107666
-
#13676 Azt néztem de az engem nem zavar. jobb is ha nem felfogatnom kell mert megörülnék aha a rozsafa asztalt megkarcolná :D -
Szabi1991 #13675 ugyanaz :S -
#13674 Egy próbát megér, nemde? -
Szabi1991 #13673 sztem force ex-et veygél , 15 ezer az elektroworldben , és nagyon kira 8-) -
Szabi1991 #13672 lol , remélem tényleg jó ugy ,szoval dugom is rá a gépre a mp3-at :D -
#13671 ezt néztem én is anno, de ha jobban megnézed nem lehet lerögzíteni az asztalra, csak ilyen tapadókorongjai vannak -
#13670 nekem rendszertelenül connection lost-ol, de van amikor egyből, van amikor 5 perc és van amikor 10 perc de van amikor nem is tud connectolni... -
Szabi1991 #13669 neked megy kormánnyal ? nem fagy ki ?? -
#13668 és erröl mi a vélemény? 8k ujjonan.
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=2217,CONTENTID=9489 -
Reyes #13667 A Grand Turismo 4-ről példát vehetnének...(kb. 700 kocsi) -
#13666 Hát én aszem a sarokban landolna a windows lemezem ha igy járnék :D. -
Lyan Kyj #13665 Yee, holnap megjön a kormányka, már csak a játékot kell beszerezni, és 100% élvezet! -
#13664 Megint meghalt egy windowsom, elkezdem a játékot 3x is a mai nap folyamán a nulláról -
#13663 Nálam tökéletesen működik, csak akkor van connection lost, ha épp resetel az ADSL-em... -
#13662 hogy-hogy kik adták??? ami a dobozban volt... és nemetországból hozták nekem... (unoka tesóm szóval a kódot biztos nem lopta el) -
#13661 Sok autómárka nincs a játékban, kár ezen siránkozni. Olyan játék úgysem lesz soha, amiben az összes márka összes típusa benne lesz... -
#13660 Hát nekem a gépem hátulja olyan mint egy sündiszno :D.
Nincs szabad usb-m. De veszek hub-ot. -
#13659 Ezt mire véljem ? Vagy csak poén akart lenni ? -
#13658 Dugj be egy pendrive-ot a szabad USB-s slotba a kormány mellé, és nem fog fagyni... :) -
#13657 Jajj, most hogy olvasgattam a hivatalos forumot, rajottem, hogy a teljes Porsche es Opel (Vauxhall a hulye briteknek :)) vonal hianyzik a jatekbol. Miert pont Audi van benne, arrol fogalmam sincs :( -
#13656 kik adtak? -
razz #13655 szerintem szerez jogsit -
#13654 Hát azért közel sem olyan, mintha ABS is lenne a buliban...még vezetői segédletek bekapcsolása esetén is iszonyatos gumicsikorgás van fékezéskor... -
Soneji #13653 igen, a kormány és a joystick az ami itt a problémákat okozza. ezek mellett még számos olyan driver lehet amire érzékeny a program, de ezt csak azok tapasztalhatják, akiknél nem indul. -
#13652 Noprob, egyertelmu hogy egy felig-szimulator jatekot nem lehet billentyuzettel jatszani :) Nem tudom, egy gamepad segitene-e a dolgon, ezert az egy jatekert nem szandekozom egy momot beszerezni :) -
#13651 igen kormánnyal fagy :) (máramelyikel vagy csak leviszi az FPS-t) -
#13650 Fagy a kormánnyal ne máá.
Alig várom hogy markoljam a kormányt és a lotus espirtemel haladjak a szigeten.
Mekkora filling mikor megyek 80-al és utolérek egy autot, meg akarom elözni de szembe jönek és vissza kell lassitanom az elöttem haladó sebességére. Majd elhaladnak mellettem és puff padló gáz balra kicsap és elöz majd vissza a sávomba :D
Vááá alig várom. -
semvargas #13649 helo emberek.akkor ha minden igaz a játék holnap végre napvilágot lát? -
Tomy Lee #13648 Bill-el még nem is probáltam ki a game-etsry,nem tudtam milyen bill-el. -
#13647 nekem Logitech Formula Force EX van, és megvagyok vele elégedve! -
#13646 Hat billentyuzettel sajna csak satufek meg padlogaz van, 300 loero felett az autok nagyreszt csak harmasban indulnak anelkul hogy cirkuszi paradet nyujtanek az elhalado gyalogosoknak (eg: 3-4 egyhelyben fordulat es 20 kobmeter fust) :D -
Tomy Lee #13645 Nagy választék nincs kormányokból.Egyébként nekem is ex-es logitech kormányom van és nem rossz.Mondjuk az új g25-re lecserélném:) -
Szabi1991 #13644 azok a tapasztalatok hogy a kormány király (nekem is az van) de a TDU-KIFAGY MIATTA !:( -
#13643 de az open beta ment online minden hiba nélkül :] -
Soneji #13642 ez van. mondtam én vagy nem, hogy magyarországon nem lesz jó? -
#13641 Nekem az még drága sajna. De még a momo is. -
#13640 Pühh...
Off:
mennyi új tag jött ide!!! egy csomó emberkét még nem is láttam XuChi ha van pénzed akkor ne sajnáld G25-re
On:
van egy kis problem: nem műxik az online, be írom a kódot amit attak online profil generalasa bla, bla, bla és akkor különböző időközönként connection lost van aztán reconnect meg minden és megint... VALAKI HELP PLZ -
Reyes #13639 Ha egyszer veszek kormányt, én is olyat fogok:) -
Tomy Lee #13638 Rendben van a fékrendszer(mintha ABS lenne a gépeken:)
profi.Kézifék is pöpec nem kell ezmiatt aggódnod. -
Reyes #13637 Én úgy emlékszem, valahol olvastam, hogy az EA megvette a BMW licenszét, és ezért nincs más ilyesmi játékban... De akkor a Merci, meg a többi márka típusai miért lehetnek??? Meg a gyökér EA is csak az M3 GTR-t tudja beletenni a játékaiba...