Sword of the Stars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Nah, most találtam meg ezt a gammát. Így elsõ ránézésre tiszta Ascendancy. Második ránézésre mégjobban ugyanaz. Bár abban sokkal több és érdekesebb faj volt. az ûrhajók is jól néztek ki, ahhoz képest, hogy mikori gamma volt. Mármint a tervezésére értem.
Az utazgatás a bolygók között marha jól lett megoldva, bár a végén már idegesítõ volt, hogy végig kellett menni az egész galaxison, ha el akartam jutni az ellenhez. A végn még a leigázás is elmaradt oylan sok idõt vett volna igénybe😞
Remélem ebben a játékban kicsit módosítottak rajta.

Morfi
Még mindig csak semmi :S

Agamemnon
És még mindig semmi, sehol...

Agamemnon
Semmi...
:-(

Morfi
Ha esetleg találnál valamit akkor nyugodtan szólhatsz nekem is, mert én még nem találtam semmit <#confused>

Morfi
Nem akaródzik 😄

Agamemnon
És elindul a game?

Morfi
Még én se, de már a patch fent figyel 😄

Agamemnon
Sajnos még nem találtam meg...

Morfi
És ha jól sejtem akineknek nem eredeti a játéka annak szükséges valami más is hozzá?! <#wow3>

Agamemnon
Kijött az új patch!

Mindenki kiválaszthatja, hogy neki milyen verzió van a gépén, és annak megfelelõen upgradelhetei. patch 1.2.

Agamemnon69
Szerencsés voltál, vagy jó diplomata :-).

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Morfi
adjál neki pénz és tudományos segtséget és akkor akár végig is veled lehet(nek), de oda kell rá figyelni mert ha elfelejted akkor nem hogy csak kilép, de meg is támadhat.

Amúgy nekem volt mikor 200-300 körig megvolt, levert mindenkit, én kolonizáltam a bolygókat és még akkor sem lépett ki a szövetségbõl.

Agamemnon
Nekem sincs errõl adatom...

Esrohnoil
Bizonyos idõ után mindenképp felbontják veled a szövetséget. Ez a demóban olyan max. 50 kör körüli idõtartam volt. Nem tom h. ezen változtattak-e?!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Agamemnon
Én ezért nem kötök sosem szövetséget, majd ha a következõ pach megadja, hogy be lehet állítani állandóra, majd akkor...

Morfi
Vicces ez a szövetséges rész...vagy 300 körig védtem magam meg a szövetségesemet, erre felbontja és a 20 bolygómból maradt 5 😊 Szakadjon meg az AI 😄

Agamemnon

Agamemnon
Ja, az is egy taktika. Asszem én is visszábbveszem a hódítást és kutatok egy kicsit jobban, minthogy fentartsam a sok bolygót...

Morfi
Aha, 8 játékos és 200 bolygó, inkább hagytam azt a játékot emiatt.

Az lehet, de azt a 10-15 bolygót fenn tartani a kezdõ pénzbõl (nálam ez 50.000) kicsit macerás élenne a kutatásokkal együtt.

Így maradok hogy az elsõ 100 körbe kb megvessem a lábam olyan 6-10 bolygón és miharabb elérni a cruiser-t viszonylag gyors mozgással és jó fegyverekkel és mehet az ismerkedés 😄

Agamemnon
Addig dolgozott az AI?

Amúgy SolForce - a gyorsaság miatt... mire a többiek észbekapnának, nekem már 10-15 bolygóm van.

Morfi
Tarkas 😊 Amondó vagyok a tûzerõ a lényeg 😊

Ma megpróbáltam 200 bolygósat játszani de úgy 150-200 kör utánra már majdnem 1 percet vártam körönként :S

Agamemnon
A nagy kérdés:
Kinek melyik faj jön be a legjobban?

Agamemnon69
Eleinte gyengébbnek tûnnek, de a végén már elég erõsek, ha elélsz addig...

Morfi
Hüp-hüp, 5 óra játék utánn rá kellett döbbenem hogy ezek a rovarok egyszerûen gyengék vagy csak nem értek hozzájuk <#confused>

Morfi
Szerintem én most veszem le hardról...valamit elronthattam mertmertmertmert lerohant a tarak 😄

Agamemnon69
Én normálon... Bár lehet, hogy hardra teszem, mert így nem kihívás, de engem szórakoztat...

Nem értettétek meg, mire hoztam fel a grafikát (lehet rosszul fogalmaztam).

