bbLean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vmelyik file-ban benne vannak a nevek, a sor elé tegyél egy felkiáltójelet, ekkor nem veszi figyelembe..
bbleanbar.rc-t kell elvileg szerkeszteni és asszem workspace names elé egy felkiáltójelet vagy inkább kettõskereszetet rakj, ment, refresh és reméljük jó
bbleanbar.rc-t kell elvileg szerkeszteni és asszem workspace names elé egy felkiáltójelet vagy inkább kettõskereszetet rakj, ment, refresh és reméljük jó
lenne egy kérdésem!
Hogy kell eltüntetni a tálca baloldaláról a workspaces-t?
pl ahhogy itt is látszik: kép
és még egy: hogy azt a kis gombot ami ott van a jobb oldalon a az a kis program ikonok elött!?
meg az órától balra levõ gombokat?
ezekre gondolok:

Hogy kell eltüntetni a tálca baloldaláról a workspaces-t?
pl ahhogy itt is látszik: kép
és még egy: hogy azt a kis gombot ami ott van a jobb oldalon a az a kis program ikonok elött!?
meg az órától balra levõ gombokat?
ezekre gondolok:
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
így már jó.
azt el lehet valahogy érni, hogy ha ne ugráljon az egész sor ha a cpu-nál pl 11%-ra vált 55%-ról?(mert ugye a 11 az sokkal keskenyebb.
azt el lehet valahogy érni, hogy ha ne ugráljon az egész sor ha a cpu-nál pl 11%-ra vált 55%-ról?(mert ugye a 11 az sokkal keskenyebb.
azért mert nem azt a BBSysMon-t kell használni, hanem a BBSysMonPlus-t..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Emthor:
A te sysmon srting kódod nálam nem megy 😞 vagyis az adatforgalom mutatása. nemtudod mitõl lehet? annyi jelenik meg , hogy Down:ID meg Up:IU
A te sysmon srting kódod nálam nem megy 😞 vagyis az adatforgalom mutatása. nemtudod mitõl lehet? annyi jelenik meg , hogy Down:ID meg Up:IU
valaki elmondaná, hogy a rendes programok menüjében lévõ betûk nagyságát hol kell állítani, mert a current styleben csak a bblean menüt tudtam...
pls help
pls help
nah még egy utolsó off:
a méretet nem úgy gondoltam. hanem pl. ilyenek vannak benne, hogy 120x90, 468x60, stb. ezeket letiltja.
de rájöttem, hogy a banner szó miatt tiltotta le, nem a mérete miatt. kiszedtem a banner tiltószót és a tar.hu-t is engedélyeztem és már OK.
a méretet nem úgy gondoltam. hanem pl. ilyenek vannak benne, hogy 120x90, 468x60, stb. ezeket letiltja.
de rájöttem, hogy a banner szó miatt tiltotta le, nem a mérete miatt. kiszedtem a banner tiltószót és a tar.hu-t is engedélyeztem és már OK.
off
majd még megnézem.
szerintem a méretnél vannak megadva bizonyos reklám bannerekre jellemzõ méretek és azokat letiltja. de még ennyire nem mélyedtem el az Outpost ad-block lelkivilágában.
Igazándiból a linkekeket nem értem miért tiltja le...
szerk.: betettem a tar.hu-t a trusted site-ok közé.
egyébként szerintem az volt a baja, hogy a tar.hu-n banner nevü könyvtárba van ez a kép. és mintha az olyan dolgok, amiben benne van a banner szó szerepelnek az Outpost tiltólistájában...
on
majd még megnézem.
szerintem a méretnél vannak megadva bizonyos reklám bannerekre jellemzõ méretek és azokat letiltja. de még ennyire nem mélyedtem el az Outpost ad-block lelkivilágában.
Igazándiból a linkekeket nem értem miért tiltja le...
szerk.: betettem a tar.hu-t a trusted site-ok közé.
egyébként szerintem az volt a baja, hogy a tar.hu-n banner nevü könyvtárba van ez a kép. és mintha az olyan dolgok, amiben benne van a banner szó szerepelnek az Outpost tiltólistájában...
on
és nemtudod megmondani az ADblock-nak, hogy ezt ne tiltsa le?
gondolod az a baj, hogy tar.hu-ról linkelek?a képek méretével mi baja lenne?túl kicsi?
gondolod az a baj, hogy tar.hu-ról linkelek?a képek méretével mi baja lenne?túl kicsi?
nem is a firefox, hanem az Outpost firewall veszi reklámnak, és nem jeleníti meg. kép nincs, a linkek szövege helyett meg csak egy-egy felirat van.
más topikokban nincs ilyen gond.
a képeknél gondolom a mérete vagy neve alapján sorolja reklámok közé, a linkeknél nem tom mi alapján dönt.
