Sword of the Stars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyersanyaggyûjtésre ott a bányász 😊
Azzokkal a bolygókkal mi van amit én nem udok kolonizálni? A gép azt tudja vagy csak õ is bányászni tud?
Azzokkal a bolygókkal mi van amit én nem udok kolonizálni? A gép azt tudja vagy csak õ is bányászni tud?
Jaja, eddig én is azt hittem, hogy küzdeni is kell vele, de ezek szerint nem... bár ezek szerint nyersanyagot is lehetne kapni a csaták után.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Módosítom az eddigieket.
Most olvastam utána:
Forrás: sots.Rorschach.net
Note: As long as a salvage vessel is in the fleet, and you are completely victorious in combat, you have a chance of salvaging a technology that your enemy used in the battle. The Salvage vessel does not need to actually enter combat, but you must receive the "You are Victorious" message at the end of the battle. Furthermore, it is impossible to salvage a technology that your opponet did not bring to the fight.
Most olvastam utána:
Forrás: sots.Rorschach.net
Note: As long as a salvage vessel is in the fleet, and you are completely victorious in combat, you have a chance of salvaging a technology that your enemy used in the battle. The Salvage vessel does not need to actually enter combat, but you must receive the "You are Victorious" message at the end of the battle. Furthermore, it is impossible to salvage a technology that your opponet did not bring to the fight.
de akkor sem akar ez kukázni 😄 volt mikor csak azzal mentem, de semmi...marad a pusztítás élvezete 😊
Nem lesz majd valami olyasmi javítása hogy a diplomácival nem csak pénzt tudjunk adni vagy tudományos segítséget hanem valami talalálmányt is lehetne cserélni?
Hétvégén sikerült szereznem egy tartós szövetséget, igaz kicsit drága volt a gép állandó pénzügyi és tudományos támogatása, de jól írtotta a szomszédjait. Bár néha kellettek az én folttáim is neki mert 3 irányból támadták, de jól bírta...Nem hiába volt az emberem <#vigyor4>#vigyor4>
Nem lesz majd valami olyasmi javítása hogy a diplomácival nem csak pénzt tudjunk adni vagy tudományos segítséget hanem valami talalálmányt is lehetne cserélni?
Hétvégén sikerült szereznem egy tartós szövetséget, igaz kicsit drága volt a gép állandó pénzügyi és tudományos támogatása, de jól írtotta a szomszédjait. Bár néha kellettek az én folttáim is neki mert 3 irányból támadták, de jól bírta...Nem hiába volt az emberem <#vigyor4>#vigyor4>
"ha a csatamezõn van egy repair and salvage típusú hajód..."
Igen, a csatamezõn épp, és nem az odaküldött seregben. 😊
Igen, a csatamezõn épp, és nem az odaküldött seregben. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az kár, mert van amit nem kapott meg szegény népem és anélkül nem olyan könnyü a lakosság busztítása biológiai úton...marad akkor a meteor esõ 😊
Ez a Tarkas nép eléggé tetszetõsen tud pusztítani 😊
Ez a Tarkas nép eléggé tetszetõsen tud pusztítani 😊
Lehet, hogy úgy fogsz végigvinni egy két játékot, hogy egyáltalán nem is fognak. Azért nem olyan egyszerû, ám, sok változónak kell teljesülnie, és még akkor sem biztos, hogy megkapod.
ha a csatamezõn van egy repair and salvage típusú hajód és az ellenfélnek valamelyik hajója rendelkezik olyan fejlesztéssel, amit te még nem kutattál ki, vagy neked eleve nem is lenne elérhetõ akkor van egy kicsi esélyed, hogy a roncsokból összekukázhatsz egy projectet, amit a speciális kutatásoknál ki tudsz kutatni.
Az ellenféltõl hogyan lehet összekukázni?
Én nem voltam ilyen szerencsés mikor vele találkozott a legnagyobb flottám...simán megfelezte az a 3 nagy kocka meg a sok pici, de alapjában véve tetszenek ezek a véletlen események.
