107666
-
Redokee #5450 mennyi idő eljutni mondjuka legdélibb ponttol a legészakibbik, nem 300al vezzetve?:) -
#5449 Azt még egyenlőre nem tudom.. Amint meglátom belinkelem :) -
#5448 Hali!
Öszehozhatnánk egy közös "fényképezést"
Csak a helyet és időt kellene megbeszélni (pl. vmelyik világítótorony, stb...)
?? -
vass17 #5446 és folytatás nem lesz............? -
#5445 Aha :) -
#5444 ilyet egy paintal is lehetne csinálni :S -
#5443 huhh ezt jól megfogalmaztad :D
a kép sztem se nagy szám... -
#5442 nem vagyok egy nagy photoshop-os, de ez még nekem is 5 perc se lenne... -
#5441 Szerintem meg egész Jó!Te talán jobbat csinálsz?? -
#5440 Hát ez jószar...
Mondd meg annak a lengyel srácnak hogy menjen vízvezeték-szerelőnek, ahhoz talán jobban ért, mint a photoshophoz... -
#5439 Itt egy TDU naptár első hónapja, csak fanatikusoknak :) Egy lengyel srác művelte, ZajceV... -
#5438 Nekem sajnos azt maximumra kellett állítanom, mert a monitorom elég sötét (lecserélés előtt áll), és az árnyékon részekben az utat nem látom :S
Most néztem tényleg nem torzult a méretarány, talán azért volt fura, mert játékban ugye az also és felső fekete "csík" megtévesztő... -
#5437 A képarány nem torzított a Maserattis képen. (talán csak a fényerő túl sok egy kissé, de az a játékban alapból is ilyen - én vissza is vettem kissé a BRIGHTNESS skálán) -
#5436 Nekem azok sem segítenek soha :\ Csak a kilépés, majd vissza, és ezt jo sokszor, hátha egyszer csak szerencsém lesz. Aztán ha játék közben állítok bármelyik grafikus beállításon, ugyanez lesz a végeredmény.. Meg néha a tálcáról visszaváltva is így jön vissza a drága.. Talán a rendesben majd fixálják :)
Meg egy srácot felvettem Friendsbe, de mostmegmá nincs ott :S :)
Amugy a #5388at FRAPS-el csináltam, és egyetlen hibája tán a képarány torzitása :S Én pl PNG-be mentem és konvertálom JPG-be.. AA maradt rajt ha jol látom. -
#5435 Érdekes módon nekem megmarad az élsimítás, és nem lesz homályosabb sem a kép a FRAPS-szel. Én bmp.-be mentem, és utána konvertálom át a képeket. -
#5434 Ez a FRAPS egy rakat fos!
A játékban 1280*1024 4xAA nagyon szép, (HDR kéne az AA mellé...) de amikor csinálok egy képet FRAPS-sal tökmind1 milyen felbontásban, nem lesz azon AA. Homályos is a kép meg úgy szar ahogy van.
Tud valaki vmi jót?
SnagIT hogy szuperál ennél? -
#5433 én nem azért vettem (én tévedésből vettem)
Nah mostmár vége az OFF-nak -
#5432 duma,duma,duma...
tegnap vettem 2db ps3-at, hátha az eggyik gyári hibás lenne
najó nem Off-olok -
#5431 Nekem is 10-ből 8x ilyen szar textúrákkal indul (ez független az anizotrópikus szűréstől), de mindig megoldja a problémát valamelyik grafikai beállítás módosítása (HDR, élsimítás, frissítési ráta, felbontás) -
DJ BP #5430 te tudod :) -
#5429 minek legyek ideges? úgyis gyorsan megveszik!!! és egyébként is csak 2-t vettem egyet magamnak egyet tesómnak a haramdikat az ősök vették abba én nem attam pízt -
DJ BP #5428
Jól mehet a családnak, 3 G25-re volt pénz :) és még csak idegesnek se tűnsz, hogy feleslegesen rendeltél :))) -
#5427 Áh, meg is találtam, 45 megás darab, itt tölthető ha kell valakinek (regelni kell) -
#5426 OFF:
ez a fileplanet download manager-ből ha kilépek akkor utána ujra indul majd a letöltés??
