gyuri12#6665
A PS store kifejezetten szar cucc,még kell neki pár év,hogy elérje a "cucc" címet. Aztán még pár év,hogy elérje a "jó cucc" címet.
én egy 70 centis tvn nyomom síkképernyős de nem lcd viszont rohadt jóó a képe meg minden egybkent ez a ps store nem vmi nagy cucc
Át lett cipelve egy másik szobába a PS3 hogy nyugalomban gyakhassak, meg hogy 2 hét után végre rendeltetés szerint mehessen a nagy TV. Ott viszont nincs net, de hamarosan visszaviszem oda és akkor felveszek és visszaigazolok mindenkit.
Jason: Nyilván köze nem lesz ezekhez amit leírtam, de szvsz amíg nem az EA viszi a GTA-t addig nem lesz Funny Pink RPG vagy Niko's Christmas kiegészítő csomag, hanem értelmes addonok jönnek ki.
Longest non stop game - 23:58:40 <nem az enyém, külföldi fórumon láttam...az ez már addiktív a javából
én néztem elejétől a végéig, prazelee-t nénis felvettem, de nem nagyon igazolt vissza :\
prazelee egybkent felvettelek de nem igazoltál vissza mellesleg ki nézi az ellenséges területet?most megy az rtlen éppen most ölik meg nikot xD
Nekem az a tippem, hogy mindenki haverokkal játszik és csak a véregerek nyomják idegenben, ezért a nagy pangás a multin.
A küldetések... nos be kell látni néha tényleg unalmasak, mindig vki útban van és ki kell nyírni/autón vagy motoron kell vkit üldözni. Személy szerint annak örülnék, ha 1, lenne letölthető tartalom PS3-ra 2, Hitman vagy Mafia színvonalú küldiket adnának a játékhoz.(nomeg persze új autókat)
egybkent meg látom azt a gondját a játéknak hogy megyek egy kocsival nincs előttem senki pillanatra hátranézek visszafordulok előre és dugó van előttem meg nekik is megyek me nem tudtam megállni de egybkent rohadt jóó na szóval
PS3 ID: rgtcusa
rgtcuni
velem is ugyanez van ps3on szinte mindig egyedül vagyok quick matchet keresve eddig a legjobb multiban legtö9bb ember össz 6 volt ugyhogy nemértem most csak kevés a ps3as gta4es vagy mindeni singilben nyomja pedig nyomnám máár multiban :S egybkent rgtcusa rgtcuni neveken elérhető vagyok de inkább rgtcusa aki ps3azik az vegyen fel
smusher#6656
Mondjuk én jobban örülnék egy új résznek, mint letölthető tartalmaknak... ahogy elnézem, a küldetések igencsak egyhangúra sikerültek, gondolom, abból lesz még vagy 20-30 újabb, menjé' oszt lődd szét a seggüket asztán menekülj el stílusban...bár rebesgettek új városokat, nos, az új perspektívába emelné a letölthető tartalmak világát.
ldavid#6655
nem csak állítólag, Box-ra 2 lesz (az első augusztusban)
PS-re még nem nagyon tudni mi, és mikor lesz
A faszt él ez a város, össze vissza spanw-ol le mindenki :P
Él és lélegzik akart lenni, de csak akart, mert elcsesztem na!
Más:
Ugye lesznek (állítólag) letölthető tartalmak. Ezek csak X-Box számára lesznek elérhetőek? (most játszotta ki)
Tommi69#6652
Dear JaSoN HuNTer!
Érzek egy kis iróniát a szavaidban... Jól gondolom? :D:D:D:D:D
fapipa#6650
Szasz.
1.)A Bernitől kapott autót ha miss.közben elvesztem visszaadja a safehousban mindig ? (nem mertem eddig elvinni)
2.)Kikit véletlen lemondtam.Küldött egy sms.-t,nincs szám.Hogy tudok üzenni,v.mail ?
3.)A barátokat 100% után is vinni kell,hogy megmaradjon az extrájuk ?
Kössz.
smusher#6646
ez a város tényleg és lélegzik. hovatovább eme város komolyan és van.
Múltkor elmentem az első szigetre kicsit nosztalgiázni Roman élőhelye felé. Épp a tengerparton mentem a kocsimmal mikor 3 fekete Merci rámtámadott és elkezdett lökdösni. Semmi küldetésben nem voltam, csak spontán megjelet a maffia. Nemtudom hogyan csinálták a Rockstarosok de ez a város tényleg és lélegzik.
Futo simán, az egyiket el is vittem és betettem a sárga parkolós helyre, felvettelek
Akkor megkérhetlek, hogy végy fel Friendlistre? Már szívesen tolnám valakivel. Akivel eddig találkoztam az mind szétlőtt RPG-vel vagy elgázolt egy autóval... és szerintem kicsit több rejlik ebben a játékban
(Egyszer volt egy multis versenyem Alderney autópályán Sultan RS-el. Végig vezettem majd elnéztem egy kanyart és az autó lerepült az autópályáról és egy olajtartályra esett :D )
ID: Prazelee
...és azok Futok vagy Futo GT-k voltak?
én! egyébként ma találtam vagy 5-6 futo-t, nemtudom már ki kereste, de nem valami nagy szám