Én nem voltam ilyen szerencsés mikor vele találkozott a legnagyobb flottám...simán megfelezte az a 3 nagy kocka meg a sok pici, de alapjában véve tetszenek ezek a véletlen események.
Az ellenféltõl összekukázott kutatások is oda kerülnek.
Tudom, hogy van még néhány véletlen esemény, mindrõl tettem be képet, amivel találkoztam.
Akkor még szerencse, hogy nem volt egy hajóm sem annál a bolygónál amit megtámadott. :-)
Tudom, hogy van még néhány véletlen esemény, mindrõl tettem be képet, amivel találkoztam.
Akkor még szerencse, hogy nem volt egy hajóm sem annál a bolygónál amit megtámadott. :-)
IGen. a Gonosz Neumann ()Szegény János honfitársunk...) ellopja az ûrhajókat és magának csinál belölle sereget...mindegy hogy mekkora a hajóval csinálja, de ellopja és az nagyon nem jó. De van még sok másik véletlen esemény is.
Amúgy a speciális kutatások közé csak a asteriod monitor van vagy van még más is?
Amúgy a speciális kutatások közé csak a asteriod monitor van vagy van még más is?
Ez egy jó kérdés! Én sosem játszok szövetségben, és mindig ki is kaõcsolom ezt az opciót, mert nem szeretném, hogy hátbatámadjanak. De ha minden igaz, az új patch lehetõvéá teszi majd a fix csapatbeosztást is, szóval lehet, hogy majd én is rászokok valamilyen szövetségre..
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Valahogyan nem megy nekem az hogy hosszú ideig megtartsak egy szövetséget. Azt mi folyásolja be?
Nálam eddig sem fagyott ki 5 kör után, hanem csak ritkán. Amúgy a kommentárok hangjai valóban nagyon gyengék, és idõnként uncsi hallgatni mindig ugyanazt, de ettõl még nagyon hosszú órákat el lehet tölteni ezzel a jó kis játékkal.
Most megkeresem az új patch-et és a hozzávalót...
Most megkeresem az új patch-et és a hozzávalót...
Amúgy amit már beszéltetek hogy a kommentárnak milyen szép hangja van annak furcsa aki még nem játszott a strongholddal, ha jól rémlik ott is ilyen szép hangú illetõ van.
A patch megoldja azt a problémát, és már kint van a patch és akit érdekel van hozzá crak is.
Így hogy nem fagy ki 5 kör utánn így még élvezetes is a játék 😊
Így hogy nem fagy ki 5 kör utánn így még élvezetes is a játék 😊
Az miért van hogy fut a jatek és egy ídõ utánn (ez mindig változo) kilép és valami mars.dmp mitudom én mit ír ki.
Segitsetek.
D
Segitsetek.
D
A Tech Tree-re visszatérve, a játék könyvtárában 186 kutatáshoz rendelt kép található, szóval gondolom annyi kutatás van.
Tech Tree -- Modding
From SOTS
Found in TechTree\, first file is TechTreeDisplay.script, which is a standard text file. Change interface colours or assign new/changed models here. (See: File Structure)
MasterTechList.tech is another text file with arrays of all the techs available in it. Also editable here are whether a tech is available to a race, though Kerberos did set the race tech access values for a particular reason. For example a value of 100 in the race specific values = available, while 0 = unavailable.
Research points are editable in this file too.
Retrieved from "http://sots.rorschach.net/Tech_Tree_--_Modding"
Tech Tree -- Modding
From SOTS
Found in TechTree\, first file is TechTreeDisplay.script, which is a standard text file. Change interface colours or assign new/changed models here. (See: File Structure)
MasterTechList.tech is another text file with arrays of all the techs available in it. Also editable here are whether a tech is available to a race, though Kerberos did set the race tech access values for a particular reason. For example a value of 100 in the race specific values = available, while 0 = unavailable.
