107666
-
#5275 na beujitottam egy ilyen Logitech G25-ös kormányt mint ami a képen volt korábban :) gondoltam ha már veszek akkor szart nem veszek. mit ne mondjak elég pazar :D végre le lehet a viper-nél venni a driving aid-et :) mondjuk egy nagyobb helyen elötte gyakorolni kell kicsit a csusztatást, de utána nagggyon király :) -
#5274 "eredeti a dobozostól?"
A dobozos nem eredeti?
Legalább jól fogalmazz. -.- -
Redokee #5272 és miben különbözik aeredeti dobozostól?
ja meg vki elmondaná ennek a játéknak a történetét? vmi csóri gyerekkel leszünk és versenyekkel lesz lé, vagy dollármilliomosok, stb...? HOGY?:D
thx -
#5270 Január 15.-20. -
#5267 Jelenleg 83%-on vagyok. Amik a gondot jelentik, azok a multis versenyek, mert olyat még sehogy sem sikerült összehoznom egyet sem - valamint az egy szem maradék, teljesítetlen rohadványos TANTALUS szingli verseny... -
Leky #5266 Sikerült!!!!! Ujraraktam a Winfost és jó lett csak most sajnos kell mennem dolgozni. Majd estére belevetem magam. -
#5265 I win \o/
video -
#5264 Szerintem az ACE az az, aki 100%ra megcsinálta a játékot... hát sok sikert :D -
Szabi1991 #5263 piros :P -
#5262 Jah én is néztem, de ACE emberkét még sosem láttam multiban.. Amugy magamat miért nem látom a Rankings résznél? A házikómban nézegettem, de nemnagyon vagyok rajta :) -
#5261 Most látom csak, hogy a CHAMPION fokozat után van még egy kategória. Valaki eljutott már odáig? -
#5260 Sárga angyal -
#5259 Ezen jót nevettem:
HELP ME! :)
-
#5258 15-e az open beta tudtommal... jó hát te tudod. -
#5257 Már pár hete várok, de 22 még messze van! Sztem hagyjuk is ezt a témát nem szeretném teleszemetelni a topikot, mert mindig olvasom és énsem szeretek hülyeséget olvasni! Aki segít az majd ír pü-t! -
#5256 Pár hét, és kezdődik az open beta. Szerintem várd ki. -
#5255 Scythe már átküldte az övét, de sajnos nem jött össze, mert nem engedett fel a szerverre. :( Na mindegy, majd a véglegesben találkozunk újra :) -
#5254 Pénteken érkezik a logitech momo-m! Emiatt a játék miatt rendeltem de még nem sikerült kódot szereznem (sem játszanom vele) :) . Ha előfizetne nekem valaki 1500Ft ellenében amit persze már holnap utalnék azt nagyon megköszönném! Ha valaki tud segíteni az PÜ-t írjon! Előre is kösz! -
#5253 Mi próbáltunk már mentést cserélgetni, de nem nagyon müködött :S -
#5252 Bocsi, de a saját mentéseimet sose szoktam senkivel megosztani, egy ilyen onlinera kihegyezett játéknál meg főleg nem. Bocs. :-/
Amúgy ha a multkor működött reinstall után a régi dolgok visszahívása akkor tuti tárolja a dolgokat a szerveren is. Nem lehet tudni mit szólna ahoz, ha a régi adatok nem egyeznének az újakkal. -
#5251 új ramot kéne beújítanod az biztos segítene -
Leky #5250 Valami gyógymód van rá? -
#5249 1gb ramod van ugye?arra panaszkodik, hogy nem bírja beolvasni a memória... -
#5248 vagyis ram bekekszelt -
#5247 ha jól látom ez memória hiba -
#5246 Brekk... -
Leky #5245 Ilyen nincs! Sikerült a kodot megszereznem sikerült az aktiváció is és amikor el akarom inditani a játékot ezt írja ki:
Hiba -
#5244 15-20 között nyílt béta,nem érdemes érte fizetni..D -
#5243 Még ebben a hónapban úgy emlékszem. -
#5242 Sziasztok, meddig tart ez az elofizetos beta? mert gondolkozok rajta hogy elofizetek, de csak ha meg eleg ideig megy majd
-
Leky #5241 Azzal is ugyanez a probléma. Söt a Netscape-el is. -
#5240 nem. Csak a save filet pakolom be a könyvtáramba. a profilet nem. -
#5239 Én firefox-szal intéztem és nem volt gond. -
#5238 És akkor onnantól két Hmuda lesz? :) -
#5237 hogy firefoxal probálod? csekkold le Explorerrel is.
(u.i.: Nem a firefox szar hanem az oldal van szarul megírva. PL nekem Firefoxal nem működik a kormáanyzati portál. még regelni sem lehet rá vele) -
Leky #5236 Szerinted mi lehet a hiba?
-
#5235 Jók a videók. -
Szabi1991 #5234 Test Drive Unlimited - Randomness Part 1
Test Drive Unlimited - Randomness Part 2
Test Drive Unlimited - Randomness Part 3 -
#5233 Azt megoldható, hogy valaki elküld nekem egy champion savet? Sajnos, mint mondtam már elszállt a mentésen, és szeretnék autókázni a játékban, de nincs azaz isten, hogy én a végleges verzió elött mégegyszer eljussak championig.
Hmuda: neked hasonló a mentésed (te is felfedezted a szigetet), eltudnád küldeni a save file-okat? -
Szabi1991 #5232 Koenigsegg 400km/h fölött..