Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leginkább a warez része aggaszt. Mert nincs pénzem arra hogy megvegyek egy király játékot 16e ft-ért.
6051 azt mondod hogy meg kell vennem az eredetit?
Láttam a neten minden féle firmwereket. ?azok mûködnek nem?- akkor mi a baj???
tarti19
én 180k-ba vettem gépem 7 hónapja és minden mostani játék max grafikán fut😊 ráadásul itt van AA ami konzolokon nincs és egy TFt monitor is elég szépen tud megjeleníteni dolgokat, szóval azért ne dobáljatok már 400K-s meg 700K-s árakkal,
360-ra van system update?

Insomnia93
micsoda?

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

Nem igaz.
Insomnia93
hát ezt ti tudjátok de haveromnak 700 ezer-be került a gépe és azt mondták h 2 évig lesz TÖKÉLETES nem szar de addig fog 1600*1200-be futni meg max grafin természetesen avval a géppel egy jo ideig el tud játszani... de az xbox 360-on föleg egy 106 col tv szerintem xbox-al jobban jársz ....

tarti19
na most megszûnt a x360.-ra is warez mert új bd lejátszó fopg kijönni és a benq hddvd-vel szerelt tavaszi x360 készülékeket nem leeht frissíteni....
SZerintem felejtsd el a 360-t 😊 de ezt majd te magad eldöntöd

Hallottam olyan véleményt is hogy a box éppen olyan szar fejlesztés szempontjából mint a pc:
magyarol fél év és fejleszthetem?
Ez nem 4 kilós pc és olyan mint az xbox,eddig minden játék gyönyörüen ment rajta ami boxon volt...Csak pc-re kevés a game és lassan jönnek...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Elit felesleges,úgyis flashelteted a gépet onnantól a vinyót szinte csak cache-re használod pár játéknak....Premium...

Insomnia93
na hát azon pl szerintem nagyon szép lenne a játék...

Insomnia93
hát öööö ja kb... bár én inkább a pc-t szerertem de ahoz h olyanod legyen mint egy xbox 360 ahoz kb 400 ezer FT-s gépednek kell lenned...

Mellesleg egy 106 colos HD-Ready-s tv-m van.

Szóval szerintetek vagyek egy xbox 360 elit-et(legnagyobb merevlemez). De nem kell sokat plusszba rákölteni?
A játékok úgy futnak majd mint a legeslegjobb pc-n?
bubu13
Szerintem sokkal jobban megéri.A merevlemeznek mostanában nagy szerepe lett (gta4 popup).Igen müködhetnek de az sg konzolos részlegében no warez

EEE 1899

Insomnia93
azért jo h ha xbox-ot veszel mert azon azért szépen futnak a game-k csak attol függ milyen tv-d van mert ha pc-t fejlesztesz akkor pedig az max 1 év és már szar lesz legalábbis nekem ez a tapasztalom ráköltesz olyan 100 rugot azt 1-2 év mulva dobhatod a kukába...

#6040 neked ment nah😊

Nézz a gépem leírására,és gondolkodj el azon miért vettem boxot 4 napja,a válaszra magad is rájössz....

TothLaci
Vegyél eredeti GTA IV packot. Én, most azt tenném.
Na ez egy bugos szar ilyen nincs...
Amikor elkezdtem játszani a jtáékkal minden hibátlanul futott,minden okés volt,nem volt késõn érkezõ tárgy,textúra...erre ma reggel indítom,load és mintha vinyó nemlenne a gépben picit gyorsabb vagyok a textúrák elmosottak,a kocsi a levegõbekerül stb....fasza...

Hello konzolosok! Nem feltétlenül ide vág a kérdés, de ha vennék egy x360-at (ha tudnátok ajánlani) szerintetek jobban megérné mint fejleszteni a PC-met? A merevlemeznek nagy szerepe van?(xbox)
A tört verziók ugyan olyan egyszerûen mûködtethetõek mint a Pc-n?
Mégegyszer SORRY. Örülnék a válaszoknak!
Insomnia93
de most figyelljetek ( csak egy véleményt mondok ) ha a san andreas meg érdemelte a 10/10-et legalábbis hivatalosan annyit kapott akkkor a ( GTA 4 ) nem érdemli meg a 10/10-et én csak ezen vagyok kiakadva xDD azért a gta 4 egy csöppet jobb mint a SanAndreas

bubu13
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most én is ezen töröm a fejem hogy melyiket válasszam.

