334
Új online játék!
-
Először én is a hivatalos oldalon reg.-eltem, de mivel nem érkezett válasz, ezért a #34-es hozzászólás szeerint jártam el.
És láss csodát... :)
Nekem egy regisztrációt megért.
-
Hmm jó neked, hogy te legalább már ki tudod próbálni. Én regisztráltattam magamat meg jelentkeztem beta testernek de egyenlőre nem kaptam kulcsot
-
Stress teszt volt és login cap-et állítgattak. Először 600 fő aztán 300 ha megvolt a 300 illetve 600 fő a listából azonnal eltűnt a server. Ezért nem tudtál belépni. én egyszer tudtam csak játékba lépni meg egyszer karaktert kreálni. -
Scapolite #50 Nem láttam servert egész éjjel 
Nem tudtam ezmiatt bejelentkezni sem.Miért lehet ez
-
Nem kell sietned a letöltéssel, mert a szervert leállították. :)
Legközelebb csak a következő hétvégi "stress test"-hez fogják megint belőni.
Sajnos addig nem jutottam el, hogy rendesen használhattam volna a squad-rendszert és az egyéb nyalánkságokat, de azt már most ki merem jelenteni, hogy healer-ként jó dolga van az embernek. :)
Jópofa a skill-fa megoldás is. (Legutóbb ilyet a Diabló 2-ben láttam, bár valószínűleg azóta máshol is előfordult már)
-
Még nem néztem be, épp töltöm a klienst, de a kezelőfelülete, pontosabban az ikonok, mint a mostani SWG-é. :) -
Aspyrin #47 Én higgadtan elmondtam a véleményem. Sajnálom, hogy képtelen vagy leállni. Nem csodálom, hogy nem jártál az sg-re, valószínűleg akkor sem volt más a stílusod. -
Hát, valóban nem volt tömegnyomor. :)
Kép1
Kép2
Nem linkelem be az összeset, de gah8-ig vannak.
Tessék átírni a link végén lévő számokat. :) -
Ez jó erősen beta jelenleg:) de sikerült kreálnom egy karaktert és belogolnom ma este:)
Van még mit csinálni a szerveren az látszik:) 300 embert sem bírt el. -
A hivatalos oldalon nincs több beta key. Nalunk meg mindig van ra esely, hogy kapj egyet!
Talan megsem volt akkora badarsag ez a jatek? Hm... -
lvl 3as scout 23 crit dam parittyával!!! :) -
Igazad van. Mostmar emlekszem miert hagytam abba egy evvel ezelött az sg-re jarni. -
Szerintem meg hagyd rá. Azaz ne menj le a szintjére. Vannak akiktől ennyi tellik. -
Ezt nem ertem ezt a veteran mmos szöveget. Nekem szolt? -
Ja, akkor bocsi, hogy probalok tenni valamit a közössegert.
Varj, minya megyek es a dunaba vetem magam, mert hogy lehetek ilyen geci, hogy a szabadidömben megprobalok ingyer egy oldalt felfuttatni, amiböl semmi hasznom nincs es jatekokat szervezni es beta kulcsokat osztogatni.
Vaze, felnyitottad a szemem! Köszönöm!
Remelem minden ilyen aljas szemetlada mint en kipusztul es olyan rendes emberek fogjak benepesiteni a földet, mint te. -
Aspyrin #38 Összefoglalom röviden (nincs kedvem egyesével válaszolgatni, nézd el nekem): az egész egy buta reklámfogás a látogatottság növelésére.
Esetleg nem vagytok odaát ötvenen akik kipróbálnák a játékot?
-
Marcus_ #37 Haha "öreg" Hunnen hozza mindig a formáját.Jó ötlet amúgy a játék az oldalon ,de érdemes a többi topikot is átolvasni,néhány veterán mmorpgs tapasztalat jól jöhet ebben a mai klónozott WoW világban.
-
Mert esetleg van aki nem tudja?
Mert esetleg valakinek igy könyebb?
Hogy esetleg egy kis fun-t vigyünk bele?
Mert esetleg van 50 betakulcsom, amit nem tudok megenni?
Hogy esetleg kicsit reklamozzam az oldalt?
Hogy esetleg egy helyre össze tudjuk gyüjteni a jatekosokat, akik nem ismerik az oldalt?
Hogy esetleg az emberek tudjak, hogy van ilyen lehetöseg nalunk is es valoszinüleg akkor is lesz, ha a hivatalos osztogatas mar nem müködik?
Hogy esetleg lassak, hogy ha ehhez van ilyen, talan lesz mashoz is?
Mert esetleg van akinek bebugzik az oldal es nem jut tovabb az emai doesn't match error jelzesen?
Eleg ok volt? -
Aspyrin #35 Minek a sorsolás amikor még most is lehet jelentkezni? -
50 beta kulcsot sorsolunk ki az mmogames.hu -n!
Mindenkit szeretettel varunk. -
Samirka #33 nos a képek médium körüli felbontáson készültek..very high on beált a gépem is, ugy másként festene az biztos..amugy elég stabil a szerver..de kevesen vagyunk..pedig 400 kulcsot kiosztottak, a már meglévők mellé..a küldik nem roszak bár kicsit idegesítő hogy lvl1 es a revard lvl 9 es küldi ért...az npc k egy része szépen lebeg a levegőben ..ahogy a fák és a növényzet..gondolom orvosolják ezt is..a felfogadható segítők hasznosak..a Gladiatorom szinte sérthetetlen a healer spec segítő mellett...a featek elosztását jól megkell gondolni ujraosztani nem tudtam még...hirtelen ennyi majd jelentkezem még..
-
az az igazság, hogy én nekem mind1, mennyire high tech a grafika (persze ne legyen nagyon ótvar), csak legyen normálisan összerakva a gamma, aminek az alapja egy normálisa harcrendszer nekem..
biztos meg fogom nézni, akármennyire is le fogják húzni, ugyanígy a conant is meg a Warhammert is meg az aion-t is, bár a legszarabbnak eddig az aion tűnik...:) -
Marcus_ #31 Szerintem meg nagyon szépek,mit hallottál Conan előtt kiadják? -
Nekem ezek a kepek abszolute nem tetszenek, a szinek pl full szrok.
Milyen beallitasokkal tolod a gamet? Ez a max? -
no várjuk az élménybeszámolókat, képek nem rosszak, harc rendszer érdekelne leginkább...:) -
Samirka #28 hmm talán nem igy kellett volna linkelni bocsy:) -
Samirka #27 hmm talán nem igy kellett volna linkelni bocsy:) -
Samirka #26 pár képecske
createchar1
createchar2
createchar3 -
jo neked -
Samirka #24 hi. ha valaki játszik a beta ban keressen Kinizsi néven -
Ujabb faja kis videjo a jatekrol:
http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_godsnheroesrr_gamersday.wmv -
Marcus_ #22 Köszi,nagyon fincsi -várom! -
-
The Revenant:
-
HOnnan lehet letölteni a Cilent-jét?
-
-
Újabb hivatalos kisvideó. -
Ez király játék lesz, de gondolommég nicns kész. Illetve biztos vagyok benne hogy valamit majd fizetni kell érte. :S -
-
Karaktergenerálás, egyéni beállítások, alap mozgások, úszás, harc közbeni mozdulatok, küldetések, csatlósok, isteni erők és egy nagyon rövid gladiátorharc.:)
tentonhammer: gameplay video.