Research points are editable in this file too.
Retrieved from "http://sots.rorschach.net/Tech_Tree_--_Modding"
Mi a gond a system menüvel?
Fullos tech tree-vel még nem találkoztam, de amúgy sem biztos hogy sok hasznát vennéd, mert dinamikus tech tree-d van, azaz játékról játékra változik, hogy mit kapsz, a 30% alaptól eltekintve...
Fullos tech tree-vel még nem találkoztam, de amúgy sem biztos hogy sok hasznát vennéd, mert dinamikus tech tree-d van, azaz játékról játékra változik, hogy mit kapsz, a 30% alaptól eltekintve...
huh kiprobáltam a játékot, nekem az a gondom hogy a system menu kicsit átláthatatlan :S amugy nme rossz, de ha valakinek van egy tech tree azt megköszönném
Ezek gondolom rendfokozatok lennének, csak kérdés h. mikor v. miért adnak ilyeneket...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Betöltöttem a játékot és eltûnt a System Killer... <#conf>#conf>
Ki érti ezt?
Amúgy tudja valaki, hogy mit kaptam volna, ha elpusztítom?
Ki érti ezt?
Amúgy tudja valaki, hogy mit kaptam volna, ha elpusztítom?
Hát megpróbálom, aztán megírom, hogy mi lett az eredménye... hacsak addig el nem pusztítja a galaxist.
Ha jó emlékszem valhol olvastam, hogy könnyen el lehet pusztítani csak rakétával felszerelt hajókkal.
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan lehetne elpusztítani, mielött kiírtja a galaxist (ami nem lenne nagy gond, ha nem felém haladna...)? <#confused>#confused><#miaz>#miaz><#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf><#help>#help>
Második menet:
(arra gondoltam, hogy oksi, a cr-ek nem voltak mind a legújabbak, és majd most 2 seregnyi dn-el elpusztítom, mondjuk én ezzel a sereggel már könnyedén meghódítanám az egész galaxist, és hogy mi lett az eredménye??? hát a képek segítenek kitalálni....)
(arra gondoltam, hogy oksi, a cr-ek nem voltak mind a legújabbak, és majd most 2 seregnyi dn-el elpusztítom, mondjuk én ezzel a sereggel már könnyedén meghódítanám az egész galaxist, és hogy mi lett az eredménye??? hát a képek segítenek kitalálni....)
Mondom megnézem mi ez...
8 Cruisert fél perc alatt szétlõtt, úgy hogy szinte még csak lõtávolba sem értem (már ami a saját hajóim lõtávját illeti)
Majd a hajóim után a bolygó következett... és hogy mi maradt utána??? azt hiszem a képek elárulják.
8 Cruisert fél perc alatt szétlõtt, úgy hogy szinte még csak lõtávolba sem értem (már ami a saját hajóim lõtávját illeti)
Majd a hajóim után a bolygó következett... és hogy mi maradt utána??? azt hiszem a képek elárulják.
A rorschach-ról:
"Asteroid Strikes increase the resource level of the system that they occur in, with a higher increase if all the meteors are destroyed before striking the planet."
"Asteroid Strikes increase the resource level of the system that they occur in, with a higher increase if all the meteors are destroyed before striking the planet."
Sikerült kikutanom, és most már én irányítom (2õt is...)
A meteorokhoz visszatérve, mintha azt olvastam volna, hogy minél többet sikerül elpusztítanod, annál több zsét kapsz!
A meteorokhoz visszatérve, mintha azt olvastam volna, hogy minél többet sikerül elpusztítanod, annál több zsét kapsz!
Egyszer sikerült, de nem sok értelme volt, igaz hogy megkaptam az irányítást felette, de egy size 1 bolygó körül keringett ami ráadásul 600 climate hazardal bírt és jó ha volt ott 3000 resource, de akkor is kolonizáltam! A special projekt valami 70 körig tartott asszem.
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!