298

• Amse
    ez az egyetlen negatívuma eddog nálam, de még így is nagyon durván jó.
  • Thanatos
    shotokat nyomjon már valaki :) meg pl infot hogy emnyi erőforrást eszik? mert eddig bárminemü hasonlo programmal probálkoztam elég hamar del lett mert nem ért anyit mint amenyi memóriát megevett :/
  • HiPPoNaX
    Nekem is ez volt a gondom bbLeannel, a systray kezelese vmi pocsek volt sajnos, nem kezelte pl azt, ha egyes ikonok megvaltoztak (pl uj level erkezese), illetve rendszeresen tuntetett el ikonokat a systraybol, pedig a hozzajuk tartozo alkalmazas futott tovabbra is
  • Amse
    nah még egy kérdés, mert jutnak eszembe :)

outlook-ban ha eddig jött levél azt a taskbar-on jelezte egy levél ikonnal.bblean-el ezt nem csinálja.

megoldás?
  • Amse
    ahha.
    szal a megoldás (vagy legalábbis egyik megoldás), hogy duplán rákattanunk a tálcán a program fülére és akkor egy munkaasztallal odébb rakja.

más:
    nfol írtad, hogy nem tudod mire jó az a kör a taskbar és a futó programok között.
    namost én azt tapasztaltam, hogy ha bekapcsoljuk (fekete) akkor az összes munkaasztalonugyan ugyan az lesz.(ha előtte mindegyiken más volt akkor egyesíti az összeset)

ha kikapcsolod akkor pedig használhatot külön külön a munkaasztalokat.
  • Amse
    jah ahhoz viszont engedélyezni kell a háttert viszont úgy gáz mivel nem lehet beállítani, hogy széthúzza vagy középre rakja stb...
  • SASboy
    /fav itt is bár gondolom senkit sem érdekel ;)
  • SASboy
    ha még nem válaszolták meg: háttérképet úgy a legegyszerűbb megváltoztatni, hogy a képet kihúzod az asztalra és voalá.
  • Amse
    még1 kérdés.
    - hogyan lehet egy pl beta munkaasztalon megnyitott ablakot átrakni másik munkaasztalra?
  • HiPPoNaX
    Nem pont, a stylexp a windows meglevo shelljen engedelyezi a skincseret (mivel draga jo ms miatt alapbol csak a ms altal kiadott skineket tudnad hozza hasznalni), mig a bbLean (meg egyaltalaban a *box ablakkezelok) onallo shell, amit aztan kedvedre allitgathatsz (megjeleneseben es funkcioiban egyarant)
  • k8bal
    /+fav! :)
    Tényleg nagyon hasznos program!
    És a legjobb h ehhez halandó ember is tud style-t készíteni!
    csak kell ez a progi: Link
  • Amse
    meg azt is említetted nfol, hogy a style xp-s vs-eket is tudja kezelni, de arról se írtál többet.
    majd ezekről írsz egy kis felvilágosítást?
  • Amse
    jah másik kérdés:
    nfol említetted a leírásban, hogy át lehet állítani, hogy jobb gombal a taskbar fülekre kattintva ne minimalizálja az ablakot hanem a szokásos bezárás, minimalizálás... menü jöjjön be, de azt nem írtad meg, hogy ezt hogyan is lehet.
  • Amse
    hát nem rég óta használom ( kb 2 órája ), de sokkal jobbnak tűnik.
    Sok pozitívuomt mondtak a hogy néz ki az asztalod topicban és a kinézee is tetszik ezért kipróbáltam.
    a működése pedig lenyűgözött teljesen.
    az, hogy 4 munkaasztalt tud kezelni marha egyszerűen az annyira megkönnyíti az én munkám, hogy ettől teljes örömmámorban úszom. :)
    az, hogy egyik munkaasztalon internetezem a másikon meg dolgozom az nagyon nagyon jó dolog.
    most felsorolni sem tudom, hogy mennyi olyan beállítás van benne ami nekem nagyon jól jön.
  • Amse
    szal pár kérdés az okosoktól:
    - hátteret hogyan is lehet változtatni? (nekem úgy sikerült, hogy a BéackBox/Configuration/Graphics - ban kikapcsoltam az enable backgroundot és képnézegetővel raktam be, de gondolom van más mód is)

-a futó programok tálcán lévő fülére nem lehet maximális szélességet adni? (mert ugye ha 1 van nyitva akkor ez egész tálca szélességű a fül) (mondjuk nem olyan fontos...

persze lehal az agyam amikor fel kéne tennem azokat a kérdéseket amik a bblean használata közben felmerültek, de majd beírom ha eszembejut :)
  • Akos 001
    hosszú:P

szal valami olyan mint a Style XP?
  • Amse
    hogy mi is ez?
    olvasd el :)
    a lényeg, hogy tudjak kérdezni :)