107666
-
#6965 Mivel a minimumban azvan írva, hogy 64 megás vga t&l el, feltételezem sm2 sem kell neki.
Persze ez elég valószinütlen, de ha ez van írva, és nincs oda írva hogy with shader 2, akkor futnia kéne... -
Redokee #6964 de tudja ha van kódja és offline csatlakozik :D elvileg... -
Redokee #6963 lol ezek hasznot huznak abbol h folyamatosan f5 özünk... már néhány f5 után bejön egy teljes képernyős Wendy's reklám :S Gondolom faszán számlálja a kattintásokat és igy most sok pénzt ér eyg hely a reklámnak :S
hm... csak nehogy ezért huzzák a TDU-t :@ -
#6962 ezt felesleges volt letöltened, mert régi verzió(closed beta), szóval már nem tudod használni :P -
Redokee #6960 nem, nem rád irtam... hanem előbb volt itt egy hosszu HSZ csak eltünt már... arra irtam... -
#6959 A hármas. -
#6958 FAQ-ba van hogy a game támogatja az x800-as szériákat meg x850 meg egyéb és abba nincs benne szoval nem kell neki!
-
#6957 2.0? az biztos kell, még 3.0 is kockázatnék személy szerint
/6953 - magadra vetted -
TunerX #6956 Az a Closed Beta... már rég lejárt. Majd ha kint lesz bannerba az Open, azt kell letölteni. -
Redokee #6955 nem, az még a closed -
Djemba #6954 S.M 2.0 KELL NEKI??? -
#6952 és közben csörgőt rázol és villogsz :D lol :D -
ATi0021 #6950 A fileplanet-en találtam egy Test_Drive_Unlimited_Client.zip fájlt. A leszedéséhet fél órát kell várni. Ez jó? -
#6948 énmeg azt imádom hogy nemtudjátok felfogni hogy ez fórum nem cset
szánalomból nevetek rajtatok...
-
#6946 ok ha te mondod... (csak azt sajnálom , h nem mentettem el a hsz -eimet amik törölve lettek.)
és on -
#6945 1. Nem csak én törlök
2. Ok nélkül senki nem töröl semmit -
#6944 ne akadj ki ezen. ok nélkül törölgetett engem is :) én is imádom :P -
#6926 sztem sem lessz ma.... és ma már nem ülök többet ide majd reggel 5kor megnézem (dógozni megyek) -
#6925 Miért érzem úgy,hogy ma se lesz kint?:D
[ünneprontó^^] -
#6923 az atari szerverrel kis probléma adódott, de a Beta továbbra is úgy áll, hogy ma lesz feltöltve. pontos idppont még nincs -
#6922 There were probably some difficulties with the server, the beta can however probably today still start, an exact time is so far unknown.
Voltak gondok a szerveren de lehet hogy a béta még ma kint lesz csak az idő ismeretlen. -
Torry #6921 Ha jól vettem ki. Akkor szerver gondok voltak, de ma már indul a BETA.
Persze várjunk meg egy jobban németül tudót:D -
#6919 Magyrul pls mert 1 kukkot sem tok németül. thx. -
#6917 nekem is csak kulcs kell, a játék az csak másodlagos :D
német atari fórumról:
Update2: (23.01. 19.30h) Es gab wohl einige Schwierigkeiten mit dem Server, die Beta kann aber vermutlich heute noch starten, ein genauer Zeitpunkt ist bisher unbekannt. -
pirosBoci #6916 de most nem tom mit kell ennyit irogatni meg offolni hogy ki honnan fogja tölteni meg ilyenek mert ma jan 23 a van és feb 13 án meg jön ki a teljes annyit meg kibirunk -
#6915 Egyet értek. Nekem is a kulcs a lényeg. -
TunerX #6914 Nekem személy szerint nem az a célom, hogy ma játszak vele, hanem egy kulcsot szerezzek, és ezzel meg is nyugodjak. Torrent meg még lassabb lenne... -
#6913 Hát én türelmesen várok és majd meglátjuk mi lessz addig is olvasgatom a hozzászolásokat. -
Torry #6912 Ha kijön szerintem akkor sem fogtok tudni ma vele játszani.
Fossá lesznek terhelve a szerverek, mondjuk az a VIP jog nemtudom mire jó fp-n.
De lehet hipp-hopp torrent-en is lesz és akkor csak key kell. -
#6906 tudod fórum gomb és bal oldalon fönt vip jogok.... -
#6904 TunerX: Igen
Reyes: NEM! -
Reyes #6903 Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ha a klienst most leszedem FP-ről, open beta kulcsot meg akkor szerzek (ha sikerül), amikor lesz, az úgy jó? Szal a most letölthető klienshez jó lesz az open beta kulcsa? -
TunerX #6901 nagyon jó lenne, ha már ma kijönne a cucc, és minimum egy kax-t sikerülne szereznem, ha letölteni nem is (gondolom agyon lesz terhelve). Egyébként a profilok hogyan működnek a TDU-ban ? létre lehet hozni egy profilt, amivel online is lehet játszani, illetve egy olyat, amivel kifejezetten offline ? (ez utóbbiból netán többet is?) -
TunerX #6900 Én csak GMT-t ismerek :D -
#6899 én asse tom mi az a EST meg CET meg tököm tudja :p
-
Redokee #6898 Fene tudja de nem is izgat már...
csak jöjjön ki valaha és nyomassuk és ennyi...
tegnap azt figyeltem amugy, hogy mi időnk szerint 6-7 fele kezdenek el töltögetni cuccokat FP re... mármint trailerek patchek stb szoval én kb attól várom... meg azt is néztem h az FP nem EST szerint számol, hanem EST-2 (nemtudom kapásbol az zóna nevét) :) -
#6897 Amint lentébb is írták, 1 admin írt privit 1 német srácnak atari forumon.
Oda azt írták neki, hogy ha minden igaz ma fetnelssz, de nem tuti.
A kérdés, hogy hol ma :D
-
#6895 OFF:
Redokee: Ügyesek vagyunk :P
Berlinboy6329: Nézd meg a faqot...
ON: -
Redokee #6893 ti hol olvassátok a betával kapcsos infokat? nem igaz h nem tud semmilyen admin vagy valami róla h mi történikk... (technikai hibák, mi....:D:D) -
#6892 640x480 vagy 800x600 :S