Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Elakadtam a Trespass küldinél,egy régi gyárat kell megtisztítani + a górét kinyírni...
A problémám a következõ:a gyárban kinyírok mindenkit kijutok a tetõre ,ahol a célpont felmenekül a tetõre egy létrát használva,de én sehogy sem tudok feljutni utánna,nem tudok felmászni a k..va létrára.Aki tud valami infóval szolgálni megköszönném .
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Amit legutoljára emlitettél, sztem onnan hivogathattak engem. Nem tudom miért.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Pár napja van csak Live-om. Igazándiból nem kértem, de kaptam egy hónap Goldot, úgy hogy kipróbáltam pár játékot. GTA-n kivûl a többi multi nem hatott meg. Egyedül a R6: Vegas 1-2 ami úgy jó. Azzal csak az a bajom, hogy hiába szoktam meg már az FPS konzolon (többé kevésbé) fõleg R6-ban nagyon hiányzik az egér+bill. Kb harmad teljesítményre vagyok képes mint PCn. Bár ebben közre játszik, hogy nem ismerem a pályákat se. A Vegasnál szivessen kipróbálnám a Coopot, de nem találtam sehol sem. Azaz találtam de az elsõ helynen induláskor kick+ban-t kaptam, nem tudom miért hisz egy lépést sem tettem meg. Komolyan kb 1-2 másodperc volt. Egy másiknál, meg az illetõ nem csinált semmit. Gondolom csak elindította a coopot aztán elment a gép elõl. Az meg úgy nem volt játék. Kipróbáltam a Cod4-et is, hát katasztrófa. Azt se tudtam honnan lõnek le. Tiszta káosz volt. Ráadásul, ami ROHADTUL idegesített, nem választhattam csapatot (vagy nem jöttem rá hogy kell), úgyhogy mindig az ******* arabokkal voltam. Nagyon lehangoló volt. Az egyedüli jó dolog ez a rangban lépkedés volt, léptem 4-et egy óra alatt, ami nem nagy szám gondolom. De ez megvan a Vegasban is és ott multizni sem kell hozzá. Multi része is kb 1000 jobb mint a Cod4. Ez egyéni vélemény.
Na mindegy a legjobb mindközül a GTA4 multi része. Van pár idióta, csapatjáték 0, de ezzel együtt jó szórakozás. Csak hát jó lenne magyarokkal tolni.
u.i.: néha kapok ilyen üzenetet vadidegen emberektõl, hogy mennyek GTA4-ezni, vagy Vegassal nyomni. Ez mi? Honnan ismernek engem?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Bármire érdemes, amit megeszik a géped. Elvileg Ricoh és Verbatim ajánlott. (Én csak Ricoh-t használok, de a meghajtóm pár hete beszart... Lehet, hogy amúgy is beszart volna a használattól, de lehet, hogy a Ricoh mégsem olyan jó, mint mondják)
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
PSN: berghold
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Motorcsónakkal üldöz,heli-t elkap.
Amint próbálok felkapaszkodni,az 'X'-et nyomkodva bevibrál a kép minden egyes nyomásra kb.6-10 szer,és nem mászik.
Majd sikerül,de mire benntvagyok és fordulok a másik Heli.után,
-szöveg- D.escape.
Másnak is volt-e ilyen vibra,mert szerintem emiatt nincs idõm követni.
Az sms-t ok,de hogyan kell a játékban átváltani a
mobilban a számokat betûkre és vissza ?Csak számokat ad be,és mindenhol az 'A' betût..pl.911.(így loptam rendõr autót)
Ez viszont még nem sikerült: Wanted Level Down - COP-555-0100.
http://topgearhungary.blogspot.com/
http://topgearhungary.blogspot.com/
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
I 'll be Wanted! <- Achievement in-Progress! (Rank 10, 5,000,000$)
Hajrá!
2. Véges mindkettõ asszem 9 és 20 küldetés (legalábbis achievement ennyi után jár)
3. Igen, akárcsak a race/assassin küldik. (achievement jár értük)
4. Igen. Hogy melyik a jobb én nem tudom, mert csak az egyiket csináltam. (nézd meg youtubeon/csináld meg és gondold ki neked melyik tetszik jobban 😄)
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
-A mobilba hogy lehet betûket is beütni ?
-Az assassin és race küldik (jó párat csináltam) végesek-e?
-A stunt,galamb,taxi és rend.autóval elfogás csak hab a tortán ?
-V.ki végigcsinálta-e mind a két végét,és melyik a jobb ?
legalább egy Assasult mellékküldetést
nem assassin?
bocs ha nem
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
gamertag: kenobita
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu