Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez jó "csak a helyet foglalja", nálam 82 cm-t foglal 😊
Minstrel
Nem kell a nagy LCD, csak a helyet foglalja <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

AnarchoiD
en mindmaig bele sem kezdtem csak multizok..szal nemond hogy kijatszottad 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Prince of Máté
RGB kábelt vegyé

LordAndrew
Majd valaki, aki ért is hozzá megmondja a tutit, addig is egy pár tipp:

Pal/NTSC probléma okozhat ilyet (PAL-os TV-n NTSC tartalom lejátszásakor)... Sima TV-n az is számíthat, ha a játék 60Hz-et támogat és a TV esetleg nem tudja (van egy pár játék, ami állítólag csak 60Hz-en indul el és ezt nem minden TV tudja)

Igazgasd meg húzd ki/dugd be a kábeleket, nézd meg a kapcsolót a kábel box felöli végén, hogy normál TV-re van-e kapcsolva. Nézd meg a felbontást a dashboard-on, hogy normál TV felbontás van-e beállítva.

Ellenõrizd, hogy PAL-os-e a játék (nem tudom, hogy NTSC egyáltalán elindulna-e)

Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem valaki kiegészít/kijavít

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Nem tudjátok nálam miért fekete fehér a játék?
Nem HD-tévém van.
Ne legyél te abba olyan biztos 😄

A 2. legjobb 'story'játék a MAFIA óta!
Hangulat,karakterek,dialóg-ok!
Még tuti eljátszogatok vele míg nem jön ki a MAFIA 2.Viszont az mindent le fog nyomni !
Nem tudja valaki hogy a középsõ szigeten hány autó szalon van? És merre vannak.

Sland
na megvan a FUTO GT! 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Csero90
Most vittem végig az elõbb...szerintem nagyon jó játék lett de azért rülök neki h nem vettem meg csak kölkcsönbe van mert már nem tudnék vele játszani...szépen kijátszogattam a lehetõségeket...exotic exports, assassinationt is megcsináltam. Sztorit 2 féle képpenis(mind a 2 nagyon elszomorított, és egyben feldühített h nincs neki normális vége, bár talán pont ezért egyedi h nem hepiend) és ezután olyan üres lett a játék mint az elõzõ részei...ha vége a fõsztorinak akkor megáll az élet, oké elmehetünk dartsozni meg minden de áhhh...nemazigazi! Viszem is vissza haverommnak...így utólag visszagondolva tényleg nem 10/10es de amikor elõször betettem...nem is tudtam volna jobb játékot elképzelni...igazi évjátékát láttam benne...hádde ezvan 😄 azért elsõ osztályú szórakozást nyújtott <#eljen> még sokilyet 😊

Én most végeztem a (mindkét)story -val.
Szal maradt a stunt a galamb,
meg a rablókeresõsdi,vagy milyen extra van még?
Waczkor
A játék valóban nagyon jó.Vki szerint túlhype-olt,vki szerint megérdemelten kapta a 10/10-es értékeléseket.Ki kell próbálni!

XBOX Live Gamertag:Waczkor

zola2000
Egyébként a www.gamerankings.com-on a gta4 megelõzte az eddigi 1998óta abszolút csúcstartó Legend of zelda ocarina of timeot, persze japánban még nem jelent meg a játék, és ott reálisabban értékeknek, ezek alapján inkább 9 pont.

A

zola2000
Végig olvastam az utolsó néhány hozzászólást, tehát akkor nem olyan jó a játék mint amilyennek mondják, csak a sok hype miatt kapott mindenhol 10 pontot, vagy igazi nagy 10 pontos játék, csak sokkal forradalmibbat vártatok?

A

Waczkor
"Azokat végigizgultam,itt a 4-ben inkább úgy voltam ele,hogy legyen már vége a storynak és csak azért csináltam hogy ne maradjon ki ez a rész se.Vége amúgy is meg se közelíti a többi GTA végét.===>Eléggé össze lett csapva szerintem.!!!De ettõl függetlenül nagyon jó játék lett!!!.

NC ezek után.

Ilyenkor mindig megfogadom,hogy maradok annál amit a többség mûvél,és csak elolvasom a hszeket és nem írok,mert ilyen díszhuszárok mindig vannak,akik mindig mindent jobban tudnak a többinél.