EEE 1899

tarti19
szerintem 9-es a játék minden fronton vagy 9.5-ös még pár helyen😊 Mondjuk így is a nagyon jó kategória, "csúcsragadozó"...

tigeroo
nem 100 hanem 125%-os?😄
(ilyenekre figyeljünk oda mert zavaró)
AntiHero
Én is ezt mondom. A MULTI nem ér 10/10. Jó indulattal is csak 10/8

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Még aludnom kell a sztorira MÉG egyet 😄

Nagy dilemmába vagyok, mivel lejátszottam mind2 befejezést...mind2re ott van a sok érv ami miatt az a helyes út...Ha az üzletet választjuk (ezt nyomtam elöször)...Roman is biztat minket, hogy válaljuk el, Pegorino már könyörög Niko-nak, mire õ ucsó nagy dobásként rábólint. Bosszú vagy alku bosszú vagy üzlet 😛 ...gondolván, hogy a bosszú nem mindig olyan "édes"...és reménykedve, hogy ettõl függetlenül még Dimitrit kicsinálhatjuk, fõleg azután, hogy Niko felhívja telefonon mikor megérkeztünk, és mondja, hogy lelép a droggal stb...szal meginnt átbaszott, naugye ezután megyünk Phil-el az áruért, kb. mindent vagy semmit alapon. Az hogy az esküvõn gengszter/maffia filmeket idézõ esemény történik sajnos benne volt a dologba. A döntés azért is nehéz, mivel egy nyomoréknak sikerült még korábban elspoilerezni, hogy Roman nála meghalt (külföldi fórumon írta) szal már elõre sejthettem vmit, de az élményt nem rontotta el vele egyáltalán...ha erröl az infóról sejtésem se lett volna, akkor kapásból a Dealt válaszottam volna...
És mint GTA rajongó magamnak is a fentebb említett néhány indokkal magyarázom ezt - be -. Viszont a másik oldlaon is, tehát ha Revenge részét visszük ott vannak az arra billentõ érvek...pl.: Niko jelleme a játék során, Kate telefon hívása Dimitrit mindenféleképp el kell tenni lábalól, egy rohadt kis patkány, kígyó, szarjancsi 😄

Ti, hogy vagytok ezzel ? Szal tanácstalan vagyok, miután mindent láttam, hogy melyiket folytassam úgymond ?!
A Deal végkimenetele irányába húz a "szívem" 😊

Insomnia93
xDD

Javítva: "álláspontjaid a játékkal" Elnézést, remélem nem lesz botrány, hogy elírtam.
Természetesen nem neked, mivel szerintem te csak jogosan felhoztad a saját álláspontjaida játékkal kapcsolatban. Jó estét...
Checkerboy
Napaszmeg, ha ezt nekem mondtad, akkor légy oly szíves, és olvass vissza, h 'ki cinkel kit'.

Ha nem akkor jóestét :/

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Carlos HUN
1, Health And Weapons - GTA-555-0100
2, Weapons - GUN-555-0150
3, Advanced Weapons - GUN-555-0100
4, Health - DOC-555-0100
5, Wanted Level Down - COP-555-0100
6, Wanted Level Up - COP-555-0150
7, Climate Change - HOT-555-0100
8, Spawn Cognoscenti (Mafia Car) - CAR-555-0142
9, Spawn Sanchez (Dirt Bike) - MBK-555-0150
10, Spawn FBI Buffalo - CAR-555-0100
11, Spawn Turismo - CAR-555-0147
12, Spawn NRG900 - MBK-555-0100
13, Spawn Comet - CAR-555-0175
14, Spawn SuperGT - CAR-555-0168
15, Spawn Police Chopper - FLY-555-0100
16, Spawn Jetmax (Boat) - WET-555-0100

Ragnar, köszönjük a tesztet frankón leírtad. A csávóval meg ne foglalkozz aki cinkel, merem állítani, még a nyolc elemije sincs meg. Mindig azok cinkeskednek, akik valamiért ki akarnak tûnni, de valójában a legalacsonyabb réteget képviselik.
Szerintem remek lett az írásod. Üdv.
gstm
Speciel én csak kíváncsi voltam, mivel még nem vettem meg a játékot (sõt még élõben se láttam), és mesélték hogy ebben már nincs ilyen feature.
Ok. Akkor most neki kene allnod vegignyalazni a topikot, es mindenkinek megkoszonni, aki elmondta a velemenyet a jatekrol! Ha csak a forumba firkal valaki, szerintem akkor is illik odafigyelnie a helyesirasara. Onmaga miatt.(A buszon se tajekoztatsz rola mindenkit, hogy esetleg budos, de te tisztalkodsz, attol fuggetlenul, hogy valoszinuleg neked se szolnanak.) Ha meg valaki teszt/cikk iro akar lenni, akkor kokemenyen kell vegye a helyesirast, a fogalmazast es a stilust is, mert az mar egy masik mufaj. Ragnarnak meg csiszolodnia kell, vagy rajonnie, hogy alkalmatlan erre. Egyik sem megy, ha mindenki csak bologat neki. Meglatjuk, mi lesz belole.

