Sword of the Stars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utazgatás a bolygók között marha jól lett megoldva, bár a végén már idegesítõ volt, hogy végig kellett menni az egész galaxison, ha el akartam jutni az ellenhez. A végn még a leigázás is elmaradt oylan sok idõt vett volna igénybe😞
Remélem ebben a játékban kicsit módosítottak rajta.
Mindenki kiválaszthatja, hogy neki milyen verzió van a gépén, és annak megfelelõen upgradelhetei. patch 1.2.
Amúgy nekem volt mikor 200-300 körig megvolt, levert mindenkit, én kolonizáltam a bolygókat és még akkor sem lépett ki a szövetségbõl.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az lehet, de azt a 10-15 bolygót fenn tartani a kezdõ pénzbõl (nálam ez 50.000) kicsit macerás élenne a kutatásokkal együtt.
Így maradok hogy az elsõ 100 körbe kb megvessem a lábam olyan 6-10 bolygón és miharabb elérni a cruiser-t viszonylag gyors mozgással és jó fegyverekkel és mehet az ismerkedés 😄
Amúgy SolForce - a gyorsaság miatt... mire a többiek észbekapnának, nekem már 10-15 bolygóm van.
Ma megpróbáltam 200 bolygósat játszani de úgy 150-200 kör utánra már majdnem 1 percet vártam körönként :S
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Szóval. Az SE5 az az SE4-tõl szinte semmiben nem tér el, pedig évekig fejlesztették, egyedül az a nagy áttörés, hogy grafikailag "felújitották", lehet forgatni a térképet (ugyan minek) meg van 3D-s realrime harc (ami meg brrr). Játékmenetben - amire ti is meg én is igazán vágyunk egy ilyen játékban - csak igen minimális különbségek vannak (research sokkal több szinten lehet egy technél, intelligence egy picit átláthatóbb).
Pontosan az van, hogy én sem grafika mániás vagyok (különben hogyan is tolhattam volna hosszú hónapokon keresztül mindennap az SE4-et) és azon vagyok kiakadva az SE5-ön, hogy elszartak egy csomó idõt a grafikai csicsázásra ahelyett, hogy egy kevésbé bugosabb, játékmeneti extrákkal megpakolt space empirest kihoztak volna.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Special Projects
From SOTS
When a player successfully salvages a technology from an alien ship or planet or discovers an Asteroid Monitor, a new special project appears in the dropdown list on the top right of the Research Interface. By highlighting the project and clicking Start, research into the project is begun. From then until the project is completed or cancelled, each special project draws 50,000 from savings each turn. Cancelling a special project before it is completed will end the project permanently and you will not be able to start it up again at any future date. Multiple special projects can be researched at one time.
Special projects fall into one of 10 categories. While the name of the project in each category is randomly assigned, the name is often related to the category in some way. But project names are not indicative of the actual technology being researched, only the category. The only exception to this is the Asteroid Monitor Control project, which will always state which system the Asteroid Monitor is in.
Also note that while race specific drives cannot be salvaged or researched, power technologies, such as Pulsed Fission, Micro-Fusion Drives or Recombinant Fissionables, can show up. A technology like Ramscoops could also show up if you are playing as the Hivers.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
És annak, aki az elõzõ részeivel is játszott a Space Empiresnek, annak lehet, hogy nem számít a grafika, de annak, aki még nem, és mondjuk elõször látja azt a játékot, az sokkal nehezebben kezd el játszani vele. Szerintem legalábbis.
És ami bosszantott a SE5 -ben (ami a demót illeti), hogy akartam játszni egy sima custom map-ot, vagy scenario-t és fél órába telt, mire mindent megadtam neki, ami az induláshoz kell. Komolyan a végén már azt vártam hogy megkérdezi-e, hogy hány körme legyen a fajomnak, illetve, hogy mekkora az átlagos p*cs méret... Persze aki az ennyire szöszölõset szereti, az gondolom imádja ezt a játékot. Ha eltöltenék vele 5-6 órát, akkor gondolom már én is nagyon élvezném...
Az egészre azért vagyok mérges, mert évekig fejlesztették, és szinte semmi új nem lett benne, kivéve a grafikát (ami viszont ehhez képest igencsak csirke) - nyilván nem ez a szempont egy ilyen játéknál, de nem is értem hogy tudtak ennyi idõt eltölteni ilyen tré graf gyártásával.
Bár az kár hogy nem lehet minden egyes bolygót benépesíteni, de az jó hogy legalább bányászni lehet õket.
Én még sosem játszottam 200 bolygósat, a 20-30-assal is napokig elvagyok ha túlélem az elsó 10-15 órát 😊 Meg a gépem így is már nehézkesen viseli el már a sok-sok bolygót is.
a hajókat meg flottába kell szervezni és onnan máris ugyan olyan mint itt, nem kell egyesével szöszölni..., sõt egyesével elég esélytelenek 😛
mongyuk nekem a komplexebb hajo design is bejön benne, bár lehet csak azért mert maradi vagyok és még mindig moo2 nekem a best ebben a müfajban ig2-vel válvetve (bár az picit más azért)
Az Empire 5 meg szerintem túl szöszölõs. Az hogy én építek minden hajót, meg mindenféle egységet, meg minden bolygót külön irányítani... így is van hogy yhetekig eljátszok egy nagyobb pályán (200 csillag) és nem tudom ott meddig tartana mondjuk 140 bolygó külön menedzselése...
Amúgy akinek fekszik a stílus az mindenképpen nézze meg, ha mást nem, akkor a demóját.
DC-n én is láttam csak feltelepített verzióját az meg minek akkor már 😊