Gods & Heroes: Rome Rising

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nos a képek médium körüli felbontáson készültek..very high on beált a gépem is, ugy másként festene az biztos..amugy elég stabil a szerver..de kevesen vagyunk..pedig 400 kulcsot kiosztottak, a már meglévõk mellé..a küldik nem roszak bár kicsit idegesítõ hogy lvl1 es a revard lvl 9 es küldi ért...az npc k egy része szépen lebeg a levegõben ..ahogy a fák és a növényzet..gondolom orvosolják ezt is..a felfogadható segítõk hasznosak..a Gladiatorom szinte sérthetetlen a healer spec segítõ mellett...a featek elosztását jól megkell gondolni ujraosztani nem tudtam még...hirtelen ennyi majd jelentkezem még..

Samyr- lvl70 shaman- EU Argent Dawn Vattacukor- lvl70 priest Vakarcs- lvl60 huntard

Jockey
az az igazság, hogy én nekem mind1, mennyire high tech a grafika (persze ne legyen nagyon ótvar), csak legyen normálisan összerakva a gamma, aminek az alapja egy normálisa harcrendszer nekem..
biztos meg fogom nézni, akármennyire is le fogják húzni, ugyanígy a conant is meg a Warhammert is meg az aion-t is, bár a legszarabbnak eddig az aion tûnik...😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szerintem meg nagyon szépek,mit hallottál Conan elõtt kiadják?

Laza
Nekem ezek a kepek abszolute nem tetszenek, a szinek pl full szrok.
Milyen beallitasokkal tolod a gamet? Ez a max?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jockey
no várjuk az élménybeszámolókat, képek nem rosszak, harc rendszer érdekelne leginkább...😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hmm talán nem igy kellett volna linkelni bocsy😊

Samyr- lvl70 shaman- EU Argent Dawn Vattacukor- lvl70 priest Vakarcs- lvl60 huntard

hmm talán nem igy kellett volna linkelni bocsy😊

semo1
jo neked

hi. ha valaki játszik a beta ban keressen Kinizsi néven

Laza

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Köszi,nagyon fincsi -várom!

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
The Revenant:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Colton
HOnnan lehet letölteni a Cilent-jét?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

trident

trident

Kry
Ez király játék lesz, de gondolommég nicns kész. Illetve biztos vagyok benne hogy valamit majd fizetni kell érte. :S

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

trident

trident
Karaktergenerálás, egyéni beállítások, alap mozgások, úszás, harc közbeni mozdulatok, küldetések, csatlósok, isteni erõk és egy nagyon rövid gladiátorharc.😊

tentonhammer: gameplay video.

trident
karaktergenerálásról, minionokról, pvp-rõl: GameSpy interjú

trident
Március hatodika és hetedikei keltezésû gameplay videók és interjú.

trident
Kezlõfelület:

trident
Games Radar ismertetõ.
Többek közt a csatlós rendszerrõl és a Squad vs Squad harcokról.

trident

trident

trident
"You will be unable to download the client at this time. There are less than 350 beta testers in the game right now, and until PE expand that even though you have a key you will not be able to get in. Give it some time though, your beta key from Massive gives you priority for either open beta or a round of closed beta just before open. Looks like a great game, should be worth our wait!"

hello

ez a játék már van? fieztõs? (havidíjas) valaki letudná írni, láttam movikat az oldalán és nagyon tetszenek

Gods and Heroes

beta tesztre már lehet jelentkezni remélem nem 10 hónap mulva kezdik el a beta szervert tolni
Szerintem is jó játék lesz én már nagyon várom a megjelenést
Érdekes...
Milyen kedves, hogy ledönti az ellenfelet és csak megkocogtatja a sisakját, aztán le is száll róla, ad esélyt az ellenfelének is egy halálra menõ csatában.

Pluskast
Nos egy új és azt hiszem nagyon ígéretesnek látszó onilne játék lát napvilágot valamikor év végén. Stílusát tekintve valahol a Guild Wars és City of Heros között lesz, kre 300-ban a római birodalom ban játszódik keveredve az akkori mitológiai elemekkel. itt a honlap címe:http://community.godsandheroes.com/media.html

Szerintem nagyon szép a grafikája és az egész környezet nagyon jól néz ki.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

← ElőzőOldal 7 / 7