334
Új online játék!
-
Nem éjjeltől?
"Na, a szerver Szerdan este 9-kor indul ujra es Hetfö 15 oraig müködik (mi idönk szerint)"
Hunnen
ls: mmogames.hu -
Elvileg igen. Sajna én nem tudom megnézni mert melózom:( -
Nem deltol kellene menniuk a szervereknek?
Most probaltam belepni, de meg egy sincs. -
Én nem hiszem, hogy azárak nagyon változnának. Játszottam jó pár fizetős online játékkal és azt kell mondjam 2500-4000 ft között mozgott és mozog mindegyik. Azért a készítők sem hülyék, hogy 10 ezer forintokat elkérjenek havi szinten hisz akkor senki nem jönne. Sokkal jobb ha viszonylag olcsón adják merthát akkor sokan jönnek és ahogy a mondás teszi, sok kicsi sokra megy. -
"Igaz itt a szervereket nem a kiadó/fejlesztő üzemelteti, de csupán rámutattam egy ilyen példára is."
Nem összehasonlítható a két dolog, valóban csak egy ilyen példát írtam le, aminek nincs köze a G&h-hoz.
Nem ismerem milyen kritériumok kellenek egy mmo szerverhez, ebbe kár lenne belemenni. -
ha majd mutatsz szervert ami legalább 10K játékost elbír és nem kell érte fizetni egy folyamatos élő világban (azaz nem csak aávrosokban találkozhatsz mással) és nem kér pénzt akkor elhiszem, gy vannak ilyenek:) -
Jogos, hogy többféle megközelítésből is lehet szemlélni. Most Red Orchestrázom, ott durván 3500 jó magyar forintért vásároltam meg steamen a játékot, minden kiegészítő, frissítés -amik rendszeresek- teljesen ingyenes. Igaz itt a szervereket nem a kiadó/fejlesztő üzemelteti, de csupán rámutattam egy ilyen példára is.
Az ingyenességre én is azt mondom hogy nem kívánatos, márcsak azért is, mert még a végén teli lesz idióta tizenévesekkel a szerver.:D
De árérzékeny is vagyok. De tudja a fene, korai erről beszélni, elvégre még odébb van, hogy erről lehessen beszélni. -
Én is bár nem öt éve:) -
én nemtom, majdnem 5 éve folyamatosan játszom fizetős MMORPG-t
-
Nem tudom mi ezzel a bajotok? Sajna ma már semmi sincs ingyen és ha azt nézzük a fejlesztők is csak pénzből élnek.... -
"A ma esti gyakást a Tóth és Fiai Hentesbolt támogatta.
Ugyanitt akciós, pikáns szörnyhús átvehető." -
szerintem is sokkal jobb az a megoldás, ha a játék ingyenes és a páncélom hátán ott a Coca Cola logo :) -
engem is a római köríés fogott meg, várom már, hogy talpraálljanak a szerverek.
a guild warsnál nagyobb undorító gerinctelen féreg megoldást amúgy én még nem láttam. "nem havidíjas gyerekek, mi jó fejek vagyunk, csak 6 havonta kihozunk egykiegészítőt 6 havidíj áráért, de ez nem havidíjas" -
Köszönöm a kulcsot, érdekel maga a játék, még persze messzi hogy korrekt értékitéletet lehessen mondani, de biztató hogy egy jól kimunkált háttér van az egész mögött és nem grind, hanem parti alapú játék.
(bár a havidíjas dolgokat nem preferálom, azt se ha ingyenes, egy guild wars féle megoldás tetszene a legjobban) -
Pont ezért is volt nagy dolog az az 50 kulcs Hunnennél.
De sajna most épp állnak a szerverek. Jövő hét közepén (???) talán már mennek. Ez van ...
A Pirates of the Burning Seanél is gebasz van, szóval maradnak a hétköznapok játékra. -
Még most is closed beta van. Én 1 éve várok invite-ra. -
az úgy kimaradt, legutóbb még nagyon closed beta volt, már nem? -
Fellengzös szövegeidet megtarthatod magadnak. -
Kaptam cd kulcsot jeeeee!!:) -
Scapolite #74 Hm,nem akarok alkalmatlankodni de hol írja?
Én nem az 1 topic-ban való hsz-okra gondolok ám amit a fejlécben ír hanem a reg.óta mennyi hsz-t küldtem el. -
Ott írja a HSZ-ek számát, hogy hanyadik a kommented miután elküldte... -
Scapolite #72 Hol lehet megnézni az ilyesmi adatokat?
Eddigi hsz pl. -
Na köszönjük a moderátornak!:) -
Mindegy azért megkértem a moderátort, hogy a címet írja át ha lehet. Reméljük meglessz majd az 500 hozzászólás a témában:) -
Frontier 1859?
Majd, valamikor ... -
Témában még csak 65 ... :( -
Aspyrin #67 Pedig próbáltam kiemelni :D -
Őőőő igazad van most néztem meg én is:))) -
Aspyrin #65 Hmm, én nem látok 500 hsz-t... :) -
Ebben mi az amiért én nem kaphatom meg. A hozzászólások száma rég megvan és 2002 óta vagyok regisztrálva. -
Aspyrin #63 Nem akarlak elszomorítani :|
# A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
Addig is szólj az illetékes modiknak. -
Miért Pirates of the Burning Seas nem jött be? -
ez az utolsó olyan mmorpg amiben látok bármi fantáziát is, remélem nyerek legalább ott egy kulcsot, úgy kipróbálnám -
Már kértem:) -
Moderátoroknak topicban kérheted, hogy írják át, vagy kérhetsz házigazda jogosultságot a [email protected]. -
Tudom elbassztam csak azt nem tudom, hogy hogyan. Admin jogot kell kérnem? -
Most asszem szerdáig nem is lesz szerver. Figyelni kell a kiírásokat.
Kár, hogy mikor megint online hozzák pont akkor utazom el 2 hétre:( -
Totyik címét átkáne írni mert el lett írva vagyon...
Gods & Heroes: Rome Rising a címe a játéknak. -
én megcsináltam pár questet, aztán miközben a kalóztáborban foglyokat szöktettem ismételten leállt a szerver aztán már nem jutottam be...pedig már az elérhető páncélok és fegyverek közül megvettem a legjobbakat:) -
Azt is megtettem már:)