Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az EA sikeresen fejezi be a Take-Two iránti felvásárlási projektjét, valószínûtlennek tartom hogy az idáig minden játékban szereplõ hangulatos, szeretni való stílusunk még egy játékunkban helyet kapna. A felvásárlás után cégünk csupán egy kis hal lenne az EA asztalán, melyet mi nagyon nem szeretnénk...
...Ha valaki, akkor én mindenképpen ellene vagyok hogy az 1990-es évek óta töretlenül folyó munkánkat pont az EA szakítsa meg és tegye tönkre...
Május 12. Sam Houser; Rockstar Games
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
http://9gag.com/gag/5135249
Bár ungarise verzíjón jobb lett volna..<#eljen>#eljen>
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Hector El Father - "Maldades"
Ne-yo - "Because of You"
Glukoza - "Schweine"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://9gag.com/gag/5135249
Haverral voltam...hazajöttünk bekapcsoltam utánna leszedett 18Mb-s updatet és utánna installálta is...közbe mondom havernak:.."remélem ez nem lesz hibás.."
És....nem!!Tök szuper a gamma, még szokni kell az tuti,de lényegében azt kaptam amit vártam!Most raktam le nemrég..csak ugy repül az idõ vele!
Ha valaki tud linket adni a játékmenetrõl-végigjátszásról annak nagyon örülnék...kód nem kell mert azzal nem annyira élvezetes...
A legjobban az autók kidolgozottsága tetszik!Amikor beülök 1 jó verdába akkor a gumifüstöltetés és autósegg táncoltatás elmaradhatatlan!!!realisztikus...
nah...ennyit akartam így nagy hirtelen..
Jaaa és PS3-ra vettem<#eljen>#eljen>
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Szóval erre gondoltam, hogy voltaképpen ez a két küldetés maradt meg igazán, sokkal többet ki lehetett volna hozni a játékbõl!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
....valamint nem láttam azt a küldetést, amiben egy crossmotorral menekül Niko egy metró elõl, pedig egy csomó videóban benne volt :/
no mindegy, a játék ettõl függetlenül 10 / 10 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Honkersben sztriptízbárban jobb szerintem a kamera állás mint a másikban, 😉
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mikor alapból betölt egy mentést, miután elindul a játék...akkor én mindi ugyszoktam, hogy biztos onnan folytassam ahonnan én akarom, hogy én töltöm vissza az utolsót...
vagy pl.: quicksavel vmit, betöltesz egy másik állást, ott is kviksévelne, de elõtte rákérdez, mivel a másik nem ebbõl a játékállásból származik.
SEMMI GOND NINCS A RENDSZERREL !
Amugy miért nem mentesz? Nagyon meg lehet ám szívni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
http://topgearhungary.blogspot.com/
Tegnap unlockoltam az utolsó szigetet, ma már nem mutatja h fel lenne oldva, és berakta a interjús ( el kell menni interjúra, a rendõr bíz meg stb.. ) feladatot, amit elvileg már megcsináltam ezeréve... de a statisztikám az olyan amilyen az rendben van, csak a dolgok nem stimmelnek...
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Ezt most le kellett írnom valahova =P
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Am vmi nem stimm , mert csak a galambok vannak az nem ad 5%-ot, csak 2,5-et asszem...cinkes helyzet, mindent megcsináltam, arra tippelek, hogy az aktivitások közt maradt ki vmi vmeik haverral v nemtom :S
A poén még az volt és elég nagy szerencsém volt utólag, mivel 49 Stunt jump ment le, az 50.-ket vhol elhagytam, örömömre pár próba után meglett amit kihagytam, azt is azért mert hívtak csetre, nem mentem, aztán visszírtam és már elkalandoztam, igy maradhatott ki...
Most itt tartok: The Master and the Molotov
Hány küldi van még vissza a sziget megnyitásához?
Tud valaki segíteni?
Köszi.
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Bagoly mondja bagolynak Oo
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Azr szeretném kérdezni hogy bohan-ban mi cél szolgál aza garage és milyen autóval lehet bemenni?
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub