107666
-
DJ BP #5363 mi a baj vele? :) -
#5362 nem leszolni nagyon jo kis auto :D én szeretem -
#5361 Golf?! -
#5360 A beépített fényképező esetén igen, de FRAPS használatakor nem. -
#5359 Windows Movie Maker (része a windowsnak) -
#5358 nem, pont jó, mert a képen sztem nagyobbnak látszik az asztalom mint amekkora az életben :) meg egy kézzel kormány másik sebválto, kényelmesen ahogyan a golfban is szoktam :) de a kedvencem hogy a sebválton ennyi gomb van. mindennek van hely :) ablak, aids, a négyirányu a rádio :) start engine, back to track, stb stb nagyon zsir :) -
DJ BP #5357 nincs messze a sebváltó? :)) -
#5356 nekem van egy jókis ingyenes tömörítő progim ha érdekel akkor privátban megdumáljuk. -
#5355 a cockpit :)
-
#5354 rátoltam a 16-os anizot. sokkal rondább lett. na majd mindjárt... -
#5353 Bocs előzőt elbasztam:
-
#5352 -
#5351 OFF
Tetszik az aláírásod!:DD
ON -
#5350 miért keverném az AA-val? Ennek semmi köze az élsimitáshoz! -
#5349 akkor hazudok... amúgy eleve kevered az AAval. -
#5348 Nemhiszem hogy ha driverben beállítod a 16x-os anizót a játék felültudja írni! -
#5347 Már rohadt sokszor megbeszéltük, hogy screenshot készítéskor a játék kikapcsolja ezeket. -
#5346 nos :) a maximum 4-szeres anti-alaising, nincs több pedig nem lenne rossz. ha nincs rajta a HDR sem enged többet. de állandoan rajta van. az fps-em pedig 75 körül van, 70 alá nem megy. valami egyszerü tömöritöt mondj amihez nem kell doktori :) és torrenten mondjuk fent van az egész :]] -
#5345 Érdekelne még hogy mennyi FPS-ed van áltagosan? -
#5344 sony vegas-t használtam régen, az elég jó tömörítési eljárásokat ismer! -
#5343 16x-os anizót is rádobhatnál a játékra ha már ilyen géped van! -
#5342 játékbeli fraps videokat mivel konvertáljam át? adjatok valamit tippet :) egy jo kis 30 másodperces lambo video 904 mega lett -
#5341 -
DJ BP #5340 Tényleg Sland, a digitális km órák működnek Boxon? motoroknál pl. -
#5339 Hat en biztos, hogy nem. -
#5338 Nem te vettél fel Friendnek TDU-ban? Vagy keverem? :) -
#5337 Na, ebben a topikban ismeros arcok! (: Hykao pl... a Blood Money lecsengese ota nem is lattalak. Most lett netem itt Angliaban, ugyhogy most megint kicsit surubben fogok itt megfordulni. (: -
#5336 És ez még csak a kártya -
#5335 Valóban, egy olyan kártyával ami csak másfélszer annyiba kerül mint egy 360, szebb a játék? Mik vannak :D -
#5334 biztos hogy pc-n szebb mint a boxon :] 8-as karival már egyszerre megy a full anti-alaising és a HDR. együtt valami döbbenetes. rakok screent de 4 orája nem tudok visszajutni a volánhoz... :( -
#5333 nincs -
#5332 1kérdés.. van a játékban éjszaka, mert én még nem láttam képen? amugy naon jo a game én tuti megveszem ha kijött! üdv mgenya -
#5331 Hmm.Tölti..Kemény 9óra alatt lent is lesz!:D
[100kb/s] -
#5330 én 30 percet vártam:) -
#5329 Énis onnan szedem..Csak ne kéne 10percet várni!:P [idegesítő] -
#5328 Én is az IGN letöltésvezérlőjével szedtem le.
(Tuti, hogy nem fognak új textúrákat gyártani egy béta állapotú játékhoz!) -
#5327 FAQ-ban benne van. És kell serial az aktiváláshoz amit fizetéssel lehet megkapni!
Link -
#5326 Kérhetek egy linket,hogy honnan szeded??:P -
#5325 Nem biztos.
OLvastam egy német cikket amiben azt írták, hogy akinek erős gépe van, annak szebb lesz a játék mint X-BOX360-on.
Lehet hogy igaz, lehet hogy nem. Majd meglátjuk ;)
Egyébként töltött valaki IGN Download Managerrel?
Én most avval kezdtem el letölteni a BÉTÁT. És csak 10percet kell várnom, mivel nem vagy subsciber. Meg is lepődtem hogy most 10 perc van, nem 40... -
#5324 Most lusta vagyok rá, de fejből pl.:
Jaguar XJ220 - kiolvashatatlanok a számlapokon a számok...
Audi TT - csulos kormánytextúrák...
Egyik digitális kijelző sem műáködik egyik járműnél sem!!! (szal amelyik autó vagy motor digitális műszerfalas, azoknál nincs kijelzés, csak sötétség vagy fix kamuszám...)
ÉS BIZTOS, HOGY A TELJES PC-S VÁLTOZATRA SEM FOGJÁK LECSERÉLNI AZ ALACSONY MINŐSÉGŰ BELSŐNÉZET-TEXTÚRÁKAT!!!