Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6051 azt mondod hogy meg kell vennem az eredetit?
Láttam a neten minden féle firmwereket. ?azok mûködnek nem?- akkor mi a baj???
360-ra van system update?
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
SZerintem felejtsd el a 360-t 😊 de ezt majd te magad eldöntöd
magyarol fél év és fejleszthetem?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A játékok úgy futnak majd mint a legeslegjobb pc-n?
EEE 1899
Amikor elkezdtem játszani a jtáékkal minden hibátlanul futott,minden okés volt,nem volt késõn érkezõ tárgy,textúra...erre ma reggel indítom,load és mintha vinyó nemlenne a gépben picit gyorsabb vagyok a textúrák elmosottak,a kocsi a levegõbekerül stb....fasza...
A tört verziók ugyan olyan egyszerûen mûködtethetõek mint a Pc-n?
Mégegyszer SORRY. Örülnék a válaszoknak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EEE 1899
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
És mint GTA rajongó magamnak is a fentebb említett néhány indokkal magyarázom ezt - be -. Viszont a másik oldlaon is, tehát ha Revenge részét visszük ott vannak az arra billentõ érvek...pl.: Niko jelleme a játék során, Kate telefon hívása
Ti, hogy vagytok ezzel ? Szal tanácstalan vagyok, miután mindent láttam, hogy melyiket folytassam úgymond ?!
Ha nem akkor jóestét :/
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
2, Weapons - GUN-555-0150
3, Advanced Weapons - GUN-555-0100
4, Health - DOC-555-0100
5, Wanted Level Down - COP-555-0100
6, Wanted Level Up - COP-555-0150
7, Climate Change - HOT-555-0100
8, Spawn Cognoscenti (Mafia Car) - CAR-555-0142
9, Spawn Sanchez (Dirt Bike) - MBK-555-0150
10, Spawn FBI Buffalo - CAR-555-0100
11, Spawn Turismo - CAR-555-0147
12, Spawn NRG900 - MBK-555-0100
13, Spawn Comet - CAR-555-0175
14, Spawn SuperGT - CAR-555-0168
15, Spawn Police Chopper - FLY-555-0100
16, Spawn Jetmax (Boat) - WET-555-0100
Szerintem remek lett az írásod. Üdv.
U.i.: Az en helyesirasom sem valami hires(ezert is probalok nem szolni emiatt masnak), de azert igyekszem. Egyebkent mar a -ba/be -ban/ben ragok helyes hasznalata is nagy elorelepes lenne sokaknal, mert az nem helyesirasi kerdes, csak netto igenytelenseg.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Because fuck you. That\'s why.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Erre megint beszólsz, teljesen baromságot.
Úgy szeretlek, komolyan mondom :/
miért rakod be akkor? nem véleményt akartál? vélemény lehet pozitív, és negatív is, ezt el kell fogadnod. nem felelhetsz meg mindenki elvárásának (de a magyar nyelv szabályait nem árt betartani, ha valamit kiadsz a kezedbõl, mivel ez alapján ítélnek meg)
attól függetlenül, hogy a magatartásodat nem tolerálom, segítõ szándékkal leírtam röviden, tömören, mi az ami nem tetszik, vagy hibás. aztán kifejtettem, amikor értetlenkedtél. felõlem szard le amit mondok, de ha a kritikára nem figyelsz oda, és a hibáidat nem próbálod meg javítani, csak a dícséretet hallod, akkor ennyi.
befejeztem az offolást, ne válaszolj se itt, se privátban.
Multi unalmas. Legalábbis nem 10/10
Multiplayer 10/10, nem értek egyet.
Ne vegyük a grafikát, semmit a singlebõl, inkább a multinak az élvezhetõségét.
Játszottam multin...Unalom. Free-for-all? Lövöldözni egymást? 3 kör után elalszol...Inkább elõvettem CoD4et és ott multiztam. Sokkal izgalmasabb.
Free Mode jó, haverokkal. (Haverokkal minden jó)
Talán kicsit lapos a multi rész, adok neki 7 pontot talán..
Egyébként ezt olvassátok el, átdolgozott, javított verzió!
www.GTAPlace.hu
Természetesen lehet pozitív negatív véleményt is írni, csak unalmas már a 20ik hsz-t olvasni arról egy gta topicban, hogy hol is vétett helyesírási hibákat az elöbb.