Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt nincs warez, és ha eltudnád indítani akkor is szar lenne, mert nem eredeti. Vedd meg eredetiben, megéri.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Benzinkúttal próbálta már vki?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Lenne egy kérdésem!
Letöltöttem xbox ra a GTA IV et és egy tömörített mappa!
Azt irja ki amikor ki akarom csomagolni hogy ismeretlen vagy sérült fálj!
És szereintetek ha kiirnám igy a tömörítettet egy dvd-re akko menne xbox on?
Négy csillagos körözésnél kezdenek el jönni, de csak akkor ha valami gyors sportkocsival száguldozik az ember. Ha gyalog vagyunk vagy valami lassabb és gyengébb verdával, akkor csak a sima rendõrök meg a SWAT egységek jönnek.
PSN ID: Lord_Mortanius
viszont itt van par "eldugva" a jatekban:
Rocket Launcher Locations
Alderny 1 - On a sunken ship south-west off the coast of the island
Alderny 2 - Myung area, on top of a water tower platform, on top of the Kakagawa building. Only accessible by helicopter drop.
Algonquin 1 - In Northwood in the Humboldt River, on a rock sticking out of the water in the river.
Algonquin 2 - In Castle Gardens, inside of a boat hangar, accessible with a boat.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
PS3 ID: Csabesz82
http://thenamelessphoto.com/
Ismerõsöm szeretne egy XBOX360-at és neki jó ,de mégis olcsó kéne!
Én a Premiumot ajánlottam ,de lécci ajánjatok neki eggyet!
kerete kb 60-70 ezer ft.Köszi
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
EEE 1899
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
SMS-ben mindig elég infót ad hogy leszûkíthetõ legyen a környék.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
XBOX Live Gamertag:Waczkor
És nem veszekedtem de mint mondtam résszemrõl offolás vége😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Én pl mindkettõt birom de amikor egy konzolos kezd okoskodni azt nem szeretem😄 Fõleg ha egy PC-s xD
De nem értem h mi a szinvonalas játék nektek és mi nem jön PCre?
Én kb csak egyet tudok mondani ami hiányzik nekem az a GTAIV PC.
Annyi szinvonalas játék van PCre csak azt sose soroljátok fel.Mondják a vagány koreai játékokat XD
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Igaz Zspekrtum,c64,nes,segamegadrive és társain nõttem fel...Ps2 itt ücsörgött pc melett vagy 5 évig..
Aztán két év full pc-zés után összerámoltam a leírásomban szereplõ gépet és élvezkedtem pc-n de kb eddig tartott,mert kevés színvonalas játék (ami van az meg konzolon is van 90%-ban),és szomorú,de ez évrõl évre csak egyre kevesebb,a nagy nevekre meg mindig csak várni kell,várni és várni,és lehet szebb lesz pc-n mint boxon vagy psen...De az a minimális látványkülönbség kiafrancot érdekel,ha fél évet kell rá várni,és utánna meg siránkozni kell patchekért,meg vidkártya driverért (igen aláírom,én is átestem a krízis féle "ezzel a driverrel 1 fps-el többem van" baleseten..😊 )...Konzolt meg fogom berakom a lemezt és play,leszarom hogy esetleg rondább,nincs nyûg...És ha rondább akkor is mivan? Van cserébe annyi exkuzív játék amik pc-re nem jönnek(ez is szomorúúú) ki hogy csak nah..Szal épeszü embernél konzol,pc elfér egymás mellett és nem fújjol a másikra...3 féle fórumozó van..Aki a fentebb leírtakat elfogadja és ugyanígy van vele,van aki a pc-s exkluzívokat (pl full szimulátorokat) kedveli,az sem konzolos,és van az elvakult pc-s aki mást se tud fújni csak hogy így szar a konzol meg úgy és hogy nicsrajta word meg ilyenek...😊
No mind1 sorry az offért abba fejeztem😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n