107666
-
Mikoyan #106941 Hali.Milyen programmal tudom telepíteni a kocsikat a TDU- ban? -
#106940 Tegnap esti értelmetlen offline csapatás. Várom a Project Paradise-t. -
Entex #106939 Én úgyis japán verdázok TDU-ban, Forzában is Silviám volt, a "Tag" módot toltam nagyon sokat. Ha nagyon rallys kedvem van akkor ott a 205T16 amit csinált Norby, de végülis ez is megteszi, mert ez a Quattro S1 utcai változata, mint a Peugeotnál is utcai van. Kicsit kusza a megfogalmazás, de értsd ahogy mondani akarom:)
@Norby: gondoltam, hogy ez van, de próba szerencse :)
-
#106938 Milyen jó hogy én ilyet tudok hajtani... Azaz,tudnék,ha megvenném.. sajnos ez DLCs autó.. -
#106937 Jah meg persze ez megint 2 különböző modell. Nem lehet rendesen átalakítgatni az eredetit ilyen rallysra, vagy a fordítva. Ehhez újra be kell konvertálni a másik változatot is és azért ennyire nem dobogtattja meg a szívemet. :D -
#106936 Nem sry. Ezzel az autóval eredetileg nem is akartam foglalkozni, mert nekem ez a változat kicsit csapott. Az újjabb aminek elöl ilyen páros lámpája van az jobban tettszik. De végül neki álltam, mert láttam egy olyasmi felnivel mint ami van a wip képen, széles gumikkal stb. és úgy egész pofás volt, így kedvet kaptam hozzá. :) -
Entex #106935
Esetleg Group "B"-s hótolós verzió nem lesz belőle? hajtanám
-
Készülő:
-
Coral Springs #106933 Ez pedig egy őskövület, nagyon jó idők voltak ezek.
-
Coral Springs #106932 Az biztos. Komoly lesz ha megint feléled a régi HC -s brigád, azt mehet a 400+ az S7 -el.
-
tothbalu99 #106931 Megnéztem a Project Paradise honlapját. Ha tényleg működni fog, én esküszöm, le nem szállok a játékról... :D
Hivatalos oldal
Turboduck-on -
#106930 Nah még jó h beléptem a topikba :D Nagyon jó volna ha meglenne,tuti h énis játszanám...akár új profillal is nem érdekel :) -
#106929 Nem sajnos. :D Egyelőre annyit írt a gyerek hogy béta hamarosan. -
becsiati #106928 Norby, és azt még nem írták, hogy mikorra várható? Mert szerintem mindenkit izgat a kérdés. -
#106927 Úúúúú :) Én már nagyon várom. -
#106926 Azt egyelőre nem tudni. Én nem hiszem hogy egy szeró lesz, mert sztem nagyon költséges lenne egy olyan szerót üzemeltetni aminek ekkora kapacitása kell hogy legyen. Sztem kb úgy lesz megoldva mint a samp-nál hogy külön szerók lesznek ahova fel lehet járkálni. Részemről ennek jobban örülnék mert így 99%-ig be lenne biztosítva a tdu online lehetősége mivel nem függ mindenki 1 adott szerótól. -
#106925 És azt lehet tudni, hogy miféle képen lesz megoldva a szeró, ők fogják biztosítani a szervert saját gépről vagy, hogy? -
#106924 Na igen... :D De hátha lesz belőle vmi, végülis már több képet is rakott be arról hogy elérhető a tdu szeró.
Okés, én úgyis sokat nézegetem a turboduck-ot. Természetesen ha látok vmit akkor továbbra is be fogom ide linkelni. :) -
#106923 Óóóóó ez az. Kezdek nagyon bizakodó lenni, csak ne essünk a majd a végén pofára.
A profilomat én is folytatnám de ha csak ennyi az ára, hogy újra bandázzunk, hát legyen.
