107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Mikoyan
    Hali.Milyen programmal tudom telepíteni a kocsikat a TDU- ban?
  • Roger6
    Tegnap esti értelmetlen offline csapatás. Várom a Project Paradise-t.
  • Entex
    Én úgyis japán verdázok TDU-ban, Forzában is Silviám volt, a "Tag" módot toltam nagyon sokat. Ha nagyon rallys kedvem van akkor ott a 205T16 amit csinált Norby, de végülis ez is megteszi, mert ez a Quattro S1 utcai változata, mint a Peugeotnál is utcai van. Kicsit kusza a megfogalmazás, de értsd ahogy mondani akarom:)

@Norby: gondoltam, hogy ez van, de próba szerencse :)

• 0Diaz0
    Milyen jó hogy én ilyet tudok hajtani... Azaz,tudnék,ha megvenném.. sajnos ez DLCs autó..
  • Norby646
    Jah meg persze ez megint 2 különböző modell. Nem lehet rendesen átalakítgatni az eredetit ilyen rallysra, vagy a fordítva. Ehhez újra be kell konvertálni a másik változatot is és azért ennyire nem dobogtattja meg a szívemet. :D
  • Norby646
    Nem sry. Ezzel az autóval eredetileg nem is akartam foglalkozni, mert nekem ez a változat kicsit csapott. Az újjabb aminek elöl ilyen páros lámpája van az jobban tettszik. De végül neki álltam, mert láttam egy olyasmi felnivel mint ami van a wip képen, széles gumikkal stb. és úgy egész pofás volt, így kedvet kaptam hozzá. :)
  • Entex

Esetleg Group "B"-s hótolós verzió nem lesz belőle? hajtanám

• Norby646

Készülő:

• Coral Springs
    Ez pedig egy őskövület, nagyon jó idők voltak ezek.

• Coral Springs
    Az biztos. Komoly lesz ha megint feléled a régi HC -s brigád, azt mehet a 400+ az S7 -el.

• tothbalu99
    Megnéztem a Project Paradise honlapját. Ha tényleg működni fog, én esküszöm, le nem szállok a játékról... :D
    Hivatalos oldal
    Turboduck-on
  • bency
    Nah még jó h beléptem a topikba :D Nagyon jó volna ha meglenne,tuti h énis játszanám...akár új profillal is nem érdekel :)
  • Norby646
    Nem sajnos. :D Egyelőre annyit írt a gyerek hogy béta hamarosan.
  • becsiati
    Norby, és azt még nem írták, hogy mikorra várható? Mert szerintem mindenkit izgat a kérdés.
  • Roger6
    Úúúúú :) Én már nagyon várom.
  • Norby646
    Azt egyelőre nem tudni. Én nem hiszem hogy egy szeró lesz, mert sztem nagyon költséges lenne egy olyan szerót üzemeltetni aminek ekkora kapacitása kell hogy legyen. Sztem kb úgy lesz megoldva mint a samp-nál hogy külön szerók lesznek ahova fel lehet járkálni. Részemről ennek jobban örülnék mert így 99%-ig be lenne biztosítva a tdu online lehetősége mivel nem függ mindenki 1 adott szerótól.
  • bboyatty
    És azt lehet tudni, hogy miféle képen lesz megoldva a szeró, ők fogják biztosítani a szervert saját gépről vagy, hogy?
  • Norby646
    Na igen... :D De hátha lesz belőle vmi, végülis már több képet is rakott be arról hogy elérhető a tdu szeró.

Okés, én úgyis sokat nézegetem a turboduck-ot. Természetesen ha látok vmit akkor továbbra is be fogom ide linkelni. :)
  • bboyatty
    Óóóóó ez az. Kezdek nagyon bizakodó lenni, csak ne essünk a majd a végén pofára.
    A profilomat én is folytatnám de ha csak ennyi az ára, hogy újra bandázzunk, hát legyen.

