107666
-
#5191 nem elbaszott :D:D:D ezt ki kérem magamnak :D -
#5190 hozod a formád teflon, még a logód is elbaszott :D -
#5189 ahha hacsak megvárod az open bétát akkor nem -
#5188 ráhibáztál :) -
Redokee #5187 mindeképp meg kell vennem a betat ha aarok vele jáccani? nincs más megoldás?:)
kösz -
#5186 A Dokumentumokban tárolja a mentéseket. Én is format előtt kimásoltam onnan a mappámat, majd uj win alá vissza, és müködik! -
#5185 Nem vagy egyedül...
Tudtam venni online egy 3-as koenigsegget 525ezer dollárért 8km-el...
Nah megy egy Murcit 3-as tuninggal 250ért -
#5184 *komolyan nem érti ezt az embert -
#5183 azért jöhetne -
#5182 Az létezik, hogy minden adatomat az én gépemen tárolta a játék? Votl egy format, és most elakartam indítani a játékot, de csak new gamet kezdhettem. Pedig volt már egy hasonló format, és akkor teljesen normálisan engedte, hogy folytassam a karriert. -
#5181 Monaco is jó lenne, bár az kisebb :D -
DJ BP #5180 kíváncsi vagyok ennek a TDU-nak lesz-e folytatása :) Úgy kéne persze, hogy még nagyobb legyen a terület, Svájc jó lenne, jó sok szerpentinel :)) -
#5179 ( Meglesem azt is )
Most inkább megpróbálok Champion szintre jutni... :S -
#5178 ha még nem vagyok champion addig hiába... -
#5177 Meglesem! -
#5176 van ugyanilyen A-val is champion rangban. 180mph in heavy traffic a neve, ugyanugy 75ezret fizet és 290kmh-ra kell felgyorsítani. -
#5175 köhi!
(faqba az ilyet) :) -
#5174 Itt van, de a Forza tunert gondolom tudod hol van, ott tuningolják az Alfákat is :) -
(Alfa tunningot ha valaki térképen berajzloná és belinkelné)
-
DJ BP #5172 minket meg ne nézzél zseninek, honnan tudnánk honnan lehet majd szedni? és nem ér rá, ha akkor tudod meg amikor megjelenik? -
#5171 ja champion szinten majd bemehetsz oda. De ne számíts nagy cuccra. Egy kb 2 sávosnak megfelelő út megy körbe aztán ennyi. -
#5170 Köszi szépen. Akkor megpróbálok szintet lépni :S
A repülőtérre már be tudtam menni, a versenypályára viszont nem. Oda hogy jutok be?
szerk: champion szinten kinyílik a kapu? -
#5169 Ha már bejártad az egész várost akkor gondolhatod, hogy azért nincs ott, mert szintfüggő...
Szerk: plusz gondolom már észrevetted, hogy a versenyek a legtöbb dologgal ellentétben mindig a térképen vannak, csak ami nincs felderítve az kicsit átlátszóbb. -
#5168 Ne nézzél már lámának se núbnak léccike -
#5167 Én pl ezzel nyomom:
900fok,és nagyon masszív amit említenék... -
#5166 Hát jah :)Annyira open hogy fizettem érte ;)
Gondolom ő nem erre gondolt :) -
#5165 ja tuti, hogy champion kell hozzá. Az összes 180 mph-s versenyhez champion kell. -
DJ BP #5164 open BETA kijött 1 hónapja :)) -
#5163 Sziasztok open bétával hogyan állunk???? és biztos az IGN-ről lehet majd le szedni??? -
#5162 akkor nem vagy még olyan szinten,hogy azt a versenyt megkapd -
#5161 #5157
"(Teljes mértékben értem a szöveget, de én nem találom ezt a versenyt a szigeten.)"
Köszi, de mint már mondtam, tudok angolul.
Az érdekel hogy a verseny hol van. Bejártam az egész várost délen és sehol sem látam azt a szart. -
#5160 Nem ezt kérdezte :D -
#5159 A verseny neve: 180mph downtown.
Egy B-s sebességmérő Honoluluban. Start után hátra arc, felgyorsulsz és fél perc alatt megvan a 75k, amit nyilván annyiszor ismételsz ahányszor jólesik. -
#5158 Én Kawasakival csináltam meg és 30mp-en múlott, hogy ne legyen meg. :P
Az egyenes szakaszokon úgy repesztettem az út szélén, hogy öröm volt nézni, de városban és kanyargósabb/hepehupásabb részeken kicsit kiidegelt. -
#5157 Nem tudjátok hol van az a verseny amire ezt írják?
(Teljes mértékben értem a szöveget, de én nem találom ezt a versenyt a szigeten.)
Trükk:
Its called "180 mph Downtown", and its south in that busy city area. Class B race by the way. (Get a Farboud, tuned to lvl 3), you should be able to do the race in 18-19 seconds.
When it says "START" turn around and go backwards(not in reverse), (its a speed race so it doesn't matter where you finish.) Its all a straightaway from there on. And there ya go, 75k in 19 seconds.
Hope that helped. -
#5156 Mekkorákat drifteltem útközbesztem nagyon jól lehet a zondával driftelni és szépen vissza lehet hozni... -
#5155 Én Enzoval mentem, de amit az AI leművelt az idegesítő volt :S Aztá végül 56 perc lett belőle elsőre, de a zsaruk nem is tudom hányszor kaptak el 3szintű körözés mellett, kordonokkal elzárva az utat :S AI meg mintha direkt szivatna, bekanyarodtak, keresztbeálltak, lefékeltek :S -
#5154 Nekem is. Igaz hogy 57perc, de elsőre és Zondával :P
7x kaptak el a zsaruk és 0$-t kellet "fizetnem" :F -
#5153 zonda-val elsőre sikerült végigvinnem:) -
#5152 Kiba idegesítő ez a sziget körüli verseny.