Sword of the Stars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
és akkor korrekcióznom kell magam:

Description: (Random) A retro-virus bio-weapon designed to kill any carbon-based species. Delivered to enemy planets via large bio-missiles. Each impact should infect 35% of planetary population unless the enemy possesses the vaccine.

Effect: Reduces planetary population. An infected world can spread Retro Plague to fleets in orbit, which can infect other worlds if those fleets are then relocated.

Leads to: Retro Plague Vaccine (random)

Agamemnon
oksi, csak mondom szólok, hogy én ezt olvastam...

Esrohnoil
Ez most így utólag már nem változtat semmin. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Agamemnon
Akkor sem tudtál volna mit kezdeni, ha ki tudod fejleszteni a retro-plague biofegyvert, mert ha jól tudom, annak nincs ellenszere... legalábbis a fenti, nem hivatalos oldalon azt találtam...

Esrohnoil
😊
Alul van az a sárga sáv, ahol minden körben folyamatosan scrollozódnak az aktuális események... Arra kell kattintani, és az jelenik meg a sarokban kifejtve, amelyikre kattintottál. Utána a felsõ sarokban is végig tudod nézni õket, mert a kis kép alsó sarkaiban nyilak jelennek meg, amivel lehet lapozni.
Ha sok dologra kell figyelni, jó kitenni, mert így könnyebb elrendezni a gyártást-fejlesztést-védelmet-flottákat, meg amit akarsz, és biztosan nem marad ki semmi fontos.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Kipróbáltam õket.
Elvileg arra jók h. a bolygó saját védelmét könnyebben leszedik a kibocsátható gunboat-ok, amiket be lehet küldeni a bolygó légkörébe, de hátránya h. az anyahajó vagyis az assault ship maga addig elég sebezhetõ, illetve h. a bolygó infrastruktúráját eléggé szétkapja az assaultos módszer, így tovább tart rendbetenni amikor már elfoglaltad.
A biofegyverek egész jók, bár ha az ellenfélnek van rá vakcinája, akkor már nem olyan muris a dolog. 😊
Én azzal szívtam h. majdnem minden ellenfelemnek volt retro-plague biofegyvere, én meg nem fejleszthettem olyat, ezáltal a vakcina sem volt számomra elérhetõ.
Jól ki is használták a szemetek...

Agamemnon
Amúgy az assault hajókat használja valaki?

Agamemnon
Azt hogy csináltad "az utolsó ellenfélnek a ..." képen, hogy a job fölsõ sarokban így mutatja a dolgokat? Én csak úgy tudtam ilyen infókat megnézni, ha rámentem a "karikára" és ott kiválasztottam a Turn-t.

tény 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Agamemnon
Azért a féregjukas (nod line) szarakodásban is volt jó dolog. A hajtómûkutatást nem kellett egybõl az elején berakni. Ráértél miután már volt fegyvered, meg a többi...

Agamemnon
Release Date
The Release Date is August 22nd, 2006 for North America and September 1st, 2006 for Europe.

The offical word on the release date is below:
Lighthouse Interactive and Kerberos Productions set to reinvigorate the 4X gaming genre with the release of tactical space strategy game on PC.

Haarlem, The Netherlands, August 1, 2006 – Leading entertainment software publisher Lighthouse Interactive and developer Kerberos Productions today announced that their highly anticipated 4X strategy game, “Sword of the Stars” has Gone Gold. Lighthouse is happy to inform the many SOTS fans and gaming fans in general, that the game will be available in North American retail stores on August 22nd and will begin shipping into various retail stores throughout Europe commencing September 1st.

Lighthouse CEO Erik Schreuder said: "We are extremely proud to announce that Sword of the Stars has gone gold and will be available in the next few weeks. Working on the game alongside Kerberos has been a great experience and we are overjoyed with the results.” Schreuder went on to say “Sword of the Stars has exceeded all of our expectations in reviving the genre. This is a great title and we are sure gamers around the globe will agree with us.”

Agamemnon
A tech tree-mrõl néhány kép:

A reflecting coating-rõl beszéltem korábban.

nekem meg szimpibb, ez a féreglyukas szarakodás nekem nem volt tul nagy favorit 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pluskast
Szerintem rosszabb mint az emberek. Legalábbis a demóban.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Agamemnon
Amúgy én még nem is próbáltam a Tarkas-t, milyen, azon kívül, hogy buzis a hangja?

