107666
-
Szabi1991 #7035 magyarul ?:) -
Frenzy9 #7034 BetaTestAdmin:
"I will know more soon. The beta is still scheduled to launch as soon as the kinks are worked out.
Worst case scenerio is, we launch tomorrow morning. I am however doing whatever I can to get it launched today.
Bare with us folks! And don't forget to check www.fileplanet.com for when the beta is launched." -
#7033 szted? menny át ide: itt több az infó + a hülyeség ne rontsd itt a levegőt -
#7029 megvan köszi csak nemvoltam bejelentkezve... -
#7028 A "saját fórumra" való belépsére, muszáj bejelentkezve lenned az biztos. Ha az megvan, akkor jónak kell lennie. Írj a moderátorok topicba, hogy neked nem jön be az oldal. -
#7027 -
#7026 Hát márpedig benne van a FAQ-ban, hogy mikor fog megjelenni... -
#7025 bocsika nem köcsögözni akarok ,meg nemis nagyon érdekel az a fórum de azért elolvasnám miket irnak oda ,de nekem nemjön be azon a linken semmi!!! próbáltam fx-be operába is de semmi... -
#7024 Srácok, tudom hony én vagyok a geci szemét, de ezek a hozzászólásokat, hogy nekem bejön az FP, nekem nem jön be az FP, most 20:17van, van netem, nincs netem, Már 20% nál vagyok, már letöltöttem, most rakom fel, lecsúsztam a kulcsról, hány kulcs van még dolgokat TÖRLÖM. Ott a másik topic, ott szemetelhettek, de ott is beszélhettek ember módjára, ahova az előbb felsrorolt dolgokkal nyugodtam írhattok. Ott senki sem töröl semmit.
Azt szeretném, hogy ha valaki idegen ebbe a témába kerül, akkor ne unja meg az olvasást 100hsz után a smapperek miatt, hanem tovább olvasva infórmálódjon a dolgkról.
Nem szeretném ha állandóan OFF lenne, (természetesen ha néha van off az nem baj, mert minden témában van) nameg spam, ezért "rendet" kell tartanom.
Aki megérti, hogy mit szeretnék annak köszönöm a megértését,
aki nem az menjen ide -
#7023 hát én nem vagyok sikolás :S -
#7022 Sziasztok jó estét mindenkinek!
Sland:látom,hazaértek az iskolások.... -
#7021 nekem bejön az FP -
#7019 Oké, de nem kell offolni. Arra ott a másik ;) -
#7018 Máshogy értelmeztem. Bocs -
#7016 kaptál egy ímélt abba ott van a link amivel le tod mondani -
#7015 Hello!
Nekem volt egy Beta-m CSAK ugyebár megszűnt, tehát le akatrom mondnani ezt a z akármit amivel regeltem, nem tudjátok hogy ezt hogy lehet??? -
TunerX #7014 Nézd a Bannert is. -
#7013 filefront? Most akkor honnan a f@szomból lehet majd szedni? -
#7012 Szóval ezért nincs BMW a játékba:
EA email:"they have the license and dont want atari to have it, so bmw is only in NFS junk games." -
#7009 És ezt mért nekem mondod?
Nem vetted észre hogy én is az offolók ellen beszéltem.
ON. -
#7007 lehet menni másikba -
#7005 Ja és pont akkor fogják bezárni a topikot megint amikor kiadják a key-t és utána meg ríttok hogy nektek nem szólt senki.
-
#7004 Ezis egy megoldás.De én pl másra gondoltam!:D
Sland!Ha van 10perced,dobd le magad a gép elé,és törölgess szorgosan minden nem ideillő hsz-t!:D
Ahogy írják befele az új hsz-t,te rögtön törlöd!:D
Így észreveszik,hogy hiába írosgálnak bizony..Majd föladják! -
#7003 -
taylorp #7002 Már volt. -
#7001 Test Drive Unlimited ÚJ TOPIC
Itt minden megengedett - lehet spammelni, offolni stb. Na mehettek át ide! -
#7000 :D Ismerős ;) Én meg a #6619 leírtam hogyan lehet bejutni a 3 reptérre ;) -
Hogzilla #6999 Találtam egy videot h az egyik kis szigetre hogyan lehet eljutni:D
katt ide -
#6998 Pofon 1szerű ilyenkor a megoldás, ott a gumi vagy a saját topik, nyit valaki, vagy te egy tdu beta topikot azt mehetnek oda agyalni és kész... a linket kirakod a bannerban a topikok meg lezárod:) egy kis időre amig át nem mennek. -
#6997 Természetesen lehet, de ha jól tudom ilyen lehetőség a VGA kari driverekben is van ;) -
#6995 Offoljatok csak nyugodtan, ügyik vagytok! -
Bilux #6994 Nick: JPL92_bb (oder egal)
Passwort: Egal (bitte per mail senden)
EMail : [email protected]
segítsetek már rajta -
TunerX #6989 Azért hasonlítottam a heteket pár naphoz :) -
#6988 enyii... megmagyarázod nekik mért beszélnek hülyeségröl. Elolvassák és megértik! Nem kell egyböl háborogni! -
Bilux #6987 Az pénzbe került ez meg ingyen lesz nem mind1 ;) -
TunerX #6986 Szerintem meg ha hetekig volt a Closed Beta 5000 key-ből, akkor ebből is lesz kb. 2-3 napig. Az meg nehogy már ne legyen elég idő :) -
#6977 köszi -
Dash #6976 X-BOX360-ra már megjelent. PC-re, PS2-re és PSP-re csak 2007. 02. 13-án fog. " Ez mi. FEJEZZÉTEK MOST MÁR BE!!! -
#6975 Hali! A beállításoknál lehet a brightnes-t állítani??? Azért érdekel mert elég régi a monitorom és sötét. -
#6970 mikor is fog megjelenni? csakmer ez a lényegtelen infó nincs bent a faq-ba...