daneszbaby#6792
Jah új.Rendeltem eggyet.Már rég szerettem volna csak pénz nemvolt =)
Most ma volt a ballagás és most itt a péz a tárcámba.Meg mentem dolgozni is =P Hétfőn érkezik 85000FT a GTA IV-vel eggyütt.
Miért tönkre ment a boxod? Vagy új boxod lesz?
daneszbaby#6790
Nah hétfőtől veletek nyomulok GTA-zni =)
Hétfőn megérkezik a box és nyomhatjuk =)
miért kéne szar ewgér és billentyűzet ehez a játékhoz sokkal jobb joypaddal énis először furcsálltam de mostmár le nem raknám:D
X360 Arcade gépen játszik vki? Eredetinél játéknál vinyó nélkül sincs popup tényleg?
ldavid#6779
ezért nem hiszem, hogy érdemes lenne pert indítani, a zenét bárki megveheti, a videó stílusát meg lehet levédetni
______
más: agymenés flash animációban, nagyon nagy :D
Mekkora egy szar. Remélem perelik őket majd, undorító, és még szar is tetejében. Gyalázat.
off:
lol ma ballagunk 1 óra múlva megyek és szakad az eső és péntek 13 miatt van és törlődtek vmi miatt a gta mentéseim ugyhogy jó ez a péntek 13 :S:D
nekem még nem fagyott le sosem, azért voltam ilyen szkeptikus, de ha ez a tech radar megbízható, talán lehet ebben valami. Én azért inkább azt gyanítom, hogy akiknek sorozatosan lefagyott, aztán meg beszart a boxa, azoknak más játékkal is bekövetkezett volna ugyanez.
Nem tudjátok melyik küldetés után nyílik meg a 2. sziget?
http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20080604-tonkreteheti-az-xboxot-a-gta-iv.html innen vette!!
ez nekem nagyon nagy baromságnak hangzik, hol olvastál ilyet?
Norberto91#6765
Én azt olvastam, ha elkezd szaggatni rajta a game, akkor jobb törölni a meglévő állást és újra kezdeni, mert elb*szhatja az egész konzolt.
1 dolog idegesit.KOnzolon akad a játék,néha nagyon áhhh:S Ja és nem is me gy 29-30fps főlé...Gyáááá!Hiába 3magos proci ha gyenge a VGA/GPU!
yenka#6763
Ha legközelebb elakadnál itt a végigjátszás:
Na, megjött a GTA :D Segítsetek már, el is akadtam a második küldetésben (nem, nem olyan nehéz, csak nem tom mit kell megnyomni :D)... Mivel lehet dudálni? :D
Tudom írja, de én nem találom :)
mondom kurva jóó a játék csak ezek már annyira idegesítenek de mondom h ez a legjobb játék:D
fapipa#6758
Kössz, (JEFF -vége.)
Csak még egy:A Kikit kb. hányszor kell elvinni action előtt?
Nekem már rohadt soknak tűnik (30-40),hogy egy kicsit umalmas is.
Már mindenhol voltam vele többször is,és ua.a vége.
(NIKO:You have to coul down)
Borultatok már fel úgy robogóval a játékba, hogy Nico fogta tovább a kormányt ? A múltkor egykerekeztem egy kis robogóval, és egy úthibában meg akadt a motor hátulja és oldalra borult, aztán amikor csúszott az oldalán Nico fogta tovább a kormányt és úgy csúszott az úton. Aztán amikor már egészen le lassult akkor el engedte és bukfencezett 1-2 aztán fel állt Jó ez a kis fizikai motor.