107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Muttley
    az audi-nak rohadtul kib.szott drága a szerviz és alkatrész költsége
    és kurvára szeret bennük 2008. évjárattól besz.rni sok minden
    egyáltalán nem jó autó, csak fasza image
    nekem 3 hónapig volt
    eladtam a f.szba
    csak mazochistáknak v. rotschildoknak ajánlott
  • Norby646
    Tudom mennyiért kínálgatják őket de egy autót nem csak meg venni kell tudni. :)
  • 0Diaz0
    A6 nemdrága.. de akkor vegyél A4 Avantot... abba annyit pakolsz ,amennyit nemakarsz.. :D És nemis drágák mostmár.. :)
  • Norby646
    Nekem mondod? :D Am inkább astra. A focus annyira nem bejövős. Az a6 nekem is jobban tettszene, ha fizeted akkor bennevagyunk. :) Az a baj hogy nekem munkára is kell tehát olyan autó kell aminek alacsony a fenntartási költsége, eljár 6-7 literből, de ugyanakkor tudok bele pakolni, meg elfér benne mindenki. :)
  • 0Diaz0
    Szomorú dolog ez, Norbi.. Nem inkább vennétek valami B4 Passat TDI-t... vagy valami Vento TDI-t.. vagy egy A4 TDI-t.. akár A6ot... Kókusz? Astra? ejj :D
  • Norby646
    Édesapámé volt a merci, Szóval lényegében ő veszi. :) Bár valszeg én leszek az üzemben tartó mivel dolgozni szeretnék vele. Amúgy 2002-es ford focus 1.6 kombit néztünk, meg g-s astra-t ugyan úgy 1.6-os motorral kombi kivitelben. :) Ez a merga egy életérzés volt, majd szétszakadt a szívem mikor láttam ahogy elviszik.
  • tothbalu99
    Van valami elképzésed, hogy mit veszel helyette? Elhiszem hogy a szívedhez nőtt hisz egy Merci hálás dolog!
  • Norby646
    Am elkelt a merga. De legalább jó kezekbe került.
  • Norby646
    Ezt én is láttam csak már nem aktív a letöltési link. Írtam Opelosnak de még nem válaszolt. :S
  • tothbalu99
    Nem tudom Norby, keresed-e a modot így találtam meg.
  • bboyatty
    Nagy arcok az már kiderült eddig is.
  • tothbalu99
    OFF:

A Top gear megint nagyot alkotott :)
    On
  • Norby646
    Valakinek véletlenül nincs meg Opelos winter modja?
  • bucsher
    egy tabletet kell rátenni ;)
  • tothbalu99
    Köszönöm! :)

Más:
    Valakinek nincs véletlenül PSP-je? (tudom annak is van SG fóruma, de a legutóbbi hsz az nov.22-én volt szal nem hiszem hogy választ kapok.) A kérdés:
    Milyen programot kell rárakni a PSP-re(3004-em van) hogy akármilyen videót le tudjon játszani?
  • Norby646
    Köszi! :)

tothbalu: Exterior mappából bemásolod a játék főkönyvtárán belül a vehicules mappába a fájlt. Aztán az interior mappából kiválaszotd hogy carbon, pianoblack vagy fa betétet akarsz a kocsiba, majd ha megvan akkor az adott mappából szintén a vehicules mappába bemásolod az ott lévő fájlt. Ha megvagy akkor fogod a rim mappában lévő fájlt, és bemásolod a vehicules/rim/mercedes mappába. Ezután maradt a bőr illetve szőnyeg/tetőkárpit textúrájának a cseréje (már ha akarod). Azt viszont leírtam a readme fájlba. :)

Ez is a clk55 amg-t cseréli le, de ha nem akarod rakhatod másikra is, csak át kell írnod a fájlok nevét így: pl audi a6-ra akarod rakni akkor clk_55.bnk --> a6_v8.bnk, clk_55_i.bnk --> a6_v8_i.bnk végül a felnit is, clk_55_f_01.bnk --> a6_v8_f_01.bnk Ennyi. (Előfordulhat hogy a gumi nem lesz jó a kocsihoz, ez azért van mert a clk 55 kerekihez van igazítva a felni (18"). Ezt a gumi méret változtatásával lehet megoldani, ehhez itt találsz segítséget: Link)
  • tothbalu99
    Le van szedve csak az érdekelne hogy hova kell berakni? :)
  • Falkon
    Nagyon szép! :))
  • Norby646
    Kész a frissítés:

