Sword of the Stars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Description: (Random) A retro-virus bio-weapon designed to kill any carbon-based species. Delivered to enemy planets via large bio-missiles. Each impact should infect 35% of planetary population unless the enemy possesses the vaccine.
Effect: Reduces planetary population. An infected world can spread Retro Plague to fleets in orbit, which can infect other worlds if those fleets are then relocated.
Leads to: Retro Plague Vaccine (random)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Alul van az a sárga sáv, ahol minden körben folyamatosan scrollozódnak az aktuális események... Arra kell kattintani, és az jelenik meg a sarokban kifejtve, amelyikre kattintottál. Utána a felsõ sarokban is végig tudod nézni õket, mert a kis kép alsó sarkaiban nyilak jelennek meg, amivel lehet lapozni.
Ha sok dologra kell figyelni, jó kitenni, mert így könnyebb elrendezni a gyártást-fejlesztést-védelmet-flottákat, meg amit akarsz, és biztosan nem marad ki semmi fontos.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Elvileg arra jók h. a bolygó saját védelmét könnyebben leszedik a kibocsátható gunboat-ok, amiket be lehet küldeni a bolygó légkörébe, de hátránya h. az anyahajó vagyis az assault ship maga addig elég sebezhetõ, illetve h. a bolygó infrastruktúráját eléggé szétkapja az assaultos módszer, így tovább tart rendbetenni amikor már elfoglaltad.
A biofegyverek egész jók, bár ha az ellenfélnek van rá vakcinája, akkor már nem olyan muris a dolog. 😊
Én azzal szívtam h. majdnem minden ellenfelemnek volt retro-plague biofegyvere, én meg nem fejleszthettem olyat, ezáltal a vakcina sem volt számomra elérhetõ.
Jól ki is használták a szemetek...
Erre a másik 2 bedurvult, mert vérszemet kaptak mikor meglátták az üres bolygót. 😄
A kis szemét nem adta könnyen magát, az utolsó pillanatig biofegyverekkel gyengített.
Az utolsó ellenfélnek a köv. körben lõttek. 😊
Egy kis statisztika a végére...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
The Release Date is August 22nd, 2006 for North America and September 1st, 2006 for Europe.
The offical word on the release date is below:
Lighthouse Interactive and Kerberos Productions set to reinvigorate the 4X gaming genre with the release of tactical space strategy game on PC.
Haarlem, The Netherlands, August 1, 2006 – Leading entertainment software publisher Lighthouse Interactive and developer Kerberos Productions today announced that their highly anticipated 4X strategy game, “Sword of the Stars” has Gone Gold. Lighthouse is happy to inform the many SOTS fans and gaming fans in general, that the game will be available in North American retail stores on August 22nd and will begin shipping into various retail stores throughout Europe commencing September 1st.
Lighthouse CEO Erik Schreuder said: "We are extremely proud to announce that Sword of the Stars has gone gold and will be available in the next few weeks. Working on the game alongside Kerberos has been a great experience and we are overjoyed with the results.” Schreuder went on to say “Sword of the Stars has exceeded all of our expectations in reviving the genre. This is a great title and we are sure gamers around the globe will agree with us.”
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
És ha a Tarkas-nak buzis a hangja, akkor milyen lesz a Liir??? <#csodalk>#csodalk><#wilting>#wilting><#wow1>#wow1>
Az nem semmi.
Bár nem tudom pontosan, hogy 1 dreadnaugt hány cruiserel lesz egyenértékû, illetve, hogy az hány destroyerel... szóval, így lehet, hogy valóban nem fog az ember 1000-nél több hajót építeni, mert 30 dreadnaught bõven elég ahhoz, hogy megnyer egy pályát, ki tudja?
Remélem kicsit felrázza a kiadõkat ha sikeres lesz és csak kijön pár másik 4x játék is, jó lenne 😊
Az a durva h. Egy ostromnál 150 hajóm úgy elhullott mintha nem is küldtem volna semmit. 😄
Erre senki nem tudja a választ?
...Bár látom még nem sokan írkálunk ebbe a topicba.
Na, majd ha megjelenik. 😄
Nem baj, legalább van kihívás...
Pár új kép:
Assault Destroyer
Lakosságritkító 😄
Romboló munka közben.
Bolygó
Védelmi készültség.
A parancsnoki hajót nam adjuk könnyen.
Ezt látja az ellenfél ha túl közel merészkedik.
És végül egyik ellenfelem leggyengébb planétája. 😄
A 2:22 nálam is úgy volt, hogy engem támadtak. Az 1:47-hez az nagyon durva!
Igaz, akkor engem ostromoltak.
Már 7 bolygó az enyém, 2 ellenféllel van non-aggression pactom. Amelyikkel nincs, õ nagyon durva, állandóan biológiai fegyverekkel terrorizálja a népemet. Csak 3 bolygója van, de így is kemény ellenfél.
Egyébként ha már sokminden ki fan fejlesztve (ugye az ellenfélnek is...), minden támadásnál ajánlott védelmi lézerütegekkel felszerelt defence-point hajókat is küldeni bolygóostromra, h. kisebb legyen a flotta vesztesége. Én a formációban ezeket tettem legelölre, h. az ellenfél ezeket lõje, amíg a többiek támadnak.
Az ellenséges aknarakók szintén nagyon kellemetlenek tudnak lenni.
Én azért jobban szeretem a felfedezõs pályákat. Így is szívom a fogam, mert egy fejletlen bolygóm határos azzal a területtel, ahonnét mindkét ellenfelem betámad. De egy bolygóval a háttérben egészen jól lehet aprítani az ellenfelet (2:22 volt az arányom...)
A szemetek, alig bírok velük. 😄
Ezek után ok-t nyomsz, és elõjön egy újabb ablak. Ez tartalmaz 2-4 db kis ablakot. Az elsõ ablak Te vagy, itt tudod beállítani, hogy milyen fajjal játsz, milyen színû legyél..., a második ablak az elsõ ellenfél, itt be tudod állítani az õ tulajdonságait. Amennyiben van még ablak, akkor azokra kattintani kell, hogy aktívak legyenek. Amennyiben rájukkattintasz, ugyanúgy be tudod állítani, hogy milyen faj, milyen szín...
Így már ok?
Amúgy az engem is zavar, hogy nem lehet egyszerûen elõre-hátra mozgatni a kamerát. Könnyebb lenne a játék, ha lehetne.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Na így elsõ pillantásra ennyi jutott eszembe😊