8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• drot
    nah ha minden jól megy még hétvégén megrendelem a ps3 as gta4 es kiadást és énis nyomhatom egybkent a faq csak nekem nemjön be v másnak se?
  • JaSoN HuNTeR #6555
    egyetértek.FElháboritó...
  • Prince of Máté
    Azért mert fehér, és könnyen koszolódik!
  • ThugEdge
    hát nekem így elsőre 2 ötletem van:
    nézd meg a telóban,hogy van-e még vmi munka,verseny egyébb szarság a nevek alatt,illetve csekkold meg egy rendőrautóban a most wanted listát(szigetenként aszem 10 db) meg van olyan is,hogy a folyamatban lévő bűnügyek
    de ezen kívül biztos van még rohadt sok dolog, a szaros galambok, stunt jumpok
    biztos van még más is
  • Csabesz100
    Miután végeztem a story résszel, hogy lehet megnézni (ha meglehet), hogy milyen további küldetéseket csináltam már meg? Most vagyok 73.25%-nál, de nem tudom, hogy mik vannak már készen! :-(
  • Foxhound1980
    Adjál már légyszi ehhez direktlinket. Szinte kizártnak tartom, hogy nagyobb lenne az AA. 360-on 2x-es, ha 4x-es lenne PS3-mon nem vágná a retináimat esetenként a kép...:D
  • Foxhound1980
    Köszi. Tehát akkor véges.
  • Kandurex
    írok neki privátot:

"ÖLJ!"
  • EmThor
    ereszd el a láncot, LOL :D
  • EmThor
    alacsonyabb felbontás de nagyobb AA és nincs dithering hiba ->beyond3D fórumai
  • Minstrel
    30 autót kell elvinni, legalábbis térképen ennyi van.
    Maps
    A 'Car Map' térkép az.
  • Kandurex
    egyébként meg, off, vagy beuszítom ide Danit,...és végetek , szíjjel típ titeket,..összemarcangol, st. igzbot guard ő..
  • Foxhound1980
    Persze, vágom. De ne GTA-t hozzunk fel baxki mikor az alacsonyabb felbontásban renderel, AA nélkül. Lefordultam a fotelből akkorát röhögtem :D Egyedül talán a Burnout amire azt mondom nünysznyival jobb Ps3-mon. Bár a mostani cuccokat Viking, Vegas pl még nem néztem össze.
  • EmThor
    off

naugyehogyugyehogy :D ha egy ultimate dolgot kellene kiemelnem: az a folding home :D

jó amúgy a box, viccet félretéve, kicsit hangos a meghajtó, amúgy tetszik (csak a fizetős net nem), 2. hosszabb játékom nemsokára avagy szombat esti warez condemned 2 :D
  • rayx
    Lenyomok neked 17óra-t 40 fokban, még talén 24 órát is.
  • Kandurex
    dehogy vagy :) csak pont ott akartál pontot nyerni a ps3-nak amiben gyengébb, minden másban viszont jobb,...viszont az ember nem azért vesz konzolt, mert sony, meg szép, meg, hogy jól mutasson a szobában....vagy a kandallón, ill. a kandallóba ..blueray meg felejtős még, salz

ebben az érvelési post szakaszban: igz / ps 1:0
  • rayx
    Hát az Xbox nem szar!Monj nekem példát hogy miért szar!
  • Kandurex
    de azok meg ekluzív címek, nincs összehasonlítási alap a cáfolatra :)
  • Foxhound1980
    LOL
  • Foxhound1980
    Stevie kérdésemre tudna valaki köhögni valamit? Véges vagy unlimited???
  • Foxhound1980
    Legalább az Unchartedet vagy az MGS-t mondtad volna bázz :DD Ird át gyorsan a postot :DD
  • EmThor
    hw-nélkül nem megy a cucc :) megyek boxozni haverhoz :)
  • EmThor
    miért beszélnék mellé, ne tereld el a szót. a számokban nincs rizsa: cell az üt -> lásd burnout, gta, stb.