mindegy nem olyan fontos..
más topikokban nincs ilyen gond.
a képeknél gondolom a mérete vagy neve alapján sorolja reklámok közé, a linkeknél nem tom mi alapján dönt.
mindegy nem olyan fontos..
valamiért ennél a topiknál nincs logó, és a linkek sem jelennek meg rendesen (valamiért AD-nak veszi a firefox)
az összes többi topiknál jól mûködik
az összes többi topiknál jól mûködik
de akkor is kell systray meg óra, mert akkor már be kéne fejezni, de ezokat meg nem akarom...
de az egész jobb oldala üres szal vmi nagyobb dolgon töröm a fejem.
majd éjszaka megálmodom.
de az egész jobb oldala üres szal vmi nagyobb dolgon töröm a fejem.
majd éjszaka megálmodom.
Nem systray, hanem úgy, mintha a linkek egy gombon lennének, utána jönne a két ablakváltó gomb, meg a kis kör...
http://nfol.extra.hu
csináltam olyat, de most mi legyen ott?systray meg óra?nekem az nem teccett annyira.
én inkább olyan izét raknék oda, csak nemtom milyet 😄
én inkább olyan izét raknék oda, csak nemtom milyet 😄
Olyt kellene szerintem, hogy a csík jobb széle szépen átmosódik egy bbLean tálcába 😊.
Flash: A csíkká zsugorítás valszeg azért nem megy, mert kikapcsoltad a bbLeanSkin plugint, és az anélkül nem megy...
Ha a stílussal bajod van, akkor a menüben a Blackbox/Edit/Current Style ponttal rögtön megnyitod szerkesztésre a stílust, megkeresed az összes olyan sort, aminél szerepel az "akármi.fontHeight" és ott átírod a számot egy nagyobbra. Néhány nem alap betûtípussal amúgy gáz van, és akármilyen méretet adsz nekik, ugyanúgy kicsik maradnak. Utána a Blackbox/Reconfigure-ral nézd meg, hogy javult-e.
Ha a stílussal bajod van, akkor a menüben a Blackbox/Edit/Current Style ponttal rögtön megnyitod szerkesztésre a stílust, megkeresed az összes olyan sort, aminél szerepel az "akármi.fontHeight" és ott átírod a számot egy nagyobbra. Néhány nem alap betûtípussal amúgy gáz van, és akármilyen méretet adsz nekik, ugyanúgy kicsik maradnak. Utána a Blackbox/Reconfigure-ral nézd meg, hogy javult-e.
nemértem.
azt akarod, hogy pl a firefoxnak csak a fejléce látszódjon és maga az ablak ne.ugye?
ezt úgy lehet, hogy rákattansz a fejlécre duplán.
azt akarod, hogy pl a firefoxnak csak a fejléce látszódjon és maga az ablak ne.ugye?
ezt úgy lehet, hogy rákattansz a fejlécre duplán.
ha duplakatt a fejlécre azzal azt érem el, hogy a még kis méretben lévõ ablakok nagyara váltanak és fordítva
csak mindíg szerkesztem...
pls te is szerkeszd ha van új kérdés 4 percen belül, mert ezek az 5 hsz ek egymás után praktikusabbak úgy.
csak mindíg szerkesztem...
pls te is szerkeszd ha van új kérdés 4 percen belül, mert ezek az 5 hsz ek egymás után praktikusabbak úgy.
abba a style-ba másolod amibe szar a menü és elmented.
betöltöd úrja és jónak kell lennie.
nemtom melyik style-t sr@rtad szét...
duplakatt a feljécre
betöltöd úrja és jónak kell lennie.
nemtom melyik style-t sr@rtad szét...
duplakatt a feljécre
Hol van az az opció, amikor is ráklikklelek az ablakok fejllécére, és csak a fejléc marad, majd még1x és visszajön az ablak
nem találom
nem találom
hát felõlem a legaljára is berakhatod, de ha célszerû a menu részhez.
általában részekre van szedve pl menu.title.XXX 5 sor /szünet/ menu.frame.XXX 5sor /szünet/ stb.
általában részekre van szedve pl menu.title.XXX 5 sor /szünet/ menu.frame.XXX 5sor /szünet/ stb.
ilyen sorok nincsenek?
a 12-t át kell írni ha kics/nagy
ha nincs illyen sorod másold be.
menu.title.fontheight: 12
menu.frame.fontheight: 12
a 12-t át kell írni ha kics/nagy
ha nincs illyen sorod másold be.
menu.title.fontheight: 12
menu.frame.fontheight: 12
az a problem hogy alig tudom olvasni a progik menüjét, mert olyan kicsi lett hogy nem látom, meg a böngészõ címsorát se, de a rendes bblean menü meg tökéletes nagyságú
valaki 5let?
valaki 5let?