Norbi, ha te követed, hogy hol tartanak majd dobd be ide is, mert én ide járok inkább nézelődni. Köszi! -
#106922 Akinek nem lenne tiszta mi az a "gamespy bypass" (csak mert először én se értettem mit akarnak a gamespy-on megkerülni): Szal a lényeg az hogy ha online akarsz menni a játék először megpróbálja hívni a gamespy servermaster-t (90mp-ig megy aztán ha nincs "válasz" akkor kidobja a hiba üzit), de ugye ez már nyilván nem lehetséges, tehát nem enged tovább. Ahhoz hogy lehessen bármit kezdeni ki kell kerülni vhogy ezt az "ellenőrzést". Na, többek között ezt is sikerült már megoldani. -
#106921 Hát igen... Arról nem is beszélve hogy ha nem hozzák vissza az online lehetőséget akkor így is úgy is ment volna a kukába a mentésünk. Így legalább talán kapunk egy lehetőséget az online játékra. -
#106920 Annyi baj legyen. Én az új profillal is megelégedek, ha mindez valóra válik. Hiába tolom néha a TDU2-t az korántsem adja azt az érzést mint ez, úgyhogy én is nagyon várom már. -
#106919 Hát pedig sajnos sztem új profilt kell majd kezdeni. Legalábbis eddig úgy néz ki, persze lehet h folytathatod majd a saját profiloddal. Mondjuk nem örülnék neki én sem, mert jó lett volna ott folytatni ahol abbahagytam, dehát vmit vmiért. Na mind1 azért ne temessük el előre a profilunkat. :) -
becsiati #106918 Meg még úgy csinálják meg, hogy a "Régi" TDU mentést tudja majd olvasni!Szerintem ez nagyon fontos mindenki szempontjából, mert szerintem nem csak én folytatnám a "Régi" mentésemet, hanem más is, aki az oldalon regelve van! -
Entex #106917 Nagyon remélem, hogy nem sokat kell várni mert megöregszik a benzin a Silvia-ban :D -
#106916 :DD Majdnem elkezdtem leírkálni hogy mi az ami nekem nagyon tettszik benne de igazából minden tettszik benne. Remélem nemsokára kiadja a bétát. :P -
#106915 Azonnal! Idevele! -
#106914 Na hogy legyen mit olvasgatnotok:
Changelog
Test Drive Unlimited Advanced Options (80%)
Ace Level Fix (you don't need the intra race victories anymore)
New Avatar Selection
Gamespy bypass
Test Drive Unlimited Advanced Options
Test Drive Unlimited Advanced Options is a lite patcher that allow you to modify your game as you which. There are 2 versions of the soft:
TDU Advanced Options - User Friendly
TDU Advanced Options
The first one is designed for any TDU player who want to have fun and a better game experience. The second one is obviously the full version, for anyon who would like to mess around with TDU.
Here is the features list at the moment (I'd say 80% of the job is done):
TDU Advanced Options - User Friendly
Enable FPS draw
Enable/Disable FX
Enable/Disable Player Model (in Freeride)
Enable/Disable Police
Enable Hardcore Mode
Edit AI cars capacity
Edit Profile Name (need to save game to accept the change)
Unlock All Roads
Enable Challenges in Hardcore Mode (instable)
TDU Advanced Options - Full Version:
Enable FPS draw
Enable Position draw
Enable/Disable 3D Road Raycast
Enable Aircraft trace
Edit Acceleration Capacity
Add Rolling Force
Add Yaw Force
Enable boat trace
Brake Capacity
Cinematic Car Speed (PID)
Cinematic Path Trace (PID)
Debug Draw AI Road Manipulation
Debug Draw Car Status
Debug Draw Collision Risk
Debug draw Display Culling Shapes
Debug draw Entities Names
Debug Draw Gme Objects
Debug draw Display JunctionDetail
Debug draw Junctions ID
Debug Draw Display Last path
Debug draw Last Search
Debug draw Display NetInterp
Debug draw Display Removed Vehicles
Debug draw Display Road Buckets
Debug draw Display RoadMap
Debug draw Display Scenaric CarPosition
Debug Draw Display Sim Bubble
Debug Draw Display Sim Groups
Debug draw Display Traffic Lights
Debug draw NavPath Details
Debug draw Path AI cars
Debug draw Toggle PID speed graph
Debug draw toggle PID steer graph
Debug draw toggle Speed graph
Delock All Clothes (what 1.68 already done)
Disable Acceleration
Disable Area Loading
Disable Road Collision
Display Demo Zones
Display Entity Position
Display Pedestrians (doesn't work because of a problem in the .bnk I think)
Display Doppler Debug
Display Volumes
Display/Hide Map Texture
Draw Debug Cam Ray Cast
Draw Debug Suspension mode
Draw Debug Physics
Draw debug Physics_carphys (instable)
Draw physics mode roads
Draw physics objects (instable)
Enable/Disable Doppler
Enable/Disable FX
Enable/Disable Player Model
Enable/Disable Police
Edit Engine Inertia
GME debug INfos
Game MEchs Debug (don't use in speedrace!)