átírva: uncharted, rachet, mgs :D

ó mester ne foglalkozz velem, tudatlan fanboy vagyok
  • Foxhound1980
    Na de játékokról volt szó, nem HW-ről.
  • Kandurex
    "egy konzolt ami tudásra egy decivel nem tud többet játéktéren,sőt sokhelyen inkább hangyapöcsnyivel alulmarad...:)"

te most mellébeszélsz, azt kértem cáfold, nem egy bejáratott mellék rizsát
  • EmThor
    OFF
    a ps hardware-e fejlettebb, blu-ray, stb. és még a netes rész is ingyenes.

ON
    assa küldik a 3. szigeten, telefonnál
  • Prince of Máté
    Ne kérj lehtetetlent! te is tudod hogy az X-box egy ... hát SZAR!
  • Kandurex
    "ez úgy kimeríti a valótlanság fogalmát, ennyi."

cáfold...
  • Foxhound1980
    Aha...értem. Igazad van. :)
  • EmThor
    "Vettél a box helyett ami nállad szar lett 30ezerrel drágábban egy konzolt ami tudásra egy decivel nem tud többet játéktéren,sőt sokhelyen inkább hangyapöcsnyivel alulmarad...:)
    Cserébe stabil...."

ez úgy kimeríti a valótlanság fogalmát, ennyi.
  • Foxhound1980
    Kérdés: Stevienek a kocsilopási végesek vagy pedig soha nem fogy el, Mert már nem tudom mennyit vittem el neki...Ad valami jelzést a gém, hogy százalékban nem lehet nála többet kiszedni, vagy hogy kész?
  • Foxhound1980
    ? Mitől lenne fanboy, abszolut hozzáértő post, tisztán tényekről beszélt. Téged sem értelek sokszor
  • HUNMarcus
    én itt befejeztem ezt a ps3 vs x360 ügyet, nem arra van ez a topic, meg nem én kezdtem
  • HUNMarcus
    akinek x360-ja van annak az a favorit akinek meg PS3 annak meg az, nekem volt szerencsém kipróbálni mind a 2 konzolt, ezek után vontam le a következtetéseimet, nem holmi tesztek és számhalmazok alapján

vannak olyan szerencsés emberek sőt biztos többen vannak mint azok, akiknek megfől a boxuk, de nem véletlenül van annyi munkájuk a boxjavító egyéneknek, 2 hetes box-val én is nagy mellényű lennék, majd nyár közepén 40 fokos melegben nyomjál le 17 órát, aztán meglátjuk....
  • Grove4
    A Super GT járgányt csak cheattel lehet elővarázsolni a játékban? Mert mióta leadtam a garázsba nem láttam sehol.
  • EmThor
    neten reklámozott kocsik passz

rendőr: állj meg, L1, körözött elemek levadászása

-> szirénának egy részét lőjétek ki és úgy kapcsoljátok be :D
  • algor91
    tud most valaki válaszolni az előző kérdéseimre?
  • EmThor
    dream on fanboy, dream on
  • Skyline
    Vettél a box helyett ami nállad szar lett 30ezerrel drágábban egy konzolt ami tudásra egy decivel nem tud többet játéktéren,sőt sokhelyen inkább hangyapöcsnyivel alulmarad...:)
    Cserébe stabil....3 ismerősöm van akinek boxa van az egyiknek a magyar megjelenés elött megvolt külföldről,nálla jelentkezett a pirosledes túlmelegeséd,ráköltött 14ezer forintot azóta semmi baja...A másik két ismerősöm kb egyszerre vette még tavaly nyár közepén,semmi bajuk..Én lassan 2 hete vettem,volt hogy 17 órán át ment game rajta,semmi baja...Szerencsés voltál a boxoddal..:)

Ps3 - Xbox360: a warezkérdés miatt dönt az ember az egyik mellett,vagy az exkluzív game-k miatt....Engem perpillanat az MGS4-en kívül ps3-on semmimás nem ragadott meg így lett a box..Majd egyszer ha a ps3 is lesz 40-50 k körül talán benevezek,de addig egy olyan konzol ami +30-40pénzekért ugyanazt nyujtja (vagy mint számtalan tesztbe látható,hangyapöcsnyivel kevesebbet,annyira hogy felesleges vitázni is rajta) addig nekem kb semmit nem ér...
  • brodix
    HI!
    erre én is kíváncsi vok.
    Mármint,hogy a reklámozott kocsikat meg lehet-e venni.
    Már felhívtam 2-őt a kocsik melletti számok közül,de foglalt volt.