ThugEdge
te biztos nagy gta fan vagy, tehát akár objektív akár szubjektív a véleményed kurvára nem mérvadó gyk:nem objektív
so?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

én tudok szöveget értelmezni. azt írtad, eléggé össze lett csapva szerintem. elõtte írtál hangulatról is, sztoriról is, majd egy újabb mondattal utaltál arra, hogy össze lett csapva. ez félreérthetõ. tanulj meg rendesen fogalmazni, és majd utána adj tanácsokat szmájlikkal kapcsolatban <#mf1><#mf1><#mf1>

Because fuck you. That\'s why.

a legszebb objektivitás kérdése? ekkora baromságot már rég hallottam. a szépség megítélése eléggé szubjektív dolog.

Waczkor
Ha tudnád értelmezni a szöveget amit írtam,rájönnél hogy nem a játékra írtam hogy össze lett csapva.Hanem a story végére.Nekem nem tetszett,hogy ilyen lett a befejezése.

Az utolsó smile amit beírtál meg....
Ha nem tudsz egy írott szöveget értelmezni,legalább ne írj hszt.

ThugEdge
a legjobb elvárás dolga, de a legszebb az objektivitás kérdése
ez pedig mindamellett, hogy valóban jó és szorakoztató játék NEM a legszebb, jól néz ki maradjunk ennyiben

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

már ne is haragudj, de azt végképp nem lehet rá mondani, hogy össze lett csapva. az egyik legkomplexebb és legrészletesebb játék a világon. meg a legjobb. meg a legszebb <#mf1>

Waczkor
SZerintem se lett akkora hogy 10/10-et érdemelne.Elsõ pár napban valóban nagyon jó,de sokkal hamarabb beleuntam,mint a San Andreasba,vagy a Vice City-be(fõleg hogy ez a 2 rész végig érdekes volt).Nekem jobban bejött a 3 város a San Andreasban,valamint a Vice City is nagyon durva hangulattal volt megáldva.Azokat végigizgultam,itt a 4-ben inkább úgy voltam ele,hogy legyen már vége a storynak és csak azért csináltam hogy ne maradjon ki ez a rész se.Vége amúgy is meg se közelíti a többi GTA végét.Eléggé össze lett csapva szerintem.De ettõl függetlenül nagyon jó játék lett.

De én is így utólag már máshogy látom,mint elsõre.

JaSoN HuNTeR
nekem meg a nextgen Vice City!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

jövõ október vice, azután pedig san andreas... nos, tõlem akár legyen így, egy nextgen san andreas nekem egyenlõ lenne a mennyországgal <#nyes>

Prince of Máté
Sztem a köv rész, olyan jövõ október körül fog megjelenni, GTA 4: Vice City címmel 😛

Fido4life
biztos hogy nem 4 évente fognak megjelenni a következõ részek, ebbe a 4 évbe a motor kidolgozása és benne volt, mostmár csak átkell modolni az egészet egy új mappal, storyval és újralehet dobozolni kb 5 éven keresztül.. aztán jöhet a GTA 5 PS 4-re és Xbox 720-ra 😊

KG21
lehet hogy 4 évig fejlesztették, de már egy meglévõ alapra könnyebb legyártani a kiegészítõt egy másik várossal.
2001-es GTA3 után is jött két évre a Vice City, remélem most is így lesz, fõleg hogy egy csomó utalás van a játékban Vice Cityrõl, persze ez semmit nem jelent, de én reménykedem, imádnék egy nextgen Miamit 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

így van, más generáció. az elõzõ gta-kat EGYMÁSSAL össze lehet hasonlítani, de EZZEL nem, nem azért mert EZ jobb, hanem mert EZ egy sokkal fejlettebb hardverre készült. én nagyon drukkolok, hogy a többi 4 város is készüljön el, bár ezt 4 évig fejlesztették, nos 4 évente 1 gta nem valami jó perspektíva... a gta3-tól a vice city stories-ig összesen 5 év telt el...

Nállam 9/10 mert az MI soxor enyhényszólva hülye,fõleg a közlekedés....Amúgy minden oké...Hogy unalmas? Ha végigviszed akkor utánna tény,AZ...Ellehet vele utnna is bohóckodni de unalombafullad...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

KG21
nade ehhez képest mennyire egyszerûbb kivitelezésben jelent az meg? Bûn összehasonlítani a 4-el, ez már egy másik lépcsõfok!

morgomedve
hát Én is így gondolom, a San Andreas Nekem is jobban bejött, azok a vidéki hegyek, traktorok<#vigyor4>, a sivatagi repülõs kiképzés, ejtõernyõzés stb...
na mindegy persze ez a rész is nagyon jó, de az jobban tetszett

LordAndrew
Én sem 10/10 -re értékelném a gamét az eddig látottak alapján. Ha végigjátszottam, majd megírom (addig még változhat a pontszám)

LordAndrew
Ez egy vélemény, az õ izlésének megfelelõ értékítélet... Izlésen pedig nem érdemes vitatkozni: kinek a pap, kinek a paplan.

unalmas ? hülye-e vagy ?
Elég sok embernek kikéne már mosni itt az agyát. Csak legyintek az ilyenekre...

