472

\"Sword

Minden információ a játékról: http://sots.rorschach.net/ Honlap: http://www.swordofthestars.com/

A DEMÓ letölthető a FilePlanet-ről!
  • Thanatos
    szvsz ez igy azért jó mert 500 hajóra jó esélyel ugyse tudsz figyelni mig 5re azért igen
    igy valamivel taktikusabbak leszneka csaták talán
    főleg ezzel a spéci célzás rendszerrel :)
  • Esrohnoil
    Ez így van.
    Talán arra gondoltak h. egyszerre nem tudsz a kapukon mindent átküldeni, de mondjuk ez hülyeség, mert lehet úgy is támadni h. a rendes téren át utaznak a hajóid.
    Amúgy érdemes beállítani azt is h. ha kezdenek fogyni a hajóid, az erősítés milyen sorrendben érkezzen.
  • Esrohnoil
    Ez így van.
    Talán arra gondoltak h. egyszerre nem tudsz a kapukon mindent átküldeni, de mondjuk ez hülyeség, mert lehet úgy is támadni h. a rendes téren át utaznak a hajóid.
    Amúgy érdemes beállítani azt is h. ha kezdenek fogyni a hajóid, az erősítés milyen sorrendben érkezzen.
  • Thanatos
    az az "irányitó" hajó, gyk azért kapsz command pontot és a command ponttól füg kezdésnek hány hajót vihetsz 8mellesleg igy be is állithatod hogy hol legyen melyik hajó kezdésnél) a többit emg erősitésként hivhatod majd be
  • Pluskast
    CNC? Az mi is? Amúgy már mindent kifejlesztettem. De ebben az esetben ez nagyon szomorú mert mi a fenének építek én különböző méretű hajokat ha megjelenik 2 db?
  • Agamemnon
    Lehet, hogy egyszerre most még csak ennyit tudsz kezelni. Mehetsz egyszerre 200 destroyerrel is támadni, akkor is csak 8-9 jelenik meg, ha van CNC-d...

Szóval nem bug.
  • Pluskast
    Igen közben rájöttem. Egy hankártya driver frissítéssel megoldódott a dolog. Viszont amit nem értek. Építek egy rakat hajót. Destroyesrt crusiert és Dn-t is. Elkezdem a csatát és a harci képernyőn megjelenik 2db cirkáló miközben szó szerint 40 hajóval támadtam az összes változatból. Most ez bug vagy tényleg ennyire szerencsétlen és ostoba módon oldották meg a megjelenítést?
  • Totti87
    ha az a gond h nem clone berágok mert az is volt lent és akkor haver mondta h szedjem a reloadedest...honnan tudnám leszedni a patchet a reloadedeshez? mert nem találtam torrenteken!
  • Thanatos
    havernak is ez van..., nemtudom mi lehet, nekem több game alatt egyszer se csinálta, ucso gamem már valami 5-6 száz turn-je megy és most se...., igaz én cloenossal nyomom
  • Agamemnon
    Ha más nem tapasztalja ezt, akkor valószínüleg valami nem tetszik neki a gépeddel, valami driver problémája lehet.
  • Pluskast
    Tök mindegy nekem a patch sem segített. 1 perc után elmegy a hang..
  • csgj
    a patch-nek is van már ey reloaded-os feltört változata is... a tört gamehez nyílván azt kell leszedni
  • Totti87
    Saved dump file to 'Mars.dmp'. Ezt írja pontosan!
  • Totti87
    Na már nekem is elindult, de a 2. kör után körönként kidob Mars.dmp-vel. Patch vagy mi a megoldás?
  • Thanatos
    viszont a nem megvásárolt clone verziohoz megy rnedesen, lehet crack is fog majd jönni hozzá...
    amugy nekem ugy tünt anetes game sincs levédve
  • Thanatos
    erre jó a clone verzio :P
  • Pluskast
    Akkor ez viszont felejtős...
  • Agamemnon
    HA jól tudom, akkor a patch csak a dobozos verzióhoz jó, szóval csak óvatosan. Az internetről letöltött (megvásárolt) játékot is tönkrevágta, mert kérte a nemlétező CD-t.
  • Pluskast
    vissza vontam a kérdést sorry. Csak annyit még hogy ha leszedem a patchat a game működni fog vagy már ehhez is kihoztak egy cracket?:)
  • Pluskast
    hmm van?? honnan lehet letölteni?
  • Thanatos
    nemtom grafal nekem demoban sem votl bajom, sőt azóta még jobban bejön
    főleg a harcnál a fullos pontracélzás, simán jó szvsz, szinkronhangok még mdinig nem tul jók sajnos
  • Agamemnon
    Valami komolyabb változásra gondoltam. Kicsit jobb szinkronhang, más grafika, meg ilyenek.
  • Thanatos
    mi számit neked érdeminek?
  • Agamemnon
    A demóhoz képest a teljes játékban történt valami érdemi változás?
  • Agamemnon

Gondolom egy cracket szeretne. Valakinek van? Linket is dobhat, senki nem fogja leszedni a fejét...
  • Totti87
    és azt az oldalt meg nem találom!
    vkinek ötlete h mi lehet a probléma?
  • Totti87
    A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
    A következő programot nem lehet végrehajtani (5007).
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5007&l=hu címen.
  • Thanatos
    örülünk...
  • Totti87
    beszúrtam 1 képet de nem jött össze
  • Totti87
    Hali!
    Az a helyzet h nekem nem indul el:
  • Thanatos
    patchet probáltad?
  • Thanatos
    nemtom, nekem jobban bejön mint a msotanság erőltetett ürstratok nagyrésze
  • Agamemnon
    200
  • Agamemnon
    A "biztonsági mentések" már felkerültek az internetre, szóval, aki ki akarja próbálni a teljes játékot, már könnyen megteheti...

wanadoo
    phazeddl
  • Pluskast
    Igen sorry:)) Már láttam, hogy kijött:) De sajna nekem ugyan az a bajom van vele mint a demónál. Játék indítás után 1 perccel elmegy a hang és tök süket lesz..
  • [Jakuza]
    Sajnos nagyon gyenge eresztes, tobbre szamitottam.
  • Thanatos
    hmmm, látom ez a game meghalt :( pedig multi is simán megy és nekem egyre bejövősebb :)
  • Thanatos
    kijött, ihvatalosan is meg a neten is, amugy szerinted miről irogattam eddig? ;)
  • [Jakuza]
    Kijott es mar torlesre is kerult. :P
  • Pluskast
    Hát lehet hogy rosszúl todam de tudtommal még nem jött ki. Vagy igen??