ON -
#5425 ok már meg van (kössz) -
#5424 amúgy van egy eladó LOGITECH G25 kormányom minden cuccal 2-t rendeltem 1-et nekem és 1-et öcsémnek szülinapjára csak hogy az ősöktől is ilyet kapott (nem beszéltünk össze) így most van 1 bontatlan a többit priv. -
#5423 Hivalatos Fórumon, vagy támogatott rajongói oldalakon nézz körbe. Mint ha láttam volna valahol... -
#5422 Minden ugyan olyan. 1 motort használ a játék, nem kettőt.
Nem is árkád de nem is szimulátor szerintem.
Javítson ki valaki ha tévedek, mert még nem sokat játszottam PC-n!
De ez olyan hülye kérdés, már bocs, hogy ugyan olyan e verseny alatt mint "free roam"-ban, hogy semmi értelme, hogy berakjam a FAQ-ba. -
#5421 Van itt félreértés bőőven... Ez nem árkád... Árkádossá teheted a Driving Aids-ek (Vezetési Segítségek) segítségével. De kikapcsolásukkal közel realisztikus fizika is elérhető. Kormánnyal is tökéletesen irányítható. Mellesleg a fizika ugyan olyan versenyek közben is, mint a szigeten való bóklászás közben... Hisz a játék lényege, hogy vándorolsz a szigeten, közben veszel házikókat, bemész autoszalonokba autot vásárolni, és a verseny különböző pontjain kihirdetett versenyeket teljesíted... Erről szól a játék.
@Teflon Májk: FREE szerverekre kattints, akkor nem kell semmi adat, csak várnod egy keveset...
Egy másik kérdés: Valaki nemtud un. FanKit-et a TDU-hoz? Tehát amiben benne vannak a játékban használt fontok, stb. -
#5420 Pénzt azt nem sajnálom rá csak nem bízom az ilyen fizetős szarokba :S -
#5419 Bétát le lehet tölteni ingyen.
Azért kérnek pénzt hogy tag legyél Fileplanetet vagy 3dgamersen.
Ha VIP(subsciber) vagy valamelyik oldalon akkor kaphatsz cdkulcsot. MÁSHOGY NEM!
Ergo, csak pénzért tudsz játszani, de ingyen le tudod tölteni és ingyen fel is lehet telepíteni.
Ám 1000FT nem vág oda a földhöz szerintem senkit, akinek arra pénze van, hogy gépe és internete legyen... -
Redokee #5418 énis kérdezek... elég árkádnak láccik... csa a versenyek árkádok ugye???
free roam az realisztikusabb? vagy hogy van... mert nem akarok teljes árkád stuffot... -
#5417 a fileplaneten mindenhol megnéztem de nem találom :S -
#5416 Bocs ha azt írtam hogy OPEN BÉTA de én csak sima BÉTA-ra emléxem de mindeggy... ami a fakkban van hogy ott lehet le tölteni a TDU-t ingyen és nem kapok hozzá kódot na én azt szeretném letötleni csakhogy akármire nyomok azért pízt kér (most nem az open bétát akarom letötelni itt férre értés történt) -
#5415 Ugyan nem GTA, de GTA4-ig ezt fogom nyomni :D -
#5414 Hogy a letölthető, ingyenes ( Launch=indítás) "indító" packben benne van.
-
#5413 Egy-két dolgot lehetne updatelni a FAQ-ban, például a
9. Mi a játék története?
Ezt még nem tudni, de lehet venni saját házat, egyszerre több autód-motorod lehet.
hisz ezekről már van konkrét infonk is :)
@Gyocsika: Ez nem GTA -.-
-
#5412 nah jó egy komoly kérdés játékkal kapcsolatban.
az audi rs4 mellé odavan írva,hogy launch pack ez mit takar? -
#5411 Hogy az csak ugy van hogy azt látjuk autoba stb! -
#5410 Vagy csak mi van?