És ha a Tarkas-nak buzis a hangja, akkor milyen lesz a Liir??? <#csodalk><#wilting><#wow1>

Agamemnon
Te aztán nem sajnáltál hajókat gyártani... több mint 3.000 hajó!
Az nem semmi.

Bár nem tudom pontosan, hogy 1 dreadnaugt hány cruiserel lesz egyenértékû, illetve, hogy az hány destroyerel... szóval, így lehet, hogy valóban nem fog az ember 1000-nél több hajót építeni, mert 30 dreadnaught bõven elég ahhoz, hogy megnyer egy pályát, ki tudja?

Esrohnoil
Csak túl buzis a hangja az ürgének. 😄

Esrohnoil
Dehogynem. 😊

Pluskast
Csak az emberekkel játszotok a Tarkas Imperiumot nem próbáltátok ki?

Pluskast
Pláne, hogy jövõ hónapban kijön a space mpires 5. Az pedig egy kicsit komolyabb game.

Esrohnoil

Nem tudjátok lehet majd idehaza kapni? A Demo elég jó de a végleges játékban az életben nem lesz 1000 hajód állítólag 😊
Remélem kicsit felrázza a kiadõkat ha sikeres lesz és csak kijön pár másik 4x játék is, jó lenne 😊
Esrohnoil
Már 10 bolygó az enyém a 16-ból, és még megvan mind3 ellenfelem. 😊
Az a durva h. Egy ostromnál 150 hajóm úgy elhullott mintha nem is küldtem volna semmit. 😄

Esrohnoil
Erre senki nem tudja a választ?
...Bár látom még nem sokan írkálunk ebbe a topicba.
Na, majd ha megjelenik. 😄

Agamemnon
Nem kifejezett pajzs technológia volt. Csak erõsítette a hajót. Majd csinálok egy képet, és bedobom...

Esrohnoil
Bakker, én meg kifejlesztettem mindent és nem volt a pajzshoz kapcsolódó technológiáknál az ég világon semmi... <#pardon1>
Nem baj, legalább van kihívás...

Pár új kép:

Assault Destroyer

Lakosságritkító 😄

Romboló munka közben.

Bolygó

Védelmi készültség.

A parancsnoki hajót nam adjuk könnyen.

Ezt látja az ellenfél ha túl közel merészkedik.

És végül egyik ellenfelem leggyengébb planétája. 😄

Agamemnon
JA, a point-deffence lézerekkel elátott hajókat én is alkalmazom. Most mindekét ellenfelem human, és tök jó, hogy most kaptam tükrözõ felületet a hajókhoz, így a lézeres támadások jó része ártalmatlanul érint.

A 2:22 nálam is úgy volt, hogy engem támadtak. Az 1:47-hez az nagyon durva!

Esrohnoil
Nekem eddig a legjobb veszteség-arányom 1:47 volt.
Igaz, akkor engem ostromoltak.

Már 7 bolygó az enyém, 2 ellenféllel van non-aggression pactom. Amelyikkel nincs, õ nagyon durva, állandóan biológiai fegyverekkel terrorizálja a népemet. Csak 3 bolygója van, de így is kemény ellenfél.
Egyébként ha már sokminden ki fan fejlesztve (ugye az ellenfélnek is...), minden támadásnál ajánlott védelmi lézerütegekkel felszerelt defence-point hajókat is küldeni bolygóostromra, h. kisebb legyen a flotta vesztesége. Én a formációban ezeket tettem legelölre, h. az ellenfél ezeket lõje, amíg a többiek támadnak.
Az ellenséges aknarakók szintén nagyon kellemetlenek tudnak lenni.

Esrohnoil
A fõmenü elsõ pontjában (profiles) mi az a "Badges Unlocked"? Ott vmi extrákat lehet elérni ha sikerül egy kampány?

Agamemnon
Alakul, alakul...

Én azért jobban szeretem a felfedezõs pályákat. Így is szívom a fogam, mert egy fejletlen bolygóm határos azzal a területtel, ahonnét mindkét ellenfelem betámad. De egy bolygóval a háttérben egészen jól lehet aprítani az ellenfelet (2:22 volt az arányom...)

Esrohnoil
Abból már 6 az enyém... majdnem 7. 😊

Agamemnon
Aki 16 csillagos rendszert állít be, mindenkinek 4 bolygóval...

Esrohnoil
A gépeddel lesz vmi, nálam sem volt semmi baj a hangokkal.

