107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • becsiati
    Az eredeti kép.
  • Norby646
    Mit?
  • becsiati
    Szerintem egész jó lett!
    Norby, megtudod ezt csinálni a Mustangal?

• becsiati
    Ez is ritka..G kategóriás Krúz.

• becsiati
    Még pár kép.

• Norby646
    Jaja, láttam, jól áll neki. ;)
  • becsiati
    Köszi
    Nem tudom észrevehető E, hogy a Z-28 -as 1 kicsit meg van ültetve.
  • Norby646
    Jók a képek!
  • Norby646
    Ha meglesz rájössz hogy drága az üzemanyag meg az alkatrészek és újra előveszed a g27-et kiegészítés képpen. :))
  • becsiati

• aronka98
    Hát ebben igazad van!:) Én meg pont fordítva vagyok így, ha lenne saját autóm, akkor én meg csak azzal vezetnék:DD csere?:DDD
  • Entex
    Hát nincsmit, nem éri meg vele küszködni, mert ha megállsz akkor lefullad az autó, nem véletlen nem fékezett az ember a videóban, meg egyébként is használhatatlan.

Egyébként is, ha nekem G27-em lenne nem is gondolkodnék ilyeneken, bár van saját autóm, az azért más feeling, akármilyen jó is a G27
  • aronka98
    Na akkor inkább maradok énis a manual-nal, végülis nállam úgy van be állítva G27-re hogy ami 6 sebességes full manuális autó, akkor a váltó karral váltok, ami a játékba automata, akkor meg a kormányon váltok a fülekkel.
    ENTEX köszi a videót!:)
  • Entex
    Na ittvan, egy kicsit késik a kép a hanghoz képest (kalap szar ez az Xfire videó rögzítő de most nincs Frapsom), de a lényeg látszik.

videó
  • Norby646
    Igen utána már láttam, de ő írt is vmit hogy le lehet tölteni a central-ról (mostmár tduck). Vagy azt csak a hangra érti? MInd1 le is van szarva én úgyis mindig manual-al megyek, és így akkor váltok amikor én akarok, nem kell tiltásig kipörgetni vagy ilyen mellékmegoldásokkal szarakodni. :D
  • Entex
    Ott van leírva a kommentekben:

"So you need a joystick (or something else) to fix the clutch into a position (joystick with a slider for example). Set clutch to manual and start the engine. Shift to 6 or 7 and release the clutch till the car rolls. Now don't release more. Thats all. This is a multitronic. But if you dose the throttle... you get the classic automatic t/m."

Kell egy joystick amin van gázkar, kézi kuplungot kell beállítani, elindítani a verdát, betenni a legmagasabb fokozatba, utána odaállítani a gázkart (azaz a kuplungot) ahol már "kúszik" (gurul) az autó.

Én most csináltam róla egy videót, de elég nagy átbaszás amit mutat az ember, mert ahhoz, hogy elérd ezt a hatást ami az ő videójában van, állandóan basztatni kell a kuplungot, mert egyszerűen kiforog tiltásig mikor lepadlózod, mivel ugye csúsztatja.. Nemsokára fent lesz, hogy én hogy csináltam, a beállításokkal együtt.
  • becsiati
  • becsiati
    Lemaradt a kép!

• becsiati
    Mintha 1 kicsit túl nyílna...DE a lényeg, hogy jobban szellőzik!

• Norby646
  • Norby646
    Fogalmam sincs hogy hogyan működik de nagyo érdekelne engem is... :/
  • aronka98
    Multkor láttam ezt a videót you tube-on: http://www.youtube.com/watch?v=KkGTNg6ISu8
    És az lenne a kérdésem hogy csak a Land Rover modhoz van ilyen valódi automata váltót, vagy ezt például a TDUeditor-ba ezt bárki megtudja csinálni, ha igen akkor el tudná valaki magyarázni?:)
  • becsiati
    Nagyon Szépek!

• becsiati
    Magukért beszélnek!

• aronka98
    Köszi, nah igen a q7-ek lehetnének szebbek is:D Az A8L-et pedig már egy barátom át küldte:)
    Köszi!
  • Norby646
    Na a link meg lemaradt...

Szóval itt: Link
  • Norby646
    Itt találsz pár q7-est bár lehetne szebb is. A8l-t nem találom, bár nem vesztessz sokat ha nem rakod be, mert annyira lowpoly szar az egész hogy bűn berakni. :D
  • aronka98
    Ma láttam olyat a turboduck oldalon hogy az autók HUD-ját lehet megváltoztatni, és ott láttam hogy van Audi Q7-hez is, ez azt jelenti hogy van Q7 mod? És ugyanígy vagyok az A8L-el, ha van ebből a 2 Audiból mod a játékhoz, tudna valaki dobni ezekről linket? Köszi előre is!
  • becsiati
    Értem. Azért köszi
  • Norby646
    Sajnos én nem értek a kamera fionomhangolásáhaz, csak a modding tools-al szoktam állítgatni. Próbálj ki esetleg párat hátha vmelyik kicsit jobb de nem hiszem.
  • becsiati
    Nem tudom mi lehetett, de engem valahova átirányított valami oldalra, ahova persze regelni kellett volna.
    Most már le is tudtam tölteni. Nem tudom mi lehetett.
    Az AUDI sportquattro amit nemrégiben csináltál, a kamerán nem tudnál 1 kicsit állítani? Mert 1 kicsit jobbra kellene állítani, hogy pont középen legyen.
  • Norby646
    Hova kellene regisztrálni? Nekem simán engedi lehúzni az uploaded-ről a fájlt pedig nem regisztráltam fel rá.
  • becsiati
    Hello Norby.
    Nincsen meg neked véletlenül ez a kocsi? Nem akarok regelni, azért kérdezem.
    http://forum.tdu-central.com/threads/26018-COMB-T_-HOTGUN-2003-VW-Golf-4-R32-VER-2.0-Final
    Nagyon fontos volna.
    köszi
  • Norby646
    :) Köszönöm, örülök hogy tettszik!
  • aronka98
    Norby, tegnap töltöttem le az Audi Quattro-t, brutál jól megcsináltad, grat ;) Mondjuk kicsit feljebb emeltem így picit rally-s a hatása :D
  • Norby646
    Nincsmit, a lényeg hogy már jó.
  • attis95
    koszi,bar ugy oldottam meg vegul hogy siman letoltottem egy bnk1.map fajlt es betettem oda es igy mukodik
  • Norby646
    De ha felrakod az 1.68b patchet akkor az is telepíti a magic map-ot. Innen tudod letölteni: Link

Ha telepíted és alapból nem állítja át akkor ennél is be meg kell adnod az elérési útvonalat.
  • Norby646
    Na még1x:

Csak a játék főkönyvtárát add meg, nem kell az Euro/bnk. Az enyém így néz ki:

• attis95
    szia nekem D: meghajton van ezert ide masoltma igy
    D:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk

de ugyanezt irja ki.A Magic Map patchs mappajaban csak egy fajl van:instal.pch

:S