Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert a térkép nem jelöli sehogy sem
(inkább menj nyelvtan tanárhoz😊 )
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Multiplayer-ben hogy kell menteni?
szereztem 8000$-t,mikor visszaléptem,nem volt semmim.
PLS HELP!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Multizni lehet velem, jól esne😄
(Gamertag: Gyurcsi)
mert a térkép nem jelöli sehogy sem.<#worship>#worship>
Asszem, epp itt az ideje, hogy nyissak egy topikot, ahol mindenki csak azt mondhatja: Ni! (Lovagok elonyben.)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
EEE 1899
Abban viszont egyetertek, hogy nincs tul sok PC-s cim, amire mostanaban varni erdemes. Hirtelen a Spore, es a Precursors ugrik be. Mondjuk az is igaz, hogy Boxra meg talan ennyi sem jut eszembe hirtelen. De egy ideig elleszek a GTA-val, aztan meg az Obliviont is vegig kene jatszanom, esetleg a Dark Sectort is megnezni.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Resident evil silent hill star wars force unleashed és egyebek meg pc-re bejelentve sincsenek..😞
Verekedõs játék pc-n 0...
Autós játékok fosok (és itt nem a szimulációra gondolok hanem arra ha nem pályagépekkel,hanem széria autókkal tuningolgatva versenypályán akarok élményautókázni az arcade és szimuláció tökéletes átmenetével álá forza,pgr,gtan turismo (tudom az ps cím😊 ) és így tovább...
És ami a lényeg nem rágódom hogy mikorjön új driver,elég-e a gépem a futtatáshoz,stb...Berakom a lemezt és play..És egyenlõre a több gépen megjelenõ játékok között lehet hogy a pc szebb,de hajszálfasznyival,és azért a hajszálfasznyi különbségért ne kelljen már hónapokat várni,utánna meg patcheket telepítgetni meg sírni a fórumokban.....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Engem inkabb az bosszant, hogy alig keszitenek ra platform jatekokat(Tessek beszerezni a Kameo-t, ha mar Zelda nincs ra! 😊), amikhez idealis lenne az iranyitasa, ellenben veszettul eroltetik ra az fpseket, amikhez viszont nem.(Bar a cimboram azt mondja, majd a Banjo 3 ...)
birom amikor még ezt sem tudják a nagy rajongók
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
EEE 1899
Hát nem lenne jó? Nekem VC az nagyon tetszett, az az egész hawaii beütés, meg minden😄.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
No mind1 nemszaraxok,kedden bevásárolok még1 utsót...Ha úgy is szarozik akkor a géppel van vmi ugye?😊
Vedd meg, megéri.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Minden más tökéletesen müxik..
Sok más fórumon olvastam hogy hdd nem hdd tökmind1 csinálja másnál is..
Eredetibe multi miatt úgy is megakartam venni,de nem most de ha eredetivel ez a problem senkinél sem jelentkezi akkor sztem kedden megveszem😊
Szal eredetivel mi a szitu?
Lemez minõségétõl függ.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Az én véleményem errõl a textúra eltûnésrõl még mindig az hogy az olvasók közötti firmware beállítások az oka. Nekem egy másfél éves régi premiumom van samsung olvasóval és tökéletesen megy , semmi popup meg ilyesmik.
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....