Szóval. Az SE5 az az SE4-tõl szinte semmiben nem tér el, pedig évekig fejlesztették, egyedül az a nagy áttörés, hogy grafikailag "felújitották", lehet forgatni a térképet (ugyan minek) meg van 3D-s realrime harc (ami meg brrr). Játékmenetben - amire ti is meg én is igazán vágyunk egy ilyen játékban - csak igen minimális különbségek vannak (research sokkal több szinten lehet egy technél, intelligence egy picit átláthatóbb).

Pontosan az van, hogy én sem grafika mániás vagyok (különben hogyan is tolhattam volna hosszú hónapokon keresztül mindennap az SE4-et) és azon vagyok kiakadva az SE5-ön, hogy elszartak egy csomó idõt a grafikai csicsázásra ahelyett, hogy egy kevésbé bugosabb, játékmeneti extrákkal megpakolt space empirest kihoztak volna.

Morfi
Amúgy ti milyen nehézségi fokon küzdtök?

igaz, sorry az offért 😊 csak olyan keveseket érdekel ez a müfaj gondoltam hátha van itt akit érdekel , mert a felhozatal se tul nagy :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Agamemnon
Csak hogy a játéknál maradjunk... Korábban ez is volt téma, itt van egy kicsit bõvebben:

Special Projects
From SOTS

When a player successfully salvages a technology from an alien ship or planet or discovers an Asteroid Monitor, a new special project appears in the dropdown list on the top right of the Research Interface. By highlighting the project and clicking Start, research into the project is begun. From then until the project is completed or cancelled, each special project draws 50,000 from savings each turn. Cancelling a special project before it is completed will end the project permanently and you will not be able to start it up again at any future date. Multiple special projects can be researched at one time.

Special projects fall into one of 10 categories. While the name of the project in each category is randomly assigned, the name is often related to the category in some way. But project names are not indicative of the actual technology being researched, only the category. The only exception to this is the Asteroid Monitor Control project, which will always state which system the Asteroid Monitor is in.

Also note that while race specific drives cannot be salvaged or researched, power technologies, such as Pulsed Fission, Micro-Fusion Drives or Recombinant Fissionables, can show up. A technology like Ramscoops could also show up if you are playing as the Hivers.

amugy modnom hogy csak 4et probáltam és aztis alig..., mongyuk tény hogy én speciális vagyok, ha jó a hangulat meg a játékmenet nekem tényleg nem számit a graf 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

vannak elõre elkészitett fajok is nem? vagyis mintha ugy rémlene

Agamemnon
Igen, erre az összeállításra beadja ezt a nevet.

És annak, aki az elõzõ részeivel is játszott a Space Empiresnek, annak lehet, hogy nem számít a grafika, de annak, aki még nem, és mondjuk elõször látja azt a játékot, az sokkal nehezebben kezd el játszani vele. Szerintem legalábbis.

És ami bosszantott a SE5 -ben (ami a demót illeti), hogy akartam játszni egy sima custom map-ot, vagy scenario-t és fél órába telt, mire mindent megadtam neki, ami az induláshoz kell. Komolyan a végén már azt vártam hogy megkérdezi-e, hogy hány körme legyen a fajomnak, illetve, hogy mekkora az átlagos p*cs méret... Persze aki az ennyire szöszölõset szereti, az gondolom imádja ezt a játékot. Ha eltöltenék vele 5-6 órát, akkor gondolom már én is nagyon élvezném...

nemtom engem nem a graf izgat ilyen gameknál hanem a hagulat..., ebbõl nekem átjön valamenyire mmo2 hangualta se4-bõl annyir anem jött át hogy kb 1 óráig birtam vagy még annyi se, énse tudom miért, pedig ha valakinek nem a graf az elsõdleges akkor az én vagyok... (megamek rulez 😄)

Morfi

Szerintem a gép szerint megcsináltam a Sword of the start 😄 Tûzereje visz mindent eddig 😊

Morfi
Szerintem az embereket nem elsõ sorban a grafika fogja meg, engem sem az, jó van neki valamilyen szintû grafikája de maga a játék ami leköt hozzá és napokig el tudok vele játszani.

Hát ez furcsa, milyen különbözõek vagyunk: én az SE4-et orrba szájba nyomtam, még neten is multiban vagy egy fél évig. Vártam az SE5-t, kjött, és igazság szerint egy kezemen meg tudom számolni milyen újitások vannak benne, ellenben bugos mint a fene. Lényegében csak egy grafikailag felturbózott SE4 (a turbózás azt jelenti, hogy 5 évvel van elmaradva a mai trendtõl, beleértve a SWOTS-t is 😊 ).

