Múlt szombaton lett meg a játék, azóta beletettem olyan 30-50 órát (Addiction level: Fiend). Elsó alkalom, hogy egyáltalán a PC-re nézek egy hete, mert egyszerűen hihettlenül addiktív a játék. Mivel ez első barátkozásom a "nem PC de játszani lehet rajta" jellegű csodával (konzol) így volt kis idő míg betanultam a kontrollert, de mostmár szinte ösztönből jön, és már-már a PC furcsa.
A Multiplayer játékrészt viszont még nemnagyon próbáltam, és volna vele pár kérdésem (gondolom itt fontossá vállik, hogy PS3-ról van szó)
-Ha quick game játszom akkor néha belép egy szerverre, majd lost connection és kilép, vagy egyedül tesz le és szabadon alakíthatom a beállításokat, majd ha várok akkor többen csatlakoznak
Az lenne a kérdés, hogy lehet-e direkt olyan szerverre menni, ahol sok ember van?
Másik pedig, hogy lehet-e multiplayer közben kommunikálni, chatelni? (pl: ne ölj már meg 57-szerre is azzal a kib**ott aknavetővel mert free play és nem deathmatch, vagy Hello mindenkinek BÉKÉS szándékkal jöttem)
PS3ID: Prazelee
légyszi vki segítsen ps3ra ha bedugom a netkábelt akkor fog menni net meg a gta 4 is multiban vagy kell vmi extrát csinálni?légyszi aki nagyon ráér írna egy privit köszi
Skyline#6584
Hát figy én lcd moncin tolom a boxot...Átvittem haverhoz a gépet ráraktuk tv-re,devil may cry 4....Mintha ps2-t néznék....Gta4...SZíneken kívül épphogy jobb san andreas-nál...Aszonta a haver majd rátesszük a nagytv-re az sokkal komolyabb,újabb,nagyobb..Na rátettük...Hát nagyobb volt de szinte ugyanaz,hiába hiperszuper tv...Komoly látványhoz plasma,lcd ajánlott erősen a játékok 90%-ánál...
60% környékén tartok és miután megcsináltam az utolsó francisos küldetést,nem tudok újabbat vállalni.Vagyis nem tudok kihez menni küldiért,mert egy név kezdőbetű sincs a térképen.Csak az autóversenyek vannak a telón,meg a Little Jacobos munkák.Mi a gond?Kicsit hülyén fogalmaztam meg,de szerintem érthető.
jeee kedden jön meg a ps3 gta 4 edition a netes játékon egy netkábelen kívül kell e vmi más??me még új vok segítene vki plz ilyenekben köszi
algor91#6581
online játék során el kell érni a maximális rangot, majd meg kell ölni egy Rockstar fejlesztőt, így máris választhatóvá válik egy Rockstar logós sárga alsógatyában lézengő zombi karakter. a Rockstar fejlesztő egy nem játékos karakter;-t kell keresni, vagy őt is online játékosok közül kell levadászni?
tényleg nem vészes (belekalkuláltam a felvétel minőségrontását is)
csak nekem eddig mindenki mondta hogy HDTV v. LCD monitor nélkül ne vegyek xboxot...mostmár megfontolom:d
SAFIII#6578
HI!!!
lehet már volt kérdés de a fórumkereső nem dobott ki semmit szal haverom valami olyasmit magyarázott hogy x liveon ki van rakva hogy magyarosítás -ez magába foglalja a szinkront is- hamarosan!
ez tényleg igaz??neten lehet már találni ilyen videókat mondjuk...
Áh nem vészes :) a képen mgé el is mosódik mer nemtudok normálisan fényképezni :D
Ragnar360#6571
Most kaptam 1ik staff barátomtól egy igen érdekes videólinket...
Nagyon figyeljetek 30 másodperc környékén, hogy mit mond egy civil csaj(molotov koktél elhajintása után) ,a vidibe persze (hangot adjatok rá)
DURVA MI ?:DDDD
Itt pedig a vidi linkje külön:
http://www.youtube.com/watch?v=HbPqJuSofn0
Ragnar360#6570
Na itt egy minőségi STUNT MONTAGE (elég durva:D)
Pedig nekem olyan szobám van, hogy egy fekete gép nagyon rosszul állna ott.. Ezért kifejezetten előnyös, hogy fehér a box :)
Skyline#6566
Jobban megy a fix 25-30 fps-en :D
No mind1 amúgy n nem vitáztam csak tényeket közöltem....De részemről ennyivolt felesleges..:)
Ha a statikot nézem és ott az emberek melletti %-ot, ott mindenkinél 100%! Akkor gondolom velük már nem kell foglalkozni ilyen téren?!
És ha lekérek egy zene számot azt nem tudom a telefonon csengőhangak be álitani?
fapipa#6563
Ha még van küldi.,akkor nem játszottad ki.
(pl.ha steve küld sms-t még van autó begyűjteni.call Jacob,ad job-ot..stb.a személyes %-ot meg látod a
'statistic'-ában.ha nem 100%, még el kell vinned bowling ..kaja...stb.
Néztem, csak nem tudom, hogy miket csináltam már meg ezek közül. :-) Story alatt néha elkalandoztam más missziók felé is! :-)
107cm-es plazmánazért nem szar egy burnout, ami pl. jobban megy.
több helyen is olvastam, hardwireden is. amúgy jó a box, most toltunk sokat!
fapipa#6559
Nézd MEG a 6494.-et. MINDEN benne van !!! Hajrá KISCSERKÉSZEK !
A vitát (PS - Box) meg nyomjátok maszekban, vagy a játékot.Van még mit kijátszani!(akinek nem inge....)
goldnarmz#6558
Ha annyira tetszik az éppen hallgatott zeneszám, ami a rádióban szól, hogy nem tudsz nélküle élni, tárcsázd a 948-555-0100-ás számot, és elküldjük neked az aktuális szám címét SMS-ben. Próbáld ki te is.
Skyline#6557
" "Vettél a box helyett ami nállad szar lett 30ezerrel drágábban egy konzolt ami tudásra egy decivel nem tud többet játéktéren,sőt sokhelyen inkább hangyapöcsnyivel alulmarad...:)
Cserébe stabil...."
ez úgy kimeríti a valótlanság fogalmát, ennyi. "
Miért? Nem stabilabb?:)
Rácáfolni nem tudsz mivel jó ha egy olyan progit tudsz mondani a ps3-ra ami kijött boxon is és erősebb a grafja a boxnál..:)
60-70%ban azonos a graf 20-25%ban el van mosva a ps3 graf-->gyengébb a graf de rákell hesszöpni elégerősen a tv-re hogy észrevegyük (bár egymásmellett nézve a kétgépen a játékokat azért szembetűnő dolgok is vannak) a maradék 1-2%ban a ps3 győz kb ugyanolyan hangyafasznyival,mint a box a 20-25%-nál...:)
Tetszik nem tetszik,így van..:)
Ha kiadnák MGS4-et és azt a pár exkluzív motyit boxra olyat bulna a sony a 90ezres gépével mint a huzat...
De nem adják így marad a döntés mindenkinek: Melyik exkluzívokhoz ragaszkodik?:)