8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• drot
    nem fogja vinni a ps2es játékokat a ps3ad mert nem kompatibilis vele max ha kichippelteted bár nemtudom ki lehet e mert eddig nem hallotam róla
  • Dominic901
    hali
    most készülök ps3-at venni de a ps2-höz van egy rakat játékom
    azt szeretném kérdezni hogy azokat is viszi e a ps3?
    előre is köszi a segítséget
  • yenka
    A játékban a mobiltelefonnal készített képeket hol lehet megnézni?
    Menti valahova?
  • Zozo76
    Ja, foliasan, zsir ujjonan vettem 11000-ert. Az MediaMarktos arhoz (18000) kepest jo ar sztem. :)
  • kill3r21
    van egy elado alig használt karcmentes GTA4 em xbox360as ha valakit érdekel irjon joáron odaadom ...please pm :)
  • Zozo76
  • rayx
    Kössz de inkább Xbox 360!
  • HUNMarcus
    ezért kell ps3 ott ingyen van az online gamma
  • rayx
    Nah de ebben tényleg igazad van hogy csak Goldal lehet multizni, hát ez igy tényleg elég szar.
  • rayx
    De nem mindenhez kell Gold, Demokat, Player képeket, meg még másokat tudsz Sliverel is letölteni.
  • trogerzsiger
  • drot
    de most figy már én nem az xboxot szaroztam le (igaz akkor xbox vagy pc akkor már inkább pc) de én azt szaroztam le hogy még azért is fizessek hogy játszhassak neten a gtaval meg a sok fizetős online tartalom meg ha nincs gold accod akkor nemtudsz csinálni semmit és ezé szar
  • rayx
    De ha így leszarozod az Xbox-ot, akor én is mondhatnám rá hogy egy nagy szar.Halotam már olyan-ról hogy beszart a BluRay olvasó nem olvasta a filmet sem a játékot, azt a gyerek vadonat újan vette!
  • rayx
    Ugy tudom hogy most a Microsoft bejelenttet egy új Xbox-ott.
  • drot
    most mibajod van neked?
  • smusher
    ne add fel. a te gta4ezsem (sic!) a jövőben is nagy élmény lesz. bár többen tudnák, milyen is az igazi gta4ezsem-ezés!
  • trogerzsiger
    Nos az én gta4ezsem elnapolódik:D kicsit elszámoltam magam és kifutottam a keretből.
  • daneszbaby
    Okés köszi a segítséget!
  • smusher
    a flémeddel eriggy máshová te macskajancsi. nézzenek oda. micsoda fűzfapoéták vannak manapság. hallatlan.
  • drot
    szánalmas xbox csak goldal lehet multizni??ez de szar dejó h ps3at vettem:D
  • smusher
  • rayx
    1.Regisztrálj a Live-ra, utána kapsz 1 hónap Goldot.(Csak Goldal lehet multizni ugy tudom).
    2.Lépjbe a játékba.
    3.Lépjbe a telefonba és ott látod majd hogy multiplayer.
  • Prince of Máté
    nem
  • daneszbaby
    Nah ma megjött a Box.Már elkezdtem nyomni a GTA-t.Nagyon jó.Meg a térkép amit adtak hozzá.Állati.Majd ha elmondjátok hogy kell multiba veletek menni akkor nem megyünk?
  • Norberto91
    #29. Küldetés – BLOW YOUR COVER
  • DöflingR
    Én sem néztem belőle sokkal többet:D
  • Rena11
    ezt mindenhova berakod? mert ultra gagyi
  • drot
    hát nekem is elég ebből de én 30 mpnél meguntam :D
  • Sland
    Nah volt végre időm, úgyhogy végigvittem a fő sztorit. Most már nyugodtan lehet pénzt csinálni :D

Eddig 540ezret költöttem csak fegyverre. Az a kurva RPG nagyon viszi a zsééét :S
  • Zozo76
    A jatek szuper, tegnap elott vettem meg, azota meg csak jarkalok a varosban annyira lenyugoz. Ragnar, ez a nigger zaj borzalmas!
  • DJ Skyline
    1:10-nél meguntam :| köszönjük Emese kategória nálam :\
  • Ragnar360
    NA gyerekek ez a GTA! 44444
    Csekkoljátok
    (nagyon durva...és ez nem fan videó, hanem ez a szám hiv. klippe...ALÁZ a szöveg, a dallam MEG MINDEN - ENNYI :P)!

Qadir - Nickname

EGYRE JOBBAN (!) IMADOM EZT A JÁTÉKOT !!!
  • yenka
    A játékban a mobiltelefonnal készített képeket hol lehet megnézni?
    Menti valahova?
    Nem találtam sehol.
  • trogerzsiger
    lentebb írtam hogy kandurex. Ám lehet olyat csinálni hogy mondjuk 2-3 méterről ráugrasz valakire?:D
  • Denes888
    Yossairantól vetted?(alias Akylleus)
  • trogerzsiger
    Nagyon jó fej volt, mert úgyvolt hogy megveszem az övét 40-ért de eladta előbb másnak, és hát én kulturált formában elmondtam hogy ez nem votl szép dolog. Másnap kapok privit hogy 43-ért szerzett nekem 8 hónapos premiumot garival mindennel. Na így :-)
  • rayx
    Örüljünk neki hogy átjönnek.
  • rayx
    ;) Hát így kell csinálni!!!!!!!
  • Denes888
    Lassan átjön az egyész pc-s tdu társaság x360-ra :D
  • daneszbaby
    Köszi! =)