nem fogja vinni a ps2es játékokat a ps3ad mert nem kompatibilis vele max ha kichippelteted bár nemtudom ki lehet e mert eddig nem hallotam róla
Dominic901#6835
hali
most készülök ps3-at venni de a ps2-höz van egy rakat játékom
azt szeretném kérdezni hogy azokat is viszi e a ps3?
előre is köszi a segítséget
yenka#6834
A játékban a mobiltelefonnal készített képeket hol lehet megnézni?
Menti valahova?
Zozo76#6833
Ja, foliasan, zsir ujjonan vettem 11000-ert. Az MediaMarktos arhoz (18000) kepest jo ar sztem. :)
van egy elado alig használt karcmentes GTA4 em xbox360as ha valakit érdekel irjon joáron odaadom ...please pm :)
de most figy már én nem az xboxot szaroztam le (igaz akkor xbox vagy pc akkor már inkább pc) de én azt szaroztam le hogy még azért is fizessek hogy játszhassak neten a gtaval meg a sok fizetős online tartalom meg ha nincs gold accod akkor nemtudsz csinálni semmit és ezé szar
De ha így leszarozod az Xbox-ot, akor én is mondhatnám rá hogy egy nagy szar.Halotam már olyan-ról hogy beszart a BluRay olvasó nem olvasta a filmet sem a játékot, azt a gyerek vadonat újan vette!
Ugy tudom hogy most a Microsoft bejelenttet egy új Xbox-ott.
1.Regisztrálj a Live-ra, utána kapsz 1 hónap Goldot.(Csak Goldal lehet multizni ugy tudom).
2.Lépjbe a játékba.
3.Lépjbe a telefonba és ott látod majd hogy multiplayer.
daneszbaby#6813
Nah ma megjött a Box.Már elkezdtem nyomni a GTA-t.Nagyon jó.Meg a térkép amit adtak hozzá.Állati.Majd ha elmondjátok hogy kell multiba veletek menni akkor nem megyünk?
Ragnar360#6805
NA gyerekek ez a GTA! 44444
Csekkoljátok
(nagyon durva...és ez nem fan videó, hanem ez a szám hiv. klippe...ALÁZ a szöveg, a dallam MEG MINDEN - ENNYI :P)!
Qadir - Nickname
EGYRE JOBBAN (!) IMADOM EZT A JÁTÉKOT !!!
yenka#6804
A játékban a mobiltelefonnal készített képeket hol lehet megnézni?
Menti valahova?
Nem találtam sehol.
lentebb írtam hogy kandurex. Ám lehet olyat csinálni hogy mondjuk 2-3 méterről ráugrasz valakire?:D
Nagyon jó fej volt, mert úgyvolt hogy megveszem az övét 40-ért de eladta előbb másnak, és hát én kulturált formában elmondtam hogy ez nem votl szép dolog. Másnap kapok privit hogy 43-ért szerzett nekem 8 hónapos premiumot garival mindennel. Na így :-)