U.i.: Az en helyesirasom sem valami hires(ezert is probalok nem szolni emiatt masnak), de azert igyekszem. Egyebkent mar a -ba/be -ban/ben ragok helyes hasznalata is nagy elorelepes lenne sokaknal, mert az nem helyesirasi kerdes, csak netto igenytelenseg.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

úristen, ez szempont lenne? néhányan pixelszexre veritek?

Because fuck you. That\'s why.

Insomnia93
nem kötöttem beléd... neked rossz másnak meg jo ennyi...

Checkerboy
Én meg rossznak tartom. Ez az én véleményem. Akkor miért kell belekötni?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Egyébként most is csak adtam egy értékelést, és leírtam, h miért nem tetszik az a 10/10 multira.

Erre megint beszólsz, teljesen baromságot.

Úgy szeretlek, komolyan mondom :/

Insomnia93
jooo ( akkor egyezünk emg annyiba h kinek mi a jó ) van akinek ez tetszik van akinek az de akkor sem kell lefikázzni mert egy gyerek jo game-nek gondolja nekem eza véleményem a többi meg nem érdekell xDD

jajj...
miért rakod be akkor? nem véleményt akartál? vélemény lehet pozitív, és negatív is, ezt el kell fogadnod. nem felelhetsz meg mindenki elvárásának (de a magyar nyelv szabályait nem árt betartani, ha valamit kiadsz a kezedbõl, mivel ez alapján ítélnek meg)
attól függetlenül, hogy a magatartásodat nem tolerálom, segítõ szándékkal leírtam röviden, tömören, mi az ami nem tetszik, vagy hibás. aztán kifejtettem, amikor értetlenkedtél. felõlem szard le amit mondok, de ha a kritikára nem figyelsz oda, és a hibáidat nem próbálod meg javítani, csak a dícséretet hallod, akkor ennyi.
befejeztem az offolást, ne válaszolj se itt, se privátban.

Checkerboy
Akkor a multija szar. >.>

Checkerboy
Többen küldetéseket? Milyen küldetéseket? Bomb da Base meg Hangman's NOOSE? Talán Deal Breaker? Ez 3, amit egy óra alatt végigviszel egy pajtásoddal.

Multi unalmas. Legalábbis nem 10/10

Nincsennek online haverok mi <#hehe> mindent lehet rámondani, csak azthogy nem, hogy unalmas -.-

Checkerboy
De egyébként a 'review' jó, mindent leírtál amit lehetett. Talán egy kicsit elhamarkodott az a 10 pont...Lesz ennél jobb játék is.

Insomnia93
hát evvel pedig nem értek eggyet mert nagyon jol ellehet lenni a multiba-n... föleg h lehet többen csinállni küldetéseket stb... és egyébként olyan mint sa-mp-ben tiszta unalmas mert kajak elalszol de h ha van pörgés és van valami izgalmas akkor orákig ellehet vele game-ni...

John Cena
Nem olvastam el de elég sokat írtál😛 és biztos jó😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Checkerboy
Mondjuk az nem csoda, h nem nagyon fogadják szeretettel, miután mindenkit teleflamelt mindenféle baromságért. Visszaüthetünk azért?

Multiplayer 10/10, nem értek egyet.

Ne vegyük a grafikát, semmit a singlebõl, inkább a multinak az élvezhetõségét.

Játszottam multin...Unalom. Free-for-all? Lövöldözni egymást? 3 kör után elalszol...Inkább elõvettem CoD4et és ott multiztam. Sokkal izgalmasabb.

Free Mode jó, haverokkal. (Haverokkal minden jó)

Talán kicsit lapos a multi rész, adok neki 7 pontot talán..

Azért fikázzák, mert én írtam...figyeltem a helyesírásra és a mondatszerkesztésre is, amennyire kellett kötött voltam, de próbáltam a stílust több helyen olyanra venni, hogy minél élvezhetõbb legyen.

Egyébként ezt olvassátok el, átdolgozott, javított verzió!
www.GTAPlace.hu

Insomnia93
meg alapbol nem h meg köszönnétek azt h irt egy tesztet h milyen a játék hanem még fikázzátok is ... :@ ( szánalom.hu-ra menjetek ne az sg.hu-ra )

gstm
Komolyan nevetséges, hogy képesek vagytok nekiállni helyesírási hibákat keresni egy fórumban. Másrészt nem értem mi a probléma azzal hogy írt egy ilyen "tesztet" / saját véleményt. Ez miért fáj? Nem kell egyszerûen elolvasni, ha zavar hogy nem ír helyesen / hülyeségeket ír / stb.
Természetesen lehet pozitív negatív véleményt is írni, csak unalmas már a 20ik hsz-t olvasni arról egy gta topicban, hogy hol is vétett helyesírási hibákat az elöbb.