107666
-
becsiati #107101 Az eredeti kép.
-
#107100 Mit? -
becsiati #107099 Szerintem egész jó lett!
Norby, megtudod ezt csinálni a Mustangal?
-
becsiati #107098 Ez is ritka..G kategóriás Krúz.
-
becsiati #107097 Még pár kép.
-
#107096 Jaja, láttam, jól áll neki. ;) -
becsiati #107095 Köszi
Nem tudom észrevehető E, hogy a Z-28 -as 1 kicsit meg van ültetve. -
#107094 Jók a képek! -
#107093 Ha meglesz rájössz hogy drága az üzemanyag meg az alkatrészek és újra előveszed a g27-et kiegészítés képpen. :)) -
becsiati #107092
-
#107091 Hát ebben igazad van!:) Én meg pont fordítva vagyok így, ha lenne saját autóm, akkor én meg csak azzal vezetnék:DD csere?:DDD -
Entex #107090 Hát nincsmit, nem éri meg vele küszködni, mert ha megállsz akkor lefullad az autó, nem véletlen nem fékezett az ember a videóban, meg egyébként is használhatatlan.
Egyébként is, ha nekem G27-em lenne nem is gondolkodnék ilyeneken, bár van saját autóm, az azért más feeling, akármilyen jó is a G27 -
#107089 Na akkor inkább maradok énis a manual-nal, végülis nállam úgy van be állítva G27-re hogy ami 6 sebességes full manuális autó, akkor a váltó karral váltok, ami a játékba automata, akkor meg a kormányon váltok a fülekkel.
ENTEX köszi a videót!:) -
Entex #107088 Na ittvan, egy kicsit késik a kép a hanghoz képest (kalap szar ez az Xfire videó rögzítő de most nincs Frapsom), de a lényeg látszik.
videó -
#107087 Igen utána már láttam, de ő írt is vmit hogy le lehet tölteni a central-ról (mostmár tduck). Vagy azt csak a hangra érti? MInd1 le is van szarva én úgyis mindig manual-al megyek, és így akkor váltok amikor én akarok, nem kell tiltásig kipörgetni vagy ilyen mellékmegoldásokkal szarakodni. :D -
Entex #107086 Ott van leírva a kommentekben:
"So you need a joystick (or something else) to fix the clutch into a position (joystick with a slider for example). Set clutch to manual and start the engine. Shift to 6 or 7 and release the clutch till the car rolls. Now don't release more. Thats all. This is a multitronic. But if you dose the throttle... you get the classic automatic t/m."
Kell egy joystick amin van gázkar, kézi kuplungot kell beállítani, elindítani a verdát, betenni a legmagasabb fokozatba, utána odaállítani a gázkart (azaz a kuplungot) ahol már "kúszik" (gurul) az autó.
Én most csináltam róla egy videót, de elég nagy átbaszás amit mutat az ember, mert ahhoz, hogy elérd ezt a hatást ami az ő videójában van, állandóan basztatni kell a kuplungot, mert egyszerűen kiforog tiltásig mikor lepadlózod, mivel ugye csúsztatja.. Nemsokára fent lesz, hogy én hogy csináltam, a beállításokkal együtt. -
becsiati #107085 -
becsiati #107084 Lemaradt a kép!
-
becsiati #107083 Mintha 1 kicsit túl nyílna...DE a lényeg, hogy jobban szellőzik!
-
#107082 -
#107081 Fogalmam sincs hogy hogyan működik de nagyo érdekelne engem is... :/ -
#107080 Multkor láttam ezt a videót you tube-on: http://www.youtube.com/watch?v=KkGTNg6ISu8
És az lenne a kérdésem hogy csak a Land Rover modhoz van ilyen valódi automata váltót, vagy ezt például a TDUeditor-ba ezt bárki megtudja csinálni, ha igen akkor el tudná valaki magyarázni?:) -
becsiati #107079 Nagyon Szépek!
-
becsiati #107078 Magukért beszélnek!
-
#107077 Köszi, nah igen a q7-ek lehetnének szebbek is:D Az A8L-et pedig már egy barátom át küldte:)
Köszi! -
#107076 Na a link meg lemaradt...
Szóval itt: Link -
#107075 Itt találsz pár q7-est bár lehetne szebb is. A8l-t nem találom, bár nem vesztessz sokat ha nem rakod be, mert annyira lowpoly szar az egész hogy bűn berakni. :D -
#107074 Ma láttam olyat a turboduck oldalon hogy az autók HUD-ját lehet megváltoztatni, és ott láttam hogy van Audi Q7-hez is, ez azt jelenti hogy van Q7 mod? És ugyanígy vagyok az A8L-el, ha van ebből a 2 Audiból mod a játékhoz, tudna valaki dobni ezekről linket? Köszi előre is! -
becsiati #107073 Értem. Azért köszi -
#107072 Sajnos én nem értek a kamera fionomhangolásáhaz, csak a modding tools-al szoktam állítgatni. Próbálj ki esetleg párat hátha vmelyik kicsit jobb de nem hiszem. -
becsiati #107071 Nem tudom mi lehetett, de engem valahova átirányított valami oldalra, ahova persze regelni kellett volna.
Most már le is tudtam tölteni. Nem tudom mi lehetett.
Az AUDI sportquattro amit nemrégiben csináltál, a kamerán nem tudnál 1 kicsit állítani? Mert 1 kicsit jobbra kellene állítani, hogy pont középen legyen.
-
#107070 Hova kellene regisztrálni? Nekem simán engedi lehúzni az uploaded-ről a fájlt pedig nem regisztráltam fel rá. -
becsiati #107069 Hello Norby.
Nincsen meg neked véletlenül ez a kocsi? Nem akarok regelni, azért kérdezem.
http://forum.tdu-central.com/threads/26018-COMB-T_-HOTGUN-2003-VW-Golf-4-R32-VER-2.0-Final
Nagyon fontos volna.
köszi -
#107068 :) Köszönöm, örülök hogy tettszik! -
#107067 Norby, tegnap töltöttem le az Audi Quattro-t, brutál jól megcsináltad, grat ;) Mondjuk kicsit feljebb emeltem így picit rally-s a hatása :D -
#107066 Nincsmit, a lényeg hogy már jó. -
#107065 koszi,bar ugy oldottam meg vegul hogy siman letoltottem egy bnk1.map fajlt es betettem oda es igy mukodik -
#107064 De ha felrakod az 1.68b patchet akkor az is telepíti a magic map-ot. Innen tudod letölteni: Link
Ha telepíted és alapból nem állítja át akkor ennél is be meg kell adnod az elérési útvonalat. -
#107063 Na még1x:
Csak a játék főkönyvtárát add meg, nem kell az Euro/bnk. Az enyém így néz ki:
-
#107062 szia nekem D: meghajton van ezert ide masoltma igy
D:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk
de ugyanezt irja ki.A Magic Map patchs mappajaban csak egy fajl van:instal.pch
:S