bbLean

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
vmelyik file-ban benne vannak a nevek, a sor elé tegyél egy felkiáltójelet, ekkor nem veszi figyelembe..

bbleanbar.rc-t kell elvileg szerkeszteni és asszem workspace names elé egy felkiáltójelet vagy inkább kettõskereszetet rakj, ment, refresh és reméljük jó

k8bal
lenne egy kérdésem!
Hogy kell eltüntetni a tálca baloldaláról a workspaces-t?
pl ahhogy itt is látszik: kép
és még egy: hogy azt a kis gombot ami ott van a jobb oldalon a az a kis program ikonok elött!?
meg az órától balra levõ gombokat?
ezekre gondolok:

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Amse
így már jó.
azt el lehet valahogy érni, hogy ha ne ugráljon az egész sor ha a cpu-nál pl 11%-ra vált 55%-ról?(mert ugye a 11 az sokkal keskenyebb.

Amse
ohh thx brother 😉

Ch_Slater
azért mert nem azt a BBSysMon-t kell használni, hanem a BBSysMonPlus-t..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Amse
Emthor:
A te sysmon srting kódod nálam nem megy 😞 vagyis az adatforgalom mutatása. nemtudod mitõl lehet? annyi jelenik meg , hogy Down:ID meg Up:IU

Nfol
Aha... És a címsor bal oldalán nem is látszik a pont?

http://nfol.extra.hu

Amse
mármint amihez nem nyúl a bblean?
vezérlõpult/megjelenítés/megjelenítés

The FlashBack
valaki elmondaná, hogy a rendes programok menüjében lévõ betûk nagyságát hol kell állítani, mert a current styleben csak a bblean menüt tudtam...
pls help

Ch_Slater
nah még egy utolsó off:

a méretet nem úgy gondoltam. hanem pl. ilyenek vannak benne, hogy 120x90, 468x60, stb. ezeket letiltja.
de rájöttem, hogy a banner szó miatt tiltotta le, nem a mérete miatt. kiszedtem a banner tiltószót és a tar.hu-t is engedélyeztem és már OK.

Amse
az összesnek kb 25kb a mérete.
a gombok 1 kb körül vannak a kép meg 18...

Ch_Slater
off

majd még megnézem.
szerintem a méretnél vannak megadva bizonyos reklám bannerekre jellemzõ méretek és azokat letiltja. de még ennyire nem mélyedtem el az Outpost ad-block lelkivilágában.
Igazándiból a linkekeket nem értem miért tiltja le...

szerk.: betettem a tar.hu-t a trusted site-ok közé.

egyébként szerintem az volt a baja, hogy a tar.hu-n banner nevü könyvtárba van ez a kép. és mintha az olyan dolgok, amiben benne van a banner szó szerepelnek az Outpost tiltólistájában...

on

Amse
és nemtudod megmondani az ADblock-nak, hogy ezt ne tiltsa le?
gondolod az a baj, hogy tar.hu-ról linkelek?a képek méretével mi baja lenne?túl kicsi?

Ch_Slater
nem is a firefox, hanem az Outpost firewall veszi reklámnak, és nem jeleníti meg. kép nincs, a linkek szövege helyett meg csak egy-egy felirat van.
más topikokban nincs ilyen gond.

a képeknél gondolom a mérete vagy neve alapján sorolja reklámok közé, a linkeknél nem tom mi alapján dönt.

mindegy nem olyan fontos..

The FlashBack
nálam semmi problem

Ch_Slater
valamiért ennél a topiknál nincs logó, és a linkek sem jelennek meg rendesen (valamiért AD-nak veszi a firefox)
az összes többi topiknál jól mûködik

The FlashBack
nájsz😊
grat a HG-hez

The FlashBack
rossz hír a bblean skin vevan kapcsolva... de akkor is csak nagyít...

B@ldrick
ügyi 😊

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Nfol
Szép álmokat! 😄

Amse
de akkor is kell systray meg óra, mert akkor már be kéne fejezni, de ezokat meg nem akarom...
de az egész jobb oldala üres szal vmi nagyobb dolgon töröm a fejem.
majd éjszaka megálmodom.

