107666
-
#6851 Hasonló flém hozzászólásokat is mellőzni lehetne, mert van olyan gyökér aki beveszi! -
#6850 Banano, nem bírnál kicsit leállni?
Tied minden második hozzászólás és már minden meg lett válaszolva ezelőtt, mindenről szó volt már.
Kicsit vegyél vissza ha tudsz...
köszi -.- -
#6849 NA! Tibinek a szomszéd kisscsávónak már megy már húzza lefele a bétátÖ!!4 Mindenki rohanjon nyomkodni az F5-öt! -
bucsher #6848 mi az hogy 8:00 van "amerikában"
másrészt szerinted ki fog neked 8ra valamit valahova feltenni? ingyen?
na tünés vissza oviba. -
#6847 Kihallot már ilyet.Sehun semmi!:O -
#6846 Már nem -.-..Katt ide be kell írni még egyszer én is csak frissítettem úgy meg nem jó -
#6845 filefront is currently down for maintanence -_- -
#6844 Ja és köszi az infókat -
#6843 Már 08:00 van amerikában és még mindig nem jött semmi tiszta gyász -.-hogyforduljanakfelkeresztbe -
#6842 Akko mégse:D -
#6841 Így van!
http://lathatatlanito.fw.hu/tdu_faq/
Ebböl kiindulva igy letudod szedni már a Closed bétát! -
#6840 Már nem kapsz a closed-ra. -
#6839 jaa télleg ha előfizetek akkor a closed bétát is le tom szedni? vagy ahoz meg megint kell külön egy 5dolláros reg?vagy már nem is kapnék kulcsot? -
#6838 ok..megvan domborítva szal lehet hogy fizetek xD..mi lesz az előnye? Az hogy max sebességgel tok leszedni sorban állás nélkül? -
#6837 :D:D Ugye most viccelsz?:D Ez nem ugy megy hogy forint van a bankkártáydon hanem hogy mondjam hogy egyszerüen megértsd: pénz van rajta aminek az értéke x ft, de pl ha dollárba nézed akkor x/dollárérték és annyi dollár! És ez minden devizára igy vonatkozik!
Amugy akkor tudsz fizetni ha dombornyomott a bakkártyád! -
Passy #6836 Fileplaneten 6.95 dodó, kb 1400 HUF/hó -
#6835 És hogy gyorsan tudjak tölteni mennyit kell fizetni? És lehet otp-s bankkártyával?Vagyis átváltja a forintot dollárba? -
#6834 de jó, csak sima reggel nem mehet gyors szerverekre, szóval elég lassan fogod tudni letölteni :/ -
#6833 Most naon összezavartatok..egy sima reg a fileplanetra ( ami egyben az ign re is vonatkozik) nem jó???:O -
Passy #6832 Nem lakik valaki Pesten a XVI.ker-hez közel, aki tudna intézni bankkártyás kifizetést? Személyesen kifizetném.
-
Passy #6831 Jaja, ez van sajnos. -
#6830 én is ezt néztem az elöbb. hiába van aktiv regem a 3d-n, fileplanet-en csak public-rol lehet szedni negyed orás sorban állás után (nem a tdu-t hanem akármi mást). suxx -
Passy #6829 Akkor most megint subscribelni kell planeten is?
De akkor, amikor reggeltem 3dgamersen miért úgy írja, hogy ez jó ide-ode meg még oda is. Ez szívás.
Bocs az off-ért. -
#6828 Már válaszoltál is a kérdésedre! -
taylorp #6827 Már megy, de az Open Bétának nyoma sincs. -
Passy #6826 A kérdés nem ez volt, egyébként megy a planet.
A "subscribers" gondjai vannak, akkor ide nem lenne érvényes a 3dgamers-es reg? -
#6825 Fileplanet most nem üzemel server update miatt. -
DJ BP #6824 Na én addig tolom offline a closed-et :)
ekkora káosz van itt? :) -
Passy #6823 Hali!
3dgamers-en előfizettem 1 hónapra (closed beta miatt még dec. 29.-e körül) és fileplanet-ről nem enged tölteni gyors serverekről.
Ez mért van? -
bucsher #6822 A bezárogatós modik meg próbáljanak megfogalmazni egy értelmes magyar mondatot, mielőtt másokat oltogatnak gyerekmegőrzős szöveggel :))) -
#6821 Arról nincs senkinek információja, hogy mennyivel lesz másabb az OPEN BETA, vagy hogy milyen javításokat végeztek az első bétán? -
#6820 Szerintem elég gáz ez a topicbezárás-topickinyitás. Vagy tényleg zárjátok le addig, amíg BIZTOSAN ki nem jött a béta (sőt már csorog is lefelé, esetleg már a gázt nyomjátok padlóig), vagy had menjen így.
Minden olyan topicban ez megy egyébként, ahol az adott játék még nincs kint, de már sokan a krekket keresik hozzá. Ilyen gyökerek mindig lesznek. (Hú mi volt anno a sims2 topicban mielőtt kijött... azt is percenként lehetett volna csukni-nyitni)
Mindezeket nem rosszindulatból mondom! -
#6819 ok sorry -
#6818 Ha megint telerakjátok a topicot ezzel a sok zagyvasággal, akkor délután megint zárva lesz! A closed béta topicban megigérték, hogy jelzik ha lesz bővebb információ a megjelenésről! Az is biztos, hogy nem hajnalban fogják felrakni! Ha lesz vmi hír a megjelenésről ide is beírja valaki!!! -
#6817 Ez felettébb a TDU topikba tartozik, ugye? -
#6816 amúgy ti már nem unjátok az a wow-os bannert a fileplaneten? mert egész nap azt nézni nem olyan felüdítő :/ -
#6815 1 darabig jó volt most meg megint nem. ennyi -
#6814 1. A fileplanet nálam sem jó, és gondolom másnál sem.
(NEM ÉRDEKEL hogy Casseus nál igen)
2. Miértkell 5 percenként kérdezni hogy mikor lessz már fent meg ienek?
Feljössz megnézed, ha fentlessz elhihetitek 100 an fogják egyszerre emlegetni istent.
Kész, ennyi.
Ha bezárják megint a fórumot, meg annyit sem fogtok látni hogy FENTVAN.
-
#6813 Nállad hogyhogy müxik a fileplanet bazzeg ..akárhogy is frissítem nállam még mindig nem elérhető:// -
#6812 látom ..és?