107666
-
#18083 Csak szépen sorban !!
-
dvdrw111 #18082 hello mindenki megy a játék de most az lenne a gondom hogy kocsit hogy lehet eladni????????????????????? -
#18081 kidobod a vasmacskát -
#18080 lenne egy kérdésem a Saleen S7-essel kapcsolatban
hogy a görcsbe lehet megállítani ? -
#18079 Először ott kerestelek aztán csak megtaláltalak a második futamnál meg nem engedett be :( -
#18078 De az is milyen zavaró már, mikor látom, hogy a térképen sokan vannak, beteleportálok a nép közé, és nem látok senkit sem. Amúgy néha játék közben a GPS alján felvillan az 1-es szám, néha zölden, néha meg pirosan asszem. Ez mi? :D Vagy egyáltalán mit jelent? Mert általában a villanásoknál ugyanúgy maradok magam, szóval az az 1-es nem változik más számra sajna. -
#18077 Így van, amúgy nekem nem is ez a fő gondom, nálam nem is olyan sűrűn fordul elő a jelenség. Inkább a többi zavar de nagyon. Ti se tudjátok amúgy, hogy hogy lehet megnézni a friend listát? -
#18076 Azt már megszoktok..felse vesszük hogy kidob -
PENGEinno3d #18075 a folytonos szerver meghalásokat kihagytad... -
#18074 ...Csordákba verődve él, tüzelési időszakba hajlamosak laggolni.. -
#18073 Na jó, én nem ezt akartam a pénzemért. Elegem van abból, hogy szinte csoda kelljen ahhoz, hogy lássak valakit free-ride módban. Unom, hogy online versenynél az ellenfelek kocsijai össze-vissza rángatóznak, ráadásul gyakran van olyan, hogy ha belemegyek a "rángatózás-zónájába" a játék úgy csinálja mintha hirtelen nagy sebességgel nekem ment volna, erre én lefékeződök nullára, miközben ő megy tovább ugyanúgy. Emellett az is szánalmas, hogy egyesek hamarabb indulnak el, mint kéne, még el se indult a verseny, de már úton vannak. 200 km-es versenyt egyesek 7 perc alatt megtesznek, meg ilyen "kis" apróságok. Emellett nemtom mér van, hogy egy klubba ketten vagyunk, versenyezni akarunk egymással, de valahogy mindkettőnknek csak az virít, hogy "Waiting for members", és a játék baszik mindket megtalálni. Ez utóbbira, vagy bármire ha van valakinek értelmes ötlete szívesen várom, mert nem hiszem, hogy ennyire eltoltak volna egy leginkább multira koncentráló játékot. -
Tomy Lee #18072 Igen odatesz ha már bejárta azt az utat ahol éppen a másik user van.Egyébként felejtős! -
Prank #18071 ...a forró nyári napokon kitikkadt kocsik a közeli tónál próbálják oltani a szomjuk...
-
#18070 Hogy érted, hogy user? Akit látok a térképen arra? Mindíg úgy csinálom, de ez ratyi. -
#18069 Ja, olyankor, mikor csatlakozni akarok egy host-hoz, és mikor vezet körbe a pályán, középen a connecting felírattal, és ha már 5x végigment a pályán, de még mindíg nem történik semmi, nem lehet ezt valahogy lemégsézni? Mert én csak úgy tudom, ha kilépek, az meg ennél a játéknál úgytom nem egészséges. -
XRV #18068 Tipp:
Az userra kattints, akkor odatesz téged, és akire kattintottál, azt látni fogod. Nekünk már többször sikeresen bevált. -
#18067 Van, mikor mászkálok, és kis idő után hirtelen sokan lesznek, de ez nagyon ritka. Amúgy az online versenyeknél mi az, hogy Coll., és néhány sornál az van, hogy on, vagy off. Ez mi? -
Prank #18066 nálam ugyanez a helyzet... (4mb adsl), de szerintem sokan így vannak ezzel... -
#18065 Ez 1megának elég nek kell lennie.Amúgy ha odateleportálsz akkor várni kell és kicsit mászkálni utánna megjelennek...
Van mikor egyből is de ez kiszámíthatatlan. -
#18064 ADSL 1M/128k. De már nagyon elegem van. Most is keresném a klubbtagokat, térképen meg is találom őket, odateleportálok, és senkit sem látok. Légyszi segítsetek, mert ez nagyon elszomorító. Legtöbbször csak egymagam mászkálok, mikor tudom, hogy körülöttem csak nyüzsögnek. :( -
#18063 Milyen neted van?? -
#18062 Engem az zavar nagyon, hogy ha több személy ellen versenyzek, hihetetlen mód elkezdenek ugrálni össze-vissza a pályán, meg néha elég szép gumifüstöt is hagynak maguk mögött, amitől semmit sem látok, meg azért elég zavaró látvány az egész. Ilyet még nem láttam. Miért van? Ha kb 2-en versenyzünk akkor semmi baj sincs. -
#18061 voltam a toronynál egy árva lélek se volt ott térképen jelzett pár német meg svájci nigga-t de senki más... -
#18060 Meg kell venned eredetibe. -
#18059 Nah, végre nekem is megvan az eredeti TDU... :P -
#18057 bocs tényleg 22:15 -
#18056 22.15? -
#18055 TALÁLKOZÓ!!
idő 21:15
hely ÉNY parkoló a világítótorony mellett -
Gabor_(HSF) #18054 Mi meg rossz helyen versenyeztünk:(
az inter-club kell,nem az intra............... -
#18053 Hát már ma nemfogom. Majd holnap. -
#18052 Tobbszor probaljatok. Engem is 20x ra engedett fol -
zoltang #18051 Én is "parton kívülre" kerültem. :) -
#18050 Engem is ledobott :( -
InfiniteReality #18049 Megint levágott, pedig épp négyen mentünk. -
#18048 egeh, csak helyből ott van az összes konzolverzió, amiket szintén frissíteni kell... és mint tudjuk prioritásban nekik van nagyobb szerepük :( -
#18047 hát csak ne örűlj eszméletlen jó játék, csak van pár idegesítő hiba. Amit szerintem gyerek játék lenne kijavítani. -
#18046 hát ez elég elkeserítő :( örülök,hogy bár tervben volt, mégse vettem meg... -
#18045 Hmmm a kep alapjan annak a kocsi hurcigalosnak, a cel elott par kilometterrel szivatot meg! -
#18044 Ezér várom én a patchet meg addig nem játszok. Nekm is volt sok gondom az elmentések elb*szódásával. Így van nekem 1 Milliárdnál is több pénzem. Sajnos ezmiat megtudok venni akármit a játékba ami kell nincs nagy kihívás:) -
#18043 Nekem is jó akkor akinek megy jöjjön a Ford Islandra