107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • becsiati
    NA ez Skyline!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NMUf_FWyzhw
  • Norby646
    Hát igen. v8-as motor van benne. :DD

Am nem semmi a szkájlájn, szívesen megsétáltatnám, bár én nem vagyok híve a tuningnak, jobban szeretem az autók eredeti állapotát. Mondjukl attól függ milyen autóról van szó. A vectra-n el tudnék képzelni egy szolid optikai tuningot, a mercin meg el se tudtam volna képzelni. A lényeg hogy 6-henger és attól felfele minden jöhet. :)
  • Entex
    6 henger, 2 turbó meg az összkerék mindenre elég ;)

azért az milyen mikor mind a 4 kerék nyikkan HARMADIKBAN?!:D
  • becsiati
    Hát igen...V12 motor hajtja

• Norby646
    Nem, nincsen sajnos.
  • becsiati
    1 kép.

• becsiati
    Norby, van E valamilyen fájl, amivel a motorokat is lehet festeni a Luxus festőbe?
    Mert amit bemásoltam a BlingBling modot, az nem engedi a motorokat, csak a kocsikat.
  • Norby646
    Jah amúgy ha érdekel (és bírja a géped is) akkor lesd meg EZT a "patch"-et is. ikább nevezném mod-nak, de mind1, egyébként teljesen független az 1.68b patch-től.
  • Norby646
    Akkor ott van a baj! Van 1 fájl a játékba amit ki kell cserélni ha módosítgatni akarod a játékot különben kifagy. Ez a bnk1.map nevezetű fájl. Az 1.68b patch tartalmaz egy módosított bnk1.map fájlt is, így a patch-el együtt az is feltelepül. egyébként igen, ez egy nem hivatalos patch, de nyugodtan rakd fel, elég hasznos.Itt találsz róla infókat és innen tudod letölteni: TDU 1.68b

Ha esetleg vmiért mégsem akarod felrakni akkor töltsd le ezt és rakd fel: Magic Map

Ha megvagy újra próbáld meg kicserélni a tdu_bots.db fájlt! Így már mennie kell!!! :)
  • Norby646
    Köszönöm! :)
  • Duc de Richleau
    Nem, azokat nem telepítettem.
    Lehet, hogy azokkal működne? Mert akkor teszek egy próbát! (Gondolom, az 1.68b patch nem hivatalos patch.)
  • Stockbauer33 #107130
    Le a kalappal HG :D
  • Norby646
    Telepítetted az 1.68b patch-et vagy a magic map-ot?
  • Duc de Richleau
    Az általad ajánlott "hamis szerver" alkalmazásával sikerült elérni a célomat! Igaz, néha játék közben kiírja, hogy "server unavailable", de ez nem olyan nagy baj. A lényeg, hogy csak egy őrült van az utakon: én.
    Ezer köszönet a megoldásért!
  • Duc de Richleau
    Igen, ezt már próbáltam tegnap. Sajnos így nem indul el a játék. Az Atari és az Eden logó után "a program működése leállt" hibaüzenettel kilép.
    Nem hagy nyugodni a dolog, keresem a megoldást és ha rájövök leírom!
    (Becsiati, a TDU_bots.db-t csak akkor lehet letölteni, ha regisztrálsz és bejelentkezel az oldalra.)
  • becsiati
    Rámegyek, hogy download, és átirányít erre a buzi oldalra. http://www.everything.org.uk/
  • Norby646
    Sikerült megoldani! Ezt töltsd le és cseréld ki a db.bnk-ban modding tools-al a letöltött fájlt (moddingtools-ban, filebrowser és a db.bnk-án belül megkeresed a TDU_Bots.db fájlt, jobb klikk rá, replace keep name..., ennyi).Letöltés
  • Norby646
    Hát megnyitni meglehet a tdu modding tools-al, de ott szerkeszteni nem tudod, illetve ki lehet törölni egyesével az ellenfeleket de attól kifagy a játék. Van még egy másik progi amivel gyakorlatilag egy "hamis" szervert tudsz csinálni, így olyan mintha online mennél (ahol ugye nincsenek ellenfelek) csak nem vagy kapcsolódva egy valós online szerverhez. Na most ez nekem csak félig üzemelt, mert ellenfelek meg rendőrök is voltak, de ugyanakkor elértem az online versenyeket is illetve írta hogy "tdu server available". Innen tudod letölteni a progit: Link
    Én ennyit tudok, ha esetleg máshogy sikerül megoldanod, akkor örülnék ha megosztanád velünk, mert többek között engem is érdekelne.
  • Duc de Richleau
    Sziasztok!
    Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni nekem.
    Egy mondatban: azt szeretném elérni, hogy a játékban ne legyenek gép által irányított versenyzők, csak rendes forgalom. Szeretném újrajátszani a játékot, és marhára zavar a sok idétlenül vezető, ostoba versenyző robot, akik úton-útfélen nekem jönnek.
    Egy-két éve sikerült hosszas guglizás után találnom egy angol nyelvű fórumot, ahol leírták, hogy melyik .db fájlban mit kell átírni, most azonban sehogy sem működik a dolog (ugyanazt a fórumot sehogy nem tudom megtalálni, pedig ott lépésről lépésre le voltak írva a teendők). Most az alábbi fórumon (http://forum.turboduck.net/threads/23568-Is-it-possible-to-disable-AI-bots) megtaláltam ugyan, hogy a tdu_bots.db fájlban kellene minden sorvégi számot 0-ra átírni, de nem tudom, milyen programmal nyithatnám meg és módosíthatnám rendesen a .db fájlt. (Ha simán wordpaddel nyitom meg, csak kínai írásjeleket látok.) Próbáltam a fenti fórumon leírt módszerrel TDUMT segítségével kicserélni az adott fájlt, de akkor meg nem indult el a játék. (A két logó után kilép.) Azt hittem, a TDUMT segítségével módosíthatom a tdu_bots fájlt, de nem sikerül a dolog.
    A játékom eredeti, 1.66 patch és megapack van rajta, az op. rendszer win7 64bit.
    Nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni. És ha lehet, részletesen írjátok le a teendőket, elég amatőr felhasználó vagyok.
    Előre is nagyon köszönöm!
  • Norby646
    WedsSport TC 105 N. Többek között ez a felni is elérhető lesz a kocsival, amikor elkészül. :)
  • becsiati
    Fincsi kis papucs van rajta!
  • Norby646
    *Alakul
  • Norby646
    Alakuk...:

• becsiati
  • [HUN]FaTaL
    Online játékhoz kellett a kód, mostmár ugye nincs, szóval ja, mindegy.
  • SLICK
    mindegy mert kérte és beírtam :)
  • becsiati
    Felesleges a kódért sz@rakodni, mert nem is kell. Amint felrakta a plusz kocsikat, és kéri a kódot, csak nyomd ki nyugodtan, akkor is fog menni. Szerintem felesleges a kód.
  • Norby646
    Mind a 2 a tdu 2-nek voltak ilyen "látvány" képei.
  • aronka98
    Még jó régen láttam két képet és az lenne a kérdésem hogy ez a menü csak tervben volt nekik talán a 2-höz?:1.
    És a másik ez pedig ugye egy térkép és ez valami mod hogy más?:2.
  • SLICK
    én kis naiv voltam, mert azt hittem bele van integrálva és felmegy magától :D
  • [HUN]FaTaL
    Pedig, ha használni akarod, akkor nem árt feltelepíteni :D
  • SLICK
    megmondtad a varázsszót, nem raktam fel... Én fasz nem néztem rá a CD-re amin még az 1.66-os patch is rajta volt.. nem kellett volna letöltenem pluszba. Na mindegy.. Most már okés :D
    Köszi azért!
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem raktad fel a megapackot. Játék könyvtárában kell lennie az exének. De egyébként bemész a programdataba, ahol a cdkey.txt van oda mellé létrehozol egy addon.txt-t, abba beírod a kulcsot és kész, az activate-addon.exe is ezt csinálja.
  • SLICK
    na az a gond, tegnap már nem foglalkoztam vele, de most megkerestem, sehol nincs ilyen add-on activation exe a játék könyvtárában, sem a dokumentumokban lévő mappában. :|
    Egyéb ötlet?
    Az 1.66-os patchet felraktam már, mert 1.43-as verzió volt azon a kiadáson ami nekem van meg. De a Megapackot nem tudom aktiválni még mindig
  • [HUN]FaTaL
    Igen én. Thx :)
  • Norby646
    Off:

Fatal, ezt az Arkanoidx-et te csináltad? Felraktam a telómra és nagyon fasza. Régen sokat dxball-oztam gépen az is ilyen jellegű játék volt. Grat hozzá!
  • SLICK
    köszi
  • [HUN]FaTaL
    Van egy activate add-on.exe a játék könyvtárában.
  • SLICK
    a megapack kódot hol tudom aktiválni a játéknál? Ezer éve nem játszottam már vele és elfelejtettem. Előre is thx a választ!
  • Norby646
    A textúrán nem érdemes módosítani mert ha újra ki van mentve a dds fájl akkor jelentősen romlik a minősége. A lámpát le lehet törölni, de macerás az eredeti autókat módosítgatni, mert mindig elszáll 1-1 material.