Az egészre azért vagyok mérges, mert évekig fejlesztették, és szinte semmi új nem lett benne, kivéve a grafikát (ami viszont ehhez képest igencsak csirke) - nyilván nem ez a szempont egy ilyen játéknál, de nem is értem hogy tudtak ennyi idõt eltölteni ilyen tré graf gyártásával.

Morfi
Látom ti sem nagyon tudtok aludni 😊

Bár az kár hogy nem lehet minden egyes bolygót benépesíteni, de az jó hogy legalább bányászni lehet õket.

Én még sosem játszottam 200 bolygósat, a 20-30-assal is napokig elvagyok ha túlélem az elsó 10-15 órát 😊 Meg a gépem így is már nehézkesen viseli el már a sok-sok bolygót is.

ugy rémlik mintha a tutor irta volna hogy bekapcsolhato az ai iylesmire, megadhatod neki mit terjmeljen, vagy mire gyurjon stb
a hajókat meg flottába kell szervezni és onnan máris ugyan olyan mint itt, nem kell egyesével szöszölni..., sõt egyesével elég esélytelenek 😛
mongyuk nekem a komplexebb hajo design is bejön benne, bár lehet csak azért mert maradi vagyok és még mindig moo2 nekem a best ebben a müfajban ig2-vel válvetve (bár az picit más azért)

Agamemnon
A terraformáló kutatások csak hatékonyabbá teszik a tarraformálást, illetve a cruiser eme szekciója ad egy kis indulási plusszt, de a lakhatatlan bolygókat velük sem lehet kolonizálni. kutatással el lehet érni, hogy egyre lakhatatlanabb bolygókat kolonizálj, de egy szint fölé az sem visz.

Az Empire 5 meg szerintem túl szöszölõs. Az hogy én építek minden hajót, meg mindenféle egységet, meg minden bolygót külön irányítani... így is van hogy yhetekig eljátszok egy nagyobb pályán (200 csillag) és nem tudom ott meddig tartana mondjuk 140 bolygó külön menedzselése...
Amúgy akinek fekszik a stílus az mindenképpen nézze meg, ha mást nem, akkor a demóját.

Morfi
Nekem az azért tetszik mert pl imperium galaktikában sem kedveltem menedzselni a bolygókat, itt meg csak simán építik automatán. Jó az IG-ban is van automat építés de ez jobban fekszik. Na meg hogy körökre osztott stratégiai játék mint a civilization 😊

DC-n én is láttam csak feltelepített verzióját az meg minek akkor már 😊

izé..., se5 500 mega 😄 amugy nem azt modntam hogy ez nem jó nekem is bejött max a bolygomenedzselés tulzott leegyszerüsitése zavart picit 😊

Morfi
Éljen a chello 😄 Akkor inkább spórolok majd az ösztöndíjabból a játékra ha más nem lesz. De még akko is játszok ezzel mert tetszik és szeretem a kihívást pláne mikor közre fognak és2-3 irányból kivégeznek 😊

torrent..., énis publicról szedtem... 😊 amugy azzal is el lehet hosszú orákig játszani..., olyannyira hogy az ott már hátrány mert az ember arra ezsmél hogy hopp reggel 3 van 😛

Morfi
Én is megszeretném azt is próbálni,de nincs meg és ez is jó...nyugodt, kellemes kis játék amivel hosszú órákig el lehet játszani 😊

nem raklámozni akarok de akinek bejött ez a game lesse meg space empire 5-t is... 😊 hasonlo stilus és ugyan nem ilyen csili vili de összetettebb egy fokkal, egész kellemes emglepetés lett nekem 😊 elõzõ rész pl full nem jött be de ez elrabolt már tõlem pár órát 😊

Morfi
Hümmm, és a genetikai kutatásnál van egy-két terra formáló kutatás, pl a terraformáló nanitok. Azok nem arra szolgálnak hogy a akhatatlan bolygót lakhatóvá tegyék? Vagy pedig a Crusiernél a bio-kolonizáló? Mert arra nem jöttem rá hogy az mire jó 😊

Agamemnon
És a kutatás-kukázásra visszatérve, akkor valószínüleg tényleg elég kicsi az esélye, hogy kutatást is kapj, mert én eddig 3x kaptam meg, pedig a csatákat én nyerem, és a flottában is mindig van legalább egy repair and salvage típusú hajó.

Agamemnon
A 4 fajnak 4 különbözõ típusú bolygó fekszik. Ami nem jó az embereknek lehet hogy tökéletes a Hiversnek. Tehát attól, hogy neked nem jó, másnak még lehet nagyon ideális.