Mercedes E63 AMG V2.0

• becsiati
    Próbáld meg innen leszedni! http://forum.turboduck.net/threads/21643-iLLusion-Car-Light-Flare
  • Norby646
    Új Hamann PG3 felnik az m5-ösön:

• Norby646
    Azt hittem csak effekt. Nem is láttam még ezt a modot, pedig elég jó.
  • becsiati
    Norby, most mellé fogtál, mert tényleg fel volt kapcsolva a lámpa.
    Amúgy ez a Patch van felrakva: Hawaiian Paradise V2.1 és abba van benne,
  • Norby646
    Sztem csak utólagos effekt valamilyen képszerkesztő progival.
  • tothbalu99
    Amit használsz az Illusion féle car light flare vagy csak felkapcsoltad a lámpát? Ha a light flare akkor elmondanád hogy raktad be?
  • becsiati
    Nissan Skyline...A név mindent elmond.
  • Norby646
    Nem javítgatom az eredeti kocsikat, sok szarakodás szinte feleslegesen.
  • becsiati
    Norby
    A játékban van pár kocsi, amik kisebb problémákkal vannak ellátva, a TVR Sagaris -nál, a belső visszapillantó tükör, állandóan vibrál, a Mercedes 300 SL az ajtónál belülről, állandóan vibrál.
    Megtudod E csinálni majd valamikor?
  • becsiati
    Nem is kicsit...Én is elkúrtam még akkor amikor még online volt és alig bírtam visszahozni a játékot úgy, hogy menjen online. Szval NAGYON el lehet b.szni.
  • Norby646
    Igen rendesen el lehet vele cseszni a játékot, ezért érdemes folyamatos mentéseket csinálni a db.bk fájlról. Egyébként elég egyértelmű benne minden, amire figyelj hogy ha a nevét modósítod egy kocsinak akkor a bmw-t ne használd mert ha átírod bmw-re akkor vmiért elszaródik a game.
  • Muttley
    el lehet vele nagyon b.szni a játékot,
    vagy könnyű kezelni?
  • Norby646
    Am köszi, örülök h tettszik!
  • Norby646
    A performance editorral tudod cserélni a fizikát. Kiexportálod vele azt az autó fizikáját amit szeretnél használni az agera-hoz aztán megnyitod az agera-t és beimportálod a kimentett fizikát. Átírod benne a szükséges dolgokat (felfüggesztés, váltó(?), kamera, üléspozíció, név), elmented és ennyi.
  • Muttley
    rá tudom illeszteni modding tools -szal másik autó fizikáját
    vagy jóval bonyolultabb a dolog?

#106703:

nagyon szép lett az EVO 6
    gratula és köszönjük :)
  • Norby646
    :( Megértem. Sajnos nagy érvágás volt a játéknak a szerverek lekapcsolása, rendesen megcsappant a már eleve nem túl nagy létszám. Szerencsére még vannak jópáran akik időnként előveszik a játékot néhány km erejéig. :)
  • Entex
    Nagyon malac lett, de már semmi kedvem elindítani a TDU-t
  • Norby646
    Kész a Lancer EVO VI: Lnik

Van hozzá még 3 másik fajta felni:

• Interstate 95
    Inkább gondolkozz 1:18 -ban, úgy kijössz kb 25-30 ezer forintból, persze ha minőséget akarsz és nem játékautót. Amit linkeltél több 100K forint.
  • Norby646
    Igen, elképzelhető hogy egy valós értékek alapjá belőtt fizika a játékban már nem túl jól üzemel. Én ilyenkor egy gyári fizikát keresek ami hasonlít rá aztán hadszóljon. :P
  • Norby646
    Na erről van szó! ;)

Törlöm a rossz hsz-ed!