Norbi, ha te követed, hogy hol tartanak majd dobd be ide is, mert én ide járok inkább nézelődni. Köszi!
  • Norby646
    Akinek nem lenne tiszta mi az a "gamespy bypass" (csak mert először én se értettem mit akarnak a gamespy-on megkerülni): Szal a lényeg az hogy ha online akarsz menni a játék először megpróbálja hívni a gamespy servermaster-t (90mp-ig megy aztán ha nincs "válasz" akkor kidobja a hiba üzit), de ugye ez már nyilván nem lehetséges, tehát nem enged tovább. Ahhoz hogy lehessen bármit kezdeni ki kell kerülni vhogy ezt az "ellenőrzést". Na, többek között ezt is sikerült már megoldani.
  • Norby646
    Hát igen... Arról nem is beszélve hogy ha nem hozzák vissza az online lehetőséget akkor így is úgy is ment volna a kukába a mentésünk. Így legalább talán kapunk egy lehetőséget az online játékra.
  • marcihusi
    Annyi baj legyen. Én az új profillal is megelégedek, ha mindez valóra válik. Hiába tolom néha a TDU2-t az korántsem adja azt az érzést mint ez, úgyhogy én is nagyon várom már.
  • Norby646
    Hát pedig sajnos sztem új profilt kell majd kezdeni. Legalábbis eddig úgy néz ki, persze lehet h folytathatod majd a saját profiloddal. Mondjuk nem örülnék neki én sem, mert jó lett volna ott folytatni ahol abbahagytam, dehát vmit vmiért. Na mind1 azért ne temessük el előre a profilunkat. :)
  • becsiati
    Meg még úgy csinálják meg, hogy a "Régi" TDU mentést tudja majd olvasni!Szerintem ez nagyon fontos mindenki szempontjából, mert szerintem nem csak én folytatnám a "Régi" mentésemet, hanem más is, aki az oldalon regelve van!
  • Entex
    Nagyon remélem, hogy nem sokat kell várni mert megöregszik a benzin a Silvia-ban :D
  • Norby646
    :DD Majdnem elkezdtem leírkálni hogy mi az ami nekem nagyon tettszik benne de igazából minden tettszik benne. Remélem nemsokára kiadja a bétát. :P
  • Roger6
    Azonnal! Idevele!
  • Norby646
    Na hogy legyen mit olvasgatnotok:

Changelog

Test Drive Unlimited Advanced Options (80%)
    Ace Level Fix (you don't need the intra race victories anymore)
    New Avatar Selection
    Gamespy bypass

Test Drive Unlimited Advanced Options
    Test Drive Unlimited Advanced Options is a lite patcher that allow you to modify your game as you which. There are 2 versions of the soft:

TDU Advanced Options - User Friendly
    TDU Advanced Options

The first one is designed for any TDU player who want to have fun and a better game experience. The second one is obviously the full version, for anyon who would like to mess around with TDU.
    Here is the features list at the moment (I'd say 80% of the job is done):
    TDU Advanced Options - User Friendly

Enable FPS draw
    Enable/Disable FX
    Enable/Disable Player Model (in Freeride)
    Enable/Disable Police
    Enable Hardcore Mode
    Edit AI cars capacity
    Edit Profile Name (need to save game to accept the change)
    Unlock All Roads
    Enable Challenges in Hardcore Mode (instable)

TDU Advanced Options - Full Version:

