107666
-
#7131 Tudnátok adni linket ezekhez a forumokhoz? -
#7130 18:00 19:00 között lesz a béta elméletileg ez van a német fórumon.
lol amúgy már azt tervezgetik hogy milyen kocsikat vesznek stb:- ))) -
#7129 Azon pofonegyszerű okból kifolyólag tud ilyen keveset, mert ő moderátor és nem fejlesztő. Ő is csak annyit tud amennyit mondanak neki (de mivel kapcsolatban van a fejlesztőkkel, még mindig jobb információforrás mint a semmi). :P -
#7128 Hát ez a "[BFs]GBesaw (zárt béta fórum moderátora)" ezt is írta:
" That key is from the closed beta - you MUST register for the open beta at fileplanet when it is available -- Your old key will probably not work for the open beta."
Szóval valószínűleg a closed béta key nem lesz jó az open bétához :(
Nem igazán értem hogy miért nem tud biztosat, amikor ezt már két hete is kérdezte tőle valaki és akkor megigérte hogy utánnakérdez... -
#7127 hát szerintem aki info-hoz akar jutni az kibirja az olvasgatást,engem például még szórakoztat is a sokk off :DDD de ez a bezárós nagyon roszz inkább olvasom az offokat mint semmi info-t ne kapjak... -
#7126 y0y0. Amugy nem értem, ha nincs miröl beszélgetni, akkor szvsz nyugottan meglehetne vitatni a játékhoz, nem annyira tartozó dolgokat is.
MONDOM nem annyira, valamennyire kötődjön azért... -
#7125 Várjuk :) -
#7124 Remélem ma nemjön, és a sok nyomott felköti magát :D (velük együtt énis :DAS:SDA )
SRY AZ OFFÉRT ---> ZOLIM NEKED SEM JÓ AZ MSN?!?!?!?! :D -
Passy #7123 Egyébként ez a febr. akármennyi ez az itthoni megjelenés? -
TunerX #7122 Végre vmi fejlemény, eddig túl nagy volt a csend. Viszont sajnálatos, hogy 2-3 óra múlva még csak üzenet jön, hogy mi a helyzet... -
#7121 Good Morning all from the East Coast US. We can expect an update from AtariPod 2 to 3 hours from now.
Ez volt kábé negyed órája. Szóval 2-3 óra múlva jön az üzenet, hogy mi is a helyzet.
- [BFs]GBesaw (zárt béta fórum moderátora) -
#7120 Most arról szabad csak beszélni, hogy miről nem szabad beszélni. Pont. -
#7117 De baz+ miről akarsz beszélni???? Closedről? Raktunk be képeket,videót beszéltünk róla...
Ameddig nincs full vagy legalább az open addig miről??? -
TunerX #7114 Aki Closed Beta-n részt vett, és Openen is sikerül hozzájutnia kulcshoz, az nem dobná fel a Closed .reg fájlját ? megköszönném :) -
#7113 Köszönöm az előbb akartam már írni hogy nagyon gáz már ez a vergődés.
Ott a net, Flieplanet.com aztán figyelgesse mindenki akinek kell!
Nem kell kommentezni baromságokat, meg elképzeléseket.
Ráadásúl cirka 20nap és meglehet venni! -
#7112 fadi>>az a closed beta clientje :) letöltheted,de felesleges mert nem fog menni ha csak nincs closed beta kulcsod amit mar nem tudsz venni sehol :) -
TunerX #7111 CLOSED BETA ! Vissza is kéne olvasni párszor, ha megjelenik, kint lesz a Top 10 New menüpontban, illetve bannerben. -
fadi #7109 hülye kérdés(előre is sry): Ami a fileplaneten van TDU client azt már szabad tölteni és az jó lesz nekünk? -
TunerX #7106 Magamból kiindulva így-is úgy-is megszerzi, akit érdekel. -
#7105 De 2x-3x ugyanazt nem fogják csinálni mert akkor már néhányan nem veszik meg a játékukat-.- -
#7104 hétfőn is majdhogynem biztos volt, hogy fent lesz XD -
#7103 De ez már majdhogynem biztos:-D lol ha egyszer ez a neved xD -
#7102 Bananokám,és tegnap meg azelőtt mit mondtak? :)
na mind1.. -
#7101 Mára
Báttyókám mondtam hogy 18:00 21:00 között lesz mivel azt írták hogy ,,délelőtt amerikában" vagyis nállunk az késő délután estefele-.- -
#7100 hát öcsém,csak olvasgatom már az elejétől ezt a topicot,de ez a béta dolog mostmár engem is kezd idegesíteni....hétfőre igérték,erre ittvan a szerda,de még most is csak találgatnak hogy mikor rakják végre fel
legalább akkor azt mondanák h péntekre vagy szombatra lesz fennt tuti,ne várjon a sok idióta a bétára a gép előtt :@ -
#7099 PST szerint reggel (itt késő délután) a legvalószínűbb,
ez mára vagy holnapra értendő? -
armandusy #7098 szijasztok nem tudja valaki átküldeni a beta patchet ?! [email protected] köszi -
#7097 ez kinek ment? -
#7096 Látom végetért az iskola... -
#7094 Sztem se jön ki ma! Majd holnap bejelentik hogy majd hétfőn... -
#7090 Ja és juteszembe, majd bal vagy jobb gombbal klikkeljek ha le lehet majd tölteni? Közben csukva kell tartanom a szememet? Ésés majd hova mentsem le? -
#7089 Amikor az ember már azt hinné, hogy kifogytunk a hülye kérdésekből. -
#7088 MAjd ha kint lesz megtudja mindenki! Gondolom kiteszik a fő oldalra! -
#7087 Nekem is lenne egy kérdésem hogy a fileplaneton melyik menüpotba lehet majd letölteni?
-
#7086 értem. kössz a választ -
#7085 fileplaneton -
#7084 sziasztok. Lenne egy kérdésem. Szóval, ha megjelenik az open beta, akkor hol kell igényelni cd kulcsot? ott helyben a fileplaneten vagy van valami külön honlap? mert én a faq ban csak a sima betára láttam regelést, és ezért kérdeztem meg. válaszokat előre is köszi :) -
dashed_ #7082 nezd mar meg a faq-t -
Bullitt #7081 Hát ilyenkor mindenkinek ezeken az oldalakon van a szeme és tuti egyszerre rázúdul pár ezer ember a szerverre, amitől aztán tényleg alig fog jönni. Logikus -
Bullitt #7080 Amúgy akik eddig is bétáztak, azoktól had kérdezzem már meg, hogy az egész siget fel van oldva? Ja és hány verda van? :D