Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
fúj😊D😄😄 ilyet tenni😄

Okés, thx.

bubu13
A dokokknál keresd a néniket😄

EEE 1899

Kérdés, sorry ha már volt. Qrvanéni lelõhelyes térkép van valamerre?

Hogy minden kedves... forumozonak megfeleljen....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki tudja, hogy mikor Stevie ír egy sms-t egy képpel a "Comet"-rõl hogy vigyük el neki akkor, hogy kell megtalálni a "Swingers golf Club"-ot
mert a térkép nem jelöli sehogy sem

Hiába írod,nem értik.
(inkább menj nyelvtan tanárhoz😊 )

mama2
Én is ezt mondom, dehát nem értik:S.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

bubu13
Ez az amit a pc-ek nem fgonak sose megérteni

EEE 1899

bocs off!de a box 360nál nem kell félévente fejlesztgetni!mert sz*rul mennek rajt a játékok!én meg nem fogok 800x600 ba játszani!lehet most megveszel 1 bika gépet és minden gama fullon megy rajt!de egy év mulvamegint vehetsz fullos gépet!a boxot meg nem kell fejlesztgetni!és abszolut nem csunyák rajt a játékok!az meg a msáik hogy a nagyobb játékok konzolra elöbb kijönnek!de a pc-sek ne itt irogassanak mennyenek a pc-s topikokba mert akinek még nem volt konzolja nem is tudja mennyivel jobb játszani!

brodix
HI!
Multiplayer-ben hogy kell menteni?
szereztem 8000$-t,mikor visszaléptem,nem volt semmim.
PLS HELP!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Szuper ez a játék. Még csak Brokerben tartok,de már most lenyûgözött.
Multizni lehet velem, jól esne😄
(Gamertag: Gyurcsi)

bubu13
Szerintem se lenne rossz

EEE 1899

mama2
Komolyan tényleg elkéne egy házigazda.

bubu13
nem kell spoilerba mert ezek csak melléküldetések

EEE 1899

mama2
Ezt nem lehetett volna Spoilerba?

Valaki tudja, hogy mikor Stevie ír egy sms-t egy képpel a "Comet"-rõl hogy vigyük el neki akkor, hogy kell megtalálni a "Swingers golf Club"-ot
mert a térkép nem jelöli sehogy sem.<#worship>

Nyugalom, vérem! Meg szerenyseg! Beszelgetunk.

Asszem, epp itt az ideje, hogy nyissak egy topikot, ahol mindenki csak azt mondhatja: Ni! (Lovagok elonyben.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

bubu13
Akkor nyissál egy topikot ahol megbeszélheted de ez még mindig a Gta4 topikja még ha nem is irnak

EEE 1899

Hogy a Box elonyeirol, es hatranyairol beszelgessunk? A GTA tema meg kicsit leult eppen.

Abban viszont egyetertek, hogy nincs tul sok PC-s cim, amire mostanaban varni erdemes. Hirtelen a Spore, es a Precursors ugrik be. Mondjuk az is igaz, hogy Boxra meg talan ennyi sem jut eszembe hirtelen. De egy ideig elleszek a GTA-val, aztan meg az Obliviont is vegig kene jatszanom, esetleg a Dark Sectort is megnezni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Voltan
LOL, ott a pont. 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Legnagyobb sajnálatomra egyet kell értenem veled. Mindig is PC-fanatikus voltam, de most már veszek a jövõ héten egy X-box-ot.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Aláírom amit mondasz,de én pont azért szereztem be 4 napja a boxot mert megnéztem a közeljövõben megjelenõ pc játékokat és elszomorított...Aligalig valami,és azokra is várni kell....
Resident evil silent hill star wars force unleashed és egyebek meg pc-re bejelentve sincsenek..😞
Verekedõs játék pc-n 0...
Autós játékok fosok (és itt nem a szimulációra gondolok hanem arra ha nem pályagépekkel,hanem széria autókkal tuningolgatva versenypályán akarok élményautókázni az arcade és szimuláció tökéletes átmenetével álá forza,pgr,gtan turismo (tudom az ps cím😊 ) és így tovább...
És ami a lényeg nem rágódom hogy mikorjön új driver,elég-e a gépem a futtatáshoz,stb...Berakom a lemezt és play..És egyenlõre a több gépen megjelenõ játékok között lehet hogy a pc szebb,de hajszálfasznyival,és azért a hajszálfasznyi különbségért ne kelljen már hónapokat várni,utánna meg patcheket telepítgetni meg sírni a fórumokban.....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

bubu13
Be lehetne fejezni az offot ott van rá a Pc-s játékoknak leáldozott topik

EEE 1899

Lofutty, lelkeim! A Box jocskan le van maradva a PC mogott teljesitmenyben. Valahol a kozep also-kozep kategorias PC-kkel van pariban. Ellenben fix hardware, amit a fejlesztok alaposan ki tudnak aknazni, es kenytelenek ra optimalizalni, nem ugy, mint a PC szegmensben, ahol leszarjak az optimalizaciot, mert fel ev mulva mar ugyis birni fogjak a gepek nyers erovel. A Box-nal raadasul a szukseges felbontas is viszonylag alacsony.
Engem inkabb az bosszant, hogy alig keszitenek ra platform jatekokat(Tessek beszerezni a Kameo-t, ha mar Zelda nincs ra! 😊), amikhez idealis lenne az iranyitasa, ellenben veszettul eroltetik ra az fpseket, amikhez viszont nem.(Bar a cimboram azt mondja, majd a Banjo 3 ...)

bubu13
csak azért hitte az hogy Hawaii mert az inge olyan a csávónak😄😄

EEE 1899

miami, nem hawaii
birom amikor még ezt sem tudják a nagy rajongók

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

bubu13
Az mért lenne jó??Egy akkora helyen már nem lenne élmény játszani a San Andreas után.É szerintem sokan azért is vették meg mert New Yorkban játszódik

EEE 1899

Tomsteel
forzázás, Forza nevû játék

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

mama2
fozázás? Az meg mi?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Tudjátok mi lenne jó? Ha a GTA V Vice Cityben játszódna, de VC, tök ugyan olyan lenne, mint az alap VC-ben. Ugyanaz a tengerpart, és minden ugyanolyan, csak GTA IV-es graffal(vagy jobbal, olyan fizikait motorral ami a mostani rész alatt megy.
Hát nem lenne jó? Nekem VC az nagyon tetszett, az az egész hawaii beütés, meg minden😄.

Hmmm akinek szarozik a textúrakipakolással annak tipty amit ma megfigyeltem: 2-3 órányi forzázás után hibátlanul fut a gta😊

bubu13
Mivel nem ugyanabban az idõben és a város is átalakult így senkivel

EEE 1899

J i GS a W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Milyen ismerõs arcokkal lehet találkozni a régebbi részekbõl?

Gondolom mivel minden játék hibátlanul fut kivétel a gta-t valszeg nem a boxal van a baj nem?😊

Checkerboy
Háát...ha akkor is rossz, akkor a boxod olvasója egy kicsit elszállhatott, de ha jól megy, akkor egészségedre, és jó szórakozást =D

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Multimiatt amúgyis tervbe volt de nem most mert kicsit sok így 1 hét alatt premiumgép+joy+töltõszett...😄
No mind1 nemszaraxok,kedden bevásárolok még1 utsót...Ha úgy is szarozik akkor a géppel van vmi ugye?😊

mama2
Jahogy neked nem eredeti. Ne is csodálkozz hogy szarakszik.
Vedd meg, megéri.

Kandurex
nem tapsztaltam problémát: eredeti, és HDD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Van hdd a lemez nem sérült..És mondom a legelején játszottam vele vagy 3 órát nemcsinálja..ma indítom,csinálja...
Minden más tökéletesen müxik..
Sok más fórumon olvastam hogy hdd nem hdd tökmind1 csinálja másnál is..
Eredetibe multi miatt úgy is megakartam venni,de nem most de ha eredetivel ez a problem senkinél sem jelentkezi akkor sztem kedden megveszem😊
Szal eredetivel mi a szitu?

Checkerboy
Ha van HDD-d, és a lemez nem sérült, stb, akkor elvileg nem csinálja.

Lemez minõségétõl függ.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Valaki meg tudja erõsíteni hogy eredetivel nem csinálja a textúra baszkodást?😊

Oké...És eredetivel? Mert kicsit kezd az agyamraenni hogy minenki ódákat zengett hogy ígykell a vinyó úgykell a vinyó a jó futtatáshoz...Erre vinyóval elsõre tökéletes minden másnapi indításnál meg olyan mintha nem lenne vinyó...

Miért szerelnének tavasszal egy xboxot benq-HDDVD-vel mikor a HD DVD már rég elbukta a csatát? Ez nagy butaság , maximum BD-t akartál írni a helyére mert annak már több értelme lenne de félõ ha ez bekövetkezik akkor az X-et sem lehet majd törni egy ideig.

Az én véleményem errõl a textúra eltûnésrõl még mindig az hogy az olvasók közötti firmware beállítások az oka. Nekem egy másfél éves régi premiumom van samsung olvasóval és tökéletesen megy , semmi popup meg ilyesmik.
Kandurex
rosszul emlékszel

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Insomnia93
de nem rég arrol volt szo h mindenkinek szinte ezt csinállja....

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

x360 premium 4 napos...Amikor elkezdtem játszani a játékkal hibátlan volt..Ma reggel indítom elindulok kocsival textúrák baromilassan jöttek elõ,kocsi gyakran a levegõben...Más nem tapasztalt ilyet? Már formáztam a vinyót,lehúztam,visszadugtam,nem segített semmi...

hogy minden gépen elindul függetlenül hogy európai ázsiai amcsi vagy egyéb ország gépe..😊

mit jelent a játékoknál a region free
Freeze
Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy lesz-e majd letölthetõ multis tartalom (új küldetés, játékmód)?

Insomnia93
de akkor is egy gépet mindig fejleszteni kell... nekem ez a véleményem hát az enyém az már kb 2 kiloba van benne azt kidobhatom a kukába...

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....