Esrohnoil
Nálam három ellenfél van...
A szemetek, alig bírok velük. 😄

Esrohnoil
Nem tudom h. ez segít-e, de én nem a tutorial részével játszom.

Esrohnoil
Akkor az van h. így jártál. Erre a dologra nem találtam megfelelõ technológiát a demoban.

Agamemnon
Tedd az AI-t kezdéskor easy-re, és akkor nem lesz gondod a játékban...

Pluskast
látod nem volt elég figyelmes és nem olvatam el😊

Agamemnon
Az az AI, nem az ellenfél AI-ja, hanem, aki téged helyettesítene:

Pluskast
Mindegy a végkövetkeztetésem az, hogy megvárom a teljes játékot mert ez így nem tetszik. Akármit csinálok a gép mindíg letámad, pedig van egy olyan lehetõség, hogy be tudod állítani, hogy hogy viselkedjen az ai. 3 lehetõség van: terjeszkedõ, fenntartó amikor csak fejlõdik de nem bánt és védekezõ amikor csak a meglévõ kolóniáit fejleszti és nem terjeszkedik. Ehhez képest meg állandóan támad akármire állítom be. Kicsit idegesítõ. Na és akkor ott van a hangprobléma. akárhányszor töltöm be újra 5 perc alatt elszáll a hang. Se zene se duma se hangefektus semmi. A 90-es évek közepe óta nem volt ilyen problémám egy programmal, hogy elment volna a hang. Szóval remélem ezeket a bugokat kijavítják, mert ez így lehangoló.

Agamemnon
Nem tud valaki swf-et készíteni? Szeretnék egy kicsit alacsonyabb bannert változó képekkel. Nekem van Macromedia 8.0, de nem tudom, hogy kell benne ilyen dolgokat létrehozni...

Agamemnon
Ne keverd össze az elején azzal, hogy a 4 fajból hány legyen! Ott csak az elsõ kettõ választható, mert a demóba csak az elsõ két faj került bele. Lehet, hogy itt volt a gondod...

Agamemnon
Alapból amikor beállítod a 40 csillagot, hogy milyen fajokból álljon a játék, idõk, stb. ott van, hogy hány játékos legyen. Jelenleg 2-4 ig állítható.

Ezek után ok-t nyomsz, és elõjön egy újabb ablak. Ez tartalmaz 2-4 db kis ablakot. Az elsõ ablak Te vagy, itt tudod beállítani, hogy milyen fajjal játsz, milyen színû legyél..., a második ablak az elsõ ellenfél, itt be tudod állítani az õ tulajdonságait. Amennyiben van még ablak, akkor azokra kattintani kell, hogy aktívak legyenek. Amennyiben rájukkattintasz, ugyanúgy be tudod állítani, hogy milyen faj, milyen szín...

Így már ok?

Pluskast
kettõt? Azt hogy csináltad?? Én egy ellenfélnél többet nem tudok berakni.

Agamemnon
Talán majd a teljes játékot, a demót nem tudom, hogy van-e értelme...

Agamemnon
Én 2 ellenséget tettem be a 40 csillagos rendszerbe. Már a 30. körnél járok, de még egyikkel sem találkoztam...

Amúgy az engem is zavar, hogy nem lehet egyszerûen elõre-hátra mozgatni a kamerát. Könnyebb lenne a játék, ha lehetne.

A jatek magyarosithato,m ha van hozza kedve valakinek 😊

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Pluskast
igen még nem😊 Amúgy engem zavar hogy csak 40 csillagrendszer van a demóban. Túl hamar találkozom az ellenséggel és mindenképp ki akar nyírni. A másik dolog ami kicsit zavar és ez nem a demo miatt van, hogy nem lehet a bolygón építkezni csak a halyókat tudod csinálni, mást nem. Ez a refuel dolog viszont teszik és ahogy elnéztem a kifejleszthetõ technikák száma elég nagy ami szintén pozitív. Az ûrcsata nem rossz, viszont engem zavar, hogy nincs egy ngyzetrács és hogy csak forgatni lehet a csata térképet elõre vagy jobra illetve balra menni nem lehet. A csaták kidolgozottsága viszont nagyon szép.
Na így elsõ pillantásra ennyi jutott eszembe😊

Agamemnon
Amúgy szerintem nyugodtan kapcsolj be valami egyéb zenét, mert ezt a demót még nem pakolták tele jobbnál-jobb hanganyagokkal.