Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://topgearhungary.blogspot.com/
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Pal/NTSC probléma okozhat ilyet (PAL-os TV-n NTSC tartalom lejátszásakor)... Sima TV-n az is számíthat, ha a játék 60Hz-et támogat és a TV esetleg nem tudja (van egy pár játék, ami állítólag csak 60Hz-en indul el és ezt nem minden TV tudja)
Igazgasd meg húzd ki/dugd be a kábeleket, nézd meg a kapcsolót a kábel box felöli végén, hogy normál TV-re van-e kapcsolva. Nézd meg a felbontást a dashboard-on, hogy normál TV felbontás van-e beállítva.
Ellenõrizd, hogy PAL-os-e a játék (nem tudom, hogy NTSC egyáltalán elindulna-e)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem valaki kiegészít/kijavít
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Nem HD-tévém van.
Hangulat,karakterek,dialóg-ok!
Még tuti eljátszogatok vele míg nem jön ki a MAFIA 2.Viszont az mindent le fog nyomni !
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szal maradt a stunt a galamb,
meg a rablókeresõsdi,vagy milyen extra van még?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A
A
NC ezek után.
Ilyenkor mindig megfogadom,hogy maradok annál amit a többség mûvél,és csak elolvasom a hszeket és nem írok,mert ilyen díszhuszárok mindig vannak,akik mindig mindent jobban tudnak a többinél.
so?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Because fuck you. That\'s why.
Az utolsó smile amit beírtál meg....
Ha nem tudsz egy írott szöveget értelmezni,legalább ne írj hszt.
ez pedig mindamellett, hogy valóban jó és szorakoztató játék NEM a legszebb, jól néz ki maradjunk ennyiben
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
De én is így utólag már máshogy látom,mint elsõre.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
2001-es GTA3 után is jött két évre a Vice City, remélem most is így lesz, fõleg hogy egy csomó utalás van a játékban Vice Cityrõl, persze ez semmit nem jelent, de én reménykedem, imádnék egy nextgen Miamit 😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
na mindegy persze ez a rész is nagyon jó, de az jobban tetszett
Elég sok embernek kikéne már mosni itt az agyát. Csak legyintek az ilyenekre...
Nemrossz gém, csodálatos teknikailag, de vannak benne hibák.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://topgearhungary.blogspot.com/
Nem nektek való ez <#hehe>#hehe>
A GTA4 is nagyon tetszett ismételten, de a San Andreasra még nem vitt rá a lélek, pedig ezt a Hot Caffe dolgot is jó ötletnek tartom (ami sajna a GTA4-bõl kimaradt).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
utállak
Megtenné hogy megdob egy privivel hol találta.
Ja mielõtt jönnének a lehurrogó üzik,megvan eredetiben a játék,akárcsak minden más xboxos játékom😊Már végig is vittem és király a játék,csinálgatom az extrakat.
Köszi.