Nfol
Nem systray, hanem úgy, mintha a linkek egy gombon lennének, utána jönne a két ablakváltó gomb, meg a kis kör...

Amse
csináltam olyat, de most mi legyen ott?systray meg óra?nekem az nem teccett annyira.
én inkább olyan izét raknék oda, csak nemtom milyet 😄

Nfol
Olyt kellene szerintem, hogy a csík jobb széle szépen átmosódik egy bbLean tálcába 😊.

Amse
nah nekem így jobban tecc, de jobb alulról hiányolok vmit, csak nemtom még mit 😊

Amse
mindjárt szebb lesz 😊

Nfol
Tetszik a logó odafent. Mondhatni kúl. 😄

Nfol
Flash: A csíkká zsugorítás valszeg azért nem megy, mert kikapcsoltad a bbLeanSkin plugint, és az anélkül nem megy...

Ha a stílussal bajod van, akkor a menüben a Blackbox/Edit/Current Style ponttal rögtön megnyitod szerkesztésre a stílust, megkeresed az összes olyan sort, aminél szerepel az "akármi.fontHeight" és ott átírod a számot egy nagyobbra. Néhány nem alap betûtípussal amúgy gáz van, és akármilyen méretet adsz nekik, ugyanúgy kicsik maradnak. Utána a Blackbox/Reconfigure-ral nézd meg, hogy javult-e.

Amse
thx 😊
nekem még nemtecc(vagyis a gombok), de majd megcsinálom, hogy nekem is teccen.

SASboy
grat a bannerhez. qrva jó lett <#eljen>

nice legs. what time to open?

The FlashBack
hol lehet beállítani?😊

Amse
<#nemtudom>

The FlashBack
de valami matt nem mûxik, mer ha rákattintok, akkor ablakot nyagít, vagy kikcsinyít...

Amse
nemértem.
azt akarod, hogy pl a firefoxnak csak a fejléce látszódjon és maga az ablak ne.ugye?
ezt úgy lehet, hogy rákattansz a fejlécre duplán.

The FlashBack
ha duplakatt a fejlécre azzal azt érem el, hogy a még kis méretben lévõ ablakok nagyara váltanak és fordítva

Amse
csak mindíg szerkesztem...
pls te is szerkeszd ha van új kérdés 4 percen belül, mert ezek az 5 hsz ek egymás után praktikusabbak úgy.

The FlashBack
igen erre már rájöttem
#159 hiányzik a teljes öszhanghoz

Amse
abba a style-ba másolod amibe szar a menü és elmented.
betöltöd úrja és jónak kell lennie.

nemtom melyik style-t sr@rtad szét...

duplakatt a feljécre

The FlashBack
Hol van az az opció, amikor is ráklikklelek az ablakok fejllécére, és csak a fejléc marad, majd még1x és visszajön az ablak
nem találom

The FlashBack
küldd már el pls ezt a filet
mer az enyémet már szarrá állítottam
pls

The FlashBack
semmi változás, menü olvashatatlan

The FlashBack
de hova másoljam? style.rc vagy mi?

Amse
hát felõlem a legaljára is berakhatod, de ha célszerû a menu részhez.
általában részekre van szedve pl menu.title.XXX 5 sor /szünet/ menu.frame.XXX 5sor /szünet/ stb.

The FlashBack
ezt hova????

Amse
ilyen sorok nincsenek?
a 12-t át kell írni ha kics/nagy
ha nincs illyen sorod másold be.

menu.title.fontheight: 12
menu.frame.fontheight: 12

The FlashBack
az a problem hogy alig tudom olvasni a progik menüjét, mert olyan kicsi lett hogy nem látom, meg a böngészõ címsorát se, de a rendes bblean menü meg tökéletes nagyságú
valaki 5let?

The FlashBack
ma valahogy kérdéses napjaim vannak;
hogy lehet állítani a style-ben a betûtípust?

The FlashBack
hogy lehet állítani a "tálca" nagyságát, szélességét, gelyét???

The FlashBack
hol van itt a hangerõszabályzõ?

The FlashBack
htx