"A Rockstar korábban bejelentette, hogy a játék megjelenését követően több nagyobb csomagot kívánnak kiadni csak az Xbox360 Live rendszerén keresztül, több epizódban. Ezek több, mint 10 órányi újabb megmérettetést jelentenek majd, új helyszínekkel, járművekkel - és még ki tudja, milyen jóságokat rejtenek majd a csomagokba. Az szinte biztos, hogy nem lesz ingyenes a dolog, és állítólag augusztus környékére datálják a srácok az első részt."
hát nekem meg az a kérdésem hogy tudok játékot csinálni .. bár én PS-en tolom, ott úgy van az egész hogy Multiplayer -> Games -> Quick Match -> mod választása, és ennyi, betesz valahová
Hogy tudok játékba csatlakozni? Mert eddig csak csináltam
én meg még mindig eladom a gta4et boxra 10k ért
télleg egybkent sztem ősz felé lehet az évszak me gyakran látom a párát a szája előtt hogy lihegi nemtomxD
Zozo76#6860
Tegnap volt egy erdekes szitu. Meg egy kuldit sem csinaltam csak maszkalok a kezdo lakasom kornyeken, meg autozgatok. a vidampark utan van egy olyan kerteshaz-resz vagy mi kulon kapuval, mint egy lakopark. Latom a vegen hogy egy rendor uldoz egy faszit gyalog. Kiszaltam a kocsibol mondom megnezem meddig uldozi, kifigyelem az AIt. Ketszer korbefutottak az egyik kerteshazat, neha az uldozott megallt akkor nem futott csak setalt es feltette a kezet, akkor a rendor mogotte mindig ratartotta a fegyvert. De aztan megint elkezdett futni ezmeg uldozte. Na, mondom eddig birta az AI, ezek egesz nap ezt fogjak csinalni. Ekkor viszont varatlanul a masik rendor aki a kocsinal allt kinyitotta az ajtot es az udozott beszalt. Igy mar 4en voltak a kocsiban (3 rendor es az uldozott). ELindultak a lakoparkbol kifele. En is gyorsan be a kocsiba es mentem utanuk hatha bemennek egy rendororsre. Vigyaztam nehogy nagyon eltavolodjanak latotavolsagbol, nem engedtem a jateknak hogy "elfejetse" a rendorkocsir es benne a 4 faszit. Arra szamitottam hatha elmennek vele egy rendororsre. Sajnos egy darabig autoztak majd megalltak egy helyen es onnan az istennek sem mozdultak. Mar egesz sor volt mogottuk akik dudaltak se semmi. Megallt az AI. :( Azon filoztam hogy tudnam oket ujra meginditani UGY hogy ne taladjanak ram a rendorok. Egy kis mellekutcabol nekihajtottam a kocsijuknak oldalrol de ugy hogy mielott elertem volna oket, kiugrottam a kocsibol. Hat sajnos ezt is tamadasnak vette. Mindegy azert sztem eszmeletlen jo es tartalmas a jatek. Nekem a legjobb az osszes jatekom kozul pedig eddig sem voltam egy nagy GTA buzi, inkabb a szabadsagfok izgatott az eddigi reszekben is nem a kuldetesek. IMADOM! ;)
A gta4 vége felé lelőttem az az orosz formát a kikötőben, és most elméletileg Roman esküvője jönne. De nem, mintha végigvittem volna a játékot, sehol egy küldetés. Lehet azért, mert cheateltem?
Sokkal okosabb nem leszel, majdnem mindenki a saját géptipusát fogja ajánlani, ami érthető. :) Mindkét gépnek van előnye, hátránya, meg érdemes utánanézni, hogy milyen játékokat részesítesz előnyben, amik csak az adott géptipusra jelennek meg, pl.: Metal Gear Solid 4, GT5P (PS3) vagy Halo 3(Xbox), de a boxosok biztos tudnak mondani még pár címet.
Szerintem azt még a Fifa08 is übereli, elég gáz lett szerintem most a PES 2008, pedig szerettem azt a sorozatot. Az Euro-ban meg próbálták kijavítani a Fifa betegségeit, amit nagyjából sikerült is, kíváncsian várom a 2009-et.
miki13#6843
xbox 360 premium sytem -et vagy ps3-mat érdemesebb meg venni?
melyik érdemes meg venni?
Elöre kösz !!!fg
smusher#6842
sztem sehol nem lehet megnézni, bár lehet, hogy tévedek. ez (is) visszalépés a san andreashoz képest
http://www.vatera.hu/sony_playstation_3_ps3_60_gb_garancias_75252514.html
tessék ez egy 60 gigás változat
van a 60GB-os verzió, meg a 40-es (van még 20as is..), ebből a 60 gigásban van ps2 emulátor, ezért tudja vinni, igaz mostmár nagyon nehezen lehet találni