Enable FPS draw
    Enable Position draw
    Enable/Disable 3D Road Raycast
    Enable Aircraft trace
    Edit Acceleration Capacity
    Add Rolling Force
    Add Yaw Force
    Enable boat trace
    Brake Capacity
    Cinematic Car Speed (PID)
    Cinematic Path Trace (PID)
    Debug Draw AI Road Manipulation
    Debug Draw Car Status
    Debug Draw Collision Risk
    Debug draw Display Culling Shapes
    Debug draw Entities Names
    Debug Draw Gme Objects
    Debug draw Display JunctionDetail
    Debug draw Junctions ID
    Debug Draw Display Last path
    Debug draw Last Search
    Debug draw Display NetInterp
    Debug draw Display Removed Vehicles
    Debug draw Display Road Buckets
    Debug draw Display RoadMap
    Debug draw Display Scenaric CarPosition
    Debug Draw Display Sim Bubble
    Debug Draw Display Sim Groups
    Debug draw Display Traffic Lights
    Debug draw NavPath Details
    Debug draw Path AI cars
    Debug draw Toggle PID speed graph
    Debug draw toggle PID steer graph
    Debug draw toggle Speed graph
    Delock All Clothes (what 1.68 already done)
    Disable Acceleration
    Disable Area Loading
    Disable Road Collision
    Display Demo Zones
    Display Entity Position
    Display Pedestrians (doesn't work because of a problem in the .bnk I think)
    Display Doppler Debug
    Display Volumes
    Display/Hide Map Texture
    Draw Debug Cam Ray Cast
    Draw Debug Suspension mode
    Draw Debug Physics
    Draw debug Physics_carphys (instable)
    Draw physics mode roads
    Draw physics objects (instable)
    Enable/Disable Doppler
    Enable/Disable FX
    Enable/Disable Player Model
    Enable/Disable Police
    Edit Engine Inertia
    GME debug INfos
    Game MEchs Debug (don't use in speedrace!)
    Gearbox Intertia
    Gravity Coef
    Gravity Height Max
    Grip Coef
    HDRI Middle gray
    Hack Lat Grip coef max
    Hack Lat grip coef min
    Hack Lat Grip Speed Max
    Hack Lat Grip Speed Min
    Enable/Disable Hardcore Mode
    Hide all challenges
    Enable Challenges In Hardcore Mode
    Edit InCar Light Modulator
    Install Cheat Cars
    Edit Lumfilter threshold
    Enable memory pool for Ai
    Max AI physics Car
    Max visible length to player (for AI)
    Micro Trace
    Overturn Capacity
    Parked AI Max Count
    Pause/Unpause Car
    Position/Spot Debug
    Power over mass
    Edit Profile Name
    Remove Hawai World position
    Render Type
    Replay Mode (??)
    Resist vs Grip Coef
    Ride Height Max Front
    Ride Height Max Rear
    Susp Lengt coef
    Susp Rate Coef
    Susp Sharpness
    Trace Road
    ToneMap adapt value
    Torque over mass
    Traffic Max Count
    UI .vmf adaption
    Unlock All Roads
    Vehicle max count
    Waiting for Flush
    Weather Debug
    Wireframe Trace

• gabesz012
    Úgy legyen, akkor annak örömére asszem én is visszatérek majd. :) Már hiányzik kicsit a TDU érzés, de offline meg nincs kedvem menni. Reméljük a legjobbakat.
  • Norby646
    Csíkos verzsön hozzáadva:

• Norby646
    Grafika, karakterek, ruhák, autók cseréje, illetve valamit a szigeten is akarnak módosítani.
  • Roger6
    "Meg ha jól hallottam a készítő brigád teljesen átalakítja a játékot" - tudunk erről bővebb információkat, hogy ez mit takar pontosan?
  • Norby646
    Pontosan! :) Már facebook-on is kiírta a turboduck hogy lehet újra lesz online. Nem gondoltam volna hogy ebből tényleg lesz valami, de egyelőre pozitívan csalódtam. Hamarosan kapunk egy bétát ha minden igaz, aztán reméljük a legjobbakat. ;)

Más: Vauxhall Astra VXR hamarosan! Talán ma bedobok róla pár w.i.p. képet is, attól függ hogy haladok vele. Természetesen bal kormányos lesz (az eredeti modell jobb kormányos). :)
  • Coral Springs
    Csak az online kód is legyen olyan mint az eredeti, ne legyen lag, és jó lesz ez.
    Meg ha jól hallottam a készítő brigád teljesen átalakítja a játékot, konkrétan egy moder -ek által patch -elt játék készül.
  • bboyatty
    Na ne szórakozz!!!
  • Stockbauer33 #106906
  • Roger6
    Igen-igen-igen-igen! Mindent bele!
  • Norby646
    Nem tudom hogy ez mennyire valós, de ha ez igaz, akkor lehet nemsokára újra tolhatjuk a köröket a szigeten. :)

Természetesen ezt a Project Paradise készítője posztolta a turboduck-on (tdu central).
  • Norby646
    Kész a Dodge VIper:

Letöltés
  • Norby646
    Nem egyelőre. De sztem ez legalább 1 éves project ha nem több szóval egyelőre ne várjunk sokat. :)