy lõni kell közben.Vagy lemaradva távolról követni. Köszönöm.

UI:Ami a Mahalo.com-on van video az hiányos,pont aza rész hiányzik.

Sland
jár azért valami ha lelõssz 200galambot?
vagy azért ha kinyírsz minden bûnözõt ami a rendõrautóban megjelenik a most wanted menüben?
50stuntjumpért esetleg valami?
(öcsívmönt tudom hogy jár, én másra gondoltam. mondjuk autó, helikopter, ház stb)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

100%

offkorz
itt még egész máshogynézki nico

Snexi

<#idiota>

Istencsászár
Nemtudom ebbõl milyen film lehetne... Szállító szerû valami? mondjuk nemizget különösen, kicsit sok hogy minden játékból filmet akarnak csinálni... 80%uk ugyis kuka. De hajrá Boll, ahogy érzi...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gaben17
okéy,köszii

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Waczkor
Electronic artsot ismerve...😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Kandurex
szinte kizárt, hogy minden évben legyen egy rész 😊), majd talán 2012.-13. környéként next-next genre az 5.!!

Waczkor
Naja😊Maradjon úgy minden ahogy most van,vagy jön minden évben egy gta😄

Istencsászár
Konzolra azért elég igényes játékaik vannak... azt hogy jó lenne vagy nem nemtudom, mondjuk én nem a GTA5-öt sajnálnám hanem a The Darkoness 2õt, hogy ha azt elszúrják ütök! 😊

Kandurex
jaj, pedig néha nagy szükségét érzetem a hangtompítónak...na de ez közel-kelet powwa, mindenhova mozsárágyúval illik menni :/

Pedig de. Elsõre én is hangos voltam, aztán kipróbáltam halkan és lazán kisétáltam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Waczkor
Nagyon helyes.Electronic Arts már több nagynevet tönkrevágott a saját játékai közül(NFS sorozat,NBA,FIFA pc-n,NHL,NFL,Medal of Honor)
Ezek után én se szeretném ha bármilyen közük lenne a Take Two-hoz,mégha nem is "szólnának bele mindenbe".De tuti tönkrevágnának mindent.

Ja. En azt hittem, az resze az eloadasnak. Meg sem fordult a fejemben, hogy ha halkan nyirom ki, akkor lazan kisetalhatok.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Skynet
Vagy kiadnának egy játékot,grafikaállítási lehetõség 0,max 3 féle felbontás és kész...A gépkövetelmény meg fixen 4magos proci 2magos vidkártya,setöbb sekevesebb...lenne sírás mindenkitõl,kivéve pár multigazdag vérpistit..😊
Minstrel
szerzel öltönyt meg jó cipõt és délre elmész a céghez az interjúra, ha bent leszel fõnöknél akkor üsd agyon baseball ütõvel vagy késeld meg, de ne lõjed, mert én lõttem és mindenhonnan jöttek a rendõrök

Skynet
Mikor érti már meg pár pc-s arc...KOnzolra a fix hw miatt könnyebb fejleszteni,így nem kell siránkozni amiért pc-re félév-év késések vannak,mivel ati-nvidia,amd-intel annyiféle terméket ad ki mint a nyüh...Az jobb lenne ha kijönne konzollal együtt a game és bennelenne a rendszerkövetelménybe hogy: csak intel+nvidia rendszeren fut,kizárólag mondjuk vista alatt?😊
az ilyen emberek miatt, amilyen te vagy, szeretném, ha soha többé nem jöbbe ki egyetlen gta sem pécére

Because fuck you. That\'s why.

LordAndrew
De azt csak egyszer lehet... A lóverseny jó volt: mentettem, elmentem lovira, minden zsét feltettem egy lóra, aztán, ha sikerült, újra mentettem és volt pénzem minden jóra.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Kandurex
bankrablás megfelelõ? <#vigyor2>

O.K. köszönöm. Akkor megnyugodtam.

Ja, és pénzszerzés nagyobb tételben? (mint pl a lóverseny SA-ban)

Neem, az a "lenyilasozta"-ért jár! 😊

Ez ugye idezet valahonnan!? Mert a "lenyilatkozta" kifejezesert korbacsolas jar jobb helyeken.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Skynet
Pffffff,hjajó oks...Vissza van állítva ez a céges szar a suzukis program miatt😄
Kandurex
szerintem nézd meg a rendszer idõt a gépeden 😊)

Gaben17
srácok,valaki elmondaná részletesen hogy a "last interview"-nál mit kell pontosan csinálni?danke

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Skynet
Amúgy mit számol vissza a fejléc?😊 gta 6?😊
Kandurex
nem lesz, sõt mellé még lesz még rengteg pénzed amibõl aztán vásárolhatod a sok fegyvert, vagy ruhát :/

Ha "az idáig minden játékban szereplõ hangulatos, szeretni való stílus"t kiveszik belõle, de kiadják egyidõben PC-re, akkor sokat nyertél mi? Szar hogy várni kell fél évet egy nagyon jó játékra, inkább legyen mindenkinek rossz csak neked ne kelljen várni.
Istenem... nagy az isten állatkertje és mijen alacson a kerítés.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Csak emléxem, hogy a SA-ban felhalmoztam egy tekintélyes fegyvermennyiséget (amit szerintem még a Kínai Néphadsereg is megirigyelt volna) aztán egy küldetésnél jól elvették az egészet.
Szóval csak nem akarom, hogy váratlanul érjen egy ilyen. 😊

offkorz
de az olyna is lesz :-|

Nem lesz! (Amugy ez most miért fontos neked ?😄)

Egy kérdés (azokhoz akik már végigtolták):
A történet folyamán lesz olyan, hogy az összes fegyvered elvész valamilyen önhibádon kívül álló okok miatt (mint a San Andreas-ban)?