Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
megértelek
nekem detto ez az érzésem volt az assassins creed esetében
és az a játék volt az ami miatt elsõ sorban x-et vettem,persze nem gond mert van rajat kívül még egy raklapnyi jó gém a platformra,de mégis szomorú kicsit

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

dienesoft
Hát, én meg letettem egy idõre, mert kezdett sablonossá válni...nem tudom, pedig imádom a GTA-kat..és mindig várom a "San Andreas"ban érezhetõ hangulatot, és nincs meg..

Fido4life
amúgy az személyes szoc. problem hogy a játék végigvitele után (ami két hét volt kb 40 óra, extrém rövid) kicsit keserûszájízt adott a játék maga után ? I mean én már minimum 3 éve vártam erre a játékra, emiatt ruháztam be egy boxra aztán lehetséges hogy túlságosan forradalmit vártam, egy szimpla városos action helyett.

Fido4life
eredetiben én nem tapasztaltam ilyet (Xbox 360 Arcade, HDD nélkül)

EmThor
ja, várd meg pc-re

szasztok
igazakazok a hirek hogy csomoszor kifagy és meg akad meg tele van bugokkal?
csákány. bár nem közvetlenül a játékhoz tartozik, nem tudja valaki, lehet-e valahol xbox 360-ra special editiont kapni kis hazánkban?

Because fuck you. That\'s why.

Minstrel
köszi igy már világos. pedig már több küldetést is csináltam neki, de nemfigyeltem a nevét, csak azt, hogy nem mobilról kell hivni hanem fülkébõl 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Volt már róla szó. Sajnos nem lehet.
Kocsikat majd lehet tuningolni? Mert láttam pár nem széria vasat (és széria kiadásaikat is),de már a középsõ résznél vok és még semmi...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

AntiHero
Hátha majd az adonokkal lesznek új lehetõségek is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A baloldali sziget közepén a fegyverbolttal szemben kicsit feljebb a zebránál van egy utcai telefonfülke.Na ez a fixer. (assassin) Ha odamész,ad bérgyilkos küldiket lóvéért.kb.6-8 at.
Értem. Köszi. <#worship>
LordAndrew
Lesz másik, bár az ingatlan vásárlást (ami a VC és SA sajátja volt) itt el kell felejteni.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Szevasztok!

Megvan a game, bár sajnos nem tudok sokat játszani vele. Kb. 20-25%-nál vagyok. Egy rövid kérdésem lenne, ami nem tiszta, és nem is láttam sehol leírva. Lesz másik házad, vagy az egész játékban az a pici lakás a safehouse?
Köszi:
gold
Kandurex
ja, ja ezt én is hiányoltam, amikor rájöttem, hogy semmit nem számít, két kézzel kezdtem szórni a pénzt a fegyverekre, mellényre :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

KG21
pénznek ebben a GTAban sem sok szerepe van, történet végére kb 800 000 dodóm lett, gyakorlatilag bármit meglehet venni, taxizgatni stb, nem kell a lóvéval foglalkozni, ami sztem kár. Tök jó lenne, ha lehetne üzleteket, meg házakat venni.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Sland
ja és a neve Securicar és egy Gruppe 6 felirat van az oldalán. Több mint 1000 dodót tud "adni" 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Sok mindent találtam mostanában: trükköket, spéci járgányokat stb.

Sok idõm nincs regéket írni, de van egy olyan, hogy ha szerzel egy pénzszállítót és felrobbantod, akkor egy rahedli zsetont lehet szerezni.
Csak el kell vinni egy nagyon csendes helyre, mert ha nem teszed, akkor azonnal kapsz egy 2 csillagos kõrözést.
Ha nem sikerül találni ilyen járgányt, akkor menj az Industrial részre, ülj be valami nagy szarba, aztán elõbb utóbb jönni fognak a pénzszállítók.

enjoy!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Evogordon
Már kijátszottam rég csak nem 100%-osara <#mf2>

Minstrel
a telefonkönyven a Fixer az kicsoda? nem veszi fel és nemtudom mikor került oda

http://topgearhungary.blogspot.com/

Nem a kölcsönadással van a baj, hanem az idõponttal érted ?!!!!! Ilyen játékot nem szabad kölcsön adni, hogy neked ne legyen meg, LEGALÁBBIS ne az elején mikor még te se játszottad ki, meg alig is játszottál vele. VÁÁÁÁGOOD!!!!