Gearbox Intertia
Gravity Coef
Gravity Height Max
Grip Coef
HDRI Middle gray
Hack Lat Grip coef max
Hack Lat grip coef min
Hack Lat Grip Speed Max
Hack Lat Grip Speed Min
Enable/Disable Hardcore Mode
Hide all challenges
Enable Challenges In Hardcore Mode
Edit InCar Light Modulator
Install Cheat Cars
Edit Lumfilter threshold
Enable memory pool for Ai
Max AI physics Car
Max visible length to player (for AI)
Micro Trace
Overturn Capacity
Parked AI Max Count
Pause/Unpause Car
Position/Spot Debug
Power over mass
Edit Profile Name
Remove Hawai World position
Render Type
Replay Mode (??)
Resist vs Grip Coef
Ride Height Max Front
Ride Height Max Rear
Susp Lengt coef
Susp Rate Coef
Susp Sharpness
Trace Road
ToneMap adapt value
Torque over mass
Traffic Max Count
UI .vmf adaption
Unlock All Roads
Vehicle max count
Waiting for Flush
Weather Debug
Wireframe Trace
-
gabesz012 #106913 Úgy legyen, akkor annak örömére asszem én is visszatérek majd. :) Már hiányzik kicsit a TDU érzés, de offline meg nincs kedvem menni. Reméljük a legjobbakat. -
#106912 Csíkos verzsön hozzáadva:
-
#106911 Grafika, karakterek, ruhák, autók cseréje, illetve valamit a szigeten is akarnak módosítani. -
#106910 "Meg ha jól hallottam a készítő brigád teljesen átalakítja a játékot" - tudunk erről bővebb információkat, hogy ez mit takar pontosan? -
#106909 Pontosan! :) Már facebook-on is kiírta a turboduck hogy lehet újra lesz online. Nem gondoltam volna hogy ebből tényleg lesz valami, de egyelőre pozitívan csalódtam. Hamarosan kapunk egy bétát ha minden igaz, aztán reméljük a legjobbakat. ;)
Más: Vauxhall Astra VXR hamarosan! Talán ma bedobok róla pár w.i.p. képet is, attól függ hogy haladok vele. Természetesen bal kormányos lesz (az eredeti modell jobb kormányos). :) -
Coral Springs #106908 Csak az online kód is legyen olyan mint az eredeti, ne legyen lag, és jó lesz ez.
Meg ha jól hallottam a készítő brigád teljesen átalakítja a játékot, konkrétan egy moder -ek által patch -elt játék készül. -
#106907 Na ne szórakozz!!! -
Stockbauer33 #106906 -
#106905 Igen-igen-igen-igen! Mindent bele! -
#106904 Nem tudom hogy ez mennyire valós, de ha ez igaz, akkor lehet nemsokára újra tolhatjuk a köröket a szigeten. :)
Természetesen ezt a Project Paradise készítője posztolta a turboduck-on (tdu central). -
#106903 Kész a Dodge VIper:
Letöltés -
#106902 Nem egyelőre. De sztem ez legalább 1 éves project ha nem több szóval egyelőre ne várjunk sokat. :)