Sword of the Stars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
És igen, a zöld trutymót õk lõtték, és ráadásul olyan gyorsan mozognak, hogy szemmel is nehéz követni, hát még hajóval...

Én még nem tartok itt. De ennyi gépem tuti van. Viszont ha most nekiállnék lenyomni minden erõmmel a 3 ellenfelem, szétkapnának, mint a mikuláscsomagot. :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Majd az erõsítéssel együtt:

Nálam az energiafegyvereknél a lézerek (piros-zöld-uv) voltak, meg a két szélén valami egyebek, de ilyenek nem.
Hol van olyan meteor? Én még nem találkoztam vele. :)
Szóval melyik ágon volt emittered?
Jó dolog ez a dinamikusan változó tech-tree, így tényleg nincs két ugyanolyan játék, vagy ugyanolyan nyerési stratégia...
A 64:62, az szép. Én most támadtam meg egy bolygóját, ha nem A bolygóját, 90 db destroyerrel.
Ja, és attól függetlenül, hogy a 3 hajóméretbõl (destroyer-cruiser-dreadnought) csak az elsõvel lehet játszani, én mágis lenyomtam 2 dreadnought-ot. (az ûrbogarak meteorját annak számítja...)
Mellesleg ne csodálkozz ha nem férsz hozzá az emitterhez, mert azt írták a készítõk is h. véletlenszerûen van generálva minden játék kezdetekor h. egyáltalán ki milyen technológiákhoz férhet hozzá. (Az összeshez nem fogsz soha egyik játékban sem hozzáférni elvileg.) Tehát ha mindent kifejlesztesz amit lehet, akkor sem biztos h. közte lesz ez is...
Amúgy bányászhajót gondolom ti sem tudtok még gyártani. Gondolom kimaradt a demóból.
Pajzsot sikerült valakinek fejlesztenie?
A némi emberáldozat-nál méztem, nincs sok pénzed... nekem sosem volt ennyi, max 300k, a többi vagy hajóba, vagy kutatásba lett befeketetve...
48:61, az nem semmi, nem volt sok hajó jelen...
Pár fejlesztés a hajón.
Amikor végre van formáció-beállítás.
Ide már ennyi hajó kevés lesz...
Némi emberáldozat az ellenfélnél.
Amikor minden kötél szakad...
Veszteségek mindkét oldalon.
Ennek vki tuti nem örült. :D
A köcsög biofegyverekkel terrorizál.
Épp idõben kész az ellenszer, avagy egy átlagos nap a galaxisban.

Hát, én a 100-asoknál már a gépre bízom, tudod ki nézné végig mire 5 kör alatt elfogy minden, az legalább egy óra. :D
Általában megbízható ha a gép számolja ki a csatát, de néha történhetnek különös balesetek, úgyhogy csak óvatosan!
Na meg nem tudhatod az ellenfél milyen technológiával jön.
Egyszer pl. 10 körig nem tudtam h. ha én voltam túlerõben, miért veszítek, aztán megnéztem egy csatát, és láttam h. a kis köcsögnek vmi új fegyvere van. :D
Na, az már csata lenne a javából <#hehe>#hehe>, amikor 500-500 destroyer egymásnakesik <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>.
Ja, meg ha már tudsz C&C hajókat építeni, érdemes vmi jó kis formációt felállítani és beállítani h. milyen sorrendben jöjjön az erõsítés. Jó h. ha a kolonizáló hajó csak a végén jön be pl...
Nálam már az a durva h. nem látni mikor jön az ellenfél, mert olyan hajtómûve van mindenkinek h. 1 kör a szomszédos csillag, úgyhogy kapásból csata van, nem lehet semmit üresen hagyni.
Amit tegnap mondtam... Nah hát ott most úgy állok h. ugye 16 bolygó van összesen és mindenki kapott 4-et, szal nincs üres, csak a másiktól lehet szerezni.
65. kör környékén járok, az egyik géppel szövetséget kötöttem még az elején, közösen le is nyomtunk egy bolygót. Azt én kaptam. Aztán mikor õ ment hódítani, én is segítettem foglalni neki 1-et. Ezután a köcsög felbontotta a szövetséget és nekem esett. :DD De bazi erõs. Szerencsére kis átcsoportosítással ki tudtam védeni a 80 Destroyer-bõl álló seregét, igaz, nagy veszteségek árán.
Erre nem számított, mert az egyik bolygója elég üresen maradt, azt meg is szereztem. Úgyhogy most van 6 bolygóm, neki 4, a másik kettõ gépnek meg 3-3. De ez senkinek nem tetszik és mindenki engem akar lenyomni. :DDD :(
Könyörögtem mindegyiknél szövetségért, de nem álltak kötélnek. Az egyik vmi olyasmit motyogott h. most nem lehet, van még lõszere bõven. :DD
Aztán meg is lepõdtem h. az egyik 3 bolygós ellenfél hirtelen non-aggression-pactot ajánlott... Legalább most "csak 2 ellenfélre kell koncentrálnom egy darabig. Itt már húzós csaták vannak, nem ritka a 100 rombolós sereg...
Egyenlõre így állok.
Hát állítsd többre! :D
Én kapásból 600-ra lõttem.

Amúgy csak most állok neki játszani. Van némi memória probléma a gépemnél (kék halál 0x000008E címen), így tegnap éjjel már nem volt túl sok kedvem szórakozni vele. Talán ma már ez elsõ körnél kicsit tovább jutok...
Beállítottam egy játékot 3 gép ellen, össz 16 csillag, mindenki kap alapból négyet.
Hát, akkora bolygó-ostromok vannak h. kénytelen voltam az egyik géppel szövetségre lépni h. jussak vmire. :D
Azt kell mondjam h. nem könnyû.
A több körön át tartó csatában hiába voltam túlerõben úgy h. a szövetségesem is pont akkor küldött egy bolygóhoz sereget amikor én is, az utánam lévõ körökben is nyomnom kellett oda az utánpótlást, mert az ellenfél is gyártott közben és folyamatosan erõsítette a bolygóját. A csata után mindenki meggyengült kissé. :D
de szerencsére ez a kivétel :)
az emg hogy más játékok hogyan jönnek a budget nem budget témához csaka nnyiban jön hozzá hogy kevesebbõl is tudott végre valaki ormálisat alkotni nem csak elverni a milliokat valami szarra ami sajnos a mai játékfejlesztésben nagy divat :(((
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ezen a játékon nagyon látszik, hogy nem töltötték túl a fejlesztõk kasszáját. Bár szerintem az senkinek nem rejtély, hogy a mai játékvilágban nem negatív jelzõ az, hogy "budget", sõt...
Az, hogy most a költségvetésük hogyan jön ahoz, hogy más játékok hogyan szerepeltek, az homály.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
De ettõl eltekintve egészen jó, szvsz fõleg multiban, bár abba még csak belekukkantottam.
(pl moo3... :P)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Csak két dolog idegesít eddig: röhejesen sokszor hozza össze a gép a meteoresõket a bolygókra, és akkor is olyan mértékben, hogy lehetetlen megmenteni a bolygót, ha nincs felpumpálva az infrastruktúra (ki is kapcsolom a véletlen eseményeket, mert ez nevetséges). A másik idegesítõ dolog pedig a vészesen nyomorék szinkronhangok. Ha ilyen idegesítõ nyávogásokat tudtak csak összehozni, akkor már inkább bízták volna a nõi géphangra.
De ezeket leszámítva egy könyedt szórakozást igérõ stratégia.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
úgyse akartam ma játszani... <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>