472
Minden információ a játékról: http://sots.rorschach.net/ Honlap: http://www.swordofthestars.com/ |
A DEMÓ letölthető a FilePlanet-ről! |
-
#352 Nálam eddig sem fagyott ki 5 kör után, hanem csak ritkán. Amúgy a kommentárok hangjai valóban nagyon gyengék, és időnként uncsi hallgatni mindig ugyanazt, de ettől még nagyon hosszú órákat el lehet tölteni ezzel a jó kis játékkal.
Most megkeresem az új patch-et és a hozzávalót... -
#351 Amúgy amit már beszéltetek hogy a kommentárnak milyen szép hangja van annak furcsa aki még nem játszott a strongholddal, ha jól rémlik ott is ilyen szép hangú illető van. -
#350 A patch megoldja azt a problémát, és már kint van a patch és akit érdekel van hozzá crak is.
Így hogy nem fagy ki 5 kör utánn így még élvezetes is a játék :) -
#349 Indításnál mit ír ki a kép aljára? Nálam 1.1.1. és mostanában jön ki az újabb patch. -
#348 Nem hinném hogy fent lenne. -
#347 És fent van a patch? Vagy talán majd az újabb segíteni fog. -
#346 Nekem is ez a gondom, de már az elején kilép nekem. -
#345 Sajnos nem tudom, időről-időre nálam is megesik. Még szerencse, hogy nem túl gyakran... -
dillen #344 Az miért van hogy fut a jatek és egy ídő utánn (ez mindig változo) kilép és valami mars.dmp mitudom én mit ír ki.
Segitsetek.
D -
#343 A Tech Tree-re visszatérve, a játék könyvtárában 186 kutatáshoz rendelt kép található, szóval gondolom annyi kutatás van.
Tech Tree -- Modding
From SOTS
Found in TechTree\, first file is TechTreeDisplay.script, which is a standard text file. Change interface colours or assign new/changed models here. (See: File Structure)
MasterTechList.tech is another text file with arrays of all the techs available in it. Also editable here are whether a tech is available to a race, though Kerberos did set the race tech access values for a particular reason. For example a value of 100 in the race specific values = available, while 0 = unavailable.
Research points are editable in this file too.
Retrieved from "http://sots.rorschach.net/Tech_Tree_--_Modding"
-
#342 Mi a gond a system menüvel?
Fullos tech tree-vel még nem találkoztam, de amúgy sem biztos hogy sok hasznát vennéd, mert dinamikus tech tree-d van, azaz játékról játékra változik, hogy mit kapsz, a 30% alaptól eltekintve... -
nephotep #341 huh kiprobáltam a játékot, nekem az a gondom hogy a system menu kicsit átláthatatlan :S amugy nme rossz, de ha valakinek van egy tech tree azt megköszönném -
#340 Ezek gondolom rendfokozatok lennének, csak kérdés h. mikor v. miért adnak ilyeneket... -
#339 A Profiles menüpont alatt található egy rész.
Itt van valakinek valami??? -
-
#337 Betöltöttem a játékot és eltűnt a System Killer...
Ki érti ezt?
Amúgy tudja valaki, hogy mit kaptam volna, ha elpusztítom?
-
#336 Hát megpróbálom, aztán megírom, hogy mi lett az eredménye... hacsak addig el nem pusztítja a galaxist. -
#335 Ha jó emlékszem valhol olvastam, hogy könnyen el lehet pusztítani csak rakétával felszerelt hajókkal. -
#334 Van valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan lehetne elpusztítani, mielött kiírtja a galaxist (ami nem lenne nagy gond, ha nem felém haladna...)? -
#333 Második menet:
(arra gondoltam, hogy oksi, a cr-ek nem voltak mind a legújabbak, és majd most 2 seregnyi dn-el elpusztítom, mondjuk én ezzel a sereggel már könnyedén meghódítanám az egész galaxist, és hogy mi lett az eredménye??? hát a képek segítenek kitalálni....)
-
#332 -
#331 Mondom megnézem mi ez...
8 Cruisert fél perc alatt szétlőtt, úgy hogy szinte még csak lőtávolba sem értem (már ami a saját hajóim lőtávját illeti)
Majd a hajóim után a bolygó következett... és hogy mi maradt utána??? azt hiszem a képek elárulják.
-
#330 -
#329 Szép színes fegyverzet:
-
#328 Ilyen kék hátterem sem volt még.
-
#327 Na, ezt is lenyomtam... bár mivel elpusztult csak egyetlen körre adott némi kutatási pluszt...
-
-
#325 A rorschach-ról:
"Asteroid Strikes increase the resource level of the system that they occur in, with a higher increase if all the meteors are destroyed before striking the planet." -
#324 Sikerült kikutanom, és most már én irányítom (2őt is...)
A meteorokhoz visszatérve, mintha azt olvastam volna, hogy minél többet sikerül elpusztítanod, annál több zsét kapsz! -
#323 Egyszer sikerült, de nem sok értelme volt, igaz hogy megkaptam az irányítást felette, de egy size 1 bolygó körül keringett ami ráadásul 600 climate hazardal bírt és jó ha volt ott 3000 resource, de akkor is kolonizáltam! A special projekt valami 70 körig tartott asszem. -
Lysandus #322 Kettő van, én eggyel már találkoztam. Ez volt a Master of Puppets. (Metalica II. album). Na most ez elég szemét, lenyomni még nem tudtam. Nyom vmi sugarat, amivel átállítja a hajóimat, fogalmam sincs mit lehet vele kezdeni. A másik nem tudom micsoda. -
#321 Persze, a pusztításért cserébe kapsz egy kevés fémet. :D -
#320 Nem tudom, mik lehetnek azok a dolgok, amiket annyira titkosítanak és nem hajlandóak elárulni...
Viszont arról csak most olvastam először, hogy a meteor támadás megnöveli a resource-t abban a rendszerben. -
Lysandus #319 A rorschach-om azt írják, hogy ha kikutattad, akkor te irányítod majd az asteroidot. Nem hangzik rosszul:
http://sots.rorschach.net/Unknown_Menace -
#318 Általában úgy játszom, hogy ki van kapcsolva a Random Encounters, de most bekapcsoltam... erre léptem nyomon ilyen bolygókba ütközöm:
Amúgy sikerült már valakinek kikutatni az ehhez tartozó Special Projectet? Az mit ad???
-
#317 Kiadtak egy új demót, akit érdekel, nézze meg itt.
A new demo was released on Oct. 16th. It includes the 1.1.1 update and the ability to build and field a cruiser. The Lighthouse announcement has a list of download places.
-
#316 -
#315 -
#314 Hát igen, a random tech hátránya, hogy nem biztos, hogy bármi olyat megkapsz, mint amit szeretnél. Amúgy szerintem, ha elég nagyszámú sereggel mész, akkor nem gond, ha nincsenek meg a végső fejlesztések... -
#313 Hi! 1 hete kezdtem játszan ia játékkal, nagyon megtetszett. Az egyik játékomban az emberekkel már a 350. kör-nél tartok, már minden elérhető technológiát kifejlesztettem. Az elején szerencsém volt mert mindenfelé jó kis bolygók voltak, de a tech fával el lehetetlenedtem. Se distruptor, se phaser se x-ray laser, se siege driver, se cutting beam se semmi. Salvage hajóm minden flottában van de már 100 kör óta nem salavgeltem semmi technológiát, a technikai fölényem jelentős de már az AI sem tart távol. Egyébként jó lenne valakivel multizni.