Johnny23
..hali vmi update még nem jött X-re?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

LordAndrew
Köszi

james69holden
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye a távcsövessel kell elõször kinyírnod 6 embert, és utána leszaladni Pegorino-ért!
Na miután kinyírtad ezt a 6-ot, még bejön a képbe egy autó, abba 4 ember.
Azokat is szedd ki fentrõl távcsövessel!
Utána leszalad, a raktárépület elõttieket gyors kinyír, majd beszalad a jobb oldali fapalánkos épületrészbe és ott szaladj végig egyenesen anélkül h valakit is kinyírnál!
Nekem is így sikerült másodszorra

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

LordAndrew
Hali,

a Pegorino's Pride küldetésnél akadtam el... Simán lelövöm az összes embert a távcsöves puskával, aztán elindulok lefelé mr. Pegorino-ért, útközben viszonylag könnyen kinyírom a csúnya bácsikat, de soha nem tudom elérni Pegorino-t, mert mindig meghal... (én nem is látom õt, egy épület másik felén vanÖ. Mit kell csinálni? Ha rohanok hozzá, akkor az ott lévõ 20 gonosz kinyír, ha nem rohanok, lövöm a gonoszokat, akkor meg meghal... A walktrough linkrõl nekem eltûntek a videók...<#rinya>

Evogordon
Hát már jó lenne vissza szolgáltatnod te <#kocsog><#boxer><#mf2>

Csero90
Hjajj olyan jó a TE GTA-dal játszani...el se hiszed xDDD

* Legszebb h õ végigvitte a condemnedet 2 nap alatt énmeg több mint napi 8 órát nyomom a GTA-t (köszönöm érettségi!!!) és még sehol sem tartok xDDDD PC-s poén odavág xD

lol<#vigyor2>

Sland
Futo GT

nekem jutubról nem megy a linkelés 😄 újabb ritka autó...

Sland
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uvsD3VM4W2w&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uvsD3VM4W2w&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Grove4
Lenne egy kérdésem,ha már egyszer megszereztem a spec képességeket és késõbb a barátok hanyagolása miatt azokat elvesztem,akkor a 100%-ból levonnak?(a többi tételezzük fel h kész)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

HUNMarcus
erõs, de jó<#nyes>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Evogordon
Már meg is tettem <#ravasz1>

ThugEdge
muhahahaha
linkeld a pc-s topikba,menten idegbajt kapnak

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Evogordon
Sland
Kedvenc számom! 😛

Evogordon
Belõled mondjuk kinézem ha a legjobb barátod kölcsön kérné a GTA-dat akkor le is köpnéd hogy hogy mer ilyet kérni <#sniffles>

Evogordon
1. Barátok vagyunk 2. mikor vettük a box-okat megbeszéltük hogy nem flesheltetjük inkább vesszük a játékokat eredetibe és cserélgetjük egymás közt. Én oda adtam neki hogy kijátssza a GTA-t õ oda adta a Condemned2-õt. Így nem kellett 2 GTA-t és 2 Condemnedet ha már megvan valamelyikõnknek ÉRTED MÁR??

Kölcsönadni, hogy neked ne legyen ? Téged se árasztottak el túl sok ésszel -.-

Evogordon
Sajnos én nem tudok játszani mert kölcsön adtam egy hete haveromnak és még nem került vissza..
Annyit játszik vele hogy az valami hihetetlen ilyen 8 órát egyhuzamban kb. Múltkor játszott megállt a kép és bevillant neki a 3 piros led másnap indította a box-ot és semmi baja 😄DD és azóta is csak játszik és játszik piros ledek nélkül a szerencsés pofáját 😄

Ezeken kivül rengeteg jó szám van még a játékban, amit kiemelhetnék, nem hinném, hogy továbbiakban sok értelme lenne, NA MIND1.

Evogordon

(Kanye West-et kibaszottul bírom, a Flashing Lights-nak nem az a offi klipje, csak ez a fanmade videó kurvajó, meg (feat)Dwele-vel nyomja, akárcsak ami a játékban van, KURVAJÓÓÓÓÓÓ 😄)

Kandurex
San Juan Sounds

Wisin & Yandel - "Sexy Movimiento"

A létrán nem lehet lelõni.Van egy fábol készült átjáró a létrához.
(a tetõ végén tudsz felmászni a szintre)
AntiHero
Ja😄 sose halottam még ezt a számot😄 Pedig 40 óra játszottam már😊 Igaz enm halgattam végig minden rádió adót.

Ez meiken van?

Kandurex
<#zavart2> hõ? én most a zenére, klipp zenére gondoltam :/

AntiHero
de, csak most ez azért jön ide mert a gyémánt rablás?

Kandurex
...ezekszerint nem játszottál még a GTA IV. -el