Sword of the Stars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
Downloading... <#rinya>

hát eddig nemrossz igaz mgé csak egy tutort kezdtemés azt is csak 80. turnig vittem :) de elég jónak tünik, sok ehlyrõl átvett ötletek, cuccok, nekem elég újnak tünõ stratégiai map, nem tulbonyolitott, szóval eddig még akármi is lehet belõle de eddig határozottan pozitiv nekem a game :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Agamemnon
Írjatok, meg linkeljetek képeket meg minden!! Nekem még várnom kell, bár hála Lacc-nak, már nem kell sorban állnom, hanem töltögethetem én is...most csak csordogál, mert épp' megy egy másik letöltéskezelõ, ami kicsit lefogja a sávszélességet...

Agamemnon
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

nah emgyek belepislantok, ha nagyon eltünnék akkor nem teljesen reménytelen :)))

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ahogy belinkelted 25 perc várás után maxal jött, de épp smot isntallok :)

Agamemnon
Már megkértem KandurEx-et, hogy frissítse a kódot. Amúgy mikor kezdted el tölteni, hogy már csak 7 perc??? Én még 10 percig csak várok.... <#rinya>

nem gond, én kibirom, csak szoltam hogy tudj róla :)

nekem ugyan már csak 7 perc de thx a többiek nevében is :)

ui.: még mindig talicska powa van? :DDD

Agamemnon
Az jó lenne...

Thantos: ja, megnéztem a kódomat, tényleg nem pozícionáltam a képet...

Lacc
Mindjárt dobok mirrort.
nálam emg igy...

Agamemnon
Az baj, nálam így néz ki:

nekem operában el van csuszva jobbra... :/

Agamemnon
És hogy tetszik az új banner?

Agamemnon
Agamemnon
Kintvan a demó a FilePlanet-en már csak accountot kell szerezni. Nincs valakinek egy fölös?

Lacc
Eh az még odébb van :(
Agamemnon
A fenébe, csak most számoltam ki (na jó, néztem meg), hogy a GMT-8 idõzóna hozzánk képest 10 órányi eltolódást jelent (nyári idõszámítás miatt). Így a GMT-8 12:00 nálunk, ha minden igaz 22:00-t jelent...<#szomoru1><#rinya><#falbav><#szomoru1><#rinya><#falbav>

Agamemnon
Oksi, így is mondhattam volna:

For the Queen, brothers!

Remember: Kaan, Kokari, Kogoru–Habas, Harraku, Hanakuum.

In darkness, light; in silence, song; in battle, joy; in death, rebirth.

Esrohnoil
Én ezt a változatot ismerem:
Per Aspera Ad Astra
:)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Agamemnon
Amint ténylegesen rátalálok, kiteszem a linket a bannerba.

Addig is: "Per Ardua, Ad Astra."

That is all - dismissed!

Agamemnon
Még ezzel a sorral egészítették ki a demóról szóló információkat:

The current release date for the demo is July 25, 2006 (out by Noon PST{GMT-8} unofficially). The size of the demo download is 226MB.

Amennyiben odaát csak délben lesz elérhetõ, akkor estig várhatunk, mire elkezdhetjük a letöltést. De legalább ekkora méret mellett késõ este már ténylegesen játszhatunk is vele!!!

Download Sword of the Stars Demo
Download SotS Demo

<#eljen>

Agamemnon
És még ennyi:

Play as the Human SolForce or Tarkas Imperium - unlimted turns, 40 stars in a spherical galaxy, fission era technology, plus a few surprises. Oh, and 4 player multiplayer!

szóval gondolom valami ilyen képernyõn kapunk fix beállításokat:

Agamemnon
A demóról egyenlõre ennyit lehet tudni:

Current plans are for the demo to cover the Destroyer age, 2 races (the Humans and the Tarkas), 4 player multi-play, the fission power era, first-generation medium and small weapons and to have an unlimited number of turns.

Azért az szuper, hogy legalább két fajjal játszhatunk, és még multiban is lehet nyomulni...

<#eljen>

Agamemnon
25-én kiadják a demót, letöltés a FilePlanet-rõl :innét.

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#email>

Agamemnon
Eddig csak jót nyilatkoztak róla a külföldi újságok, akik kaptak lehetõséget tesztelni, és vetni rá egy pillantást.

Rövidesen mi is kipróbálhatjuk egy demó erejéig.

akár még jó is lehet :D

Agamemnon
A jobb felsõ sarokban a fegyvezet...

Agamemnon
Íme a tech-tree egy kis része:

Agamemnon
Remélhetõleg jövõ héten kiadják a demót! <#vigyor2> <#vigyor4> <#nevetes1>

Agamemnon
Bár valószínüleg csak augusztusban jelenik meg, azért egy borítóterv már elkészülélt, íme:

Remélem multiban jó móka lesz. A galciv nekem nem jön be, még most is a moo2-t tartom a legjobbnak. holnap megyek is egy haverhoz hot-seat-et játszani :)
Agamemnon
Elhalasztották a kiadást június 1.rõl augusztusra...

A demóról is csak az E3 utáni héten lesz szó <#sir> <#shakehead> <#sir> <#shakehead>

Agamemnon
Sajnos semmi új hír a játékról, se demó, se semmi...

Agamemnon
Van benne valami, de addig, amíg nem mondtad, fel sem tûnt. Bár nekem tetszik, és szerintem jobb, mint ha egy fekete háttér elött játszhatnál szürke kockákkal. Valóban sokkal színesebb, mint ahogy az ûrt gondoljuk...

És talán van valamilyen energiapajzsük a meteorok ellen... <#vigyor2>

[Jakuza]
Nem tudom de engem kicsit zavar ez a tulontul csicsas (tulszinezett kepek)
Ugyanez volt az SW uj reszeivel a bajom, ragyogo metal es szinek az urhajon, mintha nem is leteznenek a mikrometeorok es egyeb a burkolatot marcangolo tenyezok.
Az ur feketesegeben csak ugy vakitanak ezek a Hawaii-i szinek.
Kicsit ellenkezik minden a valosagtol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Agamemnon
Kiadtak egy újabb videót:

Sword of the Stars

Opening Cinematic néven.

Agamemnon

Agamemnon

nemtom anyira nem felütnõ szvszlegalábbis normális szinteken

Agamemnon

Agamemnon
Megnéztem a topicját, hát nagyon leszólták az ai csalása miatt...

Remélem itt nem lesz ilyen probléma...

nemrég, van topikja is :) igaz a csaták ott nem ilyenek

Agamemnon
Azt nem ismerem, mikor jelent meg?

galactic civilisations 2 is tudja ezt...

Agamemnon
Azért az sem semmi, hogy a saját ízlésed szerint építhetsz majd hajókat...

Megadják a vázat, Te meg úgy díszíted, ahogy akarod... mindenkinek egyéni, különleges flottája lehet majd.