Istencsászár
GTA4 is ugyan olyan unalmas mint a többi GTA... elején odavoltam meg minden, meglett minden sziget és hót unalomba átment, azóta be se raktam a lemezet... az egészbe bezártságéreztem van, semmi változatosság, csak a nyomasztó város meg a szigetek.

Nemrossz gém, csodálatos teknikailag, de vannak benne hibák.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

LordAndrew
Kihagyhatatlan. San Andreast látni kell. Próbáld ki! Elõször én sem gondoltam, hogy bele tudom élni magam egy gettóban lakó afroamerikai fiatalember <#awink> életébe, de sikerült. Szerintem jobb, mint a GTA4 (na mindjárt nekemesnek). Egyszer, ha végigvittem a GTA4 sztoriját kifejtem majd, hogy miért gondolom így.

Minstrel
igen, csak neked való, mi meg se érdemeljük, végig se játsszuk inkább, majd úgy is elmeséled nekünk.<#wow3><#zavart2>

http://topgearhungary.blogspot.com/

KG21
Hogy hagyhatta ki valaki a San Andreast? Óriási 3 város környezõ falvakkal. Rengeteg bónuszlehetõség: autótuning, gyúrás, részletes öltözködés stb... több opció van benne, mint a 4 ben, persze egyszerûbb kivitelben, ezért a GTA4-el nem lehet egy lapon említeni, de mégis kihagyhatatlan. Pláne modern moddal 😊

Biztos nem értettétek a (igazán) sztorit...én másodjára játszom épp és sokkal jobban imádom mint...több részletre odafigyelek stb.

Nem nektek való ez <#hehe>

San Andres ennyire jó volt? Én nem játszottam vele csak a Vice City-vel játszottam az tetszet, de a néger csóka szerepébe valahogy nem éreztem azt hogy bele tudnám élni magam.
A GTA4 is nagyon tetszett ismételten, de a San Andreasra még nem vitt rá a lélek, pedig ezt a Hot Caffe dolgot is jó ötletnek tartom (ami sajna a GTA4-bõl kimaradt).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

a san andreas valszeg minden idõk egyik legjobb játéka, önmagában áll, versenytársak nélkül örökre <#kacsint> de ez is meghozza a maga fílingjét, idõt kell adni neki. megnéztem a napokban a gta 3-at ismét, és azt kell mondjam, valahol ahhoz kell "hasonlítani", hiszen annak a városnak az újabb generációs megjelenítése, és azt a fílinget hozza igazán. nagyon remélem, lesz vice is, los santos is stb., amik teljesen mások lesznek, mint liberty.

basszá te
utállak

Waczkor
Srácok vki írta nem rég,hogy egyfajta "fájlcserélõn" megtalálta a full gta 4 soundtracket(1.14 vmennyi giga körül volt).
Megtenné hogy megdob egy privivel hol találta.
Ja mielõtt jönnének a lehurrogó üzik,megvan eredetiben a játék,akárcsak minden más xboxos játékom😊Már végig is vittem és király a játék,csinálgatom az extrakat.
Köszi.

offkorz
:S_ADDSASD
visszamennyé'-.-

KG21
akkor meg mit keresel itt, én sem megyek be mindenféle számomra érdektelen játék topicjába kijelenteni, hogy ez engem mennyire nem érdekel

KG21
Én nem éreztem ezt, vége lett a fõsztorinak, de még mindig ott van a telóban egy csomó küldetés, meg miegymás amivel még hosszú ideig elszórakozgatok majd. A boxon eddig ezzel játszottam a legtöbbet és ez így is marad sztem a következõ GTA-ig.

offkorz
szerintem azon se fog érdekelni :-|

KG21
Akkor várjad PC-re. Csá!

offkorz
én egyszerûen konzolon nemérzem azt hogy végigtolnám is akár :-|
1 feladatig jutottam,nem is játszok vele.összesen 3x 😄:AADSADS_SD
na erre basszatok valamit :-|