algor91#6515
sziasztok, az a kérdésem, hogy 1. mivel kell elindítani a rendőr mentő tűzoltó taxi miniküldetéseket?, (a játékban az internetkávézós résznél vagyok, már felmehetek a játékban az internetre), az interneten reklámozott eladó kocsikat meg lehet venni?
há nem is!Inkább PC ellen inditok hadjáratot!
nem éppen a wareztól sült meg a gépem...ha meg nem warezol az ember boxon akkor meg nem tudom mi ez az anyagiaskodás ugyan annyiba kerülnek a játékok mind a két konzolra, meg ha már nem warezolok akkor meg inkább a szerintem stabilabb gépet használom, nem x360 elleni hadjáratot akarok indítani...
Nehogymár a warezolásodat a 360 ellen fordítsd... te basztad el, te warezoltál, megérdemelted.
inkább van egy warez nélküli megbízhatóbb vasam és nem veszek meg rá minden szart amit egy hét után eldobok, hanem 2-3 havonta veszek egy játékot amit meg is becsülök... ja és volt x360-om warezos, el is romlott 2x aztán eladtam küszködjön vele más meg fizesse a javításokat, azon a pénren meg veszek eredeti játékot stabilabb gépre, ennyi....
Ragnar360#6497
Hát igen, vannak olyan zenék amik nemcsak a fülig hatolnak :DDD majd mindjárt szemezgetek még.
Tud valaki térképet linkelni amin rajta van, hogy hol van az összes galamb, meg ugrató?
Na igen, mivel ps3ra nincs warez, ezért magyarországon nem tud komolyabban elterjedni a ps3, sajna ez van, 70ezer forintos fizetésekkel nincs pénz játékra...
fapipa#6494
Nna,CSAK ezek kellenek a 100 %- ékhoz !!! Hajrá kiscserkészek !
Ah, 100%. An achievement most were hoping wouldn’t be in the game, but alas, it is. Here’s what you need to do for the 100% achievement. Be prepared to spend anywhere from 30-60 hours on this puppy.
Below I’ll explain where the percentages come from to add to 100% and how to obtain them.
Story Missions - 60%
Complete every available story mission. This means, if there’s a mission blip on the map for a person, you have to go there and do said mission.
Procedural Missions - 8%
Little Jacob drug delivery - 2%
See “Courier Service” HERE
Brucie 10 cars export - 2%
See “Order Fullfilled” HERE
Brucie Races - 2%
See “Genetically Superior” HERE
NOTE: Although the achievement requires you to win twenty races, you only need to win the original nine for the percentage.
Assassinations - 2%
See “Assassin’s Greed” HERE
Car Thefts - 2%
Deliver all 30 vehicles to the garage
See “You Got the Message” HERE
Friends - 10%
Open all unique abilities and complete all activities
You need to do every activity available for each person, HERE’s a printable spreadsheet showing what you can do with whom. Just check off the activity once you’re done. This will also work to unlock the procedural mission achievements.
For games, you must actually beat your friends (i.e. beat them at pool, darts, etc)
Dwayne, Michelle, and Roman do NOT count towards the percentage!
Activities - 5%
Beat all activities at least once
Darts vs friend or computer - 1.25%
Bowling vs friend in a FULL game - 1.25%
Pool vs friend or computer win - 1.25%
QUB3D beat high score - 1.25%
See "King of QUB3D" HERE
Random Characters - 5%
Find all the random characters and complete all their missions
See "No More Strangers" HERE
NOTE: The achievement for No More Strangers only requires you to meet each random character once, for the percentage, you must complete all parts i.e. Brian Part 1, 2, and 3.
Jeff, Cherise, Clarence, and Ivan do NOT count towards the percentage.
Most Wanted - 2.5%
Kill all 30 PEDs on list
See 'Manhunt" HERE.
Vigilante - 2.5%
Complete 20 crimes
See "Cleaned the Mean Streets" HERE.
Flying Rats - 2.5%
Find all 200 pigeons
See "Endangered Species" HERE.
Unique Stunt Jumps - 2.5%
Complete all 50 stunt jumps
See "Dare Devil" HERE.
Total = 100%
Complete all of the above and bask in the awesomeness of the Key to the City achievement.
NOTE: Make sure you save after you do things! If you take Brucie out to the bar, then quit, the game won't remember you took him out! Before you stop playing make sure to save so you don't get stuck at 98% scratching your head and cluttering up the forum with questions about your game glitching.
szerintem ez meg a konzolos GTA4 topik amibe beletartozik a PS3-is
ok Yoda001 majd visszaigazolok, de csak este tudok játszani!
ja amúgy vicces néha mik vannak írva az autókra, erre pl elől hátul márkanévnek hogy "IMPONTE" :DDDD
találtam egy igazi Lee tábornokos narancs dukes-t :)))) szépen lemosattam, ott fog állni a kecó előtt mostmár mindig, néha elviszem egy körre majd :)
és most ez miért is baj?
HUNMarcus: holnap felveszlek friendlistre
Szerintem itt a legtöbb embernek X360-ra van meg a GTA IV.
algor91#6484
ja és még az a telefonszám is érdekelne amelyikkel a rádióban szóló zeneszám nevét lehet megtudni, és, ha van még, ezen kívül hasonló hívható telefonszám amit még így hívni lehet
nem akarok warezolni, de találtam egy oldalt, ahol fent van az összes zene a játékból. rádió adókra lebontva, leszedtem már 3-at, nincsen benne a DJ vagy rádiós fazon szövege. ide nem nagyon akarom beszúrni, mivel warez, de akit érdekel az dobjon egy privátot
Ird be a telefonba hogy 911 azt hivd fel, és utána egy ha rá mész az egyes számra utána A gomb az a rendőrség a 2-es a mentő a hármas a tűzoltó.
ugyanazzal de megkérdezik ,hogy melyiket választod 1-rendőr, 2-as asszem a mentő ,3-as meg a túzoltó
algor91#6479
hy, mivel lehet mentőt és tűzoltót hívni?
azt tudom, hogy 911 a rendőrség,
Neki menetem egy autoval egy taxisan, a taxi és a vezetője kigyulattak.
Pont akkor jött egy csomo autos, a taxi fel robant én hivtam a tüzoltokat és nem jöttek utána meg sorjában robantak fel az autok és ott már meg halt mindenki, és pont a végén értek ki a tüzoltok, és ugy nevettem mint állat még most is nevetek. :)
valaki este 20-24h intervallumban multi (PS3) ????