Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na jó még mondjuk nyár közepéig nem😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Kérem jelezzen!
Ksözi
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Jó az ha van,bosszantóbb amikor elolvas az ember vmit amit nemakart...Jobb ez így,és nem tart kb 20 mp-nél tovább az irogatás
a normálnál
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
epuletek reallife es a jatekban
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
http://topgearhungary.blogspot.com/
UI:Ami a Mahalo.com-on van video az hiányos,pont aza rész hiányzik.
vagy azért ha kinyírsz minden bûnözõt ami a rendõrautóban megjelenik a most wanted menüben?
50stuntjumpért esetleg valami?
(öcsívmönt tudom hogy jár, én másra gondoltam. mondjuk autó, helikopter, ház stb)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
XBOX Live Gamertag:Waczkor
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezek után én se szeretném ha bármilyen közük lenne a Take Two-hoz,mégha nem is "szólnának bele mindenbe".De tuti tönkrevágnának mindent.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Because fuck you. That\'s why.
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
O.K. köszönöm. Akkor megnyugodtam.
Ja, és pénzszerzés nagyobb tételben? (mint pl a lóverseny SA-ban)
Neem, az a "lenyilasozta"-ért jár! 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Istenem... nagy az isten állatkertje és mijen alacson a kerítés.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak emléxem, hogy a SA-ban felhalmoztam egy tekintélyes fegyvermennyiséget (amit szerintem még a Kínai Néphadsereg is megirigyelt volna) aztán egy küldetésnél jól elvették az egészet.
Szóval csak nem akarom, hogy váratlanul érjen egy ilyen. 😊
Egy kérdés (azokhoz akik már végigtolták):
A történet folyamán lesz olyan, hogy az összes fegyvered elvész valamilyen önhibádon kívül álló okok miatt (mint a San Andreas-ban)?