298
-
#258 mindketten kikapcsoljátok a bar és skin plugineket...? -
#257 hali! azt hogy tudnám megcisnálni bbLean-ben hogy csak a jobb gombos menü maradjon meg? és az asztalt meg az ablakokat tudjam skinnelni WB5-tel? -
#256 áhh, mégse jó az 1-2es. azt szeretném, hogy a beállított windows theme-ben lévő címsort használja és ne a BB-ben beállítottat. mit kell kikommentezni, hogy ne vegye figyelembe a style-nak az erre vonatkozó beállításait
(működött, újraindításig...bár akkor sem mindenen, voltak olyan ablakok ahol a style-ét használta) -
#255 4. Az a helyzet, hogy a munkaasztalok nevének automatikusan annyi helyet hagy a tálcán, mint amennyit az óra és a tálca elfoglal, szóval nem függ attól, hogy mi a neve az asztaloknak. Ezzel én sem tudtam semmit kezdeni. Esetleg próbáld ki a bbLeanBar helyett a BBSystemBarEX plugint, az tud pár érdekes dolgot pluszban. -
#254 1. én a stylemakerrel állítom be a címsor betűstílusát, magasságot nemtudom lehet e állítani
3. én is kérdeztem már de mintha most nem lenne már nekem (otthon megnézem)
4. ha nincs rá szükséged kapcsold ki: a bbLeanBar.rc-ben tegyél a sor elejére felkiáltójelet
Azt én is megjátszottam de már nehéz lenne visszaszokni :) -
#253 UPDATE
1-2. megtaláltam azt a beállítást, hogy az akt. windows theme címsorát használja. így megfelel
3. ezzel az üres sáv is eltünt.
(bár attól még nem tudom, hogy hogy lehet a címsort formázni)
4. még mindig nem tudom...
szerk.: jah még annyit, hogy tegnap használtam egy kicsit a windowst blackbox nélkül (pár hónap után először). mondanom se kell, hogy mindig a képernyő szélén kattintgattam jobbal, hogy feljöjjön a start menü. majd meghülyültem, hogy mindig le kell menni a sarokba... :)) -
#252 helo.
pár kérdés:
1. az ablakok címsorának a betűit hol tudom változtatni (méret, típus)?
2. az ablak címsorának magasságát hol tudom változtatni?
3. az ablak fölött is van üres sáv, pedig a Desktop Marginnál 0 van megadva. Ezt hogy lehet 0-ra hozni?
4. a workspace-ek (alpha, beta, ...) felirata túl sok helyet foglal. annak a szélességét hol tudom változtatni? (a neveket átváltoztattam 1, 2, 3, 4 -re, de akkor is elfoglal vagy 200px-et)
köszi -
#251 shift+alt alapértelmezettben. -
#250 hol lehet állítani a nyelvet? Windows tálcán ugye az óra mellett van lennt
-
#249 Mi az az About this control?
Ha változtatsz a gombokon, akár ha csak arrébb húzod őket, mindig nyomd meg a menüben a save configurationt, különben legközelebbi betöltéskor a régi konfig jön vissza. Az rc-jét meg nemigen kell piszkálni, legfeljebb a gombok mérete miatt lehet érdekes, de ez az a plugin, amit menüből kell összerakni. -
#248 EmThor: Boldog szülinapot! -
#247 Sziasztok
egy hónap kihalás után egy kérdés
a bbinterface-ról
nem tudom eltüntetni a About this controlt, és az én butonjaim pedig eltűnnek mindig, és a bbinterface.rc-t sem tudom szerkeszteni
-
#246 Függ a Windowstól, de nálam nem, mivel mindkettő rendszer magyar nyelvű... :)
És a poén éppen az, hogy az egész blackbox könyvtárat másoltam át egyik gépről a másikra - mivel mindkettőn ugyanolyan elrendezést akartam -, tehát nem módosítottam semmit a clock stringen... Mindegy, este összehasonlítom, hátha mégis. -
#245 de lehet azért mert a Control panel/Regional and language options-nál a hungariant választottam :D -
#244 nekem angol windows-om van, és magyarul irja ki.
ezt használom a bbLeanBar.rc-ben:
%#H:%M %a %b %d (%#j/365) %#U. hét -
#243 az nem windows függő?:) -
#242 Excel beállításai között, azt hiszem.
Cserébe: rábukkant valaki arra az opcióra, amellyel a tálcán a dátumkiírásnál a nap és hónap nevét magyarul lehet megjeleníteni? Egyik gépemen magyar, a másikon angol, és mindkettőn ugyanaz a clock string format... :o -
#241 azt, hogy lehet elérni, hogy ha több exel file van nyitva azt külön rakosgassa ne egy ablakba? -
#240 ezt is köszi
-
#239 Itt a kért stílusfájl, egyenesen Flashbacknek. -
#238 A linket természetesen elírtam... Tehát: boxshots.org. -
#237 Ami még ennél is nagyobb gond a SysMonnal, hogy a felbontásváltás utáni elcsúszásra nem mindig gyógyír a reconfigure parancs kiadása, ugyanis ilyen esetben képen az írásvédetté tett .rc-jében is visszaállítani a pozíciójára vonatkozó adatokat a kis drágaság... De azért szeretjük.
Más. A boxshots.org-ra kitették a BB4Win Wikijét, amin lehet találni egy érdekes kis leírást a módosított bbLean-ről, egy changelogot. Vannak benne érdekes dolgok, amiket ki fogok próbálni. -
#236 Hogy hegesztem össze? Sehogy. :)
Arról van szó, hogy a SysMonPlus magasságát a tálca magasságávalmegegyezőre állítom, aztán lehúzom oda a bal sarokba, a tálcát jobbra húzom, a szélességét pedig akkorára veszem, hogy éppen beletakarjon kicsit a SysMonPlus jobb szélébe.
Egyébként ezzel vannak bajaim, például az, hogy a SysMonPlusban ekkor a sztringet balra igazítva használnám, de csúnyán néz ki, ha rögtön a képernyő szélénél elkezdődnek az adatok; viszont ha beírok a sztring elejére egy szóközt, az újraindítás után mindenképpen kitörlődik onnan. Másik gond az, hogy ha futtatok egy játékot, ami nem 1024-768-ban megy, akkor elmászik a SysMon a helyéről. -
#235 Készültségi szint tegnap 21:40-kor: ~60%. -
#234 akartam már múltkor is kérdezni, hogy hogy hegeszted össze a sysmont a leanbarral? mer mintha nem lenne köztük csík pedig kellene de most rájövök... -
#233 #218 -
#232 Olyasmi, mint az ObjectDock, csak nekem jobban tetszik annál, és szép nagy PNG ikonokat lehet beletenni. -
#231 az mire is jó?:P -
#230 Én speciel semmit sem tudok. Úgyhogy próbálkozok az RKLauncherrel. -
#229 énnek inkáb örülni kéne nem?
ígye :] -
#228 Mindenki tud mindent. :| -
#227 nemtom :) -
#226 mijeza nagy punnyadás amse?
-
#225 Menüből sehogy. Szerkeszteni kell a bbinterface.rc-t, és abban meg tudod adni minden elemnek a pozícióját és a méreteit. -
#224 bbinterface-ben hol lehett állítani a buttonok méretét satübbi?
melyik menüpont?
-
#223 Nem tudom, ha nincsen fent az xoblite.net-en a pluginok között, akkor Google... -
Somy #222 thx! már közben elkezdtem a bbInterface-el szórakozni, ha sikerül akkor majd förakom valahova.
jah és még egy a bbiTunes-t honnan tudom leszedni? -
#221 Egy strigula behúzva. -
#220 Hát, ez fogós kérdés... Ezen a képen szerintem használják a bbWinamp vagy bbiTunes plugint, a bbInterface-t biztosan, meg még pár egyéb dolgot, amiket jelenleg nem ismerek én sem. Esetleg a boxshots-on a kép szerzőjénél kellene megnézni, hogy nem linkelte-e be valahová a konfigot... -